| Имението на Катрин Пиърс | |
|
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Дийн Уинчестър
Брой мнения : 686 Join date : 08.10.2010
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Чет Ное 04, 2010 10:45 pm | |
| Прокарах едната си ръка през кръста и, а другата вплетох в косата и. Притиснах я силно към себе си. - Не искам... - прошепнах и я целунах по врата. - ... никога... - леко докоснах устните и със своите. - ... да те пускам! - впих устни в нейните в страстна целувка. | |
|
| |
Катрин Пиърс
Брой мнения : 648 Join date : 06.10.2010 Age : 27 Местожителство : Мистик Фолс
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Чет Ное 04, 2010 11:20 pm | |
| -Ами...недей тогава!! Усмихнах се и прокарах един пръст през устните му...Усещах,че всичко скоро ще свърши,а не го желаех.Целувах го като за последно,докосвах го като,че ли беше за последно...Ъхх...какво направи той с мен?В какво ме превърна?Това не съм аз!!Какво ми става..? | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Пет Ное 05, 2010 12:00 am | |
| Целувките и станаха още по-пламенни. Движенията от бързи, постепенно се забавяха. Краят беше близо. И двамата го желаехме, но същевременно нито един от нас не искаше да пусне другия от прегръдката си. Отново я целунах, докато цялото ми тяло изтръпваше... Строполих се на пода до нея. Останахме така няколко минути. Без да си кажем нищо, просто лежахме един до друг... | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Пет Ное 05, 2010 6:07 pm | |
| Просто си стояхме така..Бях го прегърнала с една ръка.Обърнах главата си към него. -Как го правиш? Въпроса ми наруши тишината. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Пет Ное 05, 2010 6:16 pm | |
| -Как го правиш? - попита изведнъж. Погледнах я и я придърпах в прегръдката си. - Кое, красавице? Усмихнах се и я целунах по челото. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Пет Ное 05, 2010 6:18 pm | |
| -Как успяваш всеки път да ме побъркаш до такава степен? Настаних се удобно в прегръдките му. -Никой до сега не е успявал...абсолютно никой!! Дори и сега потръпвах при всеки негов допир. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Пет Ное 05, 2010 6:27 pm | |
| Засмях се. - Аз... нищо не правя. Ти ме побъркваш. Заиграх се с един кичур от косата и. - И върпоса е как успяваш? - погледнах я. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Пет Ное 05, 2010 6:58 pm | |
| -Ами...талант. Засмях се. -В крайна сметка...наравно сме. Подсмихнах се. -Не мислиш ли? | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Пет Ное 05, 2010 11:03 pm | |
| Засмях се. - Да, определено си... ъм... талантлива. - усмихнах се. -В крайна сметка...наравно сме. Не мислиш ли? - Хм? Ти побъркваш мен... аз побърквам теб. Определено сме наравно. - засмях се и я целунах. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Пет Ное 05, 2010 11:09 pm | |
| Усмихнах се и се сгуших в него.Май съм заспала,защото пред мен започнаха да се сменят различни картини..Виждах сестра ми,държеше кол...искаше да ме убие. -Ще си платиш за всичко... Думите й постоянно се въртяха в главата ми.Опитах се да избягам,но тя винаги ме настигаше...Какво ставаше?!Що за кошмар!! | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Пет Ное 05, 2010 11:21 pm | |
| Прегърнах я и затворих очи. Започнах да заспивам, когато я чух да казва: -Ще си платиш за всичко... Погледнах я - спеше. Изведнъж стана неспокойна. Изкрещя и ме избута. - Кат! - извиках и леко я разтърсих. - Събуди се! Кат! | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Пет Ное 05, 2010 11:31 pm | |
| -Махни се от мен! Извиках разярено на Дид,но вместо нея видях обърканото изражение на Дийн. -Аз...сънувах... Опитах се да се успокоя и постепенно вените изчезнаха под очите ми. -Дийн...кажи ми как може да мразиш собствената си сестра!! | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Пет Ное 05, 2010 11:39 pm | |
| -Махни се от мен! - крещеше срещу мен. - Катрин! - извиках и тя най-после се събуди. -Аз...сънувах... - Знам... добре ли си? - приближих се и леко докоснах вените под очите и, които постепенно изчезнаха. -Дийн...кажи ми как може да мразиш собствената си сестра!! - Може. - кимнах. - Хората, които са ни най-близки често ни нараняват най-много... и тях мразим най-силно. Май вече не говорех само за нея и сестра и. - Та какво сънува? | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Пет Ное 05, 2010 11:45 pm | |
| -Дид...искаше да ме убие... Поклатих глава. -Мисля,че...имам нужда от душ. Хванах главата си с ръцете ми. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Пет Ное 05, 2010 11:54 pm | |
| - Хей никой няма да те нарани, красавице. - усмихнах се и я прегърнах. - Още повече Дид. - кимнах. Каза, че има нужда от душ, все още ми изглеждаше напрегната. - Ъм, добре. Сигурна ли си, че си добре? | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Съб Ное 06, 2010 12:05 am | |
| -Ако кажа "Не" какво променя нещата? Въздъхнах. -Добре стига с драмите!Наистина съм добре. Усмихнах се и го целунах. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Съб Ное 06, 2010 12:16 am | |
| -Добре стига с драмите!Наистина съм добре. - усмихна се и ме целуна. Кимнах и отвърнах на целувката. Реших да я оставя да се успокои... имахме достатъчно време, за да поговорим за това. - Все още ли искаш душ? - погледнах я и се засмях. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Съб Ное 06, 2010 12:22 am | |
| -Аха.Не съм се отказала. Подсмихнах се. -Идвам след малко. Целунах го по бузата,станах и се запътих към банята. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Съб Ное 06, 2010 12:29 am | |
| - Добре. - усмихнах се. Тя се запъти към банята, а аз обух панталоните си. Парченцата от ризата ми все още бяха по пода. Бях жаден... наистина знаеше как да ми изцежда силите. Отидох в кухнята, отворих хладилника и си взех една банка кръв. Пресуших я набързо и се върнах в хола. Върнах дивана на мястото му. Седнах и зачаках Кат да се върне. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Съб Ное 06, 2010 12:31 am | |
| Влязох в банята и пуснах водата да тече.Дори не усещах каква е - дали е топла или студена.Бях изтръпнала.Не знам колко време стоях така,но се усетих,спрях водата взех една от хавлиите и се запътих към хола. -Забавих ли се много? Попитах и се настаних до него. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Съб Ное 06, 2010 12:52 am | |
| -Забавих ли се много? - чух гласа и зад гърба си. Беше по хавлия... лоша идея. Много лоша... Седна до мен, а аз се приближих и я прегърнах. - Цяла вечност. - прошепнах в ухото и. - Къпеш се очудващо бавно за вампир. - засмях се. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Съб Ное 06, 2010 12:14 pm | |
| -Упс...малко се увлякох. Засмях се. -Какво ще правим сега? Попитах на милиметри от устните му. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Съб Ное 06, 2010 12:27 pm | |
| - Хм... Замислих се. - Трябва да се прибера, за да се преоблека... всъщност облека. - погледнах остатъците от дрехи по пода. - След това... отиваме на пазар. Нали ти обещах? - засмях се. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Съб Ное 06, 2010 12:50 pm | |
| -Не те пускам от тук!!А и защо ще се обличаш? Погледнах го въпросително. -Така си си много,много добре. Целунах го. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Съб Ное 06, 2010 2:02 pm | |
| - О, не бъди лоша. Като затворник ли ще ме държиш? - усмихнах се и я целунах. - Въпреки че нямам нищо против ако ще ми се появяваш така. - погледнах хавлията и и се ухилих. - А мисля, че е наложително да се облека. Аз съм примерно момче, не се разхождам гол. - засмях се. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс | |
| |
|
| |
| Имението на Катрин Пиърс | |
|