| Имението на Катрин Пиърс | |
|
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Катрин Пиърс
Брой мнения : 648 Join date : 06.10.2010 Age : 27 Местожителство : Мистик Фолс
| Заглавие: Имението на Катрин Пиърс Чет Окт 07, 2010 6:55 pm | |
| | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Нед Окт 10, 2010 9:07 pm | |
| Оставихме момичето само да се оправя в гората и тръгнахме към къщата ми.Не се бях излъгала.Не беше много далеч.Пристигнахме,аз отключих и влязохме.Отидохме в хола. -Настанявай се. Усмихнах се. -Идвам след малко. Трябваше да се приготвя за партито.Отидох в стаята ми и се зачудих какво да облека.Накрая се спрях на тази рокля.Слязох обратно в хола. -Е?Как съм? | |
|
| |
Дийн Уинчестър
Брой мнения : 686 Join date : 08.10.2010
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Нед Окт 10, 2010 9:11 pm | |
| Катрин ме остави в хола, докато отиде да се преоблече. Не и отне много време. - Е? Как съм? - Уау. Сигурна ли си, че искаш и тази рокля да съсипем? Засмях се. - Сега сериозно. Изглеждаш зашеметяващо, красавице. Озовах се до нея и погалих лицето и. - Случайно да ти се намира мъжки панталон? - засмях се и показах своя. - Не мисля, че става за парти. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Нед Окт 10, 2010 9:15 pm | |
| Засмях се. -До нас има магазин.Изчакай тук. Намигнах му аз и изчезнах.Магазинера като ме видя и имах чувството,че очите му ще изскочат.Засмях се и отидох да разгледам мъжките дрехи.Спрях се на един панталон,взех го и отидох до магазинера.Той измъмри,че е безплатно и аз се ухилих.Върнах се бързо. -Този беше най-хубав от всички. Показах му панталона. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Нед Окт 10, 2010 9:23 pm | |
| Докато я нямаше се възползвах от шанса да огледам къщата. Беше наистина голяма и хубава, което не ме учудваше. След малко се върна с панталон в ръка. - Този беше най-хубав от всички. - Супер. - казах и обух панталона. - Колко ти дължа? - усмихнах се.
| |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Нед Окт 10, 2010 9:28 pm | |
| -Нищо.Магазинера беше много дружелюбен и просто се изчерви и нищо не ми поиска. Засмях се. -Хайде да тръгваме,че нищо чудно да е свършил докато ние станем готови. Усмихнах се. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Съб Окт 30, 2010 6:18 pm | |
| Пристигнах доста бързо у дома.Бях ухилена до уши.Отидох и се преоблякох-черна къса рокля,черна маска,високи черни обувки.Изправих косата си и бях готова.Взех ключовете от колата и излязох от дома ми.Запалих колата и тръгнах.Съвсем скоро пристигнах. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Нед Окт 31, 2010 4:54 pm | |
| След Хелоуин замъкнах Дийн у дома като му казах,че искам да се преоблека,защото "не ми беше удобно" в роклята.Влязохме и аз заключих.Прибрах ключа,а той ме гледаше странно. -Спокойно..няма да те изнасилвам. Засмях се и отидох да си налея нещо за пиене. -Ти искаш ли? | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Нед Окт 31, 2010 5:09 pm | |
| Отидохме в дома и, за да се преоблече. Като влязохме, тя заключи. Сега пък какво е намислила. -Спокойно..няма да те изнасилвам. - Какво облекчение. - засмях се. Попита ме дали искам нещо за пиене. - Да. Уиски. Чисто. - усмихнах се. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Нед Окт 31, 2010 5:16 pm | |
| -Окей. Отидох в кухнята.За себе си налях текила,а аз него уиски.Върнах се при него. -Ето.-подадох му чашата и седнах като го приканих с пръст да дойде при мен.Когато седна,отпих от чашата и я оставих на масата. -Какво ти се прави? Попитах го с игрива нотка в гласа си. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Нед Окт 31, 2010 5:24 pm | |
| Взех чашата си и отпих. Хъм... уиските беше доста добро. -Какво ти се прави? Приближих се до лицето и, на сантиметри от устните и. - Мислех, че сме тук, за да се преоблечеш. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Нед Окт 31, 2010 5:27 pm | |
| -Явно все още не си се научил да разбираш кога лъжа. Засмях се и го целунах. -До къде бяхме стигнали в гората? Придобих замислен вид. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Нед Окт 31, 2010 5:36 pm | |
| - До къде ли? .... - подсмихнах се и я целунах. Захвърлих чашата си, а тя се счупи на пода. Прокарах пръсти по шията и, спуснах ги по-надолу и като стигнах роклята... я скъсах с едно движение. Усмихнах се доволно. - Упс... без да искам. - погледнах я виновно. - Мисля, че бяхме някъде до тук? | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Нед Окт 31, 2010 5:41 pm | |
| -Тази рокля ми харесваше!! Направих сърдита физиономия,но тогава реших да му го върна.И аз скъсах ризата му и разкопчах панталона му. -Прав си...до тук стигнахме! Отново го целунах.Усещах ръцете му по тялото ми...Мм... | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Нед Окт 31, 2010 6:08 pm | |
| Погледнах парченцата от ризата ми по пода и се засмях. - Благодаря ти.. и без това ми пречеше. Хъм... я кажи къде си държиш алкохола. Погледнах я. - Защо ти е? - Просто кажи къде е. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Нед Окт 31, 2010 7:13 pm | |
| -Ъъ...в кухнята.В хладилника има доста алкохол. Засмях се. -Кажи защо ти е! Той нищо не ми отвърна само стана и се запъти към кухнята. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Нед Окт 31, 2010 9:48 pm | |
| Леко се подсмихнах и я целунах. Отидох в кухнята и отворих хладилника... - Текила, текила... Взех две бутилки, набързо нарязах няколко парченца лимон и взех сол. Когато се върнах при нея, тя все още ме гледаше недоумяващо. - Какво? Ще те науча на една игра. - засмях се. - И този път няма да ми избягаш. Оставих бутилките, лимона и солта на масата и издърпах Катрин на пода. Изритах дивана в другия край на стаята, за да не ни пречи. Разкопчах дънките и и много бавно ги свалих, като не спирах да я целувам. - Сега внимавай, после си ти наред. - засмях се. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Пон Ное 01, 2010 10:24 am | |
| -Ммм...май се сетих каква е играта ти. Подсмихнах се. -Добре сега да видим...може пък да ме научиш на нещо ново,а после аз ще ти покажа какво мога. Целунах го. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Пон Ное 01, 2010 11:23 am | |
| - Мм.. - подсихнах се. Взех лимона и внимателно и го подадох като я целунах по бузата. Посипах малко сол под гърдите и. Налях текила в две чаши - едната изпих, а другата изсипах по корема и. Леко потрпери при допира на студения алкохол. Подсмихнах се и се настаних върху нея, а тя сплете краката си около кръста ми. Наведох се и като не отделях поглед от очите и "изпих" текилата. Пръстите ми шареха по тялото и. С малки целувки стигнах до солта и внимателно я облизах от кожата и. Прокарах език по дължината на врата, чак до устните. Наведох се и взех лимона... | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Пон Ное 01, 2010 4:56 pm | |
| Изстенах леко. -Признавам...добър си! Изрекох и прехапах устната си. -Мисля и аз да пробвам нещо. Подсмихнах се и светкавично се озовах в кухнята.Взех от хладилника купа с ягоди и сметана.Прибавих и няколко кубчета лед и се върнах още преди да е усетил,че ме няма. -Сега гледай как аз го правя! Взех едно кубче и го прокарах по устните му,по гърлото и все по-надолу.След това взех малко сметана на върха на пръста си и я доближих до устните му.Той облиза сметаната от пръста ми,а аз се наведох и с език обрах остатъка по устните му. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Пон Ное 01, 2010 5:12 pm | |
| -Мисля и аз да пробвам нещо. - каза и се изтреля в кухнята. След малко се върна с купа сметана, ягоди и лед. Подсмихнах се... това щеше да е забавно. Взе едно кубче лед и го прокара по устните ми, а от там все по-надолу. Студеното усещане от леда, ме накара да настръхна целия... а в контраст с пламтящата ми кожа... беше просто несравнимо. Тя взе малко сметана от купата на върха на пръста си, която аз облизах... а останалото тя обра с език от усните ми. - Бива си те, красавице. Само не разбрах ягодите за какво са ти. - засмях се. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Пон Ное 01, 2010 5:25 pm | |
| -Ето за това. Взех една ягода и отхапах от нея.Наведох се и го целунах като ягодата все още беше в устата ми.Докато не спирах да го целувам взех още една ягода и я потопих цялата в сметаната.Извадих я и я приближих към устните му. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Пон Ное 01, 2010 6:18 pm | |
| Отхапа от една ягода и се наведе да ме целуне. Прехвърляхме ягодата ту в моята, ту в нейната уста. Не спирах да докосвам всяка част от тялото и. Тя взе още една ягода, потопи я в сметаната и я приближи до устните ми. Отхапах малко парченце и отново я целунах. Преобърнахме се и легнах върху нея. От своя страна потопих една ягода в сметаната и я прокарах по тялото и. Като облизвах всеки милиметър, по който преминаваше плода. От корема, през гърдите и шията, чак до устните и, където и поднесох ягодата. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Пон Ное 01, 2010 7:16 pm | |
| Усмихнах се и отхапах от ягодата.Придърпах го и отново го целунах.Отново се превъртяхме.Пресегнах се и взех шишето с текила.Изсипах определена част по тялото му и започнах на свой ред с език да я изпивам.Не остана нито една част от него,която езика ми да не е докоснал.
| |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Пон Ное 01, 2010 10:17 pm | |
| Когато изсипа текилата по тялото ми и започна да я облизва, буквално имах чувството, че ще се запаля. Всяко нейно движение ме подлудяваше. Дразнеше ме, караше ме да искам още и още от нея. Придърпах я към себе си, усещях всяка част от тялото и, и продължих да я целувам. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс | |
| |
|
| |
| Имението на Катрин Пиърс | |
|