| Имението на Катрин Пиърс | |
|
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Катрин Пиърс
Брой мнения : 648 Join date : 06.10.2010 Age : 27 Местожителство : Мистик Фолс
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Вто Ное 02, 2010 8:46 pm | |
| -Как се справям? Измърках в ухото му аз.Подсмихнах се и взех още една ягода в очакване на отговора му.Преди да отхапя от нея прокарах езика по устните ми.Подсмихнах се при вида на изражението му. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
Брой мнения : 686 Join date : 08.10.2010
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Вто Ное 02, 2010 8:56 pm | |
| - Дяволски добре. - усмихнах се. Тя взе още една ягода и облиза устните си. Господи, беше тооолкова секси... Надигнах се и взех ягодата от ръката и. Захапах единия край и бавно се приближих към нея, подканвайки я да захапе другия... | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Вто Ное 02, 2010 10:35 pm | |
| -Браво на мен.-засмях се. Подсмихнах се и се приближих като захапах другия край на ягодата.В същото време ръцете ми се спуснаха по гърдите му като леко го одрасках с нокти.Преминах от гърдите към корема. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Вто Ное 02, 2010 10:42 pm | |
| Играта с ягодата премина в страстна целувка. Междувременно тя започна леко да ме драска по гърдите, а след това се отправи към корема ми. - Мм... ау... лошо момиче. Подсмихнах се и леко я захапах за врата. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Вто Ное 02, 2010 10:50 pm | |
| -Е не може да има само добри момичета...трябва да има и лоши. Прошепнах в ухото му. -Да се подсладим? Погледнах към купата със сметана.Тогава се превъртяхме и той отново беше върху мен. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Вто Ное 02, 2010 11:14 pm | |
| - Добрите са скучни. - намигнах и. Превъртяхме се и легнах върху нея. - Мм.. стой така. - усмихнах се. Изтичах в кухнята и затуршувах из шкафовете. Ъх... къде е шоколада? Най-после открих една купа с течен шоколад. Бях сигурен, че има. Бързо се върнах при нея и се засмях доволно. - Обичаш ли шоколад, красавице? - попитах като отново се настаних върху нея и леко я целунах по врата. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Вто Ное 02, 2010 11:18 pm | |
| Каза ми да стоя тук и изчезна.Какво пък сега намисли?Скоро се върна с купа с течен шоколад. -Обичаш ли шоколад, красавице? Ме попита той. -Ммм..ужасно много. Кимнах и го целунах. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Вто Ное 02, 2010 11:26 pm | |
| - Чудесно. Взех шоколад и я намазах цялата. Леко докоснах устните и с език и продължих надолу. Облизах шоколада по шията и, след това този по гърдите и и продължих надолу. Шоколадът от корема и обрах с малки целувчици. Продължих да слизам все по-надолу... Обходих бедрата и с устни много, много бавно. След това отново се върнах към усните и и я целунах. - Май и аз ще заобичам шоколада. - засмях се. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Вто Ное 02, 2010 11:34 pm | |
| Размаза шоколада по цялото ми тяло..мм...кога ли щеше да спре да ме изненадва?Започна постепенно да облизва шоколада.Това ме караше...да го искам още повече и още по-силно.Изстенах когато усетих устните му по бедрата ми.След това отново ме целуна. -Побъркваш ме!!! Изрекох когато целувката свърши и прехапах долната си устна. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Вто Ное 02, 2010 11:53 pm | |
| - Хм... и ти мен, красавице. Караш ме да полудявам. Говорех в ухото и, докато с едната ръка разкопчах сутиена и. Набързо махнах и останалите "дрехи". - Така е мноого по-добре. - засмях се. Наведох се, за да я целуна, но тя ме избута и легна върху мен. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Сря Ное 03, 2010 8:29 pm | |
| Засмях се и го избутах от мен. -Ее недей така де. Обхождах с език врата му...Докато се беше усетил свалих слиповете му. -Така сме наравно. Усмихнах се съблазнително. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Сря Ное 03, 2010 8:41 pm | |
| Усещах езика и по врата си. -Така сме наравно. - каза. Беше махнала боксерките ми без дори да се усетя. - Ти кога успя... - засмях се. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Сря Ное 03, 2010 8:46 pm | |
| Засмях се. -Ами...аз съм бърза,скъпи.Не мога да си позволя лукса да се бавя прекалено много. Отвърнах и отново го целунах. -Ммм...нещо да не те приспах? Погледнах го игриво. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Сря Ное 03, 2010 9:19 pm | |
| - Хм... Бутнах я на земята и легнах върху нея. - Трудно можеш да ме приспиш. - засмях се. Прокарах ръка по единия и крак и бавно проникнах в нея като не спирах да обсибвам лицето и с целувки...
| |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Сря Ное 03, 2010 10:02 pm | |
| -Радвам се. Усмихнах се леко и тихо изстенах,когато го усетих в мен...Едва ли някога щях да му се наситя.Точно тези мисли не са типични за мен,но пък...все някога беше време.Хванах лицето му с ръце като отговарях на всяка негова целувка. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Сря Ное 03, 2010 10:30 pm | |
| Звуците, които издаваше бяха тоолкова... възбуждащи. Не можех да спра да я целувам. Не исках да я изпускам от прегръдката си... Постепенно забързвах темпото, но все пак не бързах. Впих устни в нейните, след което прокарах език по врата и леко я захапах, при което тя потрепери. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Сря Ное 03, 2010 10:56 pm | |
| Исках още и още от него.Сякаш бях пристрастена...Той беше точно моят тип наркотик. -Не спирай!! Успях да изрека.Доставяше ми такова удоволствие! | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Сря Ное 03, 2010 11:17 pm | |
| - Нямам такова намерение. - прошепнах в ухото и. Отново забих зъбите си в шията и, този път малко по-силно. Усещах кръвта в устата си... гореше в гърлото ми. Забързах темпото. - Изгаряш ме... - едва промълвих и отново я целунах. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Сря Ное 03, 2010 11:29 pm | |
| Усетих,че ме захапа..Мм явно му харесваше кръвта ми. -Знам това. Промълвих и аз в отговор.Докоснах вените под очите му.Целунах го и усетих зъби му..леко ги докоснах с език. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Чет Ное 04, 2010 7:28 am | |
| Внимателно и с нежни целувки попих кръвта от врата и. Раните от зъбите ми изчезваха за секунди. Прокарах език и леко целунах все още заздравяващото място. След което се върнах отново към устните и. Изведнъж тя се озова върху мен, дори не разбрах кога се пробърнахме. Надигнах се и обвих ръце около тялото и. Не исках да се отделям и за секунда от нея. Караше ме да се чувствам... различно.... | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Чет Ное 04, 2010 3:50 pm | |
| Имах чувството,че се разтапям от всяко негово докосване,от всяка негова целувка,дори и леката болка от захапването ми доставяше удоволствие.Обсипвах врата му с целувки.Той ме хвана и ме дръпна за косата като откриваше отново врата ми...Усмихнах се все едно му казвах да ме захапе отново. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Чет Ное 04, 2010 7:36 pm | |
| Приближих се към врата и,но вместо да я захапя,леко я целунах. - Дали ще мога да спра,ако го направя отново? - попитах в ухото и и се усмихнах. Тя се движеше бавно,не бързаше,а това ми харесваше. Сплетох пръстите си в нейните и отново я целунах... - Хайде... - леко изпънах врата си към нея. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Чет Ное 04, 2010 9:04 pm | |
| -Имам ти доверие. Наведох се към врата му.Прокарах език по мястото което след малко захапах.Кръвта му беше ужасно сладка.Когато все пак успях да го пусна отново го целунах.Имах чувстовото,че всичко е сън и ако го пусна дори и за малко всичко ще си отиде. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Чет Ное 04, 2010 10:04 pm | |
| Тя се наведе и прокара език по врата ми... след секунда ме захапа. Зъбите и, впити в кожата ми... беше несравнимо. Бавно легнах назад, а те не се откъсваше от мен. Когато в крайна сметка го направи, ме целуна, а по устните и все още имаше капчици от кръвта ми. Леко се усмихнах и се превъртяхме като легнах върху нея. Леко забързах... Не спирах да я целувам и галя по цялото тяло. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Чет Ное 04, 2010 10:32 pm | |
| Бях пристрастена.Да точно това беше най-доброто определение за мен.Бях пристрастена към целувките му,към прегръдките,докосванията...към абсолютно всичко.Усещах го до мен,в мен навсякъде...където и да погледнех виждах нещо от него...Явно ми въздействаше доста силно. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс | |
| |
|
| |
| Имението на Катрин Пиърс | |
|