The vampire diaries RPG forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

..

ИндексИндекс  PortalPortal  ГалерияГалерия  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  
Предпечат, бърз набор
Имението на Катрин Пиърс - Page 6 2844092z Град Варна
Имението на Катрин Пиърс - Page 6 N412 В Мистик Фолс е облачно,но в сряда времето ще се оправи и ще е слънчево.Към петък ще вали обилно,а събота и неделя ще са със силни ветрове. Предстоящи пълнолуния: Имението на Катрин Пиърс - Page 6 2971285n
Latest topics
» Да станем приятели
Имението на Катрин Пиърс - Page 6 EmptyВто Юли 24, 2012 10:13 pm by Лус

» Създаване на вампири
Имението на Катрин Пиърс - Page 6 EmptyПет Май 25, 2012 5:28 pm by ElectricFeelx33

» ЧРД! на Беатриче Балдовино
Имението на Катрин Пиърс - Page 6 EmptyВто Окт 11, 2011 10:31 pm by Siveliano Wiliams

» Някой за РП
Имението на Катрин Пиърс - Page 6 EmptyВто Окт 11, 2011 10:21 pm by Siveliano Wiliams

» Нека да поспамим
Имението на Катрин Пиърс - Page 6 EmptyВто Окт 11, 2011 10:08 pm by Siveliano Wiliams

» Приятели на форума
Имението на Катрин Пиърс - Page 6 EmptyНед Сеп 11, 2011 6:27 pm by selzz_22

» Създаване на вещици и вещери
Имението на Катрин Пиърс - Page 6 EmptyЧет Апр 28, 2011 10:37 am by Дид Салватор

» Търся си..
Имението на Катрин Пиърс - Page 6 EmptyПон Апр 25, 2011 8:11 pm by Катрин Пиърс

» Някой за РП
Имението на Катрин Пиърс - Page 6 EmptyЧет Апр 14, 2011 8:17 pm by Dominic Walter

Top posters
Дид Салватор
Имението на Катрин Пиърс - Page 6 Bar_leftИмението на Катрин Пиърс - Page 6 BarИмението на Катрин Пиърс - Page 6 Bar_right 
Дийн Уинчестър
Имението на Катрин Пиърс - Page 6 Bar_leftИмението на Катрин Пиърс - Page 6 BarИмението на Катрин Пиърс - Page 6 Bar_right 
Катрин Пиърс
Валерия
Вики Донован
Никол Андерсън
Харпър Колинс
Siveliano Wiliams
Деймън
Анита Фреър
Poll
Navigation
 Portal
 Индекс
 Потребители
 Профил
 Въпроси/Отговори
 Търсене
Vote for us!
BGtop
Имението на Катрин Пиърс - Page 6 Labels=0

Имението на Катрин Пиърс

Go down 
5 posters
Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
АвторСъобщение
Катрин Пиърс

Катрин Пиърс

Брой мнения : 648
Местожителство : Мистик Фолс

Имението на Катрин Пиърс - Page 6 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс   Имението на Катрин Пиърс - Page 6 EmptyНед Дек 05, 2010 6:16 pm

Изведнъж чух шум като,че ли някой събори нещо.Спрях водата,облякох една от хавлиите които ми бяха подръка и слязох надолу.
-Ехо?Има ли някой?
Ослушах се,но не последва отговор.Вратата беше отворена.
-Ди
йн?
Върнете се в началото Go down
http://thevampirediariesrpg.bulgarianforum.net/forum.htm
Сам Уинчестър

Сам Уинчестър

Брой мнения : 86

ПисанеЗаглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс   Имението на Катрин Пиърс - Page 6 EmptyНед Дек 05, 2010 6:35 pm

Чух я че слезе.Шоуто започва.Помислих си самодоволно и се изстрелях зад гърба й а тя се обърна,но аз изчезнах зад една от стените.Харесваше ми да гледам отстрани как се опитват да ме намерят.
-Кой е тук?-попитя тя с изплашена нотка в гласа си.
Странно мислех,че не се плаши.Отидох зад гърба й и запуших устата й с ръката си.
Катрин Пиърс

Катрин Пиърс

ПисанеЗаглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс   Имението на Катрин Пиърс - Page 6 EmptyНед Дек 05, 2010 6:45 pm

-Какво по дяволите?!
Какво ставаше?!Абсолютно нищо не разбирах!Усетих,че някой запуши устата ми и ме задърпа нагоре по стълбите.Опитах се да го избутам и да се измъкна,но не ми беше особено лесно.Опитах се да го ударя,но този някой се пазеше доб
ре.
Сам Уинчестър

Сам Уинчестър

ПисанеЗаглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс   Имението на Катрин Пиърс - Page 6 EmptyНед Дек 05, 2010 6:50 pm

Хах наистина ли си мислеше,че ще може да ме надвие?Колко беше глупава!!Ръката ми все още беше на устата й и не спирах да я мъкна почти към нейната стая...Ох ама знаеше как да се съпротивлява!!!Най-накрая я пуснах и я обърнах към мен.
-Я престани!Вгорчи ми живота!
Както си и мислех тя се опита да избяга,а аз ядосано я хванах и насила я набутах в стаята й като едва не изкъртих вратата и я запратих на земята.Това щеше да е една много хубава нощ...
Катрин Пиърс

Катрин Пиърс

ПисанеЗаглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс   Имението на Катрин Пиърс - Page 6 EmptyНед Дек 05, 2010 6:52 pm

-Какво искаш от мен?
Успях да извикам аз срещу него.
-Кой си ти?Какво искаш?
Продължавах да крещя като се отдалечих колкото мога повече от не
го.
Сам Уинчестър

Сам Уинчестър

ПисанеЗаглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс   Имението на Катрин Пиърс - Page 6 EmptyПон Дек 06, 2010 4:28 pm

-Явно Дийн не ти е споменал за мен...Аз съм Сам...Уинчестър.
Казах със самодоволна усмивка докато забелязвах как очите й се разширяват в недоумение и учудване.
-Точно така миличка.Дошъл съм,за да съсипя живота на скъпия ми бр
ат!
Катрин Пиърс

Катрин Пиърс

ПисанеЗаглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс   Имението на Катрин Пиърс - Page 6 EmptyПон Дек 06, 2010 5:25 pm

Уинчестър?!Той е брата на Дийн!!Гледах в пълно недоумение.
-Ти си брат на Дийн?!
Попитах за всеки случай аз.Просто...мозъка ми не можеше да побере какво ще иска брат му от мен!
-И защо съм ти
аз?
Сам Уинчестър

Сам Уинчестър

ПисанеЗаглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс   Имението на Катрин Пиърс - Page 6 EmptyПон Дек 06, 2010 6:10 pm

-Толкова ли не е очевидно?
Попитах с отегчение.
-Ами...мисля,че е очевидно.Той взе нещо мое и аз ще взема нещо негово.Той нарани нещо мое и аз ще нараня нещо негово.Много е просто.
Усмихнах й се ангелски макар,че в очите ми се четеше задоволство.
Катрин Пиърс

Катрин Пиърс

ПисанеЗаглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс   Имението на Катрин Пиърс - Page 6 EmptyПон Дек 06, 2010 8:03 pm

-Я да си гледаш работата!!
Не издържах и избухнах аз като се изправих и застанах пред него.
-Да не мислиш,че ме е страх от теб?
Погледнах го с леден блясък в очите ми.
-Ако е така жестоко се лъж
еш.
Сам Уинчестър

Сам Уинчестър

ПисанеЗаглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс   Имението на Катрин Пиърс - Page 6 EmptyПон Дек 06, 2010 9:29 pm

-Уоу била си смела.
Засмях се и поклатих глава като се приближих до нея.
-Но не достатъчно,за да ме уплашиш!
Хванах ръцете й и ги извих като я забутах към леглото.
Катрин Пиърс

Катрин Пиърс

ПисанеЗаглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс   Имението на Катрин Пиърс - Page 6 EmptyПон Дек 06, 2010 9:43 pm

-Пусни ме!!
Изкрещях срещу него,но не можех да се преборя.Той беше прекалено силен!!!Бутна ме на леглото.Господи какво щеше да прави?
-Махни се от мен
!!!
Сам Уинчестър

Сам Уинчестър

ПисанеЗаглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс   Имението на Катрин Пиърс - Page 6 EmptyВто Дек 07, 2010 3:36 pm

-Шшшш била си доста буйна!!
Подсмихнах се.
-Ще трябва да укротим малко този буен характер.
Стиснах още по-силно ръцете й за да не може да ми избяга.
Катрин Пиърс

Катрин Пиърс

ПисанеЗаглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс   Имението на Катрин Пиърс - Page 6 EmptyВто Дек 07, 2010 7:09 pm

-НЕ!
Изкрещях.Вече бях напълно ядосана.Нямаше да се оставя в ръцете на някакъв психопат!Единствения ми шанс беше да го захапя.Точно и това направих.Впих зъбите си във врата му и започнах да пия от кръвта му.Знаех,че е вампир и няма да стане кой знае какво чудо,но поне за малко щеше да го отсла
бя.
Сам Уинчестър

Сам Уинчестър

ПисанеЗаглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс   Имението на Катрин Пиърс - Page 6 EmptyВто Дек 07, 2010 7:28 pm

Тя ме захапа.Явно се надяваше така да ме направи по-слаб.
-Кучка!
Извиках когато усетих зъбите й и насила я изблъсках от мен като й зашлевих шамар.
-Само да си посмяла да опиташ отново!!
Катрин Пиърс

Катрин Пиърс

ПисанеЗаглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс   Имението на Катрин Пиърс - Page 6 EmptyВто Дек 07, 2010 7:34 pm

Хванах се за бузата която не спираше да гори...той ме...удари.Катрин хайде,хайде,хайде!!!!Стегни се!!!!Толкова много мъже са били твой и са били в краката ти,а не можеш да се справиш с един психопат!!Хайде Катрин!!Трябва да измислиш нещо!
Сам Уинчестър

Сам Уинчестър

ПисанеЗаглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс   Имението на Катрин Пиърс - Page 6 EmptyВто Дек 07, 2010 7:38 pm

Хванах ръцете и и ги вдигнах над главата й.Задържах и двете й ръце само с една ръка,а с другата обърнах лицето й към мен.Исках да ме гледа право в очите.
-Много ще се забавляваме с теб...
Прокарах пръст по бузата й.

-Признавам брат ми има вкус...доста си хубава.
Катрин Пиърс

Катрин Пиърс

ПисанеЗаглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс   Имението на Катрин Пиърс - Page 6 EmptyВто Дек 07, 2010 8:27 pm

-Махни се от мен!!
Процедих през зъбите си,а той само се засмя.
-Толкова си жалък.
Усетих как стиска ръцете ми по-сил
но.
Сам Уинчестър

Сам Уинчестър

ПисанеЗаглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс   Имението на Катрин Пиърс - Page 6 EmptyВто Дек 07, 2010 9:54 pm

Огледах я.Забелязах,че все още е по хавлия.Мм...усещах,че събужда истинския звяр в мен.Явно тя разбра какво мисля и още по-бързо се опита да се освободи.
-Не се опитвай...няма да успееш...
Зарових едната си ръка в косата й като вдишах аромата й.
Катрин Пиърс

Катрин Пиърс

ПисанеЗаглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс   Имението на Катрин Пиърс - Page 6 EmptyВто Дек 07, 2010 10:06 pm

-Махни сеее!!!
Изкрещях.
-Махай се от мен психясал идиот такъв!!Махай се!!
Започнах да се боря с всичка сила.
-Махни се!!!
Успях да измъкна едната си ръка и го изблъсках в отсрещната страна.Възползвах се и излязох светкавично от стаята като я затворих след мен и изчезнах по стълбите.Сега се започваше...дъългата игра на криеница.Да се надявам,че Дийн ще дойде преди да ме е откр
ил.
Сам Уинчестър

Сам Уинчестър

ПисанеЗаглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс   Имението на Катрин Пиърс - Page 6 EmptyВто Дек 07, 2010 10:10 pm

Поклатих глава.Много ми е интересно до къде ще стигне само излишно ме вбесяваше.Отворих вратата.
-Катрин...много добре знаеш,че не можеш да се скриеш от мен!!Не ме ядосвай излишно.
Слязох надолу по стълбите.Щях да я намеря,а станеше ли това...не отговарям какво ще се случи.
Катрин Пиърс

Катрин Пиърс

ПисанеЗаглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс   Имението на Катрин Пиърс - Page 6 EmptyВто Дек 07, 2010 10:14 pm

Отидох в хола,когато чух,че го наближава от там отидох в кухнята,а след това от там в коридора...Господи дали ще успея?Обърнах се назад,за да видя дали идва когато се блъснах в някой.Погледнах напред и с ужас осъзнах,че това е той.
-Не...
Почти безгласно казах аз и заотстъпвах назад докато не опрях гръб в стената.Ами сег
а?!
Сам Уинчестър

Сам Уинчестър

ПисанеЗаглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс   Имението на Катрин Пиърс - Page 6 EmptyВто Дек 07, 2010 10:18 pm

-Здрасти...отново.
Казах с доволна усмивка.
-Нали ти казах,че няма да бягаш дълго.
-Не...-каза тя и започна да отстъпва назад.
-Ее недей така...няма да те нараня.
Добре де..кой залъгвах?
Катрин Пиърс

Катрин Пиърс

ПисанеЗаглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс   Имението на Катрин Пиърс - Page 6 EmptyВто Дек 07, 2010 10:55 pm

Точно в този момент ужасно ми се искаше да мога да минавам през стени,но за жалост нямах тази дарба.Ъгх...добре.Разбрах,че не го е страх от изпиване на кръв,прекалено е гаден,самовлюбен и груб...друго?Боже ама бяха братя...нищо общо.
Сам Уинчестър

Сам Уинчестър

ПисанеЗаглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс   Имението на Катрин Пиърс - Page 6 EmptyВто Дек 07, 2010 11:13 pm

Продължавах да скъсявам дистанцията между нас двамата и колкото повече се приближавах страха в очите й ставаше все по-голям.
-Не се страхувай!!
Точно в този момент тя се опита да ме надхитри и да избяга,но аз я хванах през кръста когато профучаваше покрай мен и я блъснах в стената така,че тя се строполи на земята.
-СПРИ ДА МЕ ЯДОСВАШ!!
Изкрещях срещу нея.
Катрин Пиърс

Катрин Пиърс

ПисанеЗаглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс   Имението на Катрин Пиърс - Page 6 EmptyВто Дек 07, 2010 11:16 pm

Опитах се да се изправя.Ъгх...добре де що за мазохист е това?!Той се озова до мен и ме притисна в стената чух го като в мъгла да ми казва нещо от рода на "Играта започва,малката."Усетих как ръката му се плъзна по вътрешната страна на бедрото ми,а аз изпищях.
-Не!!Махни сее!Махни сее!!
Опитах се да го уда
ря.
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс   Имението на Катрин Пиърс - Page 6 Empty

Имението на Катрин Пиърс
Върнете се в началото 
Страница 6 от 9Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
 Similar topics
-
» Честит рожден ден Катрин Пиърс
» Имението на Джени
» Имението на Анита
» Имението на Дид Салватор
» Имението на Роуз Татейлилан

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите