| Имението на Катрин Пиърс | |
|
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Катрин Пиърс
Брой мнения : 648 Join date : 06.10.2010 Age : 27 Местожителство : Мистик Фолс
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Нед Дек 05, 2010 6:16 pm | |
| Изведнъж чух шум като,че ли някой събори нещо.Спрях водата,облякох една от хавлиите които ми бяха подръка и слязох надолу. -Ехо?Има ли някой? Ослушах се,но не последва отговор.Вратата беше отворена. -Дийн? | |
|
| |
Сам Уинчестър
Брой мнения : 86 Join date : 05.12.2010
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Нед Дек 05, 2010 6:35 pm | |
| Чух я че слезе.Шоуто започва.Помислих си самодоволно и се изстрелях зад гърба й а тя се обърна,но аз изчезнах зад една от стените.Харесваше ми да гледам отстрани как се опитват да ме намерят. -Кой е тук?-попитя тя с изплашена нотка в гласа си. Странно мислех,че не се плаши.Отидох зад гърба й и запуших устата й с ръката си. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Нед Дек 05, 2010 6:45 pm | |
| -Какво по дяволите?! Какво ставаше?!Абсолютно нищо не разбирах!Усетих,че някой запуши устата ми и ме задърпа нагоре по стълбите.Опитах се да го избутам и да се измъкна,но не ми беше особено лесно.Опитах се да го ударя,но този някой се пазеше добре. | |
|
| |
Сам Уинчестър
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Нед Дек 05, 2010 6:50 pm | |
| Хах наистина ли си мислеше,че ще може да ме надвие?Колко беше глупава!!Ръката ми все още беше на устата й и не спирах да я мъкна почти към нейната стая...Ох ама знаеше как да се съпротивлява!!!Най-накрая я пуснах и я обърнах към мен. -Я престани!Вгорчи ми живота! Както си и мислех тя се опита да избяга,а аз ядосано я хванах и насила я набутах в стаята й като едва не изкъртих вратата и я запратих на земята.Това щеше да е една много хубава нощ... | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Нед Дек 05, 2010 6:52 pm | |
| -Какво искаш от мен? Успях да извикам аз срещу него. -Кой си ти?Какво искаш? Продължавах да крещя като се отдалечих колкото мога повече от него. | |
|
| |
Сам Уинчестър
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Пон Дек 06, 2010 4:28 pm | |
| -Явно Дийн не ти е споменал за мен...Аз съм Сам...Уинчестър. Казах със самодоволна усмивка докато забелязвах как очите й се разширяват в недоумение и учудване. -Точно така миличка.Дошъл съм,за да съсипя живота на скъпия ми брат! | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Пон Дек 06, 2010 5:25 pm | |
| Уинчестър?!Той е брата на Дийн!!Гледах в пълно недоумение. -Ти си брат на Дийн?! Попитах за всеки случай аз.Просто...мозъка ми не можеше да побере какво ще иска брат му от мен! -И защо съм ти аз? | |
|
| |
Сам Уинчестър
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Пон Дек 06, 2010 6:10 pm | |
| -Толкова ли не е очевидно? Попитах с отегчение. -Ами...мисля,че е очевидно.Той взе нещо мое и аз ще взема нещо негово.Той нарани нещо мое и аз ще нараня нещо негово.Много е просто. Усмихнах й се ангелски макар,че в очите ми се четеше задоволство. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Пон Дек 06, 2010 8:03 pm | |
| -Я да си гледаш работата!! Не издържах и избухнах аз като се изправих и застанах пред него. -Да не мислиш,че ме е страх от теб? Погледнах го с леден блясък в очите ми. -Ако е така жестоко се лъжеш. | |
|
| |
Сам Уинчестър
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Пон Дек 06, 2010 9:29 pm | |
| -Уоу била си смела. Засмях се и поклатих глава като се приближих до нея. -Но не достатъчно,за да ме уплашиш! Хванах ръцете й и ги извих като я забутах към леглото. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Пон Дек 06, 2010 9:43 pm | |
| -Пусни ме!! Изкрещях срещу него,но не можех да се преборя.Той беше прекалено силен!!!Бутна ме на леглото.Господи какво щеше да прави? -Махни се от мен!!! | |
|
| |
Сам Уинчестър
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Вто Дек 07, 2010 3:36 pm | |
| -Шшшш била си доста буйна!! Подсмихнах се. -Ще трябва да укротим малко този буен характер. Стиснах още по-силно ръцете й за да не може да ми избяга. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Вто Дек 07, 2010 7:09 pm | |
| -НЕ! Изкрещях.Вече бях напълно ядосана.Нямаше да се оставя в ръцете на някакъв психопат!Единствения ми шанс беше да го захапя.Точно и това направих.Впих зъбите си във врата му и започнах да пия от кръвта му.Знаех,че е вампир и няма да стане кой знае какво чудо,но поне за малко щеше да го отслабя. | |
|
| |
Сам Уинчестър
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Вто Дек 07, 2010 7:28 pm | |
| Тя ме захапа.Явно се надяваше така да ме направи по-слаб. -Кучка! Извиках когато усетих зъбите й и насила я изблъсках от мен като й зашлевих шамар. -Само да си посмяла да опиташ отново!! | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Вто Дек 07, 2010 7:34 pm | |
| Хванах се за бузата която не спираше да гори...той ме...удари.Катрин хайде,хайде,хайде!!!!Стегни се!!!!Толкова много мъже са били твой и са били в краката ти,а не можеш да се справиш с един психопат!!Хайде Катрин!!Трябва да измислиш нещо! | |
|
| |
Сам Уинчестър
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Вто Дек 07, 2010 7:38 pm | |
| Хванах ръцете и и ги вдигнах над главата й.Задържах и двете й ръце само с една ръка,а с другата обърнах лицето й към мен.Исках да ме гледа право в очите. -Много ще се забавляваме с теб... Прокарах пръст по бузата й. -Признавам брат ми има вкус...доста си хубава. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Вто Дек 07, 2010 8:27 pm | |
| -Махни се от мен!! Процедих през зъбите си,а той само се засмя. -Толкова си жалък. Усетих как стиска ръцете ми по-силно. | |
|
| |
Сам Уинчестър
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Вто Дек 07, 2010 9:54 pm | |
| Огледах я.Забелязах,че все още е по хавлия.Мм...усещах,че събужда истинския звяр в мен.Явно тя разбра какво мисля и още по-бързо се опита да се освободи. -Не се опитвай...няма да успееш... Зарових едната си ръка в косата й като вдишах аромата й. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Вто Дек 07, 2010 10:06 pm | |
| -Махни сеее!!! Изкрещях. -Махай се от мен психясал идиот такъв!!Махай се!! Започнах да се боря с всичка сила. -Махни се!!! Успях да измъкна едната си ръка и го изблъсках в отсрещната страна.Възползвах се и излязох светкавично от стаята като я затворих след мен и изчезнах по стълбите.Сега се започваше...дъългата игра на криеница.Да се надявам,че Дийн ще дойде преди да ме е открил. | |
|
| |
Сам Уинчестър
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Вто Дек 07, 2010 10:10 pm | |
| Поклатих глава.Много ми е интересно до къде ще стигне само излишно ме вбесяваше.Отворих вратата. -Катрин...много добре знаеш,че не можеш да се скриеш от мен!!Не ме ядосвай излишно. Слязох надолу по стълбите.Щях да я намеря,а станеше ли това...не отговарям какво ще се случи. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Вто Дек 07, 2010 10:14 pm | |
| Отидох в хола,когато чух,че го наближава от там отидох в кухнята,а след това от там в коридора...Господи дали ще успея?Обърнах се назад,за да видя дали идва когато се блъснах в някой.Погледнах напред и с ужас осъзнах,че това е той. -Не... Почти безгласно казах аз и заотстъпвах назад докато не опрях гръб в стената.Ами сега?! | |
|
| |
Сам Уинчестър
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Вто Дек 07, 2010 10:18 pm | |
| -Здрасти...отново. Казах с доволна усмивка. -Нали ти казах,че няма да бягаш дълго. -Не...-каза тя и започна да отстъпва назад. -Ее недей така...няма да те нараня. Добре де..кой залъгвах? | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Вто Дек 07, 2010 10:55 pm | |
| Точно в този момент ужасно ми се искаше да мога да минавам през стени,но за жалост нямах тази дарба.Ъгх...добре.Разбрах,че не го е страх от изпиване на кръв,прекалено е гаден,самовлюбен и груб...друго?Боже ама бяха братя...нищо общо. | |
|
| |
Сам Уинчестър
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Вто Дек 07, 2010 11:13 pm | |
| Продължавах да скъсявам дистанцията между нас двамата и колкото повече се приближавах страха в очите й ставаше все по-голям. -Не се страхувай!! Точно в този момент тя се опита да ме надхитри и да избяга,но аз я хванах през кръста когато профучаваше покрай мен и я блъснах в стената така,че тя се строполи на земята. -СПРИ ДА МЕ ЯДОСВАШ!! Изкрещях срещу нея. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Вто Дек 07, 2010 11:16 pm | |
| Опитах се да се изправя.Ъгх...добре де що за мазохист е това?!Той се озова до мен и ме притисна в стената чух го като в мъгла да ми казва нещо от рода на "Играта започва,малката."Усетих как ръката му се плъзна по вътрешната страна на бедрото ми,а аз изпищях. -Не!!Махни сее!Махни сее!! Опитах се да го ударя. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс | |
| |
|
| |
| Имението на Катрин Пиърс | |
|