| Имението на Катрин Пиърс | |
|
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Сам Уинчестър
Брой мнения : 86 Join date : 05.12.2010
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Вто Дек 07, 2010 11:18 pm | |
| -Шшштт... Запуших с една ръка устата й,а другата продължаваше да се приплъзва по бедрото й.Усещах как се опитва да се измъкне и да пищи...господи обожавах да усещам как другите са слаби и безпомощни в ръцете ми!!! | |
|
| |
Катрин Пиърс
Брой мнения : 648 Join date : 06.10.2010 Age : 27 Местожителство : Мистик Фолс
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Вто Дек 07, 2010 11:22 pm | |
| Опитах се да извикам,но не можех.Господи моля те...не искам да се случва...не искам някакъв психясал идиот да ме изнасили...моля те...От толкова векове не се бях чувствала толкова безпомощна.Усетих как една сълза се стича по лицето ми...но не последва друга...като,че ли бях пресъхнала на сълзи.В човешкия си живот бях толкова много плакала,че сега просто нямах останали сълзи. | |
|
| |
Сам Уинчестър
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Вто Дек 07, 2010 11:24 pm | |
| Браво сега и зарева.Господи,мислех си,че е по-силна.Въздъхнах незабележимо.В очите ми се четеше такава наслада...да гледах как плаче...колко е безпомощна.Не се здържах и я целунах...ммм и имаше ужасно вкусни устни.Брат ми определено знаеше какво да търси. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
Брой мнения : 686 Join date : 08.10.2010
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Вто Дек 07, 2010 11:28 pm | |
| Когато се прибрах се изкъпах набързо и облякох. Наистина доста се забавих в гората, а така и не успях да ловувам, затова просто пресуших няколко банки. Запътих се към дома на Катрин, но малко преди да стигна до вратата чух писъци. Когато влязох видях... - Сам?! Какво по дяволите прави тук?! ... Целуваше Катрин... която беше по хавлия и на пода. - Махни си ръцете от нея!!! - изкрещях и се затичах към него, като го запратих към стената. Наведох се до Катрин и леко погалих лицето й. - Добре ли си? | |
|
| |
Сам Уинчестър
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Сря Дек 08, 2010 3:07 pm | |
| Не се здържах и докато я целувах започнах бавно да изпивам живота от нея...Обожавах дарбата си междо другото.Когато усетих,че някой ме изблъска. -Яяя брат ми. Засмях се злобно. -Тъкмо се чудех кога ще се появиш. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Сря Дек 08, 2010 10:19 pm | |
| Когато ме целуна...усетих като,че ли започва бавно и ужасно болезнено да изпива живота от мен...и беше истина.Вече нямах сили дори да държа очите си отворени.Тогава нещо го откъсна от мен и чух...гласа на Дийн.Това беше последното което чух преди да затворя очи и да изпадна в безсъзнание,ако може така да се нарече,защото чувах всичко,но нямах сили да направя каквото и да е. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Сря Дек 08, 2010 10:57 pm | |
| Стрелнах Сам с поглед, но останах до Катрин, която... изгуби съзнание. - Катрин?! Кат, чуваш ли ме? - извиках, но тя не реагираше. - Какво й направи, идиот такъв?! Сам продължаваше да се смее. Сега вече наистина ме вбеси. Хванах го за гърлото и го притиснах към станата. - Ще те убия!! - крещях в лицето му.
Последната промяна е направена от Дийн Уинчестър на Съб Дек 11, 2010 12:08 am; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Сам Уинчестър
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Сря Дек 08, 2010 11:39 pm | |
| Изблъсках го. -Яя се успокой.Ти наистина ли толкова си хлътнал по тази? Посочих Катрин. -Не мога да те позная. Поклатих глава. -Преди бяхме много добре заедно...сменявахме момичетата,но си оставахме неразделни братя. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Чет Дек 09, 2010 12:16 am | |
| - Това беше преди прекалено много време.. - поклатих глава. - А ти ума ли си загуби?! Защо ти трябваше да я нападаш?!! - извиках. Обърнах му гръб и за миг останах на място. Не ми се искаше да се бия с него, все пак ми е брат, но погледа ми отново се спря на Катрин... затова не се стърпях. Обърнах се и го ударих. Когато отново вдигна глава към мен, видях, че съм успял да му разкървавя устната. - Все същия глупак си! - въздъхнах. Тръгнах обратно към Катрин. Седнах зад нея и я повдигнах леко, като я подпрях на гърдите си. С едната ръка я пръдържах за кръста, а другата захапах. Приближих китката си до устните й. - Хайде, красавице, пий. Ще се оправиш. Все още не знаех какво й е направил, но поне бях сигурен, че кръвта ми ще й даде енергия ... и се надявах да е достатъчно, за да й помогне. | |
|
| |
Сам Уинчестър
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Чет Дек 09, 2010 3:11 pm | |
| Ауч.Поне се беше научил да се бие.Гледах го какво прави. -Ама тази сериозно ти е завъртяла главата.Знае си работата момичето. Изсмях се съркастично. -Направо не е за вярване... | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Чет Дек 09, 2010 7:55 pm | |
| Какво ми ставаше?Чувах всичко,но не можех да се помръдна...нямах и капчица сила останала в мен.Усетих,че някой ме хвана и усетих мирис на кръв.Опитах се да се помръдна но нищо.Цялото усилие дори не се изписа на лицето ми,което като,че ли беше замръзнало. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Чет Дек 09, 2010 8:36 pm | |
| - Млъквай!!! - изкрещях. - Няма да позволя да умре само, защото ти си откачил и изведнъж започна да си спомняш "доброто старо време"!! И защо въобще ти трябваше да я нападаш?! Продължавах да не разбирам какво е намислил. Защо му беше да наранява Катрин? Защо изобщо се е върнал...? Върнах погледа си към нея. Все още не помръдваше. - Хайде, Кат... Долепих китката си до устните й така, че кръвта да тече в устата й, но тя така и не реагираше. - Какво й направи, по дяволите?! | |
|
| |
Сам Уинчестър
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Чет Дек 09, 2010 8:43 pm | |
| -Няма да проработи. Заявих доволно и се облегнах на стената. -Изпих живота й...така,че...ще е цяло чудо,ако дори отвори очи,а немислимо е да стане. Започнах да се смея. -Не си хаби кръвта.Няма да подейства. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Чет Дек 09, 2010 9:10 pm | |
| Господи той какво каза???Току що каза,че няма да мога да се движа!!МОЛЯ?!Това е абсурдно...все пак мога да възвърна живота си...нали?Събрах всичките си сили,за да направя каквото и да е и в крайна сметка успях да помръдна ръката си,но след това се чувствах по-изцедена от когато и да е. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Чет Дек 09, 2010 9:40 pm | |
| - Какво си направил?! Ти съвсем ли си откачил?! Тогава Катрин помръдна ръката си. - Катрин!! Кат, отвори очи, миличка. - погалих лицето й. - Сам!!! Помогни й!!! - той продължаваше да се смее, облегнат на стената. Озовах се до него и отново го притиснах за гърлото. - Помогни й или кълна се, ще те убия!!! - изкрещях в лицето му. | |
|
| |
Сам Уинчестър
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Чет Дек 09, 2010 9:45 pm | |
| -Я ме чуй!!Първо-няма как да й помогна!!Второ-не искам да й помогна!!Виж се Дийн!!Превърнал си се в един разлигавен женчо!!Не мога да повярвам,че някаква си кучка толкова добре ти е повлияла.Направо си ти е промила мозъка с някой мозъчен контрол! | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Чет Дек 09, 2010 10:21 pm | |
| Хайде Катрин трябва да му докажеш,че греши!!Трябва да се изправиш...И без това тези двамата щяха да се избият един друг още малко.Опитах се да ги спра...да им покажа,че ги чувам,но единственият звук който се отдели от гърдите ми беше тих стон. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Пет Дек 10, 2010 7:19 pm | |
| - Женчо? Ама ти сериозно ли? - засмях се. - Същия женчо, който бях преди триста години, когато превърнах гаджето ти ли? - изражението ми стана сериозно. - Или женчото, който я уби след това?! Гледах го право в очите, в които се четеше болка, но тя бързо се замени с ярост. Това беше една от онези случки от миналото, които просто ти се иска да не са се случили. Които искаш да забравиш и за които съжаляваш цял живот. Но точно сега не беше момента да му го показвам. Искаше да играя неговата игра - добре! И без това ме биваше в преструвките... | |
|
| |
Сам Уинчестър
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Пет Дек 10, 2010 7:33 pm | |
| Знаеше,че ненавиждам тази тема. -Ето точно за това няма да й помогна!! Озъбих му се аз. -Нека да умре.Така ще сме наравно. Стиснах юмруци,за да не избухна пак. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Пет Дек 10, 2010 7:46 pm | |
| - Тя няма нищо общо с това, идиот такъв!!!! Това е между нас двамата. - изкрещях. - Помогни й!! - отново го блъснах в стената. - Ако нещо й се случи, ще те убия! И повярвай ми, в състояние съм да убия собствения си брат.Помогни й!! Веднага!! | |
|
| |
Сам Уинчестър
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Пет Дек 10, 2010 7:50 pm | |
| -Брей,брей,брей... Поклатих глава смеейки се аз. -Да видим как ще ме убиеш братле.И много грешиш.Може и да няма никаква връзка,но ти ме нарани чрез нещо което обичах,мой ред е да ти го върна. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Пет Дек 10, 2010 8:08 pm | |
| Започнах да се смея. - Ти не можеш ли да се държиш като мъж поне веднъж в живота си?! Пък после аз съм бил женчо... - поклатих глава. - Все още ли се страхуваш да не би малкото ти братче да те набие? Да заместваш Катрин в това си е направо жалко... Но пък какво друго да очаквам от теб? | |
|
| |
Сам Уинчестър
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Пет Дек 10, 2010 8:11 pm | |
| -Жалък си в опитите си да ме вбесиш.Не знаеш ли,че аз не се страхувам от никой. Усмихнах му се. -Но пък когато я целувах... Посочих Катрин. -...хареса ми.И как се съпротивляваше...мм...има буен характер.Ако не беше дошъл толкова бързо...щеше доста да се позабавляваме с нея. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Пет Дек 10, 2010 8:26 pm | |
| Стиснах юмруци. Едва се сдържах да не го ударя отново, но така нямаше да постигна нищо. Затова просто си поех въздух и се опитах да се успокоя. Погледнах го и се засмях. - Ти и изнасилвач ли си станал?! Боже, отчаянието до какво водело. - поклатих глава. - Но пък за едно си прав. С нея е забавно. Почти колкото беше с... как й беше името? Хм... май това ми се губи. Но пък помня как крещеше моето. - свих рамене. | |
|
| |
Изабела Ричардс
Брой мнения : 85 Join date : 28.11.2010 Age : 29 Местожителство : Hollywood
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Пет Дек 10, 2010 8:34 pm | |
| Минах покрай едни улички.И се натъкнах на една голяма и красива къща,от която се чуваха само виканици и крясъци на мъже.Единият глас ми беше познат.Но не се сещах от къде. Мислех дали да почукам или да си тръгна.Но крясъците ставаха все повече. Почуках. Чаках дълго,докато някой ми отвори. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс | |
| |
|
| |
| Имението на Катрин Пиърс | |
|