The vampire diaries RPG forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

..

ИндексИндекс  PortalPortal  ГалерияГалерия  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  
Предпечат, бърз набор
Имението на Катрин Пиърс - Page 7 2844092z Град Варна
Имението на Катрин Пиърс - Page 7 N412 В Мистик Фолс е облачно,но в сряда времето ще се оправи и ще е слънчево.Към петък ще вали обилно,а събота и неделя ще са със силни ветрове. Предстоящи пълнолуния: Имението на Катрин Пиърс - Page 7 2971285n
Latest topics
» Да станем приятели
Имението на Катрин Пиърс - Page 7 EmptyВто Юли 24, 2012 10:13 pm by Лус

» Създаване на вампири
Имението на Катрин Пиърс - Page 7 EmptyПет Май 25, 2012 5:28 pm by ElectricFeelx33

» ЧРД! на Беатриче Балдовино
Имението на Катрин Пиърс - Page 7 EmptyВто Окт 11, 2011 10:31 pm by Siveliano Wiliams

» Някой за РП
Имението на Катрин Пиърс - Page 7 EmptyВто Окт 11, 2011 10:21 pm by Siveliano Wiliams

» Нека да поспамим
Имението на Катрин Пиърс - Page 7 EmptyВто Окт 11, 2011 10:08 pm by Siveliano Wiliams

» Приятели на форума
Имението на Катрин Пиърс - Page 7 EmptyНед Сеп 11, 2011 6:27 pm by selzz_22

» Създаване на вещици и вещери
Имението на Катрин Пиърс - Page 7 EmptyЧет Апр 28, 2011 10:37 am by Дид Салватор

» Търся си..
Имението на Катрин Пиърс - Page 7 EmptyПон Апр 25, 2011 8:11 pm by Катрин Пиърс

» Някой за РП
Имението на Катрин Пиърс - Page 7 EmptyЧет Апр 14, 2011 8:17 pm by Dominic Walter

Top posters
Дид Салватор
Имението на Катрин Пиърс - Page 7 Bar_leftИмението на Катрин Пиърс - Page 7 BarИмението на Катрин Пиърс - Page 7 Bar_right 
Дийн Уинчестър
Имението на Катрин Пиърс - Page 7 Bar_leftИмението на Катрин Пиърс - Page 7 BarИмението на Катрин Пиърс - Page 7 Bar_right 
Катрин Пиърс
Валерия
Вики Донован
Никол Андерсън
Харпър Колинс
Siveliano Wiliams
Деймън
Анита Фреър
Poll
Navigation
 Portal
 Индекс
 Потребители
 Профил
 Въпроси/Отговори
 Търсене
Vote for us!
BGtop
Имението на Катрин Пиърс - Page 7 Labels=0

Имението на Катрин Пиърс

Go down 
5 posters
Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
АвторСъобщение
Сам Уинчестър

Сам Уинчестър

Брой мнения : 86

Имението на Катрин Пиърс - Page 7 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс   Имението на Катрин Пиърс - Page 7 EmptyВто Дек 07, 2010 11:18 pm

-Шшштт...
Запуших с една ръка устата й,а другата продължаваше да се приплъзва по бедрото й.Усещах как се опитва да се измъкне и да пищи...господи обожавах да усещам как другите са слаби и безпомощни в ръцете ми!!!
Върнете се в началото Go down
Катрин Пиърс

Катрин Пиърс

Брой мнения : 648
Местожителство : Мистик Фолс

ПисанеЗаглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс   Имението на Катрин Пиърс - Page 7 EmptyВто Дек 07, 2010 11:22 pm

Опитах се да извикам,но не можех.Господи моля те...не искам да се случва...не искам някакъв психясал идиот да ме изнасили...моля те...От толкова векове не се бях чувствала толкова безпомощна.Усетих как една сълза се стича по лицето ми...но не последва друга...като,че ли бях пресъхнала на сълзи.В човешкия си живот бях толкова много плакала,че сега просто нямах останали сълзи.
http://thevampirediariesrpg.bulgarianforum.net/forum.htm
Сам Уинчестър

Сам Уинчестър

ПисанеЗаглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс   Имението на Катрин Пиърс - Page 7 EmptyВто Дек 07, 2010 11:24 pm

Браво сега и зарева.Господи,мислех си,че е по-силна.Въздъхнах незабележимо.В очите ми се четеше такава наслада...да гледах как плаче...колко е безпомощна.Не се здържах и я целунах...ммм и имаше ужасно вкусни устни.Брат ми определено знаеше какво да търси.
Дийн Уинчестър

Дийн Уинчестър

Брой мнения : 686

ПисанеЗаглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс   Имението на Катрин Пиърс - Page 7 EmptyВто Дек 07, 2010 11:28 pm

Когато се прибрах се изкъпах набързо и облякох. Наистина доста се забавих в гората, а така и не успях да ловувам, затова просто пресуших няколко банки. Запътих се към дома на Катрин, но малко преди да стигна до вратата чух писъци. Когато влязох видях...
- Сам?!
Какво по дяволите прави тук?! ... Целуваше Катрин... която беше по хавлия и на пода.
- Махни си ръцете от нея!!! - изкрещях и се затичах към него, като го запратих към стената.
Наведох се до Катрин и леко погалих лицето й.
- Добре ли си?
Сам Уинчестър

Сам Уинчестър

ПисанеЗаглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс   Имението на Катрин Пиърс - Page 7 EmptyСря Дек 08, 2010 3:07 pm

Не се здържах и докато я целувах започнах бавно да изпивам живота от нея...Обожавах дарбата си междо другото.Когато усетих,че някой ме изблъска.
-Яяя брат ми.
Засмях се злобно.
-Тъкмо се чудех кога ще се появиш.
Катрин Пиърс

Катрин Пиърс

ПисанеЗаглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс   Имението на Катрин Пиърс - Page 7 EmptyСря Дек 08, 2010 10:19 pm

Когато ме целуна...усетих като,че ли започва бавно и ужасно болезнено да изпива живота от мен...и беше истина.Вече нямах сили дори да държа очите си отворени.Тогава нещо го откъсна от мен и чух...гласа на Дийн.Това беше последното което чух преди да затворя очи и да изпадна в безсъзнание,ако може така да се нарече,защото чувах всичко,но нямах сили да направя каквото и да е.
Дийн Уинчестър

Дийн Уинчестър

ПисанеЗаглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс   Имението на Катрин Пиърс - Page 7 EmptyСря Дек 08, 2010 10:57 pm

Стрелнах Сам с поглед, но останах до Катрин, която... изгуби съзнание.
- Катрин?! Кат, чуваш ли ме? - извиках, но тя не реагираше.
- Какво й направи, идиот такъв?!
Сам продължаваше да се смее. Сега вече наистина ме вбеси. Хванах го за гърлото и го притиснах към станата.
- Ще те убия!! - крещях в лицето му.

Последната промяна е направена от Дийн Уинчестър на Съб Дек 11, 2010 12:08 am; мнението е било променяно общо 1 път
Сам Уинчестър

Сам Уинчестър

ПисанеЗаглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс   Имението на Катрин Пиърс - Page 7 EmptyСря Дек 08, 2010 11:39 pm

Изблъсках го.
-Яя се успокой.Ти наистина ли толкова си хлътнал по тази?
Посочих Катрин.
-Не мога да те позная.
Поклатих глава.
-Преди бяхме много добре заедно...сменявахме момичетата,но си оставахме неразделни братя.
Дийн Уинчестър

Дийн Уинчестър

ПисанеЗаглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс   Имението на Катрин Пиърс - Page 7 EmptyЧет Дек 09, 2010 12:16 am

- Това беше преди прекалено много време.. - поклатих глава.
- А ти ума ли си загуби?! Защо ти трябваше да я нападаш?!! - извиках.
Обърнах му гръб и за миг останах на място. Не ми се искаше да се бия с него, все пак ми е брат, но погледа ми отново се спря на Катрин... затова не се стърпях. Обърнах се и го ударих. Когато отново вдигна глава към мен, видях, че съм успял да му разкървавя устната.
- Все същия глупак си! - въздъхнах.
Тръгнах обратно към Катрин. Седнах зад нея и я повдигнах леко, като я подпрях на гърдите си. С едната ръка я пръдържах за кръста, а другата захапах. Приближих китката си до устните й.
- Хайде, красавице, пий. Ще се оправиш.
Все още не знаех какво й е направил, но поне бях сигурен, че кръвта ми ще й даде енергия ... и се надявах да е достатъчно, за да й помогне.
Сам Уинчестър

Сам Уинчестър

ПисанеЗаглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс   Имението на Катрин Пиърс - Page 7 EmptyЧет Дек 09, 2010 3:11 pm

Ауч.Поне се беше научил да се бие.Гледах го какво прави.
-Ама тази сериозно ти е завъртяла главата.Знае си работата момичето.
Изсмях се съркастично.
-Направо не е за вярване...
Катрин Пиърс

Катрин Пиърс

ПисанеЗаглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс   Имението на Катрин Пиърс - Page 7 EmptyЧет Дек 09, 2010 7:55 pm

Какво ми ставаше?Чувах всичко,но не можех да се помръдна...нямах и капчица сила останала в мен.Усетих,че някой ме хвана и усетих мирис на кръв.Опитах се да се помръдна но нищо.Цялото усилие дори не се изписа на лицето ми,което като,че ли беше замръзнало.
Дийн Уинчестър

Дийн Уинчестър

ПисанеЗаглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс   Имението на Катрин Пиърс - Page 7 EmptyЧет Дек 09, 2010 8:36 pm

- Млъквай!!! - изкрещях.
- Няма да позволя да умре само, защото ти си откачил и изведнъж започна да си спомняш "доброто старо време"!! И защо въобще ти трябваше да я нападаш?!
Продължавах да не разбирам какво е намислил. Защо му беше да наранява Катрин? Защо изобщо се е върнал...?
Върнах погледа си към нея. Все още не помръдваше.
- Хайде, Кат...
Долепих китката си до устните й така, че кръвта да тече в устата й, но тя така и не реагираше.
- Какво й направи, по дяволите?!
Сам Уинчестър

Сам Уинчестър

ПисанеЗаглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс   Имението на Катрин Пиърс - Page 7 EmptyЧет Дек 09, 2010 8:43 pm

-Няма да проработи.
Заявих доволно и се облегнах на стената.
-Изпих живота й...така,че...ще е цяло чудо,ако дори отвори очи,а немислимо е да стане.
Започнах да се смея.
-Не си хаби кръвта.Няма да подейства.
Катрин Пиърс

Катрин Пиърс

ПисанеЗаглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс   Имението на Катрин Пиърс - Page 7 EmptyЧет Дек 09, 2010 9:10 pm

Господи той какво каза???Току що каза,че няма да мога да се движа!!МОЛЯ?!Това е абсурдно...все пак мога да възвърна живота си...нали?Събрах всичките си сили,за да направя каквото и да е и в крайна сметка успях да помръдна ръката си,но след това се чувствах по-изцедена от когато и да е.
Дийн Уинчестър

Дийн Уинчестър

ПисанеЗаглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс   Имението на Катрин Пиърс - Page 7 EmptyЧет Дек 09, 2010 9:40 pm

- Какво си направил?! Ти съвсем ли си откачил?!
Тогава Катрин помръдна ръката си.
- Катрин!! Кат, отвори очи, миличка. - погалих лицето й.
- Сам!!! Помогни й!!! - той продължаваше да се смее, облегнат на стената.
Озовах се до него и отново го притиснах за гърлото.
- Помогни й или кълна се, ще те убия!!! - изкрещях в лицето му.
Сам Уинчестър

Сам Уинчестър

ПисанеЗаглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс   Имението на Катрин Пиърс - Page 7 EmptyЧет Дек 09, 2010 9:45 pm

-Я ме чуй!!Първо-няма как да й помогна!!Второ-не искам да й помогна!!Виж се Дийн!!Превърнал си се в един разлигавен женчо!!Не мога да повярвам,че някаква си кучка толкова добре ти е повлияла.Направо си ти е промила мозъка с някой мозъчен контрол!
Катрин Пиърс

Катрин Пиърс

ПисанеЗаглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс   Имението на Катрин Пиърс - Page 7 EmptyЧет Дек 09, 2010 10:21 pm

Хайде Катрин трябва да му докажеш,че греши!!Трябва да се изправиш...И без това тези двамата щяха да се избият един друг още малко.Опитах се да ги спра...да им покажа,че ги чувам,но единственият звук който се отдели от гърдите ми беше тих стон.
Дийн Уинчестър

Дийн Уинчестър

ПисанеЗаглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс   Имението на Катрин Пиърс - Page 7 EmptyПет Дек 10, 2010 7:19 pm

- Женчо? Ама ти сериозно ли? - засмях се.
- Същия женчо, който бях преди триста години, когато превърнах гаджето ти ли? - изражението ми стана сериозно.
- Или женчото, който я уби след това?!
Гледах го право в очите, в които се четеше болка, но тя бързо се замени с ярост. Това беше една от онези случки от миналото, които просто ти се иска да не са се случили. Които искаш да забравиш и за които съжаляваш цял живот. Но точно сега не беше момента да му го показвам. Искаше да играя неговата игра - добре! И без това ме биваше в преструвките...
Сам Уинчестър

Сам Уинчестър

ПисанеЗаглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс   Имението на Катрин Пиърс - Page 7 EmptyПет Дек 10, 2010 7:33 pm

Знаеше,че ненавиждам тази тема.
-Ето точно за това няма да й помогна!!
Озъбих му се аз.
-Нека да умре.Така ще сме наравно.
Стиснах юмруци,за да не избухна пак.
Дийн Уинчестър

Дийн Уинчестър

ПисанеЗаглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс   Имението на Катрин Пиърс - Page 7 EmptyПет Дек 10, 2010 7:46 pm

- Тя няма нищо общо с това, идиот такъв!!!! Това е между нас двамата. - изкрещях.
- Помогни й!! - отново го блъснах в стената.
- Ако нещо й се случи, ще те убия! И повярвай ми, в състояние съм да убия собствения си брат.Помогни й!! Веднага!!
Сам Уинчестър

Сам Уинчестър

ПисанеЗаглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс   Имението на Катрин Пиърс - Page 7 EmptyПет Дек 10, 2010 7:50 pm

-Брей,брей,брей...
Поклатих глава смеейки се аз.
-Да видим как ще ме убиеш братле.И много грешиш.Може и да няма никаква връзка,но ти ме нарани чрез нещо което обичах,мой ред е да ти го върна.
Дийн Уинчестър

Дийн Уинчестър

ПисанеЗаглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс   Имението на Катрин Пиърс - Page 7 EmptyПет Дек 10, 2010 8:08 pm

Започнах да се смея.
- Ти не можеш ли да се държиш като мъж поне веднъж в живота си?! Пък после аз съм бил женчо... - поклатих глава.
- Все още ли се страхуваш да не би малкото ти братче да те набие? Да заместваш Катрин в това си е направо жалко... Но пък какво друго да очаквам от теб?
Сам Уинчестър

Сам Уинчестър

ПисанеЗаглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс   Имението на Катрин Пиърс - Page 7 EmptyПет Дек 10, 2010 8:11 pm

-Жалък си в опитите си да ме вбесиш.Не знаеш ли,че аз не се страхувам от никой.
Усмихнах му се.
-Но пък когато я целувах...
Посочих Катрин.
-...хареса ми.И как се съпротивляваше...мм...има буен характер.Ако не беше дошъл толкова бързо...щеше доста да се позабавляваме с нея.
Дийн Уинчестър

Дийн Уинчестър

ПисанеЗаглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс   Имението на Катрин Пиърс - Page 7 EmptyПет Дек 10, 2010 8:26 pm

Стиснах юмруци. Едва се сдържах да не го ударя отново, но така нямаше да постигна нищо. Затова просто си поех въздух и се опитах да се успокоя. Погледнах го и се засмях.
- Ти и изнасилвач ли си станал?! Боже, отчаянието до какво водело. - поклатих глава.
- Но пък за едно си прав. С нея е забавно. Почти колкото беше с... как й беше името? Хм... май това ми се губи. Но пък помня как крещеше моето. - свих рамене.
Изабела Ричардс

Изабела Ричардс

Брой мнения : 85
Местожителство : Hollywood

ПисанеЗаглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс   Имението на Катрин Пиърс - Page 7 EmptyПет Дек 10, 2010 8:34 pm

Минах покрай едни улички.И се натъкнах на една голяма и красива къща,от която се чуваха само виканици и крясъци на мъже.Единият глас ми беше познат.Но не се сещах от къде.
Мислех дали да почукам или да си тръгна.Но крясъците ставаха все повече.
Почуках.
Чаках дълго,докато някой ми отвори.
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс   Имението на Катрин Пиърс - Page 7 Empty

Имението на Катрин Пиърс
Върнете се в началото 
Страница 7 от 9Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
 Similar topics
-
» Честит рожден ден Катрин Пиърс
» Имението на Джени
» Имението на Анита
» Имението на Дид Салватор
» Имението на Роуз Татейлилан

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите