| Имението на Дид Салватор | |
|
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Дид Салватор Admin
Брой мнения : 1203 Join date : 06.10.2010 Местожителство : Мистик Фолс
| Заглавие: Имението на Дид Салватор Чет Окт 07, 2010 11:39 am | |
| | |
|
| |
Дид Салватор Admin
| Заглавие: Re: Имението на Дид Салватор Чет Окт 07, 2010 11:44 am | |
| Нанесох се. - Охх .. - въздъхнах,пуснах куфарите си на земята и се поразходих из къщата. Беше хубава,гледката беше невероятна,имаше басейн в задния двор. С времето много се е запазила. Хванах си куфарите и се качих в стаята която си бях избрала да е моя. Сложих дрехите си в гардероба и се преоблякох. Реших да се потопя в басейна,за да се отърва от мислите ми. Облякох си банския и излязох в задния двор. Потопих се в басейна..Водата беше топла и чиста. Беше невероятно.. След около половин час,излязох от водата,завих се с една хавлия и влязох в дома ми. Взех си душ,облякох се и изглеждах така. Реших да си почина малко вкъщи и след няколко часа да изляза. | |
|
| |
Деймън Салватор
Брой мнения : 25 Join date : 06.10.2010
| Заглавие: Re: Имението на Дид Салватор Пет Окт 08, 2010 6:40 pm | |
| -Няма проблем и без това няма какво да правя - усмихнах се .. Пристигнахме.. -Уоу..тук ли живееш ? - очите ми се укокориха и посочих с пръст голямото ..то не беше голямо , а си беше направо огромно имение!! Тя кимна и се засмя.. -Ааа..как не се изгубваш вътре незнам.. аз само на 1-вия етаж ще се загубя - още гледах като извънземен.. | |
|
| |
Дид Салватор Admin
| Заглавие: Re: Имението на Дид Салватор Пет Окт 08, 2010 7:21 pm | |
| - Да...тук живея.. - засмях се. Попита ме как не се загубвам в къщата.. - Ами..имам си карта.. И двамата се засмяхме. | |
|
| |
Деймън Салватор
| Заглавие: Re: Имението на Дид Салватор Съб Окт 09, 2010 2:40 pm | |
| -Карта ? Ама ти сериозно ли ? - ухилих се и я погледнах.. -Имаш прекрасно имение - усмихнах се . -Е..да се върнем на въпросва . Незнам кой и защо ти прати този СМС , но е доста обезпокояващо ! - замислих се .. | |
|
| |
Дид Салватор Admin
| Заглавие: Re: Имението на Дид Салватор Съб Окт 09, 2010 3:01 pm | |
| - Не,естествено,че нямам карта.. - засмях се. - Благодаря,радвам се че ти харесва. - усмихнах се. Погледнах го. - Дано повече да не ми пращат такива съобщения, защото ще полудея.. - казах. - Ам..ела да ти покажа стаята в която ще си тази вечер. - усмихнах се.
| |
|
| |
Деймън Салватор
| Заглавие: Re: Имението на Дид Салватор Нед Окт 10, 2010 9:19 am | |
| -Дано - погледнах я .. -Ам..извинявай ако ти се натрапвам , но просто се притеснявам.. Отвън имаше контейнер и отидох да изхвърля празното пакетче от начос. -Ако искаш да си ходя само кажи - погледнах я .. | |
|
| |
Дид Салватор Admin
| Заглавие: Re: Имението на Дид Салватор Нед Окт 10, 2010 3:11 pm | |
| - Изобщо не ми се натрапваш !! - казах и се усмихнах. - Даже се радвам че ще си имам компания .. - усмихнах се. Погледнах го. - Какво искаш да правим ? попитах. | |
|
| |
Деймън Салватор
| Заглавие: Re: Имението на Дид Салватор Нед Окт 10, 2010 3:37 pm | |
| Добре. - усмихнах се .. Дид ме покани вътре в имениено.. -Ами..незнам . Ти кажи . - погледнах я и се усмихнах.. | |
|
| |
Дид Салватор Admin
| Заглавие: Re: Имението на Дид Салватор Нед Окт 10, 2010 3:38 pm | |
| - Хей..знаеш ли..довечера има купон .. Искаш ли да идем ? - попитах и се усмихнах. - Ако нямаш други планове разбира се.. - усмихнах се. Влязохме и седнахме на дивана. - Нещо за пиене ? - попитах. | |
|
| |
Деймън Салватор
| Заглавие: Re: Имението на Дид Салватор Нед Окт 10, 2010 3:57 pm | |
| -Ам..да добре . -усмихнах се . -Нямам други планове . - засмях се . -Да..може .. чаша вода ? - погледнах я.. Свалих шапката си тъй като вече бяхме в имението и я прибрах в раницата си .. | |
|
| |
Дид Салватор Admin
| Заглавие: Re: Имението на Дид Салватор Нед Окт 10, 2010 4:09 pm | |
| - Разбира се.. - казах и му напълних чаша вода. - Ето заповядай. - казах и му подадох чашата. Погледнах го. - Хмм.. - казах и се засмях. - Ей сега идвам. - казах и си сипах една чаша със сок и седнах отново до него. | |
|
| |
Деймън Салватор
| Заглавие: Re: Имението на Дид Салватор Нед Окт 10, 2010 4:23 pm | |
| Засмях се.. -Всъщност в колко е купона ? - погледнах я .. Отпих от чашата си ..после я оставих на масичката и отново погледнах към Дид.. | |
|
| |
Дид Салватор Admin
| Заглавие: Re: Имението на Дид Салватор Нед Окт 10, 2010 4:27 pm | |
| - Май е към шест и нещо.. - засмях се. - Но може да идем и по- късно . - усмихнах се. Погледнах го и той се усмихна. - Какво искаш да правим ? - попитах и се засмях . | |
|
| |
Деймън Салватор
| Заглавие: Re: Имението на Дид Салватор Нед Окт 10, 2010 5:25 pm | |
| Доближих се на милиметри от нея и прошепнах.. -Незнам..ти кажи. - засмях се и се отдръпнах.. -Ако пък искаш да знаеш нещо за мен .. питай . - усмихнах се и изпих останала вода в чашата.. | |
|
| |
Дид Салватор Admin
| Заглавие: Re: Имението на Дид Салватор Нед Окт 10, 2010 5:35 pm | |
| Ухилих се. - Не..няма нужда.. - засмях се. Погледнах часовника си. - Купона ще започне всеки момент..Искаш ли да идем ? - попитах. | |
|
| |
Деймън Салватор
| Заглавие: Re: Имението на Дид Салватор Нед Окт 10, 2010 5:47 pm | |
| -Ам..незнам както искаш - усмихнах се . -Междудругото имам ли нужда от смяна на ''тоалета'' - засмях се и станах от дивана.. Погледнах я и изчаках нейния отговор.. | |
|
| |
Дид Салватор Admin
| Заглавие: Re: Имението на Дид Салватор Нед Окт 10, 2010 5:49 pm | |
| - Не..Така си си супер.. - усмихнах се. - Само че аз..имам.. - засмях се. - Изчакай две минути .. - казах и се стрелнах по стълбите. Влязох в стаята си,преоблякох се и слязох долу. - Готова съм.. - засмях се. - Хайде.. - казах и се усмихнах. | |
|
| |
Деймън Салватор
| Заглавие: Re: Имението на Дид Салватор Нед Окт 10, 2010 6:12 pm | |
| Дид отиде да се преоблече , а аз я изчаках долу.След минути се върна.. -Невероятна си ! - усмихнах се .. -Е..добре . Да тръгваме . - усмихнах се и излязохме от имението й .. | |
|
| |
Деймън
Брой мнения : 106 Join date : 17.11.2010
| Заглавие: Re: Имението на Дид Салватор Нед Ное 21, 2010 3:48 pm | |
| -Добре .. - засмях се. С Дид тръгнахме към къщата й и след около полувин час вече бяхме пред огромното имение.Тя отключи и влязохме вътре.Дид затвори вратата и тръгна да се преоблича.Аз я хванах за ръката и я притиснах до стената..после я целунах.. -Мм..има една подробност .. Трябва да отида до вкъщи да се преоблеча и аз..
| |
|
| |
Дид Салватор Admin
| Заглавие: Re: Имението на Дид Салватор Нед Ное 21, 2010 3:53 pm | |
| - Защо не се пренесеш при мен ? - попитах. - Да живеем заедно ? - усмихнах се. - А и тук имам някои дрехи. Изобщо не знам какво съм си мислела преди,че съм се запасявала и с мъжки дрехи. - засмях се. Погледнах го. | |
|
| |
Деймън
| Заглавие: Re: Имението на Дид Салватор Нед Ное 21, 2010 4:00 pm | |
| -Ам..не знам..Ще видим . - казах и се усмихнах също.. -Имаш мъжки дрехи ?!? Оо.. - засмях се.. -Дай да ги видим .. - целунах я и я хванах за ръка.. Качихме се нагоре по стълбите и влязохме в нейната стая.Дид се разрови из гардероба си и извади мъжка тениска и дънки.Подаде ми ги .. -Стават .. - казах..
| |
|
| |
Дид Салватор Admin
| Заглавие: Re: Имението на Дид Салватор Нед Ное 21, 2010 4:03 pm | |
| Разрових се из гардероба и намерих дрехите. - Ето. - казах и му ги подадох. - Стават. - каза Дей. - Обличай .. - засмях се. - Долу съм. - целунах го и слязох по стълбите. Седнах на дивана и го изчаках. | |
|
| |
Деймън
| Заглавие: Re: Имението на Дид Салватор Нед Ное 21, 2010 4:45 pm | |
| -Окей.. - усмихнах се.. Дид слезе на долу, аз аз започнах да се преобличам.След минутка бях готов..Взех мокрите дрехи и слязох надолу.. -Имаш ли торбичка ? - попитах и показах дрехите на Дид.. -Ти няма ли да се преобличаш ? - попитах и седнах на дивана до нея ..
| |
|
| |
Дид Салватор Admin
| Заглавие: Re: Имението на Дид Салватор Нед Ное 21, 2010 4:47 pm | |
| - А..да вярно. - засмях се. - Ей сега идвам,а и торбичка не ти трябва..има тераса,остави ги там да изсъхнат. - казах и го целунах. Изтичах нагоре по стълбите. Отидох в спалнята и облякох една туника с къси панталонки. Слязох отново при Дей. - Готово. - засмях се. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Имението на Дид Салватор | |
| |
|
| |
| Имението на Дид Салватор | |
|