| Имението на Дид Салватор | |
|
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Деймън
Брой мнения : 106 Join date : 17.11.2010
| Заглавие: Re: Имението на Дид Салватор Нед Ное 21, 2010 4:51 pm | |
| -Много си бърза .. - засмях се.. -Къде е терасата тогава .. ? - попитах . Дид ми посочи и аз излязох отвън..Закачих дрехите и се върнах при нея.. -Е .. ? - целунах я ..
| |
|
| |
Дид Салватор Admin
Брой мнения : 1203 Join date : 06.10.2010 Местожителство : Мистик Фолс
| Заглавие: Re: Имението на Дид Салватор Нед Ное 21, 2010 4:53 pm | |
| - Какво "Е"? - засмях се. - Какво ще правим ? -попита Дей. - Не знам,може да излезем..отново. - засмях се. - Или..не знам. - погледнах го и се усмихнах. | |
|
| |
Деймън
| Заглавие: Re: Имението на Дид Салватор Нед Ное 21, 2010 5:08 pm | |
| -Нямам никаква представа.. - облегнах се на дивана и сложих глава на една от възглавничките .. -Преди да отидем на фонтана каза , че можеш да ми избройш много идей..Е сега май ни трябват .. -казах и се замислих..
| |
|
| |
Дид Салватор Admin
| Заглавие: Re: Имението на Дид Салватор Нед Ное 21, 2010 5:26 pm | |
| Засмях се. - Ами.. Замислих се. - Може да идем на аквапарка,на дискотека,в гората,на гробището. - засмях се. - Където искаш. - казах. | |
|
| |
Деймън
| Заглавие: Re: Имението на Дид Салватор Пет Ное 26, 2010 4:38 pm | |
| Замислих се и пуснах телевизора..Даваха прогнозата за времето.Ще бъде дъждовно..Изведнъж скочих и казах на Дид : -Хей..защо да не идем на почивка ? - усмихнах се.. -И без това този уикенд времето ще бъде лошо .. - казах и я погледнах с ентусиазъм..
| |
|
| |
Дид Салватор Admin
| Заглавие: Re: Имението на Дид Салватор Пет Ное 26, 2010 4:40 pm | |
| Изведнъж Дей ме попита дали искам да идем на почивка. - Откъде ти хрумна това ? Засмях се и го погледнах. - Както и да е. - усмихнах се. - Съгласна съм! - засмях се. - Къде ще ходим ? Чух че имало някакви нови екскурзии : Ню Йорк ; България ; Китай и май някаква от сорта на "Лондон ; Будапеща ; Париж" - казах. | |
|
| |
Деймън
| Заглавие: Re: Имението на Дид Салватор Пет Ное 26, 2010 4:48 pm | |
| -Незнам..просто се сетих.. - засмях се. -Ами какво чакаш тогава отивай да си приготвяш багажа .. - засмях се.. -После ще мислим къде ще идем .. - казах.. Започнах да прещраквам другите канали ...
| |
|
| |
Дид Салватор Admin
| Заглавие: Re: Имението на Дид Салватор Пет Ное 26, 2010 4:54 pm | |
| - Добре. - усмихнах се. - С моята скорост,ще съм готова за половин час..максимум. - засмях се. Целунах го и се качих в спалнята. Извадих два големи куфара,и отворих единия. От гардероба си извадих всички нужни дрехи,обувки и т.н. Сложих гримовете си,шампоаните си и всичко такова в една отделна чанта и след..хм..половин час всичко беше подредено. - Ела замалко. - извиках на Деймън. Той се появи на вратата. - Ще ми е нужна..малка помощ..за куфарите.. - засмях се.[/left] | |
|
| |
Деймън
| Заглавие: Re: Имението на Дид Салватор Пет Ное 26, 2010 5:42 pm | |
| -Няма проблем .. - засмях се .. Взех куфарите и слязохме долу . Оставих куфарите пред вратата и се обърнах към Дид : -Ще минем и през вкъщи да си взема дрехи.. - казах , а тя кимна и спря телевизора.. -Ами..кучето ? Какво ще го правим ? - ударих се по челото и отново взех куфарите..
| |
|
| |
Дид Салватор Admin
| Заглавие: Re: Имението на Дид Салватор Пет Ное 26, 2010 5:45 pm | |
| -Ами..кучето ? Какво ще го правим ? - Дей се удари по челото и отново взе куфарите.. - Ще го оставим на съседите.. Засега. - засмях се. Изтичах до съседната къща и уредих всичко. Върнах се при Деймън и го целунах. - Готово. - засмях се. - Детето веднага се съгласи. - изкисках се. - А сега..отиваме у вас да си вземеш дрехи. - казах и влязохме в колата. | |
|
| |
Дид Салватор Admin
| Заглавие: Re: Имението на Дид Салватор Чет Дек 30, 2010 5:00 pm | |
| В домът ми имаше парти,супер. Първите няколко човека дойдоха,и затова оставих вратата отворена,всички да влизат. - Здравейте. - усмихнах се . - Весела Нова Година. - ухилих се. Около мен имаше наредени маси със сладки,соленки,питиета,сокове.. Всичко.
П.П. Партито започва ((: Нова Година е!! | |
|
| |
Анита Фреър
Брой мнения : 100 Join date : 07.10.2010 Age : 34 Местожителство : Мистик Фолс
| Заглавие: Re: Имението на Дид Салватор Чет Дек 30, 2010 5:23 pm | |
| Оказа се че ще има още едно парти за Нова Година този път.Беше в къщата на Дид,не къщата имението.Ако трябва да се използва къща то ще да е огромна къща. Набързо ли облякох някакви дрехи и тръгнах.Когато пристигнах вратата беше отворена и явно щеше да има много хора. | |
|
| |
Деймън
| Заглавие: Re: Имението на Дид Салватор Чет Дек 30, 2010 5:41 pm | |
| Дид беше организирала парти за Нова година в имението си и аз бях там..Бях на втория етаж за малко и после слязох.Дид беше на вратата и посрещаше гостите..Застанах зад нея и размачках раменете й .. -Е..как върви ? - усмихнах се.
| |
|
| |
Дид Салватор Admin
| Заглавие: Re: Имението на Дид Салватор Чет Дек 30, 2010 5:51 pm | |
| - Всичко е супер. - казах. - Хей,Анита.. - казах. - Добре, че дойде. Засмях се. - Това е Деймън..аа това е Анита. Запознах ги набързо. | |
|
| |
Анита Фреър
| Заглавие: Re: Имението на Дид Салватор Чет Дек 30, 2010 5:56 pm | |
| -Aa..Здрасти.. Казах на Деймън когато Дид ни запозна.Имаше всичко за което би си помислил всеки нормален човек,е може би не абсолютно всичко ама все пак нямаме вълшебници в града до колкото знам.Ако има вълшебница която да ти донесе всичко което поискаш,то няма да е вълшебница,а слуга. | |
|
| |
Деймън
| Заглавие: Re: Имението на Дид Салватор Чет Дек 30, 2010 6:01 pm | |
| -Здравей .. - усмихнах се. -Ей..ела да си вземем нещо за пиене .. - казах на Дид. -Ами вратата ? - каза тя.. -Зарежия ..те ще си влизат. - засмях се и я задърпах към една от масите.
| |
|
| |
Дид Салватор Admin
| Заглавие: Re: Имението на Дид Салватор Чет Дек 30, 2010 6:09 pm | |
| - Деймън. - изсъсках когато се дръпнахме настрани до напитките. - Осъзнаваш ли, че ме издърпа пред приятелката ми? - погледнах го лошо. Той се засмя. - Много смешно. | |
|
| |
Анита Фреър
| Заглавие: Re: Имението на Дид Салватор Чет Дек 30, 2010 6:14 pm | |
| Хората продължава да влизат през отворената врата,и продължава докато изведнъж поне 5 минути не влезе дори и 1 човек.Не знам за друг но това за мен си беше странно..Седнах на един стол и се загледах към отворената врата.Май през това време влизаше само вятъра и нищо друго. | |
|
| |
Деймън
| Заглавие: Re: Имението на Дид Салватор Чет Дек 30, 2010 6:20 pm | |
| -Еее..тя ще те разбере . -засмях се. Взех една от чашите , които стояха пред нас на масичка.Опитах от алкохола.Явно беше вино..Дид ме погледна. -Какво ? Ти няма ли да си вземеш ? - повдигнах вежди.
| |
|
| |
Дид Салватор Admin
| Заглавие: Re: Имението на Дид Салватор Чет Дек 30, 2010 6:23 pm | |
| Кимнах отрицателно. - Не,смятам да не се напивам в началото на купона. - намигнах му и се върнах при Анита. - Хайде де.. - обърнах се към него. Той дойде при нас. - Е..Ан,какво правиш?? - засмях се. | |
|
| |
Анита Фреър
| Заглавие: Re: Имението на Дид Салватор Чет Дек 30, 2010 6:29 pm | |
| -Като цяло всъщност нищо.-Казах и се засмях докато се изправях. -Ами ти?-Попитах и се ухилих самодоволно,не знам защо просто ми дойде отвътре. Отдавна не се бях хилила чак толкова самодоволно,по-скоро не беше самодоволна усмивка,а усмивка наречена "След малко ще те изям","След малко ще те убия" или "Ще те заколя точно в този момент",не че ще го направя но поне така изглеждах. | |
|
| |
Деймън
| Заглавие: Re: Имението на Дид Салватор Чет Дек 30, 2010 6:37 pm | |
| -Какво да те правя .. - казах си. Тръгнах след нея.Дид започна да си говори с Анита , а аз застанах до нея и само ги слушах ..или поне се правях , че слушам.Отново отпих от виното си и огледах гостите..
| |
|
| |
Дид Салватор Admin
| Заглавие: Re: Имението на Дид Салватор Чет Дек 30, 2010 7:11 pm | |
| Анита ме погледна със странен поглед. - Ааааха.. - усмихнах се. Деймън оглеждаше наоколо. - Някое по-хубаво момиче ли гледаш.. - засмях се.
| |
|
| |
Анита Фреър
| Заглавие: Re: Имението на Дид Салватор Чет Дек 30, 2010 7:23 pm | |
| Стоях на едно място 2 минути и огледах наоколо.Част от хората беше изчезнала незнайно защо.Нямаше нито следа някой да е излязъл освен това че ги нямаше.Не че ме интересуваше просто го забелязах.Последно време си мислех за странни неща..Но на кой му пукаше?? | |
|
| |
Алисън Блекбърн
Брой мнения : 44 Join date : 28.12.2010 Age : 27
| Заглавие: Re: Имението на Дид Салватор Чет Дек 30, 2010 9:07 pm | |
| Чух, че ще има новогодишно парти и реших да се явя на него. Отидох на въпросното място и се огледах. Нямаше никой. Само онова момиче от миналото парти. Ха.. голяма купонджийка си помислих и отидох при нея: - Хей пак. - усмихнах и се мило | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Имението на Дид Салватор | |
| |
|
| |
| Имението на Дид Салватор | |
|