| Имението на Катрин Пиърс | |
|
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Сам Уинчестър
Брой мнения : 86 Join date : 05.12.2010
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Пет Дек 10, 2010 8:39 pm | |
| -Добър си Дийн.Но се спри за малко и отвори вратата!!Чука се от половин час.Аз ще пазя Кати. Започнах да се смея. -И без това не мога да й навредя повече от това. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
Брой мнения : 686 Join date : 08.10.2010
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Пет Дек 10, 2010 9:00 pm | |
| Погледнах Катрин, която все още лежеше на земята. Отидох до нея и я взех на ръце, като я пренесох до дивана. На врата продължаваше упорито да се чука. - Чакаш ли някой? Да не би да си си намерил някой психар като теб за дружка? - обърнах се към Сам. Странното беше, че миризмата ми беше позната... Изабела?! Какво по дяволите прави тук?! Надявах се, че ще се откаже, но грешах. Чух вратата да се отваря. - Изабела, моментът е много неподходящ. - обърнах се към нея, когато я видях да влиза. | |
|
| |
Изабела Ричардс
Брой мнения : 85 Join date : 28.11.2010 Age : 29 Местожителство : Hollywood
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Пет Дек 10, 2010 9:05 pm | |
| Видях Дийн.Имах някакво предчувствие,че щеше да бъде той.В ръцете си държеше някакво момиче.Беше вампир.И май евентуално беше приятелката му. - Чудех се дали да почукам или не.Май не трябваше да идвам. - Да си ходя ли ? - Не,така и така си тук остани. - каза Дийн. | |
|
| |
Сам Уинчестър
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Пет Дек 10, 2010 9:06 pm | |
| -Кой е Дийн? Не се сдържах и отидох да проверя като усмивка грейна на лицето ми."Още една кучка."-помислих си със задоволство. -Аз съм Сам...братът на Дийн. Предстваих се на момичето с ангелска усмивка. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Пет Дек 10, 2010 9:23 pm | |
| - Не е нужно всички да знаят, че си ми брат. Не се гордея особено с това... Оставих Катрин на дивана. Изглеждаше все така безжизнена. Погалих я по лицето, след което се обърнах към Изабела. - Моментът наистина не е подходящ. Повярвай ми, не искаш да се замесваш в това. | |
|
| |
Изабела Ричардс
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Пет Дек 10, 2010 9:26 pm | |
| Погледнах объркано Сам,а след това Дийн. - Но момичето... - казах - Някой ще ми каже ли какво става тук? - леко се ядосах. Сигурно това беше Катрин.Но какво й имаше... | |
|
| |
Сам Уинчестър
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Пет Дек 10, 2010 9:31 pm | |
| -Оу нищо й няма.Много си е добре. Погледнах Дийн и се засмях. -А иначе брат ми...още ли искаш да спасиш любимата си? Попитах го като седнах на дивана до нея и я погалих по косата. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Пет Дек 10, 2010 9:39 pm | |
| - Коя част от "момента не е подходящ" не разбра?! - обърнах се към Изабела. Прозвуча по-грубо отколкото трябваше, но не исках и тя да пострада заради откачения ми брат.... Който взе, че се настани до Катрин. - Разкарай се от нея! - процедих през зъби. - Какво искаш? | |
|
| |
Изабела Ричардс
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Пет Дек 10, 2010 9:43 pm | |
| Чух мислите на Дийн. - Не ми пука дали ще пострадам или не! - сопнах се. Това момиче се нуждаеше от помощ сега.Всяка секунда беше важна. Проблемът е,че не знам какво точно трябваше да направя.Тя не мърдаше.Беше затворила очи,но явно все още имаше пулс. | |
|
| |
Сам Уинчестър
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Пет Дек 10, 2010 10:29 pm | |
| -Лелее колко много искате да спасите Кати. Засмях се. -Ами щом не искате моята помощ добре. Облегнах се и скръстих ръце. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Пет Дек 10, 2010 10:34 pm | |
| - Прави каквото искаш, няма да споря и с теб сега. - казах на Изабела, след което отново се обърнах към Сам. - Много си забавен... - поклатих глава. - Казвай какво искаш. Не ми се вярва да й помогнеш без да искаш нещо. | |
|
| |
Изабела Ричардс
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Пет Дек 10, 2010 10:42 pm | |
| - Какво искам? - попитах. - Не знам. Мълчах за момент. - Само ми кажи какво да правя,за да я спася. | |
|
| |
Сам Уинчестър
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Пет Дек 10, 2010 10:44 pm | |
| -Толкова сте мелодраматични. Засмях се,но после вдигнах ръце. -Аз нищичщо не искам,но съм сигурен,че ти искаш Кати да се събуди...Има красиво тяло,нали? Подсмихнах се. -И много нежна кожа... | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Пет Дек 10, 2010 10:54 pm | |
| - Дръж си го в панталоните, Сами... Не е нужно толкова явно да демонстрираш желанията си. А и в секундата, в която се опиташ да я докоснеш, ще ти счупя ръцете. - усмихнах се миличко. - Значи нищо не искаш? Помогни й тогава.... | |
|
| |
Изабела Ричардс
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Пет Дек 10, 2010 11:04 pm | |
| Помислих си,че не е толкова лесно колкото изглежда. - Проблемът е,че не знам как .... - започнах да обикалям из стаята. Когато обикалям мисля по-добре. - Знам колко глупаво изглеждам... - Всъщност искам нещо .... искам теб,но си зает. - не можех да се стискам и нямаше как да не го кажа.Не исках,но нещо вътре в мен ме накара. | |
|
| |
Сам Уинчестър
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Пет Дек 10, 2010 11:08 pm | |
| -Олелее каква драма. Засмях се. -Сладки сте,но айде да обърнем внимание на Кати.Щом толкова искате живота й обратно...ще й го върна. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Пет Дек 10, 2010 11:15 pm | |
| Погледнах Изабела невярващо. - Ама ти сериозно ли?! Никой не очаква нищо от теб... а и наистина това не те засяга. Съжалявам, но какво искаш е последната ми грижа в момента. - обърнах й гръб и се приближих към Сам. - Какво чакаш тогава? Върни й живота, по дяволите!! | |
|
| |
Изабела Ричардс
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Пет Дек 10, 2010 11:20 pm | |
| Аз само мълчах. Дийн е наистина много нервен сега.Чух го как се изрепчи на Сам. След заповедта на Дийн , Сам направи нещо,което не разбрах много добре. Затвори си очите и измрънка някакви думи. | |
|
| |
Сам Уинчестър
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Пет Дек 10, 2010 11:22 pm | |
| -Добре тогава... Подсмихнах се. -Трябва да я целуна. -Моля?! Дийн ме погледна учудено. -Не ме гледай така.Така изпих живота й,така ще й го върна. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Пет Дек 10, 2010 11:34 pm | |
| - Ти съвсем ли се чална?! Няма да я целуваш!!!! - изкрещях. Но той продължаваше да ме убеждава, че това е единствения начин... а ехидната усмивка не слизаше от лицето му. - Само да не се получи... Тази целувка ще ти е последната в живота. Давай... | |
|
| |
Изабела Ричардс
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Съб Дек 11, 2010 12:04 am | |
| Само стоях и наблюдавах отстрани. Сякаш ме нямаше.Беше тихо. Мислех,след като стане това да си ходя. И без това не ми се стоеше повече. | |
|
| |
Сам Уинчестър
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Съб Дек 11, 2010 6:53 pm | |
| Ухилих се.Обичах да печеля.Отидох до Катрин и се наведох към лицето й.Целувката беше доста дълга...поне ми беше за последно.На ум си умирах от смях.След време се отдръпнах от нея и станах като отидох до другия край на стаята.Не исках да преча на огрочнто щастие,че Кати ще се събуди. | |
|
| |
Катрин Пиърс
Брой мнения : 648 Join date : 06.10.2010 Age : 27 Местожителство : Мистик Фолс
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Съб Дек 11, 2010 9:13 pm | |
| Никаква утеха не беше за мен,че чувах всичко което си говорят.Дори когато Сам започна да ме целува...ми идваше собственоръчно да си забия кол в сърцето.Няколко минути след като ме пусна не усещах нищо,но изведнъж усетих ужасна пареща болка в гърдите ми и недостиг на въздух.Започнах да кашлям като рязко се изправих.Чак тогава усетих,че силите ми напълно се бяха върнали. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Съб Дек 11, 2010 9:45 pm | |
| Докато я целуваше... ъъх.. идеше ми да го удуша. Облегнах се на стената и стиснах юмруци. Тоя нарочно ли ме дразнеше?! Стори ми се цяла вечност преди да се отдръпне от Катрин. Но когато най-после го направи, застана в другия край на стаята, а аз отидох до дивана. Минаха няколко минути, преди тя да помръдне. - Кат!! Добре ли си? - прегърнах я, когато се изправи. | |
|
| |
Катрин Пиърс
Брой мнения : 648 Join date : 06.10.2010 Age : 27 Местожителство : Мистик Фолс
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Съб Дек 11, 2010 10:10 pm | |
| Продължавах да се опитвам да си поема дъх,но не можех.Дийн ме прегърна и аз го притиснах силно до мен.Това до някъде ми помогна и аз започнах да дишам равномерно. -Дийн...искам той да се махне от къщата ми...веднага... Казах аз когато видях,че Сам е все още тук. -Искам да се махне,Дийн!!!!Не искам да го гледам!!!! | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс | |
| |
|
| |
| Имението на Катрин Пиърс | |
|