| Имението на Катрин Пиърс | |
|
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Изабела Ричардс
Брой мнения : 85 Join date : 28.11.2010 Age : 29 Местожителство : Hollywood
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Съб Дек 11, 2010 10:34 pm | |
| Катрин се изправи след няколко минути. С Дийн се прегръщаха.А тя умоляваше Дийн да разкара Сам от къщата й. Сам ми изглежда много извратено.Може би преди не е бил такъв.Не знам какво го е накарало да се държи така изродски. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
Брой мнения : 686 Join date : 08.10.2010
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Пон Дек 13, 2010 9:37 pm | |
| Притиснах я по-силно към себе си. - Знам, успокой се. - усмихнах се, след което се обърнах към Сам. - Изчезвай. Нямаш повече работа тук! Погледа ми премина през Изабела, която мълчеше и не помръдваше... - Ъъм... как си? Боли ли те нещо? - погалих Кат по лицето. | |
|
| |
Катрин Пиърс
Брой мнения : 648 Join date : 06.10.2010 Age : 27 Местожителство : Мистик Фолс
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Пон Дек 13, 2010 10:29 pm | |
| -Всичко ме боли. Казах като стиснах зъби. -Всичко... Сложих главата си на рамото му. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Вто Дек 14, 2010 10:13 pm | |
| Обърнах се към Изабела. - Из, мисля, че е най-добре и ти да си вървиш. Съжалявам, че се забърка в това ... и ти благодаря. Друг път ще поговорим. - усмихнах се и отново върнах вниманието си върху Катрин. - В такъв случай... - взех я на ръце. - ... Се качваме горе, за да си починеш и да се възстановиш. - усмихнах се. - И не искам да чувам протести. - целунах я по челото и тръгнах към спалнята. | |
|
| |
Сам Уинчестър
Брой мнения : 86 Join date : 05.12.2010
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Сря Дек 15, 2010 5:00 pm | |
| -Боже колко сте романтични. Засмях се и поклатих глава. -Перфектното семейство. Подразних ги аз. -И Дийн не гони така момичето,та то те харесва. Кимнах ухилен към Изабела. | |
|
| |
Изабела Ричардс
Брой мнения : 85 Join date : 28.11.2010 Age : 29 Местожителство : Hollywood
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Пет Дек 17, 2010 6:49 pm | |
| Мислех да го изгледам злобно,но реших само да се усмихна дяволски. Е,така Дийн е зает.Дано поне си намеря някой. Този Сам е много див.Не е лош. - Хей,ти къде живееш? - заговорих го след минута. | |
|
| |
Сам Уинчестър
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Съб Дек 18, 2010 8:35 pm | |
| Стрелнах я с онзи мой пронизващо леден поглед. -Ти сваляш ли ме? Попитах я като присвих вежди и се настаних удобно на един стол. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Пон Дек 20, 2010 7:22 pm | |
| -Чакай какво?! Спрях Дийн с ръка и го накарах да ме пусне на земята. -Какво каза Сам? Много добре знаех какво е станало,но исках да видя до къде ще стигне...наглостта им.
Последната промяна е направена от Катрин Пиърс на Пон Дек 20, 2010 7:32 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Пон Дек 20, 2010 7:30 pm | |
| Мамка му, Сам... Не можеше ли просто да си държи устата затворена?... Естествено, че не. - Ъъъ... не може ли да поговорим по-късно за това? Ще ти обясня всичко... Не мисля, че в момента е най-подходящото време... - погледнах я върпосително. - А ти изчезвай от тук! - изкрещях на Сам. - Достатъчно глупости направи. | |
|
| |
Сам Уинчестър
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Пон Дек 20, 2010 7:41 pm | |
| -Каква омраза към собствения си брат... Поклатих глава цъкайки неодобрително с език. -Имаш много насъбран гняв в себе си Дийн. Усмихнах се лукаво. -Само не я наранявай.Красива е. Кимнах към Катрин и изчезнах през вратата. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Пон Дек 20, 2010 7:57 pm | |
| Пфф най-накрая реши да се махне от дома ми.Въздъхнах с облекчение аз. -Не Дийн ще говорим тук и сега!! Изражението и стана сериозно и скръстих ръце пред гърдите си. -Цялата съм в слух. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Пон Дек 20, 2010 8:07 pm | |
| Не обърнах внимание на поредния коментар, който Сам направи за Катрин. Вместо това седнах на стълбите и я погледнах. - Хубаво. - въздъхнах. - Накратко... отидох в гората, за да си намеря нещо за вечеря... там срещнах Изабела... и след това тя се озова тук. С което нямам нищо общо. - свих рамене. - Това е.
Последната промяна е направена от Дийн Уинчестър на Пон Дек 20, 2010 11:28 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Пон Дек 20, 2010 8:19 pm | |
| -Това... Наклоних глава на една страна. -Хубаво.Отивам да се облека. Запътих се към стълбите и се качих в стаята ми,но замръзнах на вратата.Бързо затворих вратата и се свлякох на земята.Опитах се да дишам равномерно."Ще го преживееш,ще го преживееш."-повтарях си единствено аз. По някое време събрах сили станах,влязох,преоблякох се и се върнах при Дийн и момичето. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Пон Дек 20, 2010 8:33 pm | |
| Ъъъ... добре, не очаквах точно така да реагира. Мислех, че ще трябва малко повече да обяснявам... но честно казано, нямах нищо против да си го спестя. Когато тя се качи на горния етаж, аз се запътих към кухнята и си налях една чаша уиски. Имах нужда от нещо за пиене... тази вечер драмите ми дойдоха малко в повече. Настаних се на дивана, без да казвам нищо на Изабела. Не че знаех какво да й кажа... просто седнах и зачаках Кат да се върне. И когато най-после се появи я погледнах, очаквайки да каже нещо... | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Пон Дек 20, 2010 8:42 pm | |
| Когато слязох долу се беше възцарило гробно мълчание. -Защо да не си говорите?Не сте чак толкова притеснителни... Поинтересувах се с усмивка аз и се запътих към кухнята,като отворих хладилника и започнах да се чудя какво да си извадя за пиене. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Пон Дек 20, 2010 8:54 pm | |
| Защо ли точно в този момент сарказмът й не ми беше никак забавен? - Катрин! - извиках след нея. Но както очаквах не получих отговор, затова отидох при нея в кухнята. - Престани да се държиш така. - промърморих, облегнат на врата. - Нищо не е станало. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Пон Дек 20, 2010 8:57 pm | |
| -Аз нещо да съм направила?! Затворих хладилника и се облегнах на него. -Това,че ти си правиш грешни изводи си е твой проблем. Стрелнах го с поглед и тръгнах да излизам от кухнята. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Пон Дек 20, 2010 9:17 pm | |
| Препречих пътя й, преди да успее да излезе от кухнята. - Аз си правя грешни изводи?! - поклатих глава. - Хубаво. - свих рамене. - Тогава... забавлявай се със Сам следващия път. - изпих и останалото уиски и тръгнах към вратата. Добре, държах се глупаво... вместо да й се извиня, се държах като кретен.... | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Пон Дек 20, 2010 9:20 pm | |
| -Ама ти сериозно ли?Да не мислиш,че забава се изразява в изнасилване?Това ли искаш да кажеш,Дийн?!За такава ли ме мислиш?! Не издържах и му се разкрещях. -Не го очаквах...Не и от теб. Поклатих глава. -Махай се!Махни се от дома ми!! | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Пон Дек 20, 2010 9:45 pm | |
| - Катрин, аз не... - поклатих глава. Глупавият ми брат успя и да ни скара. Или май аз успях.... - Съжалявам... - погледнах я. - Не трябваше да... Както и да е. Махам се, щом така искаш. Ще се видим утре... Или поне се надявах, въпреки че след всичко, нямаше да се очудя ако не иска да ме вижда. Много ме биваше да оплесквам нещата... Когато излязох от дома на Катрин, се прибрах направо вкъщи. Нямах желание за нищо, а и бях прекалено уморен, за каквото и да е. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс Вто Дек 21, 2010 8:06 pm | |
| Докато го гледах как си отива...една част вътре в мен крещеше да го спра,но друга ми казваше,че имам нужда да съм сама...абсолютно сама. След като вратата се затвори,отидох до нея и поставих ръката си на дръжката,но се отказах да я натисна и да отворя вратата. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Имението на Катрин Пиърс | |
| |
|
| |
| Имението на Катрин Пиърс | |
|