| Скромната къщичка на Дийн | |
|
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Катрин Пиърс
Брой мнения : 648 Join date : 06.10.2010 Age : 27 Местожителство : Мистик Фолс
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Чет Окт 14, 2010 5:43 pm | |
| -Ами не е много умно да се показваш по хавлия пред нас..добре де..пред мен. Засмях се. -Никак,никак не е умно. Поклатих глава. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
Брой мнения : 686 Join date : 08.10.2010
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Чет Окт 14, 2010 5:46 pm | |
| Оу вярно, че бях по хавлия. Леко наклоних глава и се приближих. - Така ли? Защо? На мен така ми е удобно. Засмях се и вдигнах рамене. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Чет Окт 14, 2010 5:47 pm | |
| -Аа..и на мен много си ми харесваш,ама.. Замълчах. -Не знам..да не смутим Вики. Посочих я и се засмях.Отметнах косата си назад.
| |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Чет Окт 14, 2010 5:51 pm | |
| - Че защо? Аз да не съм гол? По хавлия съм! - кимнах в потвърждение на думите си. - Освен това мисля, че тя няма нищо против, нали, Вик? - провикнах се и я погледнах. След това се наведох към Катрин. - Не ми пипай хавлията. - прошепнах и е се засмях. - Между другото, ти къде си тръганала? | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Чет Окт 14, 2010 5:53 pm | |
| -Ахх..като,че ли ще те послушам. Присвих очи. -Аз ли?..Ъм..никъде..Тук съм си,ама не исках да гледам нацупената Вики. Кимнах към нея. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Чет Окт 14, 2010 6:11 pm | |
| - Я се дръж прилично. - засмях се. Погледнах Катрин, погледнах и Вики. Сега пък какво ставаше? - Какво става тук? За какво се цупим? - засмях се и влязох в стаята като избутах Катрин навътре. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Чет Окт 14, 2010 6:13 pm | |
| -Дийн Уинчестър!!! Погледнах го строго. -Не можеш да ми кажеш какво да правя!! Скръстих ръцете си. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Чет Окт 14, 2010 6:20 pm | |
| Ъъъ... тя се разкрещя. Обърнах се с изненадана физиономия. - Моля ? Какво ти стана пък на теб? - засмях се. - Вик, да не си и дала шоколад? Нали знаеш, че на малките деца не трябва да се дават сладкиши? - засмях и погледнах Катрин. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Чет Окт 14, 2010 6:30 pm | |
| -Аз съм си много добре!! Казах с лек сарказъм,но едва не паднах от това което чух. -Дете,а господин Уинчестър!!..Я ела за малко... Хванах го и го издърпах през вратата.Затворих вратата и го блъснах в стената.
| |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Чет Окт 14, 2010 6:33 pm | |
| Не спирах да се смея, докато тя ме теглеше навън. Блъсна ме е стената. - Ще ми се караш ли сега? Моля те, не бъди лоша с мен. - погледнах я с умолителен поглед, след което се засмях силно. - Нещо май се ядоса? Това от шоколада, да знаеш! - кимнах. | |
|
| |
Вики Донован
Брой мнения : 329 Join date : 09.10.2010 Age : 28 Местожителство : Мистик Фолс
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Чет Окт 14, 2010 6:34 pm | |
| докато си говорихме, Дийн влзе по хавлия,аз и Кат само гог ледахме и той няй-накрая се усети,че е по хавлия,отново зашочнаха да се закачат и излязоха от стаята,нямаше да ми е лесно,та те са ненаситни засмях се до леглото имаше шоколад,нямаше какво да правя а и не исках да ги прекъсвам,затова си легнах и започнах да ям шоколад,като си мислех за Сам.. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Чет Окт 14, 2010 6:40 pm | |
| -Шоколад,а? Наклоних главата си на една страна,но по лицето ми не се появи усмивка..Абее трябваше да стана някоя актриса..играех перфектно! -Шоколада няма никаква вина,защото не съм яла!!! Поясних аз с малко по-висок тон от нужното.Вътрешно ми идваше да умра от смях,но иначе външно изглеждах непоколебима. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Чет Окт 14, 2010 6:43 pm | |
| Засмях се. - Не си яла, значи ? Значи детинщините ти се отдават естествено? - наклоних глава. Умирах си да я дразня. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Чет Окт 14, 2010 6:50 pm | |
| -Детинщини значи... Усмихнах се мило.Отидох до него с бавна походка,а той ме гледаше и се смееше. -Смей се ти,смей се. Трябваше да се ядосам,но не можех.Беше ми ужасно забавно само,че не го показвах.Все пак успях и под очите ми се появиха вени и усетих как кучешките ми зъби стават по-дълги. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Чет Окт 14, 2010 7:00 pm | |
| - Точно така! - кимнах. Тя тръгна към мен. Очите и почервеняха, вените се появиха. Засмях се. - Хайде де, покажи ми зъбки. - изсмях се. - Цяла вечер затова чакам. - подканих я. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Чет Окт 14, 2010 7:11 pm | |
| Хванах го и го повалих на земята само с една ръка.Легнах върху него и прокарах ръка през гърдите му с нокти като оставих малки рани.Подсмихнах се и се приближих към лицето му.Целунах го съвсем леко и след това забих зъбите си във врата му. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Чет Окт 14, 2010 7:37 pm | |
| Събори ми и впи ноктите си в гърдите ми. Раните, които оставяше зарастваха на момента, но парещите следи оставаха. Сякаш бях парализиран. Усещах зъбите и в кожата си. Сграбчих я за косата и я целунах. По усните и все още имаше капки кръв. Тя отново заби зъби. - Така ми харесваш. - усмихнах се. - Не спирай... - прошепнах. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Чет Окт 14, 2010 7:52 pm | |
| Подсмихнах се и забих още по-надълбоко зъбите си.Кръвта му беше много сладка.Продължавах да прокарвам грубо нокти през гърдите му..Не знаех какво ми става,но като,че ли бях полудяла...явно така ми действа кръвта му. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Чет Окт 14, 2010 8:37 pm | |
| Преобърнахме се. Опитах се да разкопчая роклята и, но не успях, затова просто я разкъсах... със зъби. Определено знаеше как да изкарва звяра в мен. - Казах ти да не рискуваш да я съсипем. - усмихнах се. Обходих няколко пъти тялото и с пръсти, а след това и с целувки. На места се спирах и леко я захапвах. Когато вече не можех да издържа, проникнах в нея. Изръмжах като видях как захапва устните си. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Чет Окт 14, 2010 8:53 pm | |
| -Не ми пука за роклята..имам същата..искам теб!! Прехапах устните си от удоволствие.Харесваше ми да е груб...това ме възбуждаше още повече.Едва ли някога щях да му се наситя..Исках още и още от него..до безкрайност!! | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Чет Окт 14, 2010 9:20 pm | |
| Постепенно забързвах темпото. Този път не бях внимателен като в гората.Тя се надигна и отново ме захапа за врата. Това ме подлудяваше. Тя ме подлудяваше. Всичко в нея, от тялото до движенията и ме побъркваше и караха да се чувствам като наркоман, който просто не може да се откъсне от нея. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Чет Окт 14, 2010 9:27 pm | |
| Никога не се бях чувствала така..А аз бях виждала и чувствала доста неща..Май дори бяхме забравили,че с Вики ни дели само една стена..Е не,че ми пукаше...точно в този момент не исках да мисля за нищо и никой. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Чет Окт 14, 2010 9:35 pm | |
| Вече усещах тръпки по тялото си... тялото ми изтръпна. Стоварих се на пода до нея. - Докарваш ме до лудост... Тогава се сетих, че оставихме Вики в стаята. - Вики! - извиках и се изправих. - Оставихме я сама! | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Чет Окт 14, 2010 11:04 pm | |
| -Дийн..спри.. Успях да кажа. -Не може да влезеш при нея..гол.. Засмях се. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Пет Окт 15, 2010 5:34 am | |
| - Имам си хавлия. - казах доволно и се огледах. - А, ето я. Взех хавлията и се увих. - Само не знам теб какво ще те правим. - посочих разкъсаната рокля. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн | |
| |
|
| |
| Скромната къщичка на Дийн | |
|