| Скромната къщичка на Дийн | |
|
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Дийн Уинчестър
Брой мнения : 686 Join date : 08.10.2010
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Съб Яну 29, 2011 10:28 pm | |
| - Ммм, колко си добричка. Кръвта беше добра идея, но аз се придържам към друго.... - засмях се и взех една бутилка текила и сол. Умишлено пропуснах лимоните. Съблякох блузата й поръсих малко сол под и върху гърдите й, а след това разлях част от алкохола върху корема й. Езика ми внимателно проследи ивичката алкохол, която се спускаше по тялото й. С малки целувки продължих нагоре към солта и отново я обрах с език - много бавно и внимателно. Качих се по-нагоре към устните й и я целунах страстно. | |
|
| |
Катрин Пиърс
Брой мнения : 648 Join date : 06.10.2010 Age : 27 Местожителство : Мистик Фолс
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Пон Яну 31, 2011 11:13 pm | |
| -Ммм...ако се придържаш към това до края... "...може и да загубя..."-беше мисълта ми,но не я продължих на глас,само го придърпах по-близо до мен. -Браво... 1:1. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Вто Фев 08, 2011 9:06 pm | |
| - Леле, колко съм добър. Ухилих се самодовлно. - Казах ти, че няма да ти се дам толкова лесно, нали? Засмях се и я целунах. - Да видим дали пак ще поведеш, красавице... | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Вто Фев 15, 2011 11:45 pm | |
| -Не се възгордявай предварително миличък.Аз мразя да губя... Наведох се към него и го целунах. -...особено от мъже. Усмихнах се и отново започнах да целувам гърдите му.След малко се изправих и станах,а Дийн ме погледна невярващо. -Спокойно.Сега се връщам. Подсмихнах се и отидох до хладилника.Отворих го и започнах да разглеждам из рафтовете...хъм...вниманието ми привлече някаква кутийка,която определено не й беше мястото тук.Отворих я,а вътре имаше някаква течност.Пф...приближих кутията до носа ми,но не усетих никакъв мирис.В крайна сметка излях малка част върху ръката ми. -Мамка му!! Изпуснах всичко,когато усетих гадната и пареща болка в ръката си.Върбинка?Ама сериозно?В хладилника на вампир? -Какво по дяволите...? | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Сря Фев 16, 2011 12:04 am | |
| Реших, че пак ще ми прави номера и ще бяга, но изглежда беше намислила нещо друго. Надигнах се и я проследих с поглед. Какво пък търсеше в хладилника ми?! Докато наблюдавах какво прави, през главата ми минаха няколко варианта какво можеше да намери там. Е, очевидно един ми убягваше. Осъзнах, че върбинката все още е в хладилника, когато Катрин извика. За секунди се озовах до нея и хванах ръката й. Е, изгарянето не беше много, но все пак чувствтото си беше гадно. - Добре ли си? - погледнах я. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Сря Фев 16, 2011 7:15 pm | |
| Дръпнах ръката си. -Какво по дяволите прави върбинка в хладилника ти? Стрелнах го с ядосан поглед.Явно все още има неща за които аз не знам. -Има ли нещо което трябва да знам? Повдигнах вежди и започнах да търся дрехите си.Определено ми мина желанието... | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Сря Фев 16, 2011 8:27 pm | |
| Ъъъххх... - Успокой се де. Отидох до нея. - Това е дълга история.. просто... ъм... предпазна мярка, така да се каже. Усмихнах се. - Сърдиш ли се, красавице? Приближих се до нея и прокарах ръка по лицето й. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Сря Фев 16, 2011 9:26 pm | |
| Предпазна марка?Върбинка?Наистина бях чувала,че някой вампири пият...и аз бях опитвала,но преди доста време. -Не,но... Замълчах. -Все тая.Зарежи. Леко се усмихнах. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Сря Фев 16, 2011 10:40 pm | |
| - Но? Погледнах я. - Хайде де, кажи ми. Какво има? Усмихнах се. Е, не можеше да ме обвинява, че досега не съм й казал за това. Първо не е ставало на въпрос и второ... какво да й кажа? Хей, Кат, знаеш ли, че пия върбинка? Забавно е... Не, не става. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Сря Фев 16, 2011 10:50 pm | |
| -Няма нищо уверявам те. Приближих се към него и го целунах. -Просто...останах малко изненадана.Не знаех,че обичаш да си причиняваш болка. Засмях се. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Сря Фев 16, 2011 11:10 pm | |
| - Ха-ха. Забавно. Престорено се засмях. - Не обичам да си причинявам болка... но пък се свиква с върбинката. Усмихнах се. - В началото е гадно, после... Е, във всеки случай е много по-добър вариант, от колкото да съм уязвим от нещо такова, нали? | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Пет Фев 18, 2011 6:50 pm | |
| -Така е. Кимнах. -Аз също...пиех,но по едно време ми писна.Казах си "Защо трябва да пия нещо си,за да може да не ме боли?" и намерих друг начин.Вярно...доста по-болезнен,но също върши работа. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Пет Фев 18, 2011 10:36 pm | |
| - Хммм... така ли? Погледнах я въпросително. - Интересно. Пък после аз съм обичал да си причинявам болка. Засмях се. - Е, добре. Какъв е твоя начин? | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Пет Фев 18, 2011 10:56 pm | |
| Подсмихнах се. -Всеки обича да си причинява болка.Въпроса е как. Дийн се засмя. -Е, добре. Какъв е твоя начин? Много прост.Виждаш ли колието ми?Какво ще стане,ако го махна? | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Пет Фев 18, 2011 11:21 pm | |
| - Ъъъ... Погледнах я. - Ако го махнеш... ще бъдеш без колие... Ухилих се. - Добре, какво ще стане ако го махнеш? | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Пет Фев 18, 2011 11:24 pm | |
| Поклатих глава. -С помощта на това колие мога да ходя през деня.Ако го махна... Прехапах устната си. -...какво ще стане? | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Пет Фев 18, 2011 11:32 pm | |
| - Няма да можеш да ходиш през деня. Усмихнах се. - Да, знам, че съм гениален. Но въпреки това не схващам на къде биеш? Махаш си колието и ходиш на слънце? Наистина не разбирам... Поклатих глава. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Пет Фев 18, 2011 11:37 pm | |
| Засмях се и поклатих глава. -Дийн,Дийн...Ще боли.Мисля,че знаеш какво е чувството слънцето да изгаря кожата ти и да те боли.Много да те боли.Е...аз свикнах с тази болка. Усмихнах се самодоволно. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Пет Фев 18, 2011 11:42 pm | |
| - Значи можеш да ходиш на слънце? Така де, поне без да усещаш болка? Ама аз все още не разбирах как става номера. - Добре, дори и да не изпитваш болка от слънцето, пак ще станеш на барбекю като излезеш без колие... Нали? Повдигнах вежда. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Пет Фев 18, 2011 11:52 pm | |
| Е нее вече не мога да сдържам смеха си!! -Много смешно. Започнах да се смея.Наистина този "човек" ще ме довърши някой ден. -Това е така,но поне вече не изпитвам болка. Казах след като успях да спра да се хиля. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Съб Фев 19, 2011 12:40 am | |
| - Добре, кое е смешното? Ухилих се. - И как по дяволите ти хрумна да излизаш на слънце? Поклатих глава. - Ама... сериозно, как ти хрумна? | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Съб Фев 19, 2011 12:49 am | |
| Повдигнах рамене. -На мен винаги ми хрумват странни идеи.Но пък както ме виждаш съм жива,нали?Значи не е толкова страшно.И когато следващия път в хладилника ти има върбинка моля ти се бъди така добър и ми кажи къде е за да не стане пак така. Засмях се. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Съб Фев 19, 2011 4:44 pm | |
| - Мда, жива си... ти май много обичаш да си играеш с живота си. Поклатих глава. - Да излизаш на слънце е... хм... знам ли, смело. Усмихнах се. - И за следващия път ще те предупредя. Без да искам съм я забравил там... за което ти дължа едно извинение. Засмях се. - А ти следващия път като намериш нещо странно в хладилника ми, първо ме питай какво е и тогава го пробвай върху себе си, става ли? | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Съб Фев 19, 2011 8:09 pm | |
| Засмях се и кимнах. -Става.И забележи нещо... Повдигнах вежди. -...не обичам да си играя с живота си.Опитвам се да се направя още по-силна. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Пон Фев 21, 2011 3:36 pm | |
| - Оу... ясно. Засмях се. - И все пак... да излизаш на слънце без огърлицата, си е чиста игра с живота ти. Но пък не е лоша идея. Усмихнах се. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн | |
| |
|
| |
| Скромната къщичка на Дийн | |
|