| Скромната къщичка на Дийн | |
|
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Вики Донован
Брой мнения : 329 Join date : 09.10.2010 Age : 28 Местожителство : Мистик Фолс
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Сря Окт 13, 2010 3:46 pm | |
| -Охх добре.. въздъхнах -Може ли само да си взема един душ,мириша на умряла катерица засмях се | |
|
| |
Дийн Уинчестър
Брой мнения : 686 Join date : 08.10.2010
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Сря Окт 13, 2010 3:48 pm | |
| - Ъх... пак ли катерици?! - погледнах с отвращение. - Ето там е банята, а тук има хавлии. - показах и. - Разполагай се както искаш. Пбърнах се към Катрин. - Да я оставим да се оправи? | |
|
| |
Вики Донован
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Сря Окт 13, 2010 3:50 pm | |
| -Еее ти с тези катерици! засмях се -Нека да забравим какво ви казах..така ще е най-добре.. усмихнах се | |
|
| |
Катрин Пиърс
Брой мнения : 648 Join date : 06.10.2010 Age : 27 Местожителство : Мистик Фолс
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Сря Окт 13, 2010 4:52 pm | |
| -Добре. Кимнах аз. -Да наистина с Дийн ще се оставим. Усмихнах се и излязохме. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Сря Окт 13, 2010 4:56 pm | |
| - Почини си. - усмихнах се на излизане. С Катрин слязохме в хола. Налях кръв от едната банка и и подадох чашата. И аз от своя страна си взех. - Как си? - погледнах я. - Изглеждаш уморена. | |
|
| |
Вики Донован
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Сря Окт 13, 2010 4:57 pm | |
| -Благодаря ви! усмихнах се Те излязоха от стаята,а аз влязох в банята.. Боже..какво ми става..защо откачих така,100% са ме помислили за откачена..а те са най-добрите ми приятели..може да съм общителна,но всички много добре знаят,че нямам истински приятели..всички се възползват от мен..а момчетата друго освен секс не искат от мен..толкова е хубаво като гледам Дийн и Кат заедно..надявам се наистина да се сприателим и мисля,че трябва да им се извиня..аз наистина държа на тях..-мислех си аз.Пуснах душа и водата потече.. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Сря Окт 13, 2010 6:32 pm | |
| С Дийн отидохме в друга стая.Май беше хол.Седнах на дивана и се загледах пред мен.Той седна до мен и ме прегърна. -Това е една от най-странните истории,които съм чувала през моя живот,а повярвай ми той е доооста дълъг. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Сря Окт 13, 2010 6:35 pm | |
| - Аз все още не мога да си избия мисълта за Вики, гонеща катерици. Ъх! И все още не мога да си обясня какво точно стана с нея. Окей, храни се с животинска кръв, но днес замалко да умре. Просто... не знам. Стана прекалено объркано в тоя град, а съм тук от ден. - засмях се. - Ти как си? - погледнах Катрин. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Сря Окт 13, 2010 6:36 pm | |
| -Била съм и по-зле. Усмихнах се. -И свиквай.В Мистик Фолс винаги е така.Без изключения.Тук стават винаги доста странни неща. Въздъхнах. | |
|
| |
Вики Донован
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Сря Окт 13, 2010 6:38 pm | |
| Изкъпах се,но ми се допи вода.Слязох по стълбите и случайно дочух разговора им.Кат каза че "-Това е една от най-странните истории,които съм чувала през моя живот,а повярвай ми той е доооста дълъг." след това чух Дийн да казва"Стана прекалено объркано в тоя град, а съм тук от ден." Дали ако се махна от Мистик Фолс всички ще "заживеят щастливо до края на дните си" ,ако е така съм готова да го направя.. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Сря Окт 13, 2010 6:47 pm | |
| - Значи наистина ще трябва да свикна. - засмях се. - Но така поне ще ми е интересно. Не си падам по скучния живот. Целунах я. - Ако си уморена, в къщата има още спални. Можеш да останеш в която си избереш... само в случай, че не искаш да дойдеш при мен. - усмихнах се. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Сря Окт 13, 2010 6:52 pm | |
| -Много добре знаеш,че ще избера твоята. Засмях се и го прегърнах.Вече не исках да мисля за нищо.Деня ми беше достатъчно дълъг и натоварен.Имах нужда от малко почивка... -Нали няма да ми избягаш през нощта? Пошегувах се аз. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Сря Окт 13, 2010 6:57 pm | |
| - За нищо на света. - усмихнах се. Взех я на ръце и я заведох до спалнята. След това бързо се върнах и взех чашите с... "виното". Подадох и е едната, а другата изпих почти на веднъж. - Ако имаш нужда от нещо само кажи. - усмихнах се и седнах на леглото. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Сря Окт 13, 2010 6:59 pm | |
| -Ъмм..добре. Взех чашата. -Тогава имам едно желание. Подсмихнах се. -Но е малко трудничко за изпълнение... | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Сря Окт 13, 2010 7:04 pm | |
| - Трудничко? - засмях се. Отпих от чашата си и се облегнах на таблата на леглото. - Целият съм в слух! Усмихнах се. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Сря Окт 13, 2010 7:08 pm | |
| -Амии..искам един мъж..казва се Дийн. Огледах се. -Но май не го виждам покрай мен.Ще ти е възможно ли да го откриеш? Лицето ми беше напълно сериозно,но по очите ми си личеше,че едва се сдържам да не се засмея. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Сря Окт 13, 2010 7:21 pm | |
| Огледах се. - Дийн, казваш? - придаох си замислен вид. - Май не съм го виждал наоколо. - поклатих глава. - И как изглежда този... как му беше името? - повдигнах вежда. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Сря Окт 13, 2010 7:34 pm | |
| -Дийн..казва се Дийн..амии как да ти го опиша.Висок,с мускули,красив... Излегнах се на леглото. -Таа ще можеш ли да го намериш? Повдигнах вежди. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Сря Окт 13, 2010 7:40 pm | |
| Свих рамене. - Ами... не мисля. - поглатих глава. - Но можеш да се задоволиш и с... мен. - повдигнах вежди. - Това е най-доброто, което мога да ти предложа в момента. - засмях се. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Сря Окт 13, 2010 7:45 pm | |
| -Ахам...-подсмихнах се. -Ще се задоволя и с теб. Придърпах го върху мен и го целунах за пореден път.Колкото и да го целувах и прегръщах не можех да му се наситя. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Сря Окт 13, 2010 7:56 pm | |
| - Какво да се прави... щом този Дейв го няма. - засмях се. Тя ме придърпа към себе си и започна да ме целува. Не мисля, че щеше да ми омръзне да усещам устните и... - Честно казано, мислех, че ще си уморена след всичко, случило се днес. - надигнах се леко и я погледнах. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Сря Окт 13, 2010 8:01 pm | |
| -Не Дейв!Дийн! Засмях се. -Аз и уморена? Погледнах го учудено. -Това са две напълно различни думи,които нямат нищо общо помежду си,скъпи. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Сря Окт 13, 2010 8:10 pm | |
| - Неуморна... ясно! Добавям го в списъка веднага! - засмях се. Не исках да се бавя, затова веднага свалих блузата и. Обходих с устни врата, гърдите и корема и, където спрях. Погледнах я и се усмихнах. - Като се замисля, аз съм доста уморен. - престорено се прозях и легнах до нея. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Сря Окт 13, 2010 8:19 pm | |
| -Мен ме можеш да излъжеш,Дийн.Не се хващам така лесно. Легнах върху него.Целунах го по врата,по бузата и след това по устните. -Все още ли ти се спи? Отдръпнах се леко. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Сря Окт 13, 2010 8:21 pm | |
| Усмихнах се. - Ммм... малко. - отново се прозях. - Трябва да се постараеш повече. Казах предизвикателно. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн | |
| |
|
| |
| Скромната къщичка на Дийн | |
|