| Скромната къщичка на Дийн | |
|
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Дийн Уинчестър
Брой мнения : 686 Join date : 08.10.2010
| Заглавие: Скромната къщичка на Дийн Съб Окт 09, 2010 5:17 pm | |
|
Последната промяна е направена от Дийн Уинчестър на Чет Ное 04, 2010 8:45 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Вики Донован
Брой мнения : 329 Join date : 09.10.2010 Age : 28 Местожителство : Мистик Фолс
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Вто Окт 12, 2010 8:43 pm | |
| Пристигнахме в къщата на Дийн,той бързо ме занесе в неговата стая и ме остави на леглото.Двамата с Кат отидоха за вземат кръвтта,а аз започнах да кашлям и да се давя.. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Вто Окт 12, 2010 9:04 pm | |
| Като пристигнахме я оставих в спалнята ми. - Ела с мен. - помолих Катрин. Слязохме в подземието, където във фризери държах кръвта. Взехме няколко банки и се запътихме обратно при Вики. | |
|
| |
Катрин Пиърс
Брой мнения : 648 Join date : 06.10.2010 Age : 27 Местожителство : Мистик Фолс
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Вто Окт 12, 2010 9:07 pm | |
| Пристигнахме в къщата му и Дийн я остави в спалнята му.След това ми каза: -Ела с мен. Последвах Дийн.Стигнахме до нещо като подземие и Дийн извади няколко банки с кръв.Върнахме се отново при Вики. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Вто Окт 12, 2010 9:14 pm | |
| Не изглеждаше да има подобрение. Седнах зад нея и я подпрях върху мен. - Подай ми една банка. - протегнах ръка към Катрин. - Пий, Вики! За няколко минути изпи три. Все още не виждах промяна. - Не се получава! | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Вто Окт 12, 2010 9:17 pm | |
| -Може би трябва да я оставим да си почине.Утре може и да е по-добре. Казах аз след като погледнах как очите на Вики се затварят за сън. -Наистина..може да подейства. Усмихнах се. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Вто Окт 12, 2010 9:24 pm | |
| Кимнах. - Може би си права. Внимателно оставих Вики да легне и станах. Отидох при Катрин. - Ела да си вземем малко и за нас, искаш ли? | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Вто Окт 12, 2010 9:30 pm | |
| -Добре. Често казано бях ужасно изморена,но изобщо не ми се спеше.Мразех тези моменти.Тогава се чувствах най-зле.Последвах Дийн и тихо затворих врата на стаята,за да не събудя Вики. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Вто Окт 12, 2010 9:35 pm | |
| Нито един от двамата не обелваше дума. Стигнахме в подземието без да сме си казали нищо. И двамата мислехме за случилото се. Или поне аз затова мислех. - Предпочитания за кръвна група? - попитах Катрин, когато отворих един от фризерите. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Вто Окт 12, 2010 10:59 pm | |
| -Не. Поклатих глава в опит да потвърдя думите си.Подпрях се на стената. -Дийн... Той ме погледна. -Ако брат ти наистина е в града...какво ще направиш? Не можах да се сдържа и зададох въпроса си. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Сря Окт 13, 2010 5:35 am | |
| Извадих две банки. - Дийн... Ако брат ти наистина е в града...какво ще направиш? Стъписах се. - Аз...не знам. Вероятно ще говоря с него, за да разбера защо се е върнал. Не знам. Ако дойде ще разберем. - усмихнах се. - Не мисли сега за това, аз ще се погрижа. И като и подадох банката я целунах. - Хайде. Хванах я за ръката и се качихме в хола. | |
|
| |
Вики Донован
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Сря Окт 13, 2010 1:40 pm | |
| Отворих очите си.Не знаех къде се намирам.Бях в някаква спалня, а до мен имаше празни банки от кръв.Щом ги видях се тръшнах на леглото и започнах да плача и да викам "НЕЕЕ,НЕЕ"
Дид Салватор: По дълги РП постове, моля те.. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Сря Окт 13, 2010 2:01 pm | |
| С Катрин бяхме в хола, когато чухме крясъците на Вики. Захвърлихме банките и отидохме в спалнята ми. - Какво има? Вики плачеше и крещеше. - Какво ти става? | |
|
| |
Вики Донован
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Сря Окт 13, 2010 2:04 pm | |
| продължавах да крещя,да се тръшкам и да се държа за главата Дийн и Кат се чудеха какво става,не знаеха какво да правят..
| |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Сря Окт 13, 2010 2:14 pm | |
| Какво и ставаше? Не спираше да плаче и крещи. Погледнах към Катрин, но изглежда и тя нищо не разбираше. - Какво ти става, Вик? Успокой се! Какво ти е?! - извиках Тя ме блъсна. | |
|
| |
Вики Донован
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Сря Окт 13, 2010 2:19 pm | |
| Дийн и Кат бяха много объркани.Дийн се приближи до мен,но аз го блъснах.Повтарях "Защоо,защоо" и не спирах да плача..тогава Дийн направи втори опит да се приближи,този път много по-предпазливо и ми поватряше да се успокоя.Тогава го прегърнах,стиснах го силно и се разплаках още повече. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Сря Окт 13, 2010 2:45 pm | |
| - Хей,спри да плачеш. Тя ме прегърна силно. Чувствах се странно, прегърнат от друго момиче в присъствието на Катрин. Но нямаше време да мисля за това. Вики не беше на себе си. - Какво ти е? | |
|
| |
Вики Донован
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Сря Окт 13, 2010 2:48 pm | |
| -Аз..аз..съжалявам.. избърсвах сълзите си,като щом дойдох на себе си веднага го пуснах и се отдръпнах назад -Аз..не биваше.. отново започнах да плача -Толкова съм.. -Ако ви разкажа ще ме помислите за луда.. ако вече не сте де..
| |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Сря Окт 13, 2010 3:05 pm | |
| След малко спря да плаче и избърса сълзите си. - Ако ви разкажа ще ме помислите за луда.. - Опитай. - усмихнах се. - Кажи какво става. | |
|
| |
Вики Донован
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Сря Окт 13, 2010 3:10 pm | |
| -Ами добре.. изкашлях се и започнах.. -От 20 години спрях да пия човешка кръв..просто си помислиш,че хората не са играчки,с които можем да си играем и после да захвърлим..защото преди да ме превърнат..самата аз бях играчка..моят ум беше контролиран..и така от 20 години съм само на животинска кръв..преместих се тук,не само заради това,че когато бях малка баща ми ме малтретираше,а и защото хората в града ми бяха достатъчно пострадали от мен..наранявах всички,които бяха около мен..независимо дали пиех кръвта им или ги обиждах..реших да започна едно ново начало..но явно никога няма да избягам от реалността..че съм вампир.. отново заплаках.. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Сря Окт 13, 2010 3:21 pm | |
| - И ти ли ядеш катерици? - бях очуден. - Добре, защо, по дяволите, приемаш начина на живот на вампира като такава трагедия? Не е заължително да убиваш хората, просто се храниш от тях. - избухнах. - Освен това си вампир, можеш просто да... изключиш тези чувства. Така се живее по-лесно. Като не ти пука. Нито можеш да бъдеш наранена, нито има значение ако ти нараниш някого... | |
|
| |
Вики Донован
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Сря Окт 13, 2010 3:24 pm | |
| -Както и да е.. поклатих глава -Благодаря за всичко,ноо..мисля че е време да си тръгвам..и без това ви създадох достатъчно проблеми.. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Сря Окт 13, 2010 3:28 pm | |
| - Никъде няма да ходиш, докато не сме сигурни, че си добре. Бутнах я на леглото. Все още бях ядосан и видях, че тя ме гледа малко уплашено... Поех си дъх, за да се поуспокоя. - Извинявай. - усмихнах се. - Просто остани тук през нощта. Почини си и утре ще си вървиш, щом искаш, става ли? | |
|
| |
Вики Донован
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Сря Окт 13, 2010 3:34 pm | |
| Леко се изнервих..но се успокоих.. поех си дъх.. -Охх..аз да не съм бебе!Но щом си толкова настоятелен ДОБРЕ! обърнах се на другата страна и се замислих | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Сря Окт 13, 2010 3:44 pm | |
| Просто стоях и не вярвах на ушите си.Не можех да повярвам,че чух всичко това.По едно време се осъзнах. -Вики...Дийн е прав..остани тази нощ тук. Направих опит да се усмихна. -И не се цупи.
| |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн | |
| |
|
| |
| Скромната къщичка на Дийн | |
|