| Скромната къщичка на Дийн | |
|
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Вики Донован
Брой мнения : 329 Join date : 09.10.2010 Age : 28 Местожителство : Мистик Фолс
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Сря Окт 13, 2010 8:24 pm | |
| лежах на леглото и постоянно се въртях..не можех да заспя..никога до сега не съм оставала на чуждо място..възползвах се от това,че Дийн и Кат си говореха,облякох се и излязох на пръсти,слязох по стълбите,но настъпих нещо,на което се ободох и казах "Ауч"..дано не са ме чули.. | |
|
| |
Катрин Пиърс
Брой мнения : 648 Join date : 06.10.2010 Age : 27 Местожителство : Мистик Фолс
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Сря Окт 13, 2010 8:26 pm | |
| Подсмихнах се. -Така значи...добре... Казах аз и станах от леглото.Той ме погледна учудено. -Какво?Нали искаш да се постарая малко повече... Светкавично стигнах отново до него,дръпнах го от леглото и го блъснах към стената.Отидох до него и започнах да го целувам страстно. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
Брой мнения : 686 Join date : 08.10.2010
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Сря Окт 13, 2010 8:31 pm | |
| Тя ме притисна в стената. Устните и бяха толкова пламенни, че нямаше как всичко в мен да не се разпали. - Малко по-добре. Но има какво да се желае. - подсмихнах се. В този момент чух шум от коридора. - Чакай. Чу ли нещо? | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Сря Окт 13, 2010 8:34 pm | |
| Отдръпнах се от него. -Да.. И двамата тръгнахме,за да видим какво става. -Вики?! Беше тръгнала да излиза. -Къде тръгна? | |
|
| |
Вики Донован
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Сря Окт 13, 2010 8:37 pm | |
| -Ами аз..таковаа.. започнах да го овъртам -Добре..вижте..вие сте си двамата,неудобно ми е да ви притеснявам..вие сте гаджета имате нужда от осамотение,а аз постоянно ви се пречкам..досатъчно ми е неудобно,че се притеснихте за мен и стана тази история с припадането,а сега и да остана в къщата на Дийн..неудобно ми е..наистина.. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Сря Окт 13, 2010 8:45 pm | |
| Намръщих се. - Казах ти, че докато не се уверим, че си добре, няма да си ходиш. Качвай се обратно в стаята и не ме ядосвай. Може би прозвучах прекалено грубо, но се тревожех за нея. Особено след всичко случило се. | |
|
| |
Вики Донован
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Сря Окт 13, 2010 8:47 pm | |
| -Ама ти не разбираш.. засмях се -Адски ми е неудобно..не се притенсявайте за мен..ще се оправя.. усмихнах се беше ми супер яко с тях..за пръв път някой го е грижа за мен..насълзих се.. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Сря Окт 13, 2010 9:00 pm | |
| - Виж, Вик, не мога насила да те накарам да останеш. Моля те да го направиш. Твое е решението какво ще правиш. - усмихнах се. - И не ни притесняваш... въпроса е ние да не те притесняваме. - засмях се. - Така де... можем и да сме тихи. - намигнах и. | |
|
| |
Вики Донован
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Сря Окт 13, 2010 9:04 pm | |
| -Вижте..благодаря ви адски много за всичко..вие сте единствените хора на които им пука за мен..в целия ми живот на никой не му е пукало за мен..и наистина ми стана много мило когато ме помолихте да остана..попринцип когато си тръгвам никой не ме спира..естествено,че искам да остана..а не да бъда вкъщи съвсем сама с котката си..а вие няма как да ми пречите..аз ви се радвам отсърце..в живота си не съм имала никой близък,камо ли гадже.. усмихнах се,като една сълза се стече по бузата ми | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Чет Окт 14, 2010 2:27 pm | |
| Изглежда животът и не беше лек. Вдигнах рамене. - Бих искал да останеш, но решението е твое. Усмихнах се. | |
|
| |
Вики Донован
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Чет Окт 14, 2010 2:33 pm | |
| -Амии..добре..ще остана.. усмихнах се -Но,моля ви,само не ме карайте да спя.. засмях се | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Чет Окт 14, 2010 2:40 pm | |
| В главата ми се завъртяха какви ли не картини, но нито една подходяща за... посрещане на гости. По дяволите, още ме държеше от преди малко... погледнах към Катрин и поклатих глава. - Много ти благодаря. - казах и тихичко. - Ами, можем да си спретнем кино вечер. - винаги съм ги мислел за скучни, но вече не знаех какво да предложа. - Или каквото там искаш. - усмихнх се на Вики. - Настанявайте се, аз отивам да си взема един душ. Студен! - намигнах на Катрин и се засмях. | |
|
| |
Вики Донован
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Чет Окт 14, 2010 2:45 pm | |
| -Ами ако искате можем да играем на монополи или каквото кажете,все ми е едно не знаех какво да предложа и първата мисъл беше "монополи" -Оки Дийн,ти се изкъпи ние с Кат ще си говорим усмихнах се и му намигнах | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Чет Окт 14, 2010 4:24 pm | |
| -Студен,а?Не се престаравай..няма да ти помогне много. Ухилих се на Дийн. -Отивай,отивай..ние с Вики хубаво ще си поговорим. Засмях се.
| |
|
| |
Вики Донован
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Чет Окт 14, 2010 4:27 pm | |
| -Даа,върви,върви,не бързай! засмях се като поглеждах Катрин Кат се засмя и ми направи знаци да отидем в моята стая -Хайде Дийн,дано охладиш страстите засмях се | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Чет Окт 14, 2010 4:30 pm | |
| - Аха... много смешно. - намигнах и. Качих се на горния етаж и се отправих към банята. Пуснах ледена вода и застанах под душа. Мамка му, права беше. Не ми помога. Засмях се. "Това момиче ще ме довърши" - помислих си. Ваната! Напълних я със студена вода, легнах вътре и се отпуснах. | |
|
| |
Вики Донован
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Чет Окт 14, 2010 4:31 pm | |
| Аз и Кат отидохме в сатята,в която се бях настанила,седнхаме на леглото -Еее разказвай!Как се запознахте,кога,защо!Всичко без да изпускаш и най-малката подробност! засмях се | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Чет Окт 14, 2010 4:33 pm | |
| -Ааа..стоп,стоп,стоп!! Засмях се аз. -Не давам такива подробности за личния ми живот. Ухилих се и се излегнах на леглото. | |
|
| |
Вики Донован
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Чет Окт 14, 2010 4:37 pm | |
| леганх до нея -Еее,няма да кажа никого усмихнах се и я погледнах много сладко-изнудващо -Моля те.. усмихнах се като 5 годишно хлапе -Кажи мии..100% е било много интересно засмях се | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Чет Окт 14, 2010 4:45 pm | |
| -Запознахме се...в дискотеката. Засмях се. -Доволна? Повдигнах вежда аз. | |
|
| |
Вики Донован
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Чет Окт 14, 2010 5:12 pm | |
| -Даа,направо ми задоволи любопитството. скръстих ръце и вдигнах вежда -Добрее, щом не искаш недей! обърнах се на другата страна | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Чет Окт 14, 2010 5:14 pm | |
| Засмях се. -За малко и ти се хванах.. Поклатих глава и станах от леглото.Запътих се към вратата.Вики се обърна. -Какво?..Сега идвам.. Подсмихнах се. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Чет Окт 14, 2010 5:34 pm | |
| След около половин час излязох от ваната. Взех една хавлия увих се и слязох в хола. Не бяха там. Реших да провера в спалнята ми. Като се приближих ги чух да говорят отвътре. Вики разпитваше за нас с Катрин. Засмях се. Почуках на врата и влязох. - Прекъсвам ли ви? - ухилих се. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Чет Окт 14, 2010 5:36 pm | |
| Тъкмо когато щях да отворя вратата Дийн се показа. -Прекъсвам ли ви? -Аа не..Вики тъкмо пак се нацупи. Ухилих се и го погледнах. -Ама ти сериозно ли? Погледнах учудено Дийн. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Чет Окт 14, 2010 5:42 pm | |
| Погледнах Вики. За какво пък има да се цупи сега? - Ама ти сериозно ли? - Ъъъ... какво пак направих? Изглеждаше очудена, а аз нямах представа какво става. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн | |
| |
|
| |
| Скромната къщичка на Дийн | |
|