| Скромната къщичка на Дийн | |
|
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Дийн Уинчестър
Брой мнения : 686 Join date : 08.10.2010
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Пет Дек 24, 2010 3:07 pm | |
| - Упс... Вярно, че обещах... - засмях се. - Добреее... ще се държа прилично. - казах и се надигнах. Седнах до нея и я погледнах. - Обещавам. - подсмихнах се. Казаното звучеше толкова неубедително, че едва се сдържах да не се разсмея. | |
|
| |
Катрин Пиърс
Брой мнения : 648 Join date : 06.10.2010 Age : 27 Местожителство : Мистик Фолс
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Пет Дек 24, 2010 3:24 pm | |
| -Кой заблуждаваш? Погледнах го невярващо. -Нали те знам...изгаряш от желание да ме имаш отново. Бутнах го и легнах върху него и спуснах ръката си надолу по гърдите му. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Пет Дек 24, 2010 4:12 pm | |
| - Ммм... Така е. Отново и отново, и отново.- надигнах се и обвих ръце около кръста й, като я целунах. - Нооо... обещах, че ще се държа прилично, така че... - излегнах се на леглото. - Точно това ще направя. - усмихнах се. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Пет Дек 24, 2010 5:53 pm | |
| -Оу опитваш се да се правиш на добър? Повдигнах вежди. -Окей.Няма да ти преча тогава. Излегнах се удобно на леглото. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Пет Дек 24, 2010 6:20 pm | |
| Затворих очи, опитвайки се да изгоня всички похотливи мисли от главата си. Добре де, никак не ми се получаваше това с въздържанието... Затова просто се надвесих над нея и я целунах. - Какво пък, и утре мога да съм добричък, нали? - засмях се. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Пет Дек 24, 2010 6:35 pm | |
| Загледах се в тавана и с усмивка на лице започнах да броя на ум..."Едно...две...три...четири..." и тогава чух гласа му. - Какво пък, и утре мога да съм добричък, нали? Засмях се.Знаех,че нямаше да издържи. -Точно така. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Пет Дек 24, 2010 6:52 pm | |
| Ама наистина не можех да се откъсна и за секунда от нея. Исках я. Исках да я целувам и докосвам... Набързо се отървах от тениската си и се заех да събличам и нейната. Пъхнах ръцете си под блузата й и я набрах нагоре. Докато ръцете ми се изкачваха, устните ми ги следваха неотлъчно, целувайки всеки сантиметър от тялото й. Дъхът ми оставяше горещи следи по корема й.. качвах се нагоре към гърдите й, докато не спрях отново на устните й, а блузата вече беше на земята. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Нед Дек 26, 2010 12:00 am | |
| -Много,много си лош... Казах докато спусках ръцете си към панталона му. -Ще трябва да си получиш наказанието. Започнах бавно да свалям панталона му. -Което обещавам,че ще е много сурово. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Нед Дек 26, 2010 1:44 pm | |
| Засмях се. - Не знам дали тази заплаха трябваше да ме стресне... Наведох се и я целунах. - ... Но ми прозвучи много, много добре. - ухилих се. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Вто Дек 28, 2010 6:31 pm | |
| -Хах е лошо не мислиш ли?Защото аз съм напълно сериозна.Нали знаеш,че не си падам по шегите... Целунах го.Панталона му вече беше захвърлен на пода когато телефона ми иззвъня.Пресегнах се и го взех. -Ало? Опитах се гласа ми да е нормален,но това малко трудно ми се получаваше при постоянните целувки на Дийн. -Сега?Ъъ...добре ще пробвам. Затворих телефона. -Промяна в плановете,скъпи. Засмях се и го избутах. -Миличката ми сестра прави някакво парти или нещо от този род.Трябва да спазя традицията и да й вгорча живота. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Вто Дек 28, 2010 6:56 pm | |
| - Ммм... не е честно. - намръщих се. Избутах я обратно на леглото. - Искам те и нямам абсолютно никакво намерение да те пусна където и да било. - казах уверено и я целунах. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Вто Дек 28, 2010 7:05 pm | |
| -И аз те искам,но не всеки ден мога да ядосам Дид. Прегърнах го,но след това го бутнах на другата страна на леглото и станах. -Жалко,че само те събличах.Хайде обличай се и да тръгваме!! Казах бързо аз и започнах да се обличам. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Вто Дек 28, 2010 7:09 pm | |
| - Ъъъх... хубаво. - свих рамене. Станах, извадих една тениска от шкафа и я облякох. Обух и дънките си и когато бях напълно готов се облегнах на вратата. - Да знаеш, че съм ти сърдит. - подсмихнах се и я погледнах. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Чет Яну 27, 2011 10:06 pm | |
| С Катрин се прибрахме в дома ми. Леле, наистина се чувствах уморен... Когато влязохме в къщата, се запътих към кухнята, за да си взема банка с кръв. - Ти искаш ли? - подадох й една банка и се усмихнах. - Ммм... направо умирам от жажда. - засмях се. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Чет Яну 27, 2011 11:03 pm | |
| -Мм... Дяволита усмивка се появи на устните ми. -Искаш ли да пробваме нещо друго с което да утолиш жаждата си? Прехапах доволно долната си устна и се настаних върху масата. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Чет Яну 27, 2011 11:14 pm | |
| - Мммм... Приближих се към нея. - Какво предлагаш, красавице? Подсмихнах се и седнах на масата до нея, все още с банка кръв в ръка. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Чет Яну 27, 2011 11:26 pm | |
| -Ще ти подскажа... Бутнах го в легнало положение на масата като избутах няколко предмета които паднаха на земята и създадоха невъобразим шум.Качих се върху него като разкъсах ризата му.Взех банката кръв от ръката му и разлях определена част върху гърдите му след което бавно я облизах. -Как е? Подсмихнах се като прокарвах език по устните ми,за да отстраня всяка капка останала кръв. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Чет Яну 27, 2011 11:33 pm | |
| "О, Боже!!" - мислех си, докато прокарваше език по гърдите ми... Мамка му! А до преди минута си мислех, че съм уморен... Надигнах се и я целунах, обирайки останалата по устните й кръв. - Как е ли? Ммм.. вкусно. - засмях се. - Много, много вкусно. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Пет Яну 28, 2011 12:05 am | |
| -Мм значи 1:0 за мен. Приближих отново устните си към неговите,но не го целунах...по скоро оставих дъха ми да го подразни.Да усети колко близко са устните ми,а в същото време колко далеч са. -При 3:0 печеля аз,миличък. Засмях се. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Пет Яну 28, 2011 12:10 am | |
| - Ще си играем, значи? Усмихнах се. Ъъх... харесваше ми да си играе, но повече ми харесваше да усещам устните й, затова я придърпах към себе си и я целунах... - И какво ще получа, ако аз спечеля? | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Пет Яну 28, 2011 12:12 am | |
| -Награда по твой избор... Дяволити пламъци сякаш избухнаха в очите ми. -А какво ще получа,ако аз спечеля? Леко се отдръпнах от него. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Пет Яну 28, 2011 12:16 am | |
| - Мммм... да видим.... Направих замислена физиономия. - Получаваш... мен? - усмихнах се. - Стига ли ти за награда? | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Пет Яну 28, 2011 12:17 am | |
| -Мхм... Кимнах. -Но да знаеш,че аз никога не губя... Приближих се към устните му и го целунах. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Пет Яну 28, 2011 12:24 am | |
| Обвих тялото й се ръце и се преобърнахме. - Така ли? - подсмихнах се. - Да знаеш, че аз мразя да губя. Хм... ще е оспорвана игра. - усмихнах се и "разходих" езика си по цялата дължина на врата й. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Пет Яну 28, 2011 2:39 pm | |
| -Доста оспорвана,но въпреки това ще победя. Заявих със самодоволен глас аз. -Добре понеже водя с една точка ти давам правото да ме настигнеш.Да видим какво ще направиш. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн | |
| |
|
| |
| Скромната къщичка на Дийн | |
|