| Скромната къщичка на Дийн | |
|
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Дийн Уинчестър
Брой мнения : 686 Join date : 08.10.2010
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Чет Окт 21, 2010 5:52 am | |
| Свих рамене. - Нищо не обещавам. Освен това и ти имаш вина, нали знаеш? Тя ме погледна въпросително. - Какво? Така е. Ако не ме докарваше до лудост, дрехите щяха да са цели. Усмихнах се и я целунах. | |
|
| |
Катрин Пиърс
Брой мнения : 648 Join date : 06.10.2010 Age : 27 Местожителство : Мистик Фолс
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Чет Окт 21, 2010 3:45 pm | |
| -Ауу пак съм аз виновна!!Как винаги успяваш да ме изкараш виновна и аз не знам!! Ударих го на шега. -А пък ти да не се потдаваш толкова лесно. Подсмихнах се. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Чет Окт 21, 2010 4:11 pm | |
| - Талант. - казах самодоволно. - Иначе за другото се признавам за виновен. - кимнах. - Трудничко ми е да се контролирам около теб. Засмях се. - Както сега, например... | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Чет Окт 21, 2010 5:03 pm | |
| -Значи...трябва да се пазя сега,така ли? Прокарах замислено пръст по устните му.След като не каза нищо се наведох и го целунах по врата,след това по бузата и накрая по устните.Но след това се отдръпнах бързо. -Мисля да не те разгорещявам щом не искаш. Подсмихнах се. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Чет Окт 21, 2010 5:36 pm | |
| Не искала да ме разгорещява... хах кого заблуждава?! - Късно е, красавице... Усмихнах се и я придърпах, като я целунах страстно. - Много късно... | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Чет Окт 21, 2010 5:44 pm | |
| -Упс.. Засмях се леко виновно. -Я малко се стегни! Изведнъж придобих сериозен вид и той ме погледна учудено. -Какво? Прехапах долната си устна. -Няма по цял ден да стоя тук..Хайде!Знам как да не те разгорещявам.. Дано да знаех,защото в момента просто експериментирах.Хванах го за ръката и този път наистина го издърпах.Личеше си,че е леко объркан.Подсмихнах се леко. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Чет Окт 21, 2010 5:57 pm | |
| "Я малко се стегни!" ... лесно и е на нея само да говори. Изведнъж ме погледна сериозно. - Какво? -Няма по цял ден да стоя тук..Хайде!Знам как да не те разгорещявам.. - О, да бе! Видях! Тя се изправи и ме дръпна. - Какво си намислила? | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Чет Окт 21, 2010 6:21 pm | |
| -Ако ти кажа няма да е изненада. Казах бързо аз и изчезнах,като го оставих да се чуди какво е станало.Този път реших да се бавя малко повече време.След като мина ужасно много време и се опасявах да не е заспал от скука ( хДД ) най-накрая слязох. -Такам..мисля,че го измислих. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Чет Окт 21, 2010 6:41 pm | |
| -Ако ти кажа няма да е изненада. И просто изчезна. Нямах представа какво става. Минаха няколко минути, а нея я нямаше. Отидох до кухнята и си налях още една чаша кафе. Седнах, за да я изпия, но просто не можех да стоя на едно място. Мразех да не знам какво става. След... нямам представа колко време, тя се появи. -Такам..мисля,че го измислих. - Слушам те. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Нед Окт 24, 2010 10:11 pm | |
| Подсмихнах се. -Излизаме! Заявих аз. -Надявам се,че този път не си прекалено изморен. Засмях се. -Изобщо не съм те изморявала! | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Нед Окт 24, 2010 10:13 pm | |
| - Хм.. има време. Засмях се. - И къде отиваме? Или просто ще си обикаляме улиците... Погледнах я. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Нед Окт 24, 2010 10:18 pm | |
| -Аа ако искаш може и само по улиците да се разхождаме. Кимнах с глава напълно сериозно. -Но,ако не искаш може да отскочим до бара...Съгласен? Погледнах го. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Нед Окт 24, 2010 10:19 pm | |
| - Съгласен. Тя ме погледна въпросително. - За бара. Засмях се. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Нед Окт 24, 2010 10:20 pm | |
| -Супер!!! Веднага се усмихнах аз. -Какво чакаме тогава?Да тръгваме! Хванах го за ръката. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Съб Окт 30, 2010 6:13 pm | |
| Катрин ме остави пред нас. Каза да се маскирам и тръгна. Да бе точно до това ми беше в момента. Моментално се набутах в банята и пуснах студена вода. Наистина някой път ще ме убие... Нямам представа колко време се бавих, но ми се стори цяла вечност... докато успея да се успокоя поне малко. Сега пък трябваше да решавам какво да си облека. Взех един от костюмите, които тоооолкова мразех да обличам и тръгнах. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Сря Дек 22, 2010 10:55 pm | |
| След като Катрин се облече, заедно се отправихме към дома ми. Беше си разбираемо защо не иска да се върне в къщата си... не че имах нещо против да останем у нас. Все още не можех да си избия от главата картината със Катрин, лежащата в несвяст на пода и Сам, която я целуваше... Ъъъх.. - Искаш ли да ти донеса нещо? - попитах я, когато влязохме. - Аз лично имам нужда от нещо за пиене. - усмихнах се. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Сря Дек 22, 2010 11:07 pm | |
| -Не.Нямам желание да се напивам. Поклатих глава.Дори за мен беше странно,че не ми се пиеше нищо. -Нямам желание... Казах малко по-тихо. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Сря Дек 22, 2010 11:15 pm | |
| Личеше си, че все още не се чувстваше добре. Отидох до нея и я прегърнах. - Всичко ще се оправи, красавице. Няма да му позволя да те доближи отново... Не мисли повече за това. - усмихнах се и я целунах. - Искаш ли да си лягаме? | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Сря Дек 22, 2010 11:18 pm | |
| -Знам Дийн. И аз го прегърнах след което кимнах. -Ако успея да заспя...но ще положа усилие. Опитах се да се усмихна бодро. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Чет Дек 23, 2010 7:29 am | |
| - Ммм... обещавам да не ти преча. - засмях се и я погледнах ангелски. - Хайде. - хванах ръката й и тръгнахме към моята спалня. Когато влязохме в стаята, легнах на леглото и я придърпах в прегръдката си. - Наспи се, миличка. И без това беше ужасен ден... - целунах я и се заиграх с един кичур от косата й. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Чет Дек 23, 2010 2:50 pm | |
| Сложих главата си на гърдите му и затворих очи.Дано да успея да поспя...имам нужда точно от това.Да забравя всичко лошо,което се случи днес.Но съня упорито не искаше да дойде... -Не мога да заспя... След доста време се изправих и казах аз. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Чет Дек 23, 2010 3:29 pm | |
| Застанах зад нея и обвих ръце около кръста й. - Тогава няма да спим. - усмихнах се. Отместих част от косата й и я целунах по врата. - Можем да .... ъъъм... Какво ти се прави? - засмях се. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Чет Дек 23, 2010 5:13 pm | |
| -Не знам... Помислих за малко след което го целунах. -Ти измисли.Не съм в никакво творческо състояние... Излегнах се на леглото като скръстих ръце. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Чет Дек 23, 2010 5:45 pm | |
| - Хм... можем да... Замълчах за момент и се надвесих над нея като я целунах. - Знам ли.... - подсмихнах се и погалих лицето й. След което ръката ми се спусна надолу по шията й, към корема, където прокарах ръката си под блузата й. През цялото време не спирах да я целувам. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Пет Дек 24, 2010 2:55 pm | |
| Леко поклатих глава. -Да знаеш много си лош... Въздъхнах,но не направих никакъв опит да го отблъсна. -Не ме оставяш да си почина... Целунах го. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн | |
| |
|
| |
| Скромната къщичка на Дийн | |
|