| Скромната къщичка на Дийн | |
|
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Катрин Пиърс
Брой мнения : 648 Join date : 06.10.2010 Age : 27 Местожителство : Мистик Фолс
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Пет Окт 15, 2010 2:44 pm | |
| Засмях се. -Хубав въпрос..Ще трябва да се научиш да се контролираш малко повече..не искам да съсипеш всичките ми дрехи... След това се замислих. -Мисля,че този път аз имам нужда от душ..малко по-студен. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
Брой мнения : 686 Join date : 08.10.2010
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Пет Окт 15, 2010 2:56 pm | |
| - Какво да направя като са трудни за сваляне? Не съм виновен. Купувай си по-... лесни дрехи, за да не се налага да ги късам. - засмях се. - Или поне ги събличай преди да се добера до теб. - свих рамене. - Банята е натам. - посочих. - Иди се изкъпи, аз ще проверя как е Вики... Но първо да се облека. - засмях се. | |
|
| |
Вики Донован
Брой мнения : 329 Join date : 09.10.2010 Age : 28 Местожителство : Мистик Фолс
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Пет Окт 15, 2010 3:54 pm | |
| Аз продължавах да си лежа на леглото и да си ям шоколада..чудех се кога ли някой ще се сети за мен..но сещо си мислех и за всичко станало днес..защо изведнъж се влоших така,защо изобщо стана всичко.. шоколадът свърши и отдох до банята да пия вода | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Пет Окт 15, 2010 4:03 pm | |
| -Мхм.. Запътих се към банята.Влязох и пуснах хладка вода..Охх имах нужда точно от това.Засмях се..някой ден ще ме довърши този "човек".След известно време реших да се върна.Намерих една хавлия.Тъкмо когато щях да излизам Вики влезе.Аз се засмях. -Здрасти.. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Пет Окт 15, 2010 4:10 pm | |
| Отидох до спалнята на първия етаж, набързо си взех душ, след това грабнах първите панталони, които видях, измъкнах една тениска и се облякох. Отбих се до кухнята и взех три чаши, бутилка уйски и една банка кръв. Запътих се към стаята на Вики. Когато влязох, в спалнята нямаше никого. - Къде изчезнахте? - извиках. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Пет Окт 15, 2010 9:41 pm | |
| Едва се сдържах да не се разсмея на физиономията на Вики. -Какво?Толкова ли е странно,че си взимам душ? Засмях се.Чух,че Дийн вика. -Хайде,че ще обърне къщата да ни намери. Изхилих се аз. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Съб Окт 16, 2010 4:40 pm | |
| Седнах на леглото и си сипах кръв. Реших да изчакам да се появят. Катрин вероятно все още се къпеше, а Вики... Е, нямах представа къде е. Бях много жаден. Имах чувството, че мога да изпия кръвта на цял футболен отбор и да не ми стигне. Отпих от чашата. | |
|
| |
Вики Донован
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Съб Окт 16, 2010 10:13 pm | |
| отворих вратата и видях Кат посягаща да вземе хавлия -Оуу..азз..съжалявам! затворих вратат като се изсмях чух,е Дийн вика,оправих си косата и слязох при него като не спирах да се подсмихвам | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Съб Окт 16, 2010 10:37 pm | |
| Чух стъпки. Беше Вики. Влетя в стаята ухилена до уши. - Здрасти. Какво е толкова смешно? Отпих от чашата си. - Между другото, искаш ли нещо за пиене?
| |
|
| |
Вики Донован
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Съб Окт 16, 2010 10:39 pm | |
| -Може..малко вода..вода ли казах? започнах да се заливам от смях Дийн ме гледаше странно -Аз..влязох в банята докато Кат се къпеше! отново започнах да се смея,дори се разплаках от смях | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Съб Окт 16, 2010 10:42 pm | |
| Развратното ми въображение пак се включи. - Ъъъ... моля? - наклоних глава. - К... как... какво? - започнах да заеквам като пълен кретен. Изпих чашата си на екс и я погледнах. | |
|
| |
Вики Донован
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Съб Окт 16, 2010 10:44 pm | |
| -Еми аз..такова..бях жадна и влязох и в този момент Кат тъкмо посягаше да вземе хавлия избухнах в смях Дийн започна да заеква и съвсем ми стана смешно | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Съб Окт 16, 2010 10:54 pm | |
| - Ти... тя... - сочех ту към Вики, ту към банята. - Аз... Вдигнах бутилката уйски и почти я пресуших. - Вече съм по-добре. - усмихнах се. - И спри да се смееш. Ако с Катрин продължавате така, няма да доживея до сутринта. Лично ще си забия кола. | |
|
| |
Вики Донован
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Съб Окт 16, 2010 10:56 pm | |
| той беше толкова смешен,не можех се сдържа.. -Пич,спокойно,невредима е! избухнах в смях -Не е станало нищо! седнах до него и отпих от уискито | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Съб Окт 16, 2010 11:04 pm | |
| - Аз не съм! - изсъсках. - И ми върни бутилката. - дръпнах я от ръцете и. - Имам нужда от утеха. Тя не спираше да се смее. | |
|
| |
Вики Донован
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Съб Окт 16, 2010 11:07 pm | |
| -Еее спокойно де,можеше да кажеш,че си го искаш,а не да ми го дърпаш от ръцете! леганх на дивана и го гледах,беше просто уникален -Тии как сии? попитах го аз,като едвам не се разсмях | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Съб Окт 16, 2010 11:27 pm | |
| - Страхотно. - усмихнах се саркастично. - А Катрин къде изчезна? Два часа ли се къпе? Казах нетърпеливо. Станах и взех още една банка кръв от фризера. Изпих я за отрицателно време. - Ти искаш ли? - погледнах Вики | |
|
| |
Вики Донован
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Нед Окт 17, 2010 8:18 am | |
| -Не..аз..не искам -Ами Кат най-вероятно се облича и след малко ще дойде усмихнах се -Дийн..наиситна ти благодаря.. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Нед Окт 17, 2010 7:19 pm | |
| - Облича се? Безпредметно е. - казах го малко по-силно, така че Катрин да ме чуе, след което се засмях. -Дийн..наиситна ти благодаря.. - Мхм... - налях си уйски. Боже, тази вечер не спрях да пия. - Няма за какво, Вик. - усмихнах се. | |
|
| |
Вики Донован
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Нед Окт 17, 2010 7:20 pm | |
| -Човек,какво ти става?Не спираш да пиеш? засмях се -Да не би да си напрегнат..? попитах го и седнах до него | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Нед Окт 17, 2010 7:23 pm | |
| - Напрегнат?! - засмях се престорено. - Няма такова нещо. - кимнах в потвърждение на думите си. - Просто съм малко уморен. - усмихнах се. - Ти как си? | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Нед Окт 17, 2010 7:26 pm | |
| Когато се уталожи всичко след дълго престояване на терасата по халат реших да се върна в стаята.Още с влизането ми се стори ужасно топла. - Просто съм малко уморен. Чух Дийн да отговаря на въпрос който не бях чула. Влязох. -Ако искаш много лесно можеш да станеш още по-уморен. Ухилих се аз. | |
|
| |
Вики Донован
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Нед Окт 17, 2010 7:27 pm | |
| -Амии сравнително добре..леко съм уморена,но добре.. усмихнах се в този момент Кат влезе и каза на Дийн,че може да стане още по-уморен,не можах да се стърпя,обърнах се и се ухилих,но без да издавам звук | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Нед Окт 17, 2010 7:49 pm | |
| - Дръж се прилично, моля те. Не искам да събирам още остатъци от дрехи. - намигнах и. - Ти защо се бави толкова?! Топлата вода отдавна свърши. - засмях се. - Между другото, има още шоколад. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн Нед Окт 17, 2010 7:52 pm | |
| -Хах..имах нужда малко да се успокоя и да изляза на чист въздух..Бях на терасата! Поясних. -Иии не мерси..не ям шоколад. Засмях се. -Аа..и защо да се държа прилично??Много по-лесно е да се държа неприлично. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Скромната къщичка на Дийн | |
| |
|
| |
| Скромната къщичка на Дийн | |
|