Предпечат, бърз набор |
Град Варна |
|
В Мистик Фолс е облачно,но в сряда времето ще се оправи и ще е слънчево.Към петък ще вали обилно,а събота и неделя ще са със силни ветрове.
Предстоящи пълнолуния:
|
Vote for us! | |
|
| Тъмната част от гората | |
|
+6Валерия Беатриче Балдовино Дийн Уинчестър Катрин Пиърс Деймън Салватор Дид Салватор 10 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
Сам Уинчестър
Брой мнения : 86 Join date : 05.12.2010
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората Пон Яну 24, 2011 8:44 pm | |
| -Ами хората се променят...аз също.Не мислиш ли,че няма смисъл от любовта?Само те боли...е аз се отървах от тази болка.Много лесно е братле...Съвсем лесно. На лицето ми се появи хитра усмивка. -Но е и въпрос на личен избор. | |
| | | Дийн Уинчестър
Брой мнения : 686 Join date : 08.10.2010
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората Вто Яну 25, 2011 2:38 pm | |
| - Леле, колко трагично ми звучиш. - засмях се. - Но пък си е напредък, лигавото ми и сантиментално братче най-после е поумняло... малко. Но пък не ти прави чест, че нападаш невинни момичета. И най-вече, че се опитваш да ги изнасилиш. Жалка постъпка, Сами, дори и за теб. - поклатих глава. | |
| | | Сам Уинчестър
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората Вто Яну 25, 2011 10:15 pm | |
| -Оо я моля ти се.Предпочитам да съм такъв отколкото да съм се разлигавил с някакво си момиченце което не знае какво иска,но го иска веднага. Подсмихнах се. -Как ти звучи??На мен ми звучи мнооого отегчено и съвсем скоро ще бъдеш с разбито сърце. | |
| | | Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората Вто Яну 25, 2011 10:53 pm | |
| - Хаха, не е твоя работа какво правя със сърцето си, така че ако обичаш стой настрана от мен и Катрин. Ако не си забелязал и сам мога да се грижа за себе си, така че нямаш работа тук. И въобще в живота ми. Знаеш ли колко добре ми беше без теб? Почти те бях забравил. И сега се появи и всички ужааасно скучни и отегчителни спомени започнаха да се връщат. - направих отвратена физиономия и се засмях. | |
| | | Сам Уинчестър
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората Сря Яну 26, 2011 11:02 pm | |
| -Оу не така де.Ще нараниш чувствата на брат си. Направих тъжна физиономия след което избухнах в смях. -Значи да те оставя... Придадох си замислено изражение. -...хъм...за колко време?...Не забрави въпроса ми.Добре...давам ти почивка една седмица...след това ще ти се иска да забиеш кол в сърцето си,братле. Потупах го с едната си ръка по рамото и изчезнах. | |
| | | Катрин Пиърс
Брой мнения : 648 Join date : 06.10.2010 Age : 27 Местожителство : Мистик Фолс
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората Чет Яну 27, 2011 12:27 am | |
| В крайна сметка не успях да убедя момичето да дойде с мен,за това я оставих да прави каквото иска и тръгнах обратно към Дийн.Когато го намерих Сам вече го нямаше.Какво облекчение!! -Махна ли се? Бяха първите ми думи когато Дийн ме забеляза. | |
| | | Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората Чет Яну 27, 2011 11:20 am | |
| Това беше просто смешно! Какво си мислеше?! Че ме е страх от него? Сам беше последния, който можеше да ме уплаши... и последния, който можеше да ме накара да се разделя с Катрин. За какъв се имаше? Нямаше право да ми се бърка в живота и още повече да ми казва с кого да бъда. И започнах все повече да се ядосвам на наглостта на скъпото ми братче, когато Катрин се появи. - Махна се. - усмихнах се и отидох до нея. - Какво стана с ... как й беше името? | |
| | | Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората Чет Яну 27, 2011 3:09 pm | |
| -Май Никол. Засмях се. -Не пожела да дойде с мен.Нейн проблем. Вдигнах рамене. -Таа прибираме ли се? Попитах го аз като погледнах към небето по което вече почти не личаха звезди. | |
| | | Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората Чет Яну 27, 2011 4:33 pm | |
| - Ааа, да. Никол... Жалко, беше сладурана. Ухилих се. - Прибираме се. И без това имам нужда от сън... Наистина се чувствах странно уморен. Май емоциите пак ми дойдоха в повече... - У нас? - погледнах Кат въпросително. | |
| | | Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората Чет Яну 27, 2011 7:31 pm | |
| Направих се,че не съм чула коментара му за Никол. -Уоу ти се измори.Нещо ново. Подсмихнах се след което кимнах. -Добре у вас. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората | |
| |
| | | | Тъмната част от гората | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |