| Тъмната част от гората | |
|
+6Валерия Беатриче Балдовино Дийн Уинчестър Катрин Пиърс Деймън Салватор Дид Салватор 10 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Дид Салватор Admin
Брой мнения : 1203 Join date : 06.10.2010 Местожителство : Мистик Фолс
| Заглавие: Тъмната част от гората Чет Окт 07, 2010 11:24 am | |
| Ти си вампир ? Гладен си ? Намери си плячка тук,в тъмната част от гората. Сърни,зайци дори и хора !! Или просто ела за да се отдалечиш от града.. | |
|
| |
Дид Салватор Admin
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората Чет Окт 07, 2010 5:16 pm | |
| Реших да изляза,и се озовах в гората. Беше тъмно,дърветата закриваха светлината. Имаше един паднал голям клон. Седнах на земята и се облегнах на него. Отворих чантата си и взех дневника си.. Реших да попиша малко,колко се е променил градът откакто заминах. "Мили дневнико,върнах се отново в Мистик Фолс.. Всичко е толкова различно..Сега всичко е пълно с вампири,върколаци.. Къщата в която се нанесох е невероятна..." - започнах да пиша,но чух някакво шумолене. - Кой е там ? - попитах и се огледах. Хванах си дневника и отидох до там откъдето се чуваше шумоленето. Изведнъж някакво момче изскочи насреща ми. - Аа ! - изкрещях и изпуснах дневника на земята. - Кой си ти ? - попитах и го погледнах право в очите. Беше висок,сини очи.. | |
|
| |
Деймън Салватор
Брой мнения : 25 Join date : 06.10.2010
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората Чет Окт 07, 2010 5:23 pm | |
| Наведох се и вдигнах дневника на момичето.. -Заповядай .. - усмихнах се. - Аз съм Деймън..Салватор - казах и я погледнах.Беше много красиво момиче с прекрасна коса ..очи .. усмивка ..невероятна .. -А ти си ? - попитах и се усмихнах . - Извинявай , че така те изплаших - погледнах я .. | |
|
| |
Дид Салватор Admin
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората Чет Окт 07, 2010 5:31 pm | |
| - Благодаря.. - усмихнах се. - Няма проблем..не си ме изплашил..Просто не очаквах да видя някой тукк . - засмях се. - Аз..аз съм Дид Салватор.. - погледнах го. - Съвпадение на фамилиите.. - засмях се. Задуха вятър,а бях само по една тениска. Отидох до чантата си и взех якето си от там. Облякох го и го закопчах. - Ще седнеш ли ? - попитах и погледнах мястото до мен. Прибрах дневника си в чантата.. Момчето седна до мен и аз го попитах. - Какво правиш в тази тъмна гора вечерта ? - попитах. | |
|
| |
Деймън Салватор
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората Чет Окт 07, 2010 5:39 pm | |
| Исках да се поразходя - усмихнах се .. -А ти ? .. Самичка в гората вечерта ? Не те ли е страх - погледнах я .. Свалих шапката си и извадих от раницата си пакет начос.. -Начос !? - засмях се и я погледнах .. | |
|
| |
Дид Салватор Admin
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората Чет Окт 07, 2010 5:48 pm | |
| - Не ме е страх. - засмях се. - Живея наблизо оттук и ми е лесно като се уплаша да избягам вкъщи. - усмихнах се. Той извади пакет начос от раницата и ме попита дали искам. - Не мерси.. - засмях се. - Имам си .. - ухилих се и извадих от чантата си моя пакет. - Явно и двамата обичаме .. - засмях се. Отворихме пакетите си и си взехме по едно начос. | |
|
| |
Деймън Салватор
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората Пет Окт 08, 2010 3:42 pm | |
| Засмях се .. -Нова ли си в града ? .. Не съм те виждал преди тук .. - погледнах я . -Оп..извинявай за глупавия въпрос - засмях се . -Всъщност аз живях като по - малък тук , но после заминах при роднини и сега реших да се върна - усмихнах се . . -Мистик Фолс е доста хубаво градче и е много спокойно - погледнах я и се усмихнах.. | |
|
| |
Дид Салватор Admin
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората Пет Окт 08, 2010 4:08 pm | |
| - Амии не бих казала,че съм точно нова.. - засмях се. - Преди съм била с години тук,но се преместих в родния си град,след което ме превърнаха във вампир и пак се върнах тук.. И мисля да заминавам за Италия,освен ако нещо не ме задържи тук.. - погледнах го и се усмихнах. Взех си и още едно начос и затворих пакета си. Натъпках го в раницата си и си погледнах телефона. Имах съобщение.. "Виждам те" .. Прочетох го и застанах като застреляна. Кой и защо ми беше изпратил това съобщение ? Погледнах отново екрана,и усетих , че Деймън ме гледа. Бързо прибрах телефона си в чантата и погледнах Деймън.. - Извинявай,каза ли нещо ? - попитах и погледнах надолу. | |
|
| |
Деймън Салватор
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората Пет Окт 08, 2010 4:13 pm | |
| -Ахам добре - усмихнах се . Изведниж Дид пребледня след като някой и прати СМС .. -Хей..какво ти стана ? Изведнъж цялата пребледня - погледнах я угрижено. -Да няма някакъв проблем ? - казах . Незнаех с какво да й помогна.. | |
|
| |
Дид Салватор Admin
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората Пет Окт 08, 2010 4:19 pm | |
| Погледнах го и май чух какво каза.. - А...ами..не нищо ми няма.. - казах неуверено и се огледах наоколо. - Просто..нещо ми стана..лошо.. - казах със леки паузи от недостик на идеи. Да,определено не съм добра лъжкиня. Опитах се да се отърва от мислите за съобщението, но неуспешно.. Погледнах Деймън и казах.. - Съжалявам.. - казах. Отворих си чантата,взех си телефона и изтрих съобщението. Сега беше малко по-добре..Но откого беше.. ?!!? Не се изписваше номер.. | |
|
| |
Деймън Салватор
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората Пет Окт 08, 2010 5:37 pm | |
| -Не няма за какво да се извиняваш - усмихнах се .. -Ако мога да помогна с нещо ..само кажи -погледнах я . Какво ли й ставаше ? .. Изглеждаше доста изплашена и объркана.Кой или какво така я обезпокой ..незнаех , но исках да помогна с каквото мога .. | |
|
| |
Дид Салватор Admin
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората Пет Окт 08, 2010 5:51 pm | |
| Реших да му каза,за да не се безпокои,защото ме гледаше доста разтревожено. - Получих..съобщение от скрит номер..и пишеше "Виждам те".. - казах и погледнах надолу. Отново задуха силен вятър. Загърнах се с якето и го погледнах. - Кой ми го прати и защо ?! - казах на път да се разплача. | |
|
| |
Деймън Салватор
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората Пет Окт 08, 2010 5:59 pm | |
| Замислих се.. -Незнам..нямам си и на представа , но по - добре да се прибираш , за да не ти се случи нещо - казах разтревожено.. -Сама ли живееш ? - погледнах я . Прибрах празния пакет от начоса в един малък джоб на раницата ми..после да го изхвърля и сложих отново шапката си .. | |
|
| |
Дид Салватор Admin
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората Пет Окт 08, 2010 6:05 pm | |
| - Да..живея сама.. - казах. - Близо съм..мисля че ще се прибера безпроблемно.. - казах. Клоните на дърветата се размърдаха. - Добре,повече няма да идвам в тази гора.. - казах и кимнах сама на себе си.. | |
|
| |
Деймън Салватор
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората Пет Окт 08, 2010 6:13 pm | |
| -Лошо щом живееш сама и си наблизо..някой може да те нападне или да ти се случи нещо.-погледнах я . -Виж..ще те изпратя до вас и после ще остана отвън да наблюдавам.Ако пак получиш някакъв СМС веднага ми кажи.Май Мистик Фолс не е бил толкова спокоен за колкото го мислих .. Станах и подадох ръка на Дид да се изправи.. | |
|
| |
Дид Салватор Admin
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората Пет Окт 08, 2010 6:27 pm | |
| - Щом искаш.. - казах неуверено и се изправих. - Няма да седиш отвън!! - казах. - Ще влезеш вътре. - усмихнах се. Тръгнахме към къщата ми. - Хей.. - казах. - Благодаря ти. - усмихнах се. | |
|
| |
Катрин Пиърс
Брой мнения : 648 Join date : 06.10.2010 Age : 27 Местожителство : Мистик Фолс
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората Съб Окт 09, 2010 6:44 pm | |
| С Дийн пристигнахме в гората.Вече беше нощ и беше доста тихо.Чуваха се само нашите стъпки.На небето нямаше нито един облак и луната се виждаше.Беше пълнолуние... -И така Дийн...заведох те в гората..а ти какво ще ми дадеш в замяна? Засмях се на въпроса си. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
Брой мнения : 686 Join date : 08.10.2010
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората Съб Окт 09, 2010 7:01 pm | |
| "Какво ще ми дадеш в замяна?". Не си поплюва. - Мога да ти дам много неща, красавице. Застанах на пътя й. Вече бяхме лице в лице. Приближих се много близо до нея. Устните ни бяха на сантиметри. - Какво ще кажеш за вечеря ? Засмях се и се дръпнах назад.
| |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората Съб Окт 09, 2010 7:08 pm | |
| Умееше да играе моята игра..Харесва ми. -Съгласна. Подсмихнах се.Продължихме да вървим.. -Честно,ако не срещна някой човек някой невинен ще си изпати. Пошегувах се аз и хвърлих поглед на Дийн. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората Съб Окт 09, 2010 7:19 pm | |
| - Значи да побързам? - усмихнах се. - Изчакай ме тук тогава. Затичах се към магистралата до гората. Все някой щеше да мине. Или поне се надявах. Но следа от кола нямаше. Започнах да губя надежда, когато видях едно момиче уплашено да бяга. - Какво има, г-це? - попитах я с престорено загрижен тон. - Разхождах се в гората, когато едно животно ме нападна. Беше наистина уплашена. - Помогнете ми! - Разбира се, че ще ви помогна. Успокойте се. Тя се сгуши в мен, а зад гърба й видях Катрин. Засмях се. - Няма да ме оставиш да те изненадам, значи? - попитах я като приклещих момичето в хватката си. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората Съб Окт 09, 2010 7:24 pm | |
| -Мне сладък.Не мога да чакам. Приближих се до тях и погледнах момичето. -Спокойно мила.Всичко ще е наред.Никой няма да те нарани.. Подсмихнах се. -Ела.. Кимнах на Дийн. -..трябва да я заведем на "безопасно място". | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората Съб Окт 09, 2010 7:28 pm | |
| Влезнахме по-навътре в гората. - Престани да крещиш. Това няма да ти помогне. Само се измъчваш, малката. - погалих я нежно по бузата. - Да ви оставя насаме ако искаш? Катрин беше скръстила ръце и нервно потропваше с крак. Засмях се. - Не ревнувай, красавице. Има достатъчно и за теб. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората Съб Окт 09, 2010 7:31 pm | |
| Засмях се. -Знам и не е заради това. Усмихнах се съблазнително. -Охх престани да викаш!Наду ми главата! Ядосах се аз и отидох до нея като я погледнах в очите. -Повече няма да викаш,а в замяна...ние ще сме мноого милички. Засмях се. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората Съб Окт 09, 2010 7:35 pm | |
| Засмях се. - Ако ти си миличка, МИЛИЧКА, аз не съм. Повдигнах вежди, погледнах я и захапах момичето. След един миг тя спря да вика. - Искаш ли ? Впих поглед в Катрин. А тя само кимна в отговор. - Тогава ела и си вземи. Казах игриво и се засмях.
Последната промяна е направена от Дийн Уинчестър на Съб Окт 09, 2010 8:19 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората Съб Окт 09, 2010 8:17 pm | |
| -Хах.. Приближих се и също я захапах...След малко я пуснах. -Мм..сладичка е. Засмях се. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората | |
| |
|
| |
| Тъмната част от гората | |
|