| Тъмната част от гората | |
|
+6Валерия Беатриче Балдовино Дийн Уинчестър Катрин Пиърс Деймън Салватор Дид Салватор 10 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Дид Салватор Admin
Брой мнения : 1203 Join date : 06.10.2010 Местожителство : Мистик Фолс
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората Съб Окт 16, 2010 5:05 pm | |
| - Не..не лунен.. - засмях се. - Обикновен дневник,за това какво правя през деня..ии такива. - засмях се. - Часът е.. - казах и погледнах часовника си. - Шест и половина. - казах и погледнах към нея. - Всичко наред ли е ? - попитах и се усмихнах. - Ако искаш.. мога да те закарам до вас. - усмихнах се. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
Брой мнения : 686 Join date : 08.10.2010
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората Чет Окт 28, 2010 2:45 pm | |
| Момичето се съгласи да отидем в "другия бар". Качихме се в колата и потеглихме. - Аз съм Дийн, между другото. - Саманта. - усмихна се тя. Погледнах в огледалото и видях колата на Катрин зад нас. Засмях се. Саманта се обърна към мен. - Какво има? - Нищо. Просто... - хванах лицето и в ръцете си. - Карай към гората. - усмихнах се. - Към гората. - кимна. Не след дълго зави към гората. Спряхме и като се обърнах към нея и казах да ме изчака в колата. Беше забавно да контролирам съзнанието на хората. Излязох от колата и отидох до Катрин. - Бива си ме, а ? - засмях се. - Вечерята ни чака в колата. | |
|
| |
Катрин Пиърс
Брой мнения : 648 Join date : 06.10.2010 Age : 27 Местожителство : Мистик Фолс
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората Чет Окт 28, 2010 3:52 pm | |
| Подсмихнах се. -Така е. Целунах го леко. -Ами тогава..да не я оставяме да чака. Запътихме се към колата.Отворих вратата. -Хайде скъпа излез. Засмях се,а тя ме изгледа учудено и ядосано. -Оо я излизай! Хванах я за ръката и насила я измъкнах. -Какво си мислиш,че правиш,ма? Започна да ми вика тя. -Дийн помогни ми не стой така!!-този път изви глава към Дийн. -Повярвай ми скъпа..и той няма да ти помогне. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората Чет Окт 28, 2010 4:01 pm | |
| Облегнах се на колата. -Дийн помогни ми не стой така!! - извика. Засмях се. - Не... не се меся в женски спорове. - свих рамене и се усмихнах на Катрин. - Между другото... на твое място не бих се дърпал толкова. - обърнах се към момичето. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората Чет Окт 28, 2010 4:06 pm | |
| -Женски спорове?! Започнах да се смея.Охх ама тази много ми се дърпаше. -Виж какво... Хванах я здраво за ръцете. -...нека да се споразумеем нещо.Ако спреш да се правиш на голямата работа,може и да оживееш до утре сутринта,но с изтрити спомени. Тя започна да ме гледа още по-уплашено. -Спокойно!Няма да те ям... Погледнах към Дийн и се подсмихнах... -...само малко. Прошепнах едва чуто. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората Чет Окт 28, 2010 4:11 pm | |
| - Не бъди лоша, красавице. - засмях се. Приближих се до момичето и леко я погалих по бузата. Тя спря да крещи и ме погледна. - Виждаш ли, така е по-добре. Безспислено е да се хабиш. - усмихнах се. Чувах как пулса и се ускорява. Леко се приближих към врата и, а тя не помръдваше. Точно преди да я захапя се обърнах към Катрин. - Искаш ли първата хапка? - усмихнах се. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората Пет Окт 29, 2010 3:20 pm | |
| -Оу..ами не мога да съм чаак толкова мила. Подсмихнах се леко заплашително и след това кимнах.Приближих се бавно към момичето и я захапах.Започна да се съпротивлява и да се опитва да ме удари,но аз не го позволих.Усещах как пулса й първоначално беше ускорен,а след това бавно започна да намалява. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората Пет Окт 29, 2010 3:43 pm | |
| Тя кимна и аз се отдръпнах от момичето. Облегнах се на колата. - Заповядай. - усмихнах се. Катрин се приближи и я захапа. Усещах миризмата на кръвта и. Исках да запазя спокойноствие, но този мирис беше толкова изкусителен. Усетих как вените се появяват под очите ми... зъбите се удължиха. Бе се сдържах и също я захапах. Русокоска постепенно започна да се отпуска в ръцете ни. Вече не се съпротивляваше. Скоро спряха и писъците. По някое време май изгуби и съзнание. Отдръпнах се и се ухилих. - Внимавай, ще я убиеш. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората Пет Окт 29, 2010 6:33 pm | |
| Пуснах я и момичето падна на земята. -Не ми пука,Дийн. Той ме погледна учудено. -Знаеш ли...тези няколко дни,се държах доста...нетипично за мен.Това не съм аз. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората Пет Окт 29, 2010 6:50 pm | |
| - Ъъъ... - наклоних глава. Изрежението и се промени. - Тоест? Каква всъщност си? Попитах и леко се подсмихнах. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората Пет Окт 29, 2010 6:54 pm | |
| -Егоистка Дийн.Близо е до мозъка. Подсмихнах се злобно.Не знам какво ми стана,но...като,че ли кръвта от това момиче...ме събуди.Имах чувството,че съм забравила за кратък период коя съм.А това не беше в стила ми.Вече...нямаше доброта в очите ми.Само...злоба. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората Пет Окт 29, 2010 7:20 pm | |
| Засмях се. Злобата, омразата, които се четяха в погледа и бяха ... впечатляващи. - Интересно. - кръстосах ръце на гърдите си и се обелгнах да близкото дърво. - На мен не ми пречи. Никога не съм си падал по лигави и добрички момиченца. - засмях се. - Няма... хм... тръпка. - ухилих се и я погледнах. - И аз самият не съм ангелче, красавице. Така че... | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората Пет Окт 29, 2010 7:26 pm | |
| -Не ме разбра правилно. Погледнах го строго и за секунда отидох при него като го хванах за гърлото. -Мога да те убия още сега!!!Не се ли страхуваш? Очите ми блестяха. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората Пет Окт 29, 2010 7:32 pm | |
| Озова се до мен, хванала ме за гърлото. Ставаше все по-забавно. -Мога да те убия още сега!!!Не се ли страхуваш? - попита. Можех да видя блясъка в очите и. Изглежда наистина искаше да го направи. - Давай!!! Убий ме! - изкрещях в лицето и. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората Пет Окт 29, 2010 7:36 pm | |
| -Мм...смел си.Впечатляваш ме Дийн.Не очаквах това от теб. Подсмихнах се хитро и го пуснах. -Все още ли ти се играе с мен? Изрекох въпроса ми на милиметри от ухото му. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората Пет Окт 29, 2010 7:50 pm | |
| - Ще го приема като комплимент. - намигнах и. -Все още ли ти се играе с мен? - леко се усмихна и ме пусна. Хванах я за ръката и този път си разменихме местата. Притиснах я към дървото като държах ръката си на гърлото и. - Кога не ми се е играло с теб? - усмихнах се.
| |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората Пет Окт 29, 2010 7:57 pm | |
| -Хъм... Наклоних главата си на една страна.След това избутах ръката му и го целунах ужасно страстно,но и доста грубо. -Игрите с мен са забавни скъпи...защото няма правила! | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората Пет Окт 29, 2010 8:09 pm | |
| - Хубаво... - усмихнах се и леко прокарах ръка по дължината на лицето и. След това рязко я хванах за косата и дръпнах главата и назад, като впих устните си във врата и. - И без това не спазвам правила. - пуснах я и се засмях. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората Пет Окт 29, 2010 10:25 pm | |
| -Супер! Отдалечих се от него и отидох при момичето.Хванах я за ръката и я изправих. -Оо кажи ми,че не умираш... Смръщих се аз. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората Пет Окт 29, 2010 10:32 pm | |
| - Не мисля, че ще ти каже каквото и да било. - засмях се. Отидох до тях. Пулсът на момичето почти не се усещаше. Определено нямаше да оцелее. - Е... май този път прекалихме. - свих рамене. - Поне да не я мъчим допълнително. - усмихнах се и завъртях главата и. Чу се изпукване и тя се строполи на земята. - Упс. - засмях се. - Жалко... беше сладурана. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората Пет Окт 29, 2010 10:35 pm | |
| -Жалко за нея,не и за мен. Подсмихнах се.Все пак реших да не я оставя на пътя и я домъкнах до близките храсти и я оставих там. -Сега...мисля да си ходя. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората Пет Окт 29, 2010 10:44 pm | |
| Да си ходи?! - Хахаха... да и аз така си мислех. - засмях се. Хванах я за ръката и я придърпах към себе си. - Никъде няма да ходиш... не те пускам. Подсмихнах се. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората Пет Окт 29, 2010 10:48 pm | |
| -Не съм те и питала. Отблъснах го грубо,но той продължаваше да ме държи здраво. -Дийн...пусни ме. Казах през зъби аз,а той поклати глава и се засмя. -Забавно ли ти е? Ударих го силно и той полетя назад.Падна доста далеч.Стигнах и легнах върху него. -Първо...никога не ме ядосвай! Докоснах леко с устни врата му. -Второ...ако все пак го направиш...за твое добро е да бягаш. Целувах го и разкъсах ризата му. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората Пет Окт 29, 2010 10:59 pm | |
| Избутах я на земята и легнах върху нея. - Първо... това заболя. Не прави така. - усмихнах се и я целунах. - И второ... аз не бягам. От своя страна разкъсах потника и. Е, поне бяхме квит. И списъка с дрехи, които и дължа ставаше все по-голям. - А и не си толкова страшна, че да ме накараш да побягна. - казах тихо и се засмях. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората Пет Окт 29, 2010 11:02 pm | |
| -Ауч..не ме предизвиквай. Прокарах ръцете си по гърба му,стигнах до врата му и го хванах за косата.Започнах да целувам врата му докато с едната си ръка все още държах главата му извита назад,за да не ми избяга. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората | |
| |
|
| |
| Тъмната част от гората | |
|