| Тъмната част от гората | |
|
+6Валерия Беатриче Балдовино Дийн Уинчестър Катрин Пиърс Деймън Салватор Дид Салватор 10 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Катрин Пиърс
Брой мнения : 648 Join date : 06.10.2010 Age : 27 Местожителство : Мистик Фолс
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората Нед Окт 10, 2010 1:25 pm | |
| -Май не можеш да чакаш повече,а? Подсмихнах се аз.Отговарях на всяка негова целувка.Усещах как разпалва в мен огън,който много трудно можеше да бъде потушен.Макар и да не ми личеше истината беше,че и аз го исках и то ужасно много. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
Брой мнения : 686 Join date : 08.10.2010
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората Нед Окт 10, 2010 1:41 pm | |
| - Нито секунда повече! Усещах горещата и кожа под пръстите и устните си. Много скоро страстта завладя и двама ни и забравихме всички игри и задръжки. Движех се бавно. Не исках да бързаме. Исках колкото се може по-дълго да усещам топлината й. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората Нед Окт 10, 2010 1:44 pm | |
| Усещах го вътре в мен и чувството беше невероятно.Не помня от кога не се бях чувствала така.Повечето като ме видеха,че се държах като кучка си мислеха,че съм студена,но не беше така.Той събуди тази част в мен която си мислех,че отдавна е заровена някъде в мен и никога няма да излезе. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората Нед Окт 10, 2010 1:56 pm | |
| Кой да предположи, че лошото момиче може да ме побърква така? Бях имал много жени, но никоя не беше като нея. Никоя не караше цялата ми същност да гори в очакване на следващият и ход. - Побъркваш ме, красавице. Леко забързах темпото. Внимателно следях за знаци какво точно иска. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората Нед Окт 10, 2010 1:59 pm | |
| -И аз може да кажа същото за теб. Имах чувството,че се познаваме от векове макар да знаех,че не е истина.Забивах нокти в гърба му от удоволствие.Исках още и още от него...не исках никога да свършва... | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората Нед Окт 10, 2010 2:05 pm | |
| Ноктите и в гърба ми ми действаха още по-възбуждащо. Вече не бях в състояние да контролирам нито една част от тялото си. Изръмжах в впих зъбите си във врата и. За момент спрях и я погледнах. - Извинявай. Не..не исках... - не знаех дали и тя го иска. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората Нед Окт 10, 2010 4:01 pm | |
| Засмях се. -Не ми се извинявай,защото няма за какво. Целунах го,а след това придърпах главата му отново до врата ми.А след това добавих. -И аз го искам.
| |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората Нед Окт 10, 2010 7:21 pm | |
| Кимнах и впих още по-силно зъбите си в нея. Кръвта и гореше в устата и гърлото ми. Не можех да я сравня с никоя друга, която съм опитвал. Тя ме избута и отново се озова върху мен. Усещах, че края е близо. Скоро цялото ми тяло изтръпна, а конвулсите в мускулите ми ставаха все по-силни. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората Нед Окт 10, 2010 7:29 pm | |
| -Сладка ли съм? Едва попитах аз.Усещах,че края е съвсем близо...но не ми се искаше да свършва..Никога до сега не бях изпитвала това чувство.Чувство на ненаситност.Косата ми се беше разпиляла и когато се наведох отново към него тя леко погали рамената му... | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората Нед Окт 10, 2010 7:50 pm | |
| - Най-сладката. - прошепнах като се надигнах и силно я прегърнах. Не след дълго тя се озова легнала на тревата до мен. И двамата не можехме да си поемем въздух. - Всички в града ли са толкова ... гостоприемни? Защото ако всички момичета имат намерение така да ме посрещат... Поклатих глава и я сръчках закачливо. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората Нед Окт 10, 2010 7:53 pm | |
| -Ха-ха..за другите момичета се съмнявам,че ще те посрещнат така. Подпрях се на една ръка. -Но трябва да си поласкан...не всеки срещнат в дискотеката ще го "посрещна" така...Даже да не кажа никой. Засмях се. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората Нед Окт 10, 2010 7:59 pm | |
| - Тогава ти благодаря за... топлото посрещане, красавице. Усмихнах се и леко я целунах. - Чух, че има някакъв купон тук. Искаш ли да отидем? Погледнах към дървото. - Между другото, май забравихме нещо. - посочих към момичето, което все още беше на клона. Засмях се. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората Нед Окт 10, 2010 8:04 pm | |
| -Нямам нищо против...Но първо ще трябва да се преоблечем. Посочих скъсаните дрехи и след това погледнах към момичето на дървото.Залях се от смях и отново се отпуснах на земята.Загледах се в небето,но бързо отново станах. -Хайде да я свалим.Не искам да се събуди седяща на клон. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората Нед Окт 10, 2010 8:07 pm | |
| Засмях се. - Не съм много сигурен, че е жива, но може да опитаме да я свестим. Между другото, близо ли живееш? Да отидем да се преоблечеш, въпреки че на мен и така ми харесваш. Засмях се. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората Нед Окт 10, 2010 8:16 pm | |
| Засмях се. -Не се и съмнявам..иии дам мисля,че живея близо. Станах.В косата ми имаше две-три листа и ги махнах. -Така и не решихме какво ще я правим.. Посочих момичето. -..хайде от мен да мине ще я оставя жива,но ако успея да я събудя разбира се.Трябва да изтрия спомените й. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората Нед Окт 10, 2010 8:21 pm | |
| - Можеш да вземеш нейните дрехи, за да не се разкарваш чааак до вас. - казах и се засмях. - Или ще бъде прекалено ? Изправих се и се заех да се обличам. Но май не беше останало много от дрехите ми. - Дължиш ми... едни боксерки и ... Погледнах панталона си. Беше целият надран. - Панталон. - усмихнах се. - Колкото до момичето, твоя е. Прави каквото искаш. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората Нед Окт 10, 2010 8:56 pm | |
| -Хах...тогава и ти ми дължиш една блуза. Засмях се. -Амии предпочитам да отида до нас,но за да стигна до нас мисля,че мога да използвам нейните дрехи. Качих се при нея и я свалих на земята.Свалих дрехите й..охх поне беше колкото мен.След като ги облякох се опитах да я събудя...Стига де..не сме изпили чак толкова много кръв,че да не може да се събуди!!След доста неуспешни опити най-накрая отвори учи. -Охх най-накрая!! Погледнах я в очите. -Не помниш нищо от това което стана в гората.Дошла си с приятеля ти,взимали сте наркотици,заспала си и нищо повече не помниш. Тя повтори всичко и аз станах. -Готово. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората Нед Окт 10, 2010 8:59 pm | |
| - Ще видим как ще се издължим. Ухилих се. Катрин свали момичето и изтри спомените и. - Бива си те. - усмихнах се. - Ти водиш. | |
|
| |
Беатриче Балдовино
Брой мнения : 15 Join date : 13.10.2010 Age : 30 Местожителство : Лондон? Париж? Берлин?
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората Пет Окт 15, 2010 8:03 pm | |
| Притеснявах се. Трябваше да изпълня ритуала правилно, защото иначе щях да си спечеля допълнително часове упражнения. Недоумявах за какво ми е всичко така, но според София било важно. Е, добре, щом толкова настоява. Бедата е, че никак не се чувствах готова. Оставих нещата си на земята и застанах на колене. Впих пръсти в почвата и се огледах за последно. Не мислех, че има някого наоколо, затова продължих със заниманията си. | |
|
| |
Дид Салватор Admin
Брой мнения : 1203 Join date : 06.10.2010 Местожителство : Мистик Фолс
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората Пет Окт 15, 2010 8:13 pm | |
| Пак бях решила да дойда в тъмната гора,за да пиша в дневника си. Намерих падналия дънер и се облегнах на него. Изкарах дневника си и започнах да пиша.. "Мили дневнико.." - започнах след което видях силуети в далечината. - Хм. - казах и станах от земята. Реших да се приближа и да се запозная. Внимателно се приближих до .. беше момиче..до момичето и я погледнах.. Изглеждаше приятна. - Здравей.. - казах и тя се стресна.
П.С. Ако това не е предвиденото РП за героинята ми и твоята,кажи,ще изтрия мнението ми :] | |
|
| |
Беатриче Балдовино
Брой мнения : 15 Join date : 13.10.2010 Age : 30 Местожителство : Лондон? Париж? Берлин?
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората Пет Окт 15, 2010 8:21 pm | |
| Стреснах се и побързах да се изправя, като скрих ръцете зад гърба си. - Здравей. - Да не би... да прекъсвам нещо? - попита ме момичето. - Не, просто... си седях - измънках. - Аз съм Беатриче. - Дид Салватор - представи се тя и ми подаде ръка. Не отреагирах. Тя повдигна вежди. - Аз малко... - започнах, но вместо да довърша показах ръцете си, които бяха в неособено представителен вид.
[това е, това е. (:] | |
|
| |
Дид Салватор Admin
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората Пет Окт 15, 2010 8:24 pm | |
| - Вещица..да разбирам. - засмях се. Тя се усмихна неловко. - Спокойно,няма нищо тайно в това,аз като съм вампир какво да кажа? - засмях се. Погледнах я право в очите. Изглеждаше много приятна. - Откога си в града? - усмихнах се. | |
|
| |
Беатриче Балдовино
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората Пет Окт 15, 2010 8:32 pm | |
| - Всъщност отдавна - отвърнах. - София не ми позволява да излизам много-много. Нали знаеш, упражнения и така нататък. - Докато говорех хвърлях поглед към ръцеет си; накрая свих леко рамене и се забърсах в дрехата си. И без това тия ритуални роби ми лазеха по нервите. - Коя е София? - попита Дид. - О! Баба ми. Момичето се засмя. - Наричаш баба си по име? - Е, да. Тя настоява всъщност. Като цяло е доста побъркана. - Свих рамене. - Ами ти? Често ли идваш тук? | |
|
| |
Дид Салватор Admin
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората Пет Окт 15, 2010 8:40 pm | |
| - В гората ли ? - засмях се. - Да..да.. доста честичко. - усмихнах се. - Обичам да имам поне един час сама,да помисля на спокойствие,и да пиша в дневника си. - усмихнах се. Момичето наистина беше приятно. - Е.. - засмях се. | |
|
| |
Беатриче Балдовино
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората Пет Окт 15, 2010 9:04 pm | |
| - Аз никога не мога да остана насеме със себе си - казах замислено. - Дневник на сънищата ли си водиш? Или лунен? Няма значение. Аз веднъж се опитах да водя лунен, но не ми се получи и София се ядоса. - Изведнъж се сетих нещо. - Колко е часът? Тя ще ме накаже, ако не се прибера навреме. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората | |
| |
|
| |
| Тъмната част от гората | |
|