| Тъмната част от гората | |
|
+6Валерия Беатриче Балдовино Дийн Уинчестър Катрин Пиърс Деймън Салватор Дид Салватор 10 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Дийн Уинчестър
Брой мнения : 686 Join date : 08.10.2010
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората Съб Окт 09, 2010 8:22 pm | |
| [b]Гледах я право в очите. - Нима ? Хванах момичето, сложих я на гърба си и се качих на близкото дърво. - Казах ти, ела и си вземи. Тя избухна в смях.[/b] | |
|
| |
Катрин Пиърс
Брой мнения : 648 Join date : 06.10.2010 Age : 27 Местожителство : Мистик Фолс
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората Съб Окт 09, 2010 8:39 pm | |
| -Не можеш да се мериш с мен!! Засмях се аз и светкавично се качих на дървото.Хвърлих поглед на момичето. -Цялата ли кръв ще й изпием или ще я оставим жива,но с изтрити спомени? Засмях се. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората Съб Окт 09, 2010 8:47 pm | |
| Приближих се към нея като оставих момичето на клона. Леко докоснах лицето й. Приближих се още малко и я целунах по врата. - Не се бях замислял. Държиш ли да я оставим жива? Говорех на милиметри от ухото й. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората Съб Окт 09, 2010 8:51 pm | |
| По лицето ми се появи лека усмивка. -Можем да я оставим и да видим какво ще стане. Подсмихнах се докато прокарвах ръка по гърба му. -Какво ще кажеш...просто да я забравим за малко,а? | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората Съб Окт 09, 2010 9:00 pm | |
| Леко докоснах устните й с моите. Не беше целувка просто я дразнех. Исках да видя колко още може да си играе. Личеше си че я бива. От много време не бях срещал такава жена. - Знаеш ли, момичето беше мноооого вскусно. Не мога толкова лесно да се откъсна от нея. Освен ако не ми помогнеш, разбира се. - усмихнах се. Предизвикателството беше повече от очевидно.
| |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората Съб Окт 09, 2010 9:05 pm | |
| -Ха-ха господин Вярващ в чара си..почти ме хвана! Изсмях се и го бутнах.Той падна на земята,а аз скочих до него като легнах върху него.Леко го целунах по гърлото,след това се направих,все едно щях да го целуна,но вместо това станах светкавично и се подпрях на едно дърво. -Още ли ти се играе с мен? | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората Съб Окт 09, 2010 9:13 pm | |
| - Мога да си играя с теб цяла нощ, красавице. Усмихнах се след като се изправих. Останах неподвижен, просто я гледах. Погледа и беше сериозен и предизвикателен. Харесваше ми. - Виж, можем да го направим по лесни начин... Казах и се озовах до нея. Отново прокарах пръст по бузата и. - Или по трудния. Повалих я на земята.
Последната промяна е направена от Дийн Уинчестър на Съб Окт 09, 2010 9:18 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората Съб Окт 09, 2010 9:15 pm | |
| -Аз съм трудно момиче.. Засмях се. -Така,че мисля да стане по трудния...не си падам по лесните неща. Намигнах му. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората Съб Окт 09, 2010 9:26 pm | |
| - Хаха Засмях се театрално и я приковах към земята. - Не можеш да ми бягаш, миличка. Усмихнах се и нежно я целунах. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората Съб Окт 09, 2010 9:51 pm | |
| Усмихнах се. -Никъде и не съм тръгнала да ходя. След което го целунах малко по-грубо.Прокарах ръка през корема му,след което я плъзнах назад по гърба му. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората Съб Окт 09, 2010 10:02 pm | |
| Целувките и ставаха по-пламенни и дори малко груби. - Така те искам, красавице. Преминах по-надолу от врата й. С едно движение разкъзах блузата и. - Извинявай, без да искам. - засмях се. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората Съб Окт 09, 2010 10:10 pm | |
| -Не мисля така,но...ще ти го простя. Засмях се и леко се повдигнах като обгърнах врата му с ръцете си така,че не му позволявах много да се движи.Спуснах едната си ръка надолу като набрах блузата му. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората Съб Окт 09, 2010 10:15 pm | |
| - О, колко си добричка. - усмихнах се и я целунах. - Дай да ти помогна. Надигнах се и съблякох блузата. - Така по-добре ли е? | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората Съб Окт 09, 2010 10:21 pm | |
| -Аз съм същински "ангел",нали? Засмях се и след това казах. -Много,много по-добре. Кимнах аз.Не спирах да прокарвам ръка по гърба му,докато другата беше заровена в косата му.Бутнах го и легнах върху него като го целунах. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората Съб Окт 09, 2010 10:33 pm | |
| - Ти си ангел, колкото аз съм светец. Засмях се. Сграбчих я за косата и леко прокарах език по долната челюст и врата й. Преминах надолу от ключицата като не спирах да обхождам гърба и с ръце. Тя легна върху мен. Оставих я да води. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората Съб Окт 09, 2010 10:39 pm | |
| -Значи сме квит. Засмях се.Отметнах косата си назад,за да не ми пречи и се наведох към него.Целунах го малко по-продължително след това прокарах нокти по стегнатия му корем.Разкопчах колана на панталона му... | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората Съб Окт 09, 2010 10:48 pm | |
| Определено знаеше какво прави и знаеше как да ме побърква. Ако не се бяхме запознали тази вечер, бих казал, че ме познава цял живот и знае къде точно са слабите ми места. Започна да разкопчава колана ми. Хванах ръцете й и отново се превъртяхме като този път аз легнах върху нея. - Моя си, ангелче. - прошепнах в ухото й. Целувах корема й като много бавно се премествах надолу. Разкопчах дънките и а след по-малко от секунда и те бяха захвърлени. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората Съб Окт 09, 2010 10:51 pm | |
| Засмях се. -Все още не съм била на никой...така,че ще си помисля дали да бъда изцяло твоя. Подсмихнах се и доста бързо свалих и неговите панталони..Бяхме наравно по свалени дрехи.. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората Съб Окт 09, 2010 10:57 pm | |
| Засмях се. Със сигурност не беше от лесните характери. - Имаш ли избор ? Играта свърши. Опита да протестира, но не и дадох тази възможност. Целувката беше най-страстната до този момент. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората Съб Окт 09, 2010 11:05 pm | |
| -Ти така си мислиш...Все още нищо не е свършило. Подсмихнах се и отново го целунах.Още по-продължително и страстно от другите пъти. -Аз все още си играя миличък.. Леко го захапах за врата. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората Съб Окт 09, 2010 11:16 pm | |
| - Ауч. Извиках и се засмях. - Не бъди лоша, красавице. - изръмжах. - Не се отказваш лесно, така ли? Продължавай да играеш тогава. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората Съб Окт 09, 2010 11:19 pm | |
| -Аз никога не се отказвам...запомни го. Усмихнах се.Погалих с пръст бузата му и минах през устните му.Обсипах лицето му с целувки. -Как ти харесвам повече?Добричка или...лоша?? | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората Съб Окт 09, 2010 11:24 pm | |
| - Добре е да го знам. Но е трудно е да ти отговоря на този въпрос като се има предвид, че съм видял много малко от лошата ти страна. - засмях се и я целунах. - Много се разприказва. Покажи ми как изглеждаш лоша. Изръмжах и я захапах за врата. Не беше много силно, но достатъчно за да разбере за какво говоря. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората Нед Окт 10, 2010 12:04 am | |
| -Повярвай ми не искаш да ме видиш наистина лоша..ще ти покажа само една малка част. Усмихнах се и леко изстенах,когато ме захапа. -Но пък ти се справяш доста добре. Допълних аз и извих главата си назад. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората Нед Окт 10, 2010 12:22 am | |
| - Както казах, играта свърши. Исках я и нямаше да чакам и секунда повече за да я имам. С бързо движение разкъсах и останалите дрехи. Целувките ми станаха още по-бурни. Леко се спусках под корема, след това отново се връщах към устните и шията й. Внимателно наблюдавах всяка нейна реакция... | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората | |
| |
|
| |
| Тъмната част от гората | |
|