| Тъмната част от гората | |
|
+6Валерия Беатриче Балдовино Дийн Уинчестър Катрин Пиърс Деймън Салватор Дид Салватор 10 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Дийн Уинчестър
Брой мнения : 686 Join date : 08.10.2010
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората Пет Яну 07, 2011 8:08 pm | |
| Погледнах момичето и се засмях. - Ама ти сериозно ли? Така ли се държиш с някой, който иска да ти помогне... още повече вампир? - поклатих глава. - Къде ще я водиш? - обърнах се към Катрин. | |
|
| |
Катрин Пиърс
Брой мнения : 648 Join date : 06.10.2010 Age : 27 Местожителство : Мистик Фолс
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората Пет Яну 07, 2011 8:34 pm | |
| -В дома й как къде? Обърнах се към Дийн,а след това към нея. -Само не ми казвай,че ти пука за този кретен. Погледнах я невярващо. | |
|
| |
Сам Уинчестър
Брой мнения : 86 Join date : 05.12.2010
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората Пет Яну 07, 2011 8:46 pm | |
| Добре мога да отвърна с усмивка на всичко,но не и да ми казва "кретен".Оказах се до нея като я хванах за ръката и я извих назад. -Не ме ядосвай,малката. Казах тихо. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората Пет Яну 07, 2011 8:54 pm | |
| Озовах се до Сам. Хванах го за раменете и го запратих към отсрещното дърво. - Добре ли си? - клекнах до Катрин. Изправих се и отново отидох до Сам. Хванах го за гърлото и го приковах към дървото. - Ти наистина ли си толкова глупав, че да я нападаш пред мен?? - озъбих му се. - Няма да ти позволя да я пипнеш отново, братле... колкото и да ти се иска. | |
|
| |
Nicole Dahlia
Брой мнения : 49 Join date : 11.10.2010 Age : 30
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората Пет Яну 07, 2011 8:58 pm | |
| - Добре...Спрете... - отидох до тях и се развиках. Погледнах другото момиче. - Това че е кретен го разбрах. Но явно само на мен ми пука за този кретен. - не много добра идея да ядосвам вампири, но трябваше да направя нещо. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората Пет Яну 07, 2011 9:02 pm | |
| -Ау! Изкрещях когато изви ръката ми.Дийн бързо го премахна от мен и ме попита дали съм добре. -Не не съм.Сега брат ти ще си изяде големия бой,а ти... Обърнах се към Никол. -...не бъди толкова тъпа и не го защитавай! | |
|
| |
Сам Уинчестър
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората Пет Яну 07, 2011 9:06 pm | |
| -Да,да вечния защитник. Изсмях му се в лицето. -Проблема е че не ме е страх от теб,Дийн. Изблъсках го грубо от мен,застанах зад Катрин и я хванах за врата. | |
|
| |
Nicole Dahlia
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората Пет Яну 07, 2011 9:10 pm | |
| Сам се освободи и хвана момичето за врата. - Добре, престанете най-накрая. Сам, пусни я! - изкрещях. Намесата ми не бе нужна, но исках всичко да свърши. По дяволите, врата ми! Страшната болка отново ме прониза и се строполих на земята.
Последната промяна е направена от Nicole Dahlia на Пет Яну 07, 2011 9:25 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората Пет Яну 07, 2011 9:20 pm | |
| Не обърнах никакво внимание на момичето... пукало й... Предполижих, че не е наред, щом се е забъркала с брат ми, но сега вече се уверих... Продължавах да стискам Сам за гърлото, докато той не ме избута и отново отиде до Катрин. Сериозно заповаше да ми писва от него. Озовах се до него и избутах ръката му. - Ти си глупак, Сам. Толкова ли си страхлив, че нападаш Катрин? С мен не можеш ли да се биеш? Или си толкова извратен, че предпочиташ да нараниш жена?? | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората Пет Яну 07, 2011 9:29 pm | |
| Сега пък ме хвана за врата.Ама този какво искаше от мен??Никол пък припадна.Отидох до нея и я вдигнах.Занесох я до едно дърво я и подпрях на него след което отидох до Дийн. -Остави го.Явно само по този начин може да си налага мнението. Усмихнах се миличко. -Хайде Сами...да те видя колко ти е силата. | |
|
| |
Сам Уинчестър
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората Пет Яну 07, 2011 9:33 pm | |
| -Хах ти си била много смела. Не обърнах внимание на думите на брат ми. -Но от играчка да не заплачеш накрая. Подсмихнах се лукаво.Тя нищо не отговори само продължаваше да ме гледа предизвикателно.Ъгхх ама тя си просеше боя от мен!Хванах я с едната си ръка за китката,а с другата за гърлото. | |
|
| |
Nicole Dahlia
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората Пет Яну 07, 2011 9:40 pm | |
| Усетих как нежните ръце на вампирката ме обгръщата. Облегна ме на някакво дърво. Отворих очи и видях как Сам отново се втурва след спасителката ми. Отново я хвана за гърлото. - Сам, пусни я веднага! - извиках с всичките си останали сили. Притиснах отново тениската му към врата си. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората Пет Яну 07, 2011 10:08 pm | |
| -Не ме е страх от теб. Усмихнах се и усетих ръката му на врата си.Чух и Никол да вика.Хванах ръката му и го запратих в едно дърво. -Не се притеснявай.Не може да ме нарани. Озовах се до него като го хванах и го вдигнах само с една ръка. -Хайде Сами толкова лесно ли се отказваш? Подсмихнах се. | |
|
| |
Сам Уинчестър
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората Пет Яну 07, 2011 10:17 pm | |
| "Мамка му това болеше!"-помислих си когато ме запрати в едно дърво.След което ме вдигна с една ръка.Край!Хванах я за косата... -Не ме...наричай...Сами!!! Изкрещях вбесен. -Нали знаеш,че все още мога да изпия живота ти и този път няма да съм така добър да ти го върна!! Ударих я и я запратих надалеч. | |
|
| |
Nicole Dahlia
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората Пет Яну 07, 2011 10:22 pm | |
| "Ъгх...Стига!" - помислих си и се изправих. Явно нямаше да свърши скоро. Опитах се да се изправя и тръгнах бавно из дърветата, накуцвайки. Болката от врата ми, сякаш се качи в главата. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората Пет Яну 07, 2011 10:29 pm | |
| Когато паднах на земята няколко минути останах неподвижна.Трябваше да свикна с непоносимата болка в главата.След това леко се надигнах и станах.Озовах се до него като го ударих няколко пъти след което си поех за малко въздух. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората Пет Яну 07, 2011 10:34 pm | |
| Разбирах, че единственият начин Катрин да преодолее... срещата си със Сам е като се изправи срещу него, но нямаше как да я оставя. Нямаше пак да рискувам да й направи нещо. Видях как момичето се отдалечава нанякъде, осъзнавах, че изглежда наистина зле, но в момента нямах време да мисля за нея. Отидох до Катрин, заставайки между нея и Сам. - Кат, стига. | |
|
| |
Сам Уинчестър
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората Пет Яну 07, 2011 10:40 pm | |
| -Пак ли те е страх,Дийн? Подсмихнах се. -Тя иска да се бием аз просто я слушам.Хайде де Катрин.Мислех,че не се отказваш така лесно... | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората Пет Яну 07, 2011 10:50 pm | |
| -Защо стига,Дийн?Брат ти иска точно това,но не знае,че ще загуби.Има много неща които и двамата не знаете за мен. Изражението на лицето ми беше станало сериозно. -Дийн,Никол няма да стигне далеч сама отиди и я върни. Обърнах се към него и се усмихнах леко. -Тръгвай... | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората Пет Яну 07, 2011 10:59 pm | |
| - Брат ми е глупак и аз ще се разправям с него. Веднъж те намеси в това, сега няма да ти позволя сама да се забъркаш, още повече ако може отново да те нарани... Това е между нас двамата. Хвърлих поглед към Сам. - Нали, Сами? | |
|
| |
Сам Уинчестър
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората Пет Яну 07, 2011 11:55 pm | |
| Поклатих глава. -И все пак те е страх. Засмях се. -Но да.Между нас е. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората Нед Яну 09, 2011 8:53 pm | |
| Въздъхнах. -Както и да е.Отивам да върна Никол. Изчезнах и започнах да я търся.Не след дълго я намерих и застанах пред нея. -Не бъди глупава.Остави ме да ти помогна. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората Нед Яну 09, 2011 10:03 pm | |
| Когато Катрин изчезна сред дърветата се обърнах към Сам. - От теб ли ме е страх? Ха, моля те. Сериозно ли го мислиш? Поклатих глава, докато не спирах да се смея. - Просто не искам отново да я нараниш, защото тя няма нищо общо. Между другото, защо въобще ти беше да нападаш нея? Защо не дойде направо при мен? | |
|
| |
Сам Уинчестър
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората Чет Яну 20, 2011 5:50 pm | |
| -Ха вечният спасител.Моля ти се не пробутвай тая история и на мен.Прекалено отдавна те познавам. Засмях се. -И защо да не я нападна?Сладка е и има доста буен характер.Такива жени винаги са ме привличали.А и тя си го просеше. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората Чет Яну 20, 2011 8:50 pm | |
| - С какво, по дяволите, си го е просела?? Тя дори не те познава, че да предизвика по някакъв начин... ти не я познаваш!! - поклатих глава. - А ти от кога се превърна в ... това? - направих отвратена физиономия. - Изнасилвач и убиец никога не са били думите, описващи характера ти, Сами... | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Тъмната част от гората | |
| |
|
| |
| Тъмната част от гората | |
|