| Барът "ROCKSTAR" | |
|
+13Мелани Харис Деймън Валерия Харпър Колинс Дийн Уинчестър Siveliano Wiliams Рина Грей Вики Донован Касандра Пиърс Катрин Пиърс Никол Андерсън Роуз Татейлилан Дид Салватор 17 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Изабела Ричардс
Брой мнения : 85 Join date : 28.11.2010 Age : 29 Местожителство : Hollywood
| Заглавие: Re: Барът "ROCKSTAR" Съб Дек 04, 2010 8:15 pm | |
| Беше ми скучно.Днес ми се дивееше.Искам да отида до бара малко да се понапия.Може пък да срещна някой там и после да отидем на дискотека. Влязох вътре.Веднага всички пияни физиономии се втренчиха в мен.Не се срамувах.Не съм такъв тип хора. Миришеше на цигари.Беше доста задимено.Но не ми пукаше. Седнах на бара.Казах на барманчето : - Ей,я дай една мента! - смигнах му. | |
|
| |
Nicole Dahlia
Брой мнения : 49 Join date : 11.10.2010 Age : 30
| Заглавие: Re: Барът "ROCKSTAR" Пон Дек 20, 2010 7:54 pm | |
| Отвратителен ден... За щастие най-после се стъмни. И обичайното място. Веднага грабнах ключовете за Камарото и потеглих към бара. Спрях двигателя, излязох от колата и после бавно се запътих към входа. Красота! Отново пълен, както винаги. Седнах срещу бармана и поръчах уиски, като разбира се, му намигнах. | |
|
| |
Сам Уинчестър
Брой мнения : 86 Join date : 05.12.2010
| Заглавие: Re: Барът "ROCKSTAR" Пон Дек 20, 2010 8:01 pm | |
| Умирах си от задоволство,че успях да вгорча поне малко живота на скъпия ми брат.Но ако си мислеше,че това е края жестоко се лъжеше.Това е едва началото на ада между нас. Реших да изпия по нещо и за това се запътих към бара.Влязох и седнах до някакво момиче. | |
|
| |
Nicole Dahlia
| Заглавие: Re: Барът "ROCKSTAR" Пон Дек 20, 2010 8:09 pm | |
| Отпих от уискито и скръстих кpaка. Някой седна до мен. Обърнах се и видях някокво момче. Лаал....жив мъж си беше... - Здравей... - поздравих и го огледах, като почти незабележимо прехапах устни. - Няма ли да пиеш нищо. - докачливо се усмихнах и пресякох погледа му.
Последната промяна е направена от Nicole Dahlia на Пон Дек 20, 2010 10:20 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Сам Уинчестър
| Заглавие: Re: Барът "ROCKSTAR" Пон Дек 20, 2010 8:13 pm | |
| Обърнах се бавно по посока на женския глас. -Ще пия. Обърнах се към бармана. -Водка. Кимнах му и отново се обърнах към момичето...Човек...ммм прекалено примамливо за мен. -Аз съм Сам. Усмихнах се изкушително. | |
|
| |
Nicole Dahlia
| Заглавие: Re: Барът "ROCKSTAR" Пон Дек 20, 2010 8:19 pm | |
| - Аз съм Сам. - усмихна се. - Никол. - представих се. Намигнах му и се обърнах към бамана. - Е, как си? - попитах...Сам... и го погледнах. Отново. Прекрасен въпрос.... Е, не се познаваме... Какво трябваше да питам!? Как са вашите!? | |
|
| |
Сам Уинчестър
| Заглавие: Re: Барът "ROCKSTAR" Пон Дек 20, 2010 8:23 pm | |
| Как съм?! -Супер.Прекрасен ден. Засмях се.Кой не мечтае да съсипе живота на брата който мрази? -Ами ти? Знаех,че много лесно мога да използвам хипноза и тя да бъде моя...във всяко едно отношение,но исках малко да си поиграя. | |
|
| |
Nicole Dahlia
| Заглавие: Re: Барът "ROCKSTAR" Пон Дек 20, 2010 8:28 pm | |
| - Ами ти? - Ужасен ден... Засмях се. - ...Но става все по хубав... - усмихнах се дяволито. Oбиколих с показалец върха на чашата и ясно прехапах устни, като отново го огледах.
| |
|
| |
Сам Уинчестър
| Заглавие: Re: Барът "ROCKSTAR" Пон Дек 20, 2010 8:34 pm | |
| Ммм тази определено знаеше какво иска. -Радвам се. Отпих от питието което беше донесено и леко се подсмихнах.Можеше и да се размина с хипнозата. -Разкажи ми нещо за теб. | |
|
| |
Nicole Dahlia
| Заглавие: Re: Барът "ROCKSTAR" Пон Дек 20, 2010 8:43 pm | |
| - За мен?? Повдигнах вежди очудено. -Какво точно искаш да знаеш? Попитах. -...Въпреки че не ти трябва много информация. Поне за миналото ми. - усмихнах се. | |
|
| |
Сам Уинчестър
| Заглавие: Re: Барът "ROCKSTAR" Пон Дек 20, 2010 8:48 pm | |
| -Ами...какъв човек си,какво...харесваш. Повдигнах вежди. -Главно това ме интересува. Кимнах като зачаках отговор.Опитах се да се разсея,но в главата си чувах само и единствено ударите на сърцето и и как кръвта й се движи във вените.Ъгх..нямаше да издържа още дълго. | |
|
| |
Nicole Dahlia
| Заглавие: Re: Барът "ROCKSTAR" Пон Дек 20, 2010 8:55 pm | |
| - Амиии...харесвам... музика... - почнах да изброявам с пръсти. - ...обожавам да съм на сцена... Държа на своето и чесно да ти кажа, съм голям инат. - леко се засмях. - Друго? - попитах. | |
|
| |
Сам Уинчестър
| Заглавие: Re: Барът "ROCKSTAR" Пон Дек 20, 2010 9:00 pm | |
| Засмях се. -Това с ината ми хареса. Замислих се за кратко. -Само това ли харесваш? Попиха я накрая аз с леко мръснишка усмивка. | |
|
| |
Nicole Dahlia
| Заглавие: Re: Барът "ROCKSTAR" Пон Дек 20, 2010 9:07 pm | |
| Усмихна се мръснишки. - Главно това... - засмях се. Е, разбира се, разбрах намека му. Това и беше причината за смеха ми. Доближих устни до ухото му. - Води ме... - прошепнах и се усмихнах. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Барът "ROCKSTAR" | |
| |
|
| |
| Барът "ROCKSTAR" | |
|