Предпечат, бърз набор |
Град Варна |
|
В Мистик Фолс е облачно,но в сряда времето ще се оправи и ще е слънчево.Към петък ще вали обилно,а събота и неделя ще са със силни ветрове.
Предстоящи пълнолуния:
|
Vote for us! | |
|
| Барът "ROCKSTAR" | |
|
+13Мелани Харис Деймън Валерия Харпър Колинс Дийн Уинчестър Siveliano Wiliams Рина Грей Вики Донован Касандра Пиърс Катрин Пиърс Никол Андерсън Роуз Татейлилан Дид Салватор 17 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
Siveliano Wiliams
Брой мнения : 175 Join date : 10.10.2010
| Заглавие: Re: Барът "ROCKSTAR" Чет Окт 21, 2010 5:24 pm | |
| Усмихнах се на забележката й. – Разбира се, че можем да си говорим на „ти“. Какво де се прави, така бях възпитан и се стремях да подържам добрите обноски, освен ако ответната страна не пожелае друго, както се получи в момента. Замислих се на казаното от нея и предложението й. Нямаше хотел, нито пък мотел, какво друго ми оставаше, освен да приема предложението й. – В такъв случай и в оглед на обстоятелствата и положението в което се намирам, нямам друг избор, освен да се съглася да ти погостувам някой и друг ден. Обещавам, че няма да ти досаждам. - засмях се леко. Наблюдаваше ме директно, докато не пристигна питието, което си беше поръчала. Що за вампир е? Тепърва ми предстоеше да разбера. | |
| | | Никол Андерсън
Брой мнения : 315 Join date : 07.10.2010
| Заглавие: Re: Барът "ROCKSTAR" Чет Окт 21, 2010 5:32 pm | |
| -Може да останеш кооолкото поискаш. Иначе е скука, когато съм сама - засмях се. -По цял ден се чудя какво да правя и накрая нищо не измислям - повдигнах рамене. Настъпи кратка тишина, отпих от питието си и внимателно оставих чашата обратно на масата. -Имаш ли някаква дарба? Откъде си? - попитах го, с цел да наруша мълчанието и леко се усмихнах. Реших да не го засипвам с въпроси, засега, докато поне не отговори на тези. | |
| | | Siveliano Wiliams
| Заглавие: Re: Барът "ROCKSTAR" Чет Окт 21, 2010 6:04 pm | |
| Никол, с което име се представи, се оказа весела събеседничка и постоянно ме караше да се усмихвам. – Нямам нищо против да остана по-дълго време и да ти правя компания и все ще измислим нещо с което да се занимаваме, но не искам да ти досаждам. Все пак и аз се нуждая от лично пространство, в което да се усамотявам, когато е необходимо. Замислих се. Наистина ми трябваше неприкосновенно местенце, където да държа в тайна моята мисия. Отпих от уискито, завъртях чашата пред лицето си без да я свалям. Погледнах Никол, която очакваше някакъв сносен отговор на въпросите й. – Нека да подминем темата за дарбите, поне засега. – Усмихнах се вежливо и продължих. – Идвам от Америка, щата Алабама, но не съм роден там. -замълчах за момент– Малко по-късно, когато можех да расъждавам самостоятелно, се впуснах в едно приключение, ако мога така да го нарека и един ден разбрах, че истинските ми родители са испанци и родом съм от там. Не ги помня, за мен са родители тези, които са ме отгледали. Отпих отново от чашата. Течността бе вече топла. Поръчах си друго. – Разкажи нещо за себе си? Не се ли притесняваш да поканиш непознат в дома си? Бяха глупави въпроси, но мозъкът ми вече не реагираше достатъчно бързо за да измисли нещо умно. Знаех че, ние, вампирите не се страхувахме от непознати, но умората си казваше думата, въпреки че съм свикнал на такива натоварвания. | |
| | | Никол Андерсън
| Заглавие: Re: Барът "ROCKSTAR" Чет Окт 21, 2010 6:44 pm | |
| Беше доста интересен вампир, особено след като можех да чета мисли. -Ами... родена съм в Германия. На 380 години съм. И не, не се притеснявам да поканя непознат в дома си. - засмях се леко. -Какво токова може да ми направи - казах и отпих малка глътка от коктейла си и върнах чашата обратно на масата. Засмях се: -Същото мога да те попитам и аз.. не се ли притесняваш да приемеш да отседнеш в къщата на непозната - повдигнах вежди и го погледнах. _______________________________________________ П.П. Сори, че толкова се забавих, ама говорих по телефона. | |
| | | Siveliano Wiliams
| Заглавие: Re: Барът "ROCKSTAR" Чет Окт 21, 2010 6:59 pm | |
| Засмях се, отново. – Остроумен контра-въпрос. Не и мен не ме е страх да приемам покани от непознати. Достатъчно съм бърз, за да успее някой да ме изненада, освен .... Загледах се в красивите й очи. – ... ако нямой не предугажда действата ми, но и за такъв момент съм добре подготвен. Намигнах й съучастнически и вдигнах чашата си за наздравица. – За нашето запознанство. | |
| | | Никол Андерсън
| Заглавие: Re: Барът "ROCKSTAR" Чет Окт 21, 2010 7:04 pm | |
| Засмях се. -Не ме познаваш, за да знаеш на какво съм способна. Може да те изненадам. Наздраве! За запознанството ни - вдигнах чашата си и после изпих съдържанието на екс. Леко ми се замая главата от това, че го изпих наведнъж, но след секунди отново се чувствах нормално. Оставих вече празната чаша на бара и започнах да си тананикам песента, която започна. | |
| | | Siveliano Wiliams
| Заглавие: Re: Барът "ROCKSTAR" Чет Окт 21, 2010 7:15 pm | |
| – Права си, че не те познавам, нали току що се запознахме. Погледнах я закачливо. – Но не съм казал, че знам на какво си способна, а и не ме интересува. Повече ме интересува да се разбираме. Способностите ..., нека ги оставим за враговете ни. Искаш ли още едно? Предложих, след като видях как изпразни чашата си. | |
| | | Никол Андерсън
| Заглавие: Re: Барът "ROCKSTAR" Чет Окт 21, 2010 7:19 pm | |
| -Може - казах и се усмихнах. -Така както ги почнах едно след друго питиетата най-много да се наложи да ме дърпаш, носиш или влачиш до вкъщи.. а доре ни знаеш къде е - засмях се. Поръчах си направо едно голяма уиски и след минута бармана остави чашата пред мен. | |
| | | Siveliano Wiliams
| Заглавие: Re: Барът "ROCKSTAR" Чет Окт 21, 2010 7:29 pm | |
| – Не мисля, че ще се наложи да те нося чак до къщата ти. Най-малко до автомобилът ми. Паркиран е отвън. – отвърнах на усмивката й. Поръча си голямо уиски, кето не закъсня. Предвид това, казах с усмивка на уста. – И за да успея да стигна до вас, най-добре е да ми обясниш сега. Докато не си изгубила способностите си и да се наложи да спим и двамата в колата. Знаех, че това неможеше да се случи. Може би ме изпитваше. Никол беше добра компания. Това ми допадна много и умората ми бързо изчезна. | |
| | | Никол Андерсън
| Заглавие: Re: Барът "ROCKSTAR" Чет Окт 21, 2010 7:36 pm | |
| -Поне няма да е на улицата - казах и се сетих за изминалите векове. -Всъщност, на мен ми се е случвало - засмях се. Дано не си развали мнението за мен, което май засега беше приблизително добро. Но какво пък.. на всеки му се случва да се напие до безпаметност. -Значиии.. къщата ми е оттука само направо, четвъртата пряка в дясно, после втората в ляво и третата къща е моята - засмях се и отпих от уискито.. | |
| | | Siveliano Wiliams
| Заглавие: Re: Барът "ROCKSTAR" Чет Окт 21, 2010 7:47 pm | |
| Хм. Улицата! Спомените нахлуха в главата ми. Изплуваха различни събития от човешкия ми живот. Посещението на бедняшкия квартал, скитането ми по света, прекараните нощи с просяците под звездите. Тогава научих много неща, преди да ме направят вампир в Румъния ... – Трябва да си изпила доста алкохол, за да забравиш къде живееш. – не преставах да се усмихвам. Наистина беше забавна. – Както ми обясни, не е трудно да открия къщата ти, само да не ми се раздвои улицата, че тогава незнам как ще се оправя. Никога не пиех прекалено много. Алкохолът затъпяваше сетивата ми, но в компанията на Никол, се поотпуснах. | |
| | | Никол Андерсън
| Заглавие: Re: Барът "ROCKSTAR" Чет Окт 21, 2010 7:53 pm | |
| -То ако се раздвои добре.. да не вземе да се разтрои - казах и се засмях леко. -За разтрояване има една универсална формула - това в средата винаги е истинското! Другите две в страни са фалшиви - казах интелигентно и се усмихнах, като започнах да си играя с един кичур от русата си коса. | |
| | | Siveliano Wiliams
| Заглавие: Re: Барът "ROCKSTAR" Чет Окт 21, 2010 8:11 pm | |
| Слушах монотонният й копринен глас и си мислех. Как може една такава жена да е вампир? И си отговарях сам. Не виждаш ли, че може – Умно. – засмях се на пояснението й за утрояването. – А на теб случвало ли ти се е да сгрешиш. Неможех да откъсна очи от нея. Усмивката й, държанието й, дори нежната като кадифе кожа не прилягаха за вампир. Но това е една от силата на жените вампири. | |
| | | Никол Андерсън
| Заглавие: Re: Барът "ROCKSTAR" Чет Окт 21, 2010 8:23 pm | |
| -Да, доста пъти ми се е случвало да сбъркам. Хвана ме! - усмихнах се. Глътнах и последното останало уиски в чашата си. Бавно се стичаше по гърлото ми, като пареше приятно. Потреперих. Тогава смениха песента. Ако продължаваха да пускат все готините песни, накрая най-много да се кача и да затанцувам на някоя маса. Този път не се осъзнах и започнах направо да си пея, вместо да си тананикам. Осъзнах се, когато видях че половината бар ме гледаше. Засмях се. -Опа! - казах и спрях а пея. | |
| | | Siveliano Wiliams
| Заглавие: Re: Барът "ROCKSTAR" Чет Окт 21, 2010 8:37 pm | |
| Никол пресуши отново чашата си. От стерео уредбата се разнесе мелодията на нова песен, изглежда й бе любимата, защото започна тихичко да пее. Всички посетители бяха обърнали поглед към нея. Гласът й бе невероятен, когато пееше. Изглежда се притесни от отправените й погледи спря. – Имаш перфектен глас. С още малко тренировки и можеш да се явиш на конкурс за певици. - направих й комплимент, който прозвуча повече като насмешка. Но изражението на лицето ми не бе такова. Никол продължаваше да ме изумява с всеки изминал час. | |
| | | Никол Андерсън
| Заглавие: Re: Барът "ROCKSTAR" Чет Окт 21, 2010 8:43 pm | |
| Засмях се. -Ами благодаря - казах и посегнах към чашата си, когато се сетих, че беше празна. Зачудих се дали да си взема още едно, но реших да не прекалявам. -Аз ти разказах нещо за мен, а ти толкова малко ми каза за себе си. Не е честно - размахах недоволно пръст пред лицето му и се усмихнах. -Така може да помисля, че някой те е пратил да измъкнеш информация и после да ме убиеш - засмях се, а той ме погледна с насмешка. -Гледам много филми - вдигнах рамене. | |
| | | Siveliano Wiliams
| Заглавие: Re: Барът "ROCKSTAR" Чет Окт 21, 2010 8:53 pm | |
| – Всичко с времето си. – Засмях се на забележките й. – Нали ще отседна у вас и лека-полека ще ме опознаеш. Не искам да задръствам красивата ти главица с информация относно мен. Нека не избързваме. Между другото, не искаш ли още едно питие? Реших да отклоня темата. | |
| | | Никол Андерсън
| Заглавие: Re: Барът "ROCKSTAR" Чет Окт 21, 2010 8:58 pm | |
| -Опитваш се да ме напиеш - казах и заключително вдигнах пръст, като се засмях. -Емии.. защо не - казах накрая... а уж нямаше да си поръчвам повече. Този път си поръчах Мартини.. тази нощ много ги разнообразявах питиетата и утре сутринта в главата ми сигурно щеше да бъде каша. -Martini.. Esto es muy bueno - изтърсих накрая на испански и се засмях. | |
| | | Siveliano Wiliams
| Заглавие: Re: Барът "ROCKSTAR" Чет Окт 21, 2010 9:16 pm | |
| – Няма такова нещо, не съм си го и помислил. – заоправдавах се уж виновно. Никол, склони на още едно питие. Този път поръча Мартини, като каза на испански, че било най-хубавото. Наистина е хубаво питие ... – Мартинито е хубаво питие, когато се консумира леко охладено, с маслинка в червеното, черешка в бялото и ... естествено в интимна обстановка.Погледнах я и се засмях. – Не мислиш ли, че ако продължаваш да мешаш алкохола, утре няма да ти тежи главата? – попитах закачливо. | |
| | | Никол Андерсън
| Заглавие: Re: Барът "ROCKSTAR" Чет Окт 21, 2010 9:24 pm | |
| Огледах бара. -Пияници.. някакви играят комар.. една двойка се натиска и тийнейджъри пушат... май не се води точно интимна обстановка - засмях се. -А за главата.. тя още отсега започва да ми натежава, представям си утре. Няма да мина без да спя поне до обяд - засмях се. Макар че, като се замисля, аз по принцип се будех около обяд. | |
| | | Siveliano Wiliams
| Заглавие: Re: Барът "ROCKSTAR" Чет Окт 21, 2010 9:34 pm | |
| – Нямах това предвид. – отговорих на закачливата й констатация, че барът не й изглеждал интимна обстановка. – О! И спиш до обяд!? Аз обичам да ставам рано, да си направя ароматно кафе, да седна близо до прозореца и да се наслаждавам на изгряващото слънце.Наблюдавах я с интерес. Държеше се така сякаш се познавахме отдавна. По всичко изглеждаше, че ще си допаднем, поне засега.... | |
| | | Никол Андерсън
| Заглавие: Re: Барът "ROCKSTAR" Чет Окт 21, 2010 9:45 pm | |
| -Аз не съм от ранобудните.. даже никак - засмях се. Отпих бавно от мартинито и поставих чашата пред себе си, като леко прокарах пръст по ръба й. -Имаш ли братя или сестри? Приятелка? - попитах го. -Приятна компания си - казах му. -Дори много. - усмихнах се. | |
| | | Siveliano Wiliams
| Заглавие: Re: Барът "ROCKSTAR" Чет Окт 21, 2010 9:57 pm | |
| – Дали имам братя и сестри!? Хм. ... – замислих се, наистина имам ли такива. – Може и да имам, някъде по света, незнам. А приятелка нямам. Бях твърде зает да странствам. Просто не ми оставаше време за това. Но мимолетни връзки съм имал много, ако те интересува. До някъде, Никол беше права, като ми зададе тези въпроси. Никога не се бях замислял за някаква трайна връзка. А съществуваше ли такава между вампири, поне аз не знаех. Но времената се менят, всичко е възможно. | |
| | | Никол Андерсън
| Заглавие: Re: Барът "ROCKSTAR" Чет Окт 21, 2010 10:00 pm | |
| Усмихнах се. -Късметлия.. аз пък нямам никакви братя и сестри, поне не знам за имам - намусих се. Изпих мартинито си на екс. -Искаш ли да тръгваме към къщата, тъкмо да я разгледаш? - попитах го и си взех чантата. | |
| | | Siveliano Wiliams
| Заглавие: Re: Барът "ROCKSTAR" Чет Окт 21, 2010 10:11 pm | |
| Никол направи кисела физиономия когато каза, че си няма никой. Изсипа съдържанието на чашата в устата си и предложи да тръгваме. Взе си чантата и ме погледна. – Ами, да тръгваме. Зависим съм от теб, каквото кажеш, това ще правя. – опитах да я разведря малко. – Колата ми е отвън. Остава да си спомня маршрута. Оставих недопитата си чаша и станах. Уискито ми горчеше в устата. – Дамите първи. – поклоних се съвсем незабележимо с весела усмивка на лице, като направих място на стройното тяло. Предвкусвайки топла баня и меко легло, са запътихме към изхода. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Барът "ROCKSTAR" | |
| |
| | | | Барът "ROCKSTAR" | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |