| Барът "ROCKSTAR" | |
|
+13Мелани Харис Деймън Валерия Харпър Колинс Дийн Уинчестър Siveliano Wiliams Рина Грей Вики Донован Касандра Пиърс Катрин Пиърс Никол Андерсън Роуз Татейлилан Дид Салватор 17 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Катрин Пиърс
Брой мнения : 648 Join date : 06.10.2010 Age : 27 Местожителство : Мистик Фолс
| Заглавие: Re: Барът "ROCKSTAR" Вто Окт 26, 2010 11:00 pm | |
| -Е да..не съм напълно сигурно,но...наистина имам това чувство. Поклатих глава. -Но...да се надяваме,че не е истина. Честно казано не знаех какво исках..наистина да имах или не. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
Брой мнения : 686 Join date : 08.10.2010
| Заглавие: Re: Барът "ROCKSTAR" Вто Окт 26, 2010 11:03 pm | |
| Хм... - И защо да е лошо предчувствие ? Погледнах я. - Искам да кажа, че това, че имаш сестра би трябвало да е хубаво, нали ? | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Барът "ROCKSTAR" Вто Окт 26, 2010 11:05 pm | |
| -Не знам...ами,ако е лоша и иска отмъщение. Охх много филми гледам. -Зарежи!Май доста филми гледам. Засмях се. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Барът "ROCKSTAR" Вто Окт 26, 2010 11:08 pm | |
| Усмихнах се и я прегърнах. - Ако е лоша... хм... - замислих се за момент. - Ще я хванем и ще я убием. Готово! Проблемът е решен. Казах с доволна усмивка на лицето. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Барът "ROCKSTAR" Сря Окт 27, 2010 1:28 pm | |
| -Ще я убиеш? Повдигнах вежди. -Ами,ако е по-силна от теб? Подсмихнах се и леко го бутнах към стената. -Тогава какво ще направиш? Започнах да галя врата му с дъха си. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Барът "ROCKSTAR" Сря Окт 27, 2010 1:42 pm | |
| - Не ме подценявай... Усмихнах се. - А ако със сестра ти си приличате... е, тогава няма да имаме проблеми. Ще бъде същинско ангелче. - засмях се. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Барът "ROCKSTAR" Сря Окт 27, 2010 2:12 pm | |
| -Аха... Наведох се към ухото му. -...бил си много самоуверен. Подсмихнах се и го целунах. -Но за сега предпочитам да оставим разсъжденията ми настрана...Какво ще кажеш?
| |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Барът "ROCKSTAR" Сря Окт 27, 2010 2:29 pm | |
| -Бил си много самоуверен. - Хм.. нямаш представа колко. - засмях се. Тя се наведе и ме целуна. -Но за сега предпочитам да оставим разсъжденията ми настрана...Какво ще кажеш? - каза като леко се отдръпна. - Ами... - усмихнах се. Хванах я за раменте и я притиснах към стената, като я целунах страстно. - Разсъждавай над това. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Барът "ROCKSTAR" Сря Окт 27, 2010 2:32 pm | |
| -Ммм...нещо мозъка ми е замъглен и не мога да разсъждавам.Ще ми обясниш ли по-подробно? На лицето ми се появи лека усмивка. -Ще можеш ли? | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Барът "ROCKSTAR" Сря Окт 27, 2010 3:11 pm | |
| - Ммм.. нека опитам. - усмихнах се. Леко докоснах устните и. Спуснах ръката си надолу като обходих врата и с пръсти. Когато стигнах до кръста я дръпнах към себе си и отново впих усните си в нейните. Чувах гласовете около нас. Оу.. вярно, че все още бяхме пред бара, където беше пълно с хора. Леко се отдръпнах и се огледах. Всички ни зяпаха. - Осъзнаваш ли, че всички ни гледат? - засмях се. - Да отидем някъде, където ще сме сами? | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Барът "ROCKSTAR" Сря Окт 27, 2010 10:28 pm | |
| -Нека да гледат.Не ми пука отдавна от хорското мнение.Много над това съм. Отново го придърпах към мен и го целунах,но след това се отдръпнах. -Добре...къде е по-спокойно? Погледнах го в очите. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Барът "ROCKSTAR" Сря Окт 27, 2010 10:43 pm | |
| - Гората! - засмях се. Хах, още си спомнях горкото момиче от дървото. Което ми напомни, че от тогава не бях пил прясна човешка кръв. - Всъщност... някъде да "хапнем" първо? - усмихнах се. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Барът "ROCKSTAR" Чет Окт 28, 2010 12:36 pm | |
| -Съгласна!!!Хайде. Хванах го за ръката. -Даже...като се огледаш около нас има доста хора.Ще е престъпление да не обърнем "внимание" на някой. Засмях се. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Барът "ROCKSTAR" Чет Окт 28, 2010 12:52 pm | |
| Засмях се. - Права си. - кимнах. - Да видим... - започнах да се оглеждам. - Онази там харесва ли ти? - посочих една блондинка, която беше застанала малко в страни от опашката и нервно потропваше с крак. - Май е останала без кавалер. - засмях се. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Барът "ROCKSTAR" Чет Окт 28, 2010 1:06 pm | |
| -Значи ще й намерим. Бутнах го към нея. -Хайде,хайде...използвай чара си. Подсмихнах му се. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Барът "ROCKSTAR" Чет Окт 28, 2010 1:32 pm | |
| - Много лесно ме даваш на самотните жени. - засмях се и тръгнах към момичето. Забързах крачка и "случайно" се блъснах в нея. - Извинете. - подадох и ръка и се усмихнах. - Много съм непохватен. Добре ли сте? - Да. - хвана ръката ми и и помогнах да се изправи. - Сигурна ли сте? Наистина съжалявам. - Нищо ми няма. - усмихна се. - Сама ли сте? - попитах и я погледнах в очите. Все още нямах намерение да използвам мозъчния контрол, но можеше и да ме стане нужен. - Така излгежда. - погледна часовника си и извъртя очи. - Ясно. - засмях се. - Тогава нека ти се реванширам с едно питие? Тя се усмихна и се съгласи. - Само да си взема чантата. - каза и тръгна към един от автомобилите наблизо. "Идеално!" - помислих се. Погледнах Катрин и и направих знак да ни последва. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Барът "ROCKSTAR" Чет Окт 28, 2010 1:58 pm | |
| Подсмихнах се.Биваше си го.Тръгнах след Дийн.Той отиде до нея и й каза нещо което разбрах като "Наблизо има по-хубав бар,ако искаш да отидем в него."Тя кимна.Влязоха в нейната кола и тръгнаха,аз бързо влязох в моята и ги последвах.Скоро колата зави към гората,а аз спрях на по-голямо разтояние и слязох. | |
|
| |
Харпър Колинс
Брой мнения : 198 Join date : 01.11.2010 Age : 30 Местожителство : Mystic Falls
| Заглавие: Re: Барът "ROCKSTAR" Чет Ное 04, 2010 5:06 pm | |
| Вал се облече и тръгнахме. Като пристигнахме се запътихме към бармана. - Уиски. -поръчах си. - А за теб? - попитах русокоската и й се усмихнах мило. | |
|
| |
Валерия
Брой мнения : 563 Join date : 18.10.2010 Age : 34 Местожителство : Мистик Фолс
| Заглавие: Re: Барът "ROCKSTAR" Чет Ное 04, 2010 5:09 pm | |
| Влязохме в бара...тези места не ги обичах, но какво пък -Текила..много - засмях се Поне този път компанията ми беше приятна -Нали няма да ме напиеш? | |
|
| |
Харпър Колинс
| Заглавие: Re: Барът "ROCKSTAR" Чет Ное 04, 2010 6:39 pm | |
| - Ами... не знам. Как мислиш? - ухилих се и отпих от уискито пред мен. - Лично аз смятам да се напия. - усмивката ми грееше. - А твоят вкус какъв е... В смисъл... Не поиска да идем в дискотеката. А и в бара смятам че дойде само защото те помолих... А къде би предпочела? - обърнах се към нея и я погледнах учудено. | |
|
| |
Валерия
| Заглавие: Re: Барът "ROCKSTAR" Чет Ное 04, 2010 6:43 pm | |
| -Мисля, че искаш да ме напиеш - засмях се аз.Неговия отговор не бе по-различен -Моя вкус ли? - свих устни - Тихи и закътани местенза като водопада или гората където ме откри.....а за напиване ...домашно парти - подскочих леко и изпих текилата която ми оставиха и поръчах втора -Ти какво предпочиташ? | |
|
| |
Харпър Колинс
| Заглавие: Re: Барът "ROCKSTAR" Чет Ное 04, 2010 6:49 pm | |
| - ...А за напиване... домашно парти. - скочи и изпи текилата си. - Всъщност...това не е лоша идея. - отново завъртях поглед към Вал. - Ии... не. Не искам да те напишам. Там ти ще си решиш. - ухилих се отново. - Иизборът е изцяло твой... - доизпих уискито си и поръчах ново. | |
|
| |
Валерия
| Заглавие: Re: Барът "ROCKSTAR" Чет Ное 04, 2010 6:52 pm | |
| Одавна не бях пила и две текили подред малко ми вдигнаха настроението -Едно сладко вампирче иска да ми дойде на гости - усмихнах се широко и го погледнах. Очите му не слизаха от мен ... Изпих и 3 текила -Е да проверим ли колко носиш на алкохол....? | |
|
| |
Харпър Колинс
| Заглавие: Re: Барът "ROCKSTAR" Чет Ное 04, 2010 7:01 pm | |
| - За себе си не знам, но ти...Явно не държиш много много. - засмях се и станах. - Да танцуваме? - предложих и подадох ръка. | |
|
| |
Валерия
| Заглавие: Re: Барът "ROCKSTAR" Чет Ное 04, 2010 7:02 pm | |
| -Шегуваш ли се ? - засмях се - Нося просто ми е весело Той предложи да танцуваме... -Не.....аз съм дърво и немога - засмях се отново | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Барът "ROCKSTAR" | |
| |
|
| |
| Барът "ROCKSTAR" | |
|