| Кащата на Валерия | |
|
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Валерия
Брой мнения : 563 Join date : 18.10.2010 Age : 34 Местожителство : Мистик Фолс
| Заглавие: Re: Кащата на Валерия Пет Ное 26, 2010 5:46 pm | |
| Знаел....усмихнах се и се преобърнахме.Бях над него и галех тялото му .... побъркваше ме и го знаеше . Позволяваше ми да експериментирам с него въпреки,че бе вампир ... Но той искаше да ме довърши ... -Ще ми изпиеш силата знаеш ли? | |
|
| |
Харпър Колинс
Брой мнения : 198 Join date : 01.11.2010 Age : 30 Местожителство : Mystic Falls
| Заглавие: Re: Кащата на Валерия Пет Ное 26, 2010 6:40 pm | |
| - Чак да ги изпия.... Да речем просто ще те изтощя. - повдигнах главата си и я целунах страстно. Почна да целува врата ми, а това ме подлудяваше. Отново се преобърнахме. Целунах я по-страстно и продължително от всякога и насочих устни към врата й. | |
|
| |
Валерия
| Заглавие: Re: Кащата на Валерия Съб Ное 27, 2010 9:05 am | |
| -Да ме изтощиш? - е възможно беше .. аз съм човек Отново се преобърнахме ,а той ме целуна по-продължително и страстно . Топли вълну обливаха тялото ми при всеки негов допир.А знаех,че вампирите са студени,но той той ме изгаряше | |
|
| |
Харпър Колинс
| Заглавие: Re: Кащата на Валерия Нед Ное 28, 2010 1:55 am | |
| Бързо се откопчих от нея и слязох до доло за...ягоди или нещо от рода. Прерових хладилника. Нямаше нищо подобно. - И това ще свърши работа. - усмиханах се и взех купичка с маслини и една бутилка водка. Моментално се кечих горе и отворих бутилката. Легнах до Вал, захапах края на една маслина и се наведох къмнея, за да захапе другия. | |
|
| |
Валерия
| Заглавие: Re: Кащата на Валерия Нед Ное 28, 2010 9:34 am | |
| В един момент скочи и изчезна....нямах идея какво е намислил... Скоро се върна с бутилка водка и маслини... -Това защо ти е? - но не отговори легна до мен и захапа единия край на маслината . Наведе се към мен така,че да захапя другия.усмихнах се погалих тялото му и отхпах от другия край на маслината -Това се прави с ягоди | |
|
| |
Харпър Колинс
| Заглавие: Re: Кащата на Валерия Нед Ное 28, 2010 3:21 pm | |
| - Е, да ама... явно нямаш. - усмихнах се и я целунах. - За следващия път ще се подготвим. - намигнах й и се ухилих. Със сигорност ще има следващ. Знам го. И...не знам дали е така но....май я...обичам!? По дяволите...размекнах се... | |
|
| |
Валерия
| Заглавие: Re: Кащата на Валерия Нед Ное 28, 2010 5:02 pm | |
| Да нямах.....никога не държех такива неща вкъщи -Следващия път ще се подготвим - отбеляза той Не казах нищо само отпих от водката и целунах жадно устните му.... -Следващия път няма да сме пили | |
|
| |
Харпър Колинс
| Заглавие: Re: Кащата на Валерия Вто Ное 30, 2010 11:31 am | |
| - Надявам се. - усмихнах се и я целунах. - Не че ни попречи особено. - погледнах напред и не свалях усмивката си. Душа беше все още включен. - Ъъъм.... - станах и го спрях. - Връщаме ли се? - посочих с поглед леглото. | |
|
| |
Валерия
| Заглавие: Re: Кащата на Валерия Вто Ное 30, 2010 3:49 pm | |
| -Нищо вече не ни пречи - казах с усмивка Харпър спря душа и посочи леглото . Погледнах леглото а после и него ,отново се усмихнах и го целунах -Аз нямам претенции - целунах го нежно | |
|
| |
Харпър Колинс
| Заглавие: Re: Кащата на Валерия Вто Ное 30, 2010 9:21 pm | |
| Хванах я и я повдигнах. Занесох я в леглото и продължих жадно да я целувам. Устните ми се впиваха в тялото й. - Не ти ли се доспа най-сетне... - прошепнах и се усмихнах. Тя се засмя. | |
|
| |
Валерия
| Заглавие: Re: Кащата на Валерия Вто Ное 30, 2010 10:00 pm | |
| Вдигна ме и ме занесе в леглото като жадно целуваше устните ми -Н ет или се спи вече ? - а аз се засмях -Да не би на вампира да му се спи ? Всъщност бях уморена....алкохола в кръвта ми може ида намаля но и изтощи тялото ми ,а Харпър още повече | |
|
| |
Харпър Колинс
| Заглавие: Re: Кащата на Валерия Сря Дек 01, 2010 4:53 pm | |
| - Ъъм не...но то можеш да изтощиш дори вампир. - ухилих се. Тя отново усети устните ми по лицето и врата си. А след няколко минути се облегнах по гръб на леглото и я прегърнах. Тя се сгуши в мен и заспа. Май. | |
|
| |
Валерия
| Заглавие: Re: Кащата на Валерия Сря Дек 01, 2010 5:42 pm | |
| -Нима съм способна на това ? -попитах Усетих устните му отново...след няколко минути се отпусна и легна по гръб до мен... Сгуших се в него,а той ме прегърна.Нямах думи...това което се случи беше невероятно.Отуснах се в ръцете му и след минути заспах..умората надделя | |
|
| |
Харпър Колинс
| Заглавие: Re: Кащата на Валерия Сря Дек 01, 2010 10:47 pm | |
| Вал скоро заспа. Реших да направя същото, но не ми се получи особено добре. Почти цяла нощ стоях буден. И най-накрая заспах. Но скоро слънцето се показа и се събудих. Не станах, а изчаках Валерия. - Добро утро... - казах като отвори очи. | |
|
| |
Валерия
| Заглавие: Re: Кащата на Валерия Сря Дек 01, 2010 10:49 pm | |
| Незнам колко бях спала...и той изобщо дали беше спал,но когато се събудих беше до мен ... -Добро утро - прошепна тихо -Наистина е добро -усмихнах му се - Как спа? Докато чаках да ми отгонори станах и влязох в банята за да се освежа | |
|
| |
Харпър Колинс
| Заглавие: Re: Кащата на Валерия Сря Дек 01, 2010 10:56 pm | |
| - Супер.. - отговорих, докато тя вървеше към банята. Прозях се отново и отново се излегнах на леглото. Затворих очите си и се мъчих да не заспя отново. Ъъм...май и на мен ще ми дойде добре един бърз душ. Скоро Вал дойде, а аз стоях опънат на леглото. | |
|
| |
Валерия
| Заглавие: Re: Кащата на Валерия Сря Дек 01, 2010 11:05 pm | |
| -Супер ... - отговори ми той Влязох в банята и си взех бърз душ..надянах една хавлия и се върнах в стаята при него.Беше се опънал на леглото и сякъш се опитваше да не заспи - Сигурен ли си ,че си спал? | |
|
| |
Харпър Колинс
| Заглавие: Re: Кащата на Валерия Сря Дек 01, 2010 11:20 pm | |
| - Амиии не....Всъщност не съм много обеден. - усмихнах се. - Свърши, нали? - най-сетне я погледнах. Беше по хавлия. Отново... Опитах се да се сдържам... - Азз...ше си взема душ. - вървях назад с гръб към вратата на банята, като не спирах да я оглеждам от глава до пети. | |
|
| |
Валерия
| Заглавие: Re: Кащата на Валерия Чет Дек 02, 2010 9:17 am | |
| -Личи ти - засмях се леко на физиономията му Изправи се и тръгна към банята -Да свърших Усетих как не спира да ме гледа -Внимавай с вратата - засмях се когато едва не се удари - Да ти помогна? | |
|
| |
Харпър Колинс
| Заглавие: Re: Кащата на Валерия Чет Дек 02, 2010 8:01 pm | |
| - Ммм...мисля че ще се справя. - ухилих се и влязох. Набързо си взех душ и излязох. Вал я нямаше. Грабнах вчерашните дрехи от пода и се облякох. После слязох долу при нея. | |
|
| |
Валерия
| Заглавие: Re: Кащата на Валерия Чет Дек 02, 2010 10:34 pm | |
| Докато Харпър беше в банята слязох да си сваря кафе и да хапна нещо. Скоро го чух да слиза.... -Как беше душа? Сложих кафето да се вари -Какво да ти предложа? | |
|
| |
Харпър Колинс
| Заглавие: Re: Кащата на Валерия Съб Дек 04, 2010 12:03 pm | |
| - Хмм...- усмихнах се лукаво и седнах на дивана. - Нищо, мерси. - опитах се да премахна лукавата усмивка и да я заменя с приятна. Сипа си кафе и седна до мен. | |
|
| |
Валерия
| Заглавие: Re: Кащата на Валерия Съб Дек 04, 2010 1:07 pm | |
| -Хм. ? - Това как трябваше да го приема ..седнах до него.Знаех,че нищо от това което аз пиех или ядях той не искаше.Знаех,че е гладен.Не се бе хранил от вчера... -Гладен си ? - той ме погледна, поклати глава.Знаех,че не иска да го прави ,но трабваше - Хайде ... направи го | |
|
| |
Харпър Колинс
| Заглавие: Re: Кащата на Валерия Съб Дек 04, 2010 6:26 pm | |
| - Колко пъти да ти казвам, че не искам...!? - станах и хванах с ръце главата си. - Ще издържа, спокойно... - казах тихо, докато се насочвах към нея. Наведох се и я целунах. Послe се усмихнах, въпреки че въобще не ми беше до усмивки. | |
|
| |
Валерия
| Заглавие: Re: Кащата на Валерия Съб Дек 04, 2010 6:31 pm | |
| -Но защо ,ако вземеш малк о няма да ми навредиш -Ще издържа - каза той и ме целуна . Исках да му помогна ,но той не ми позволяваше -Моля те ..... искам да го направиш. - погледнах го в очите | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Кащата на Валерия | |
| |
|
| |
| Кащата на Валерия | |
|