The vampire diaries RPG forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

..

ИндексИндекс  PortalPortal  ГалерияГалерия  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  
Предпечат, бърз набор
Кащата на Валерия - Page 3 2844092z Град Варна
Кащата на Валерия - Page 3 N412 В Мистик Фолс е облачно,но в сряда времето ще се оправи и ще е слънчево.Към петък ще вали обилно,а събота и неделя ще са със силни ветрове. Предстоящи пълнолуния: Кащата на Валерия - Page 3 2971285n
Latest topics
» Да станем приятели
Кащата на Валерия - Page 3 EmptyВто Юли 24, 2012 10:13 pm by Лус

» Създаване на вампири
Кащата на Валерия - Page 3 EmptyПет Май 25, 2012 5:28 pm by ElectricFeelx33

» ЧРД! на Беатриче Балдовино
Кащата на Валерия - Page 3 EmptyВто Окт 11, 2011 10:31 pm by Siveliano Wiliams

» Някой за РП
Кащата на Валерия - Page 3 EmptyВто Окт 11, 2011 10:21 pm by Siveliano Wiliams

» Нека да поспамим
Кащата на Валерия - Page 3 EmptyВто Окт 11, 2011 10:08 pm by Siveliano Wiliams

» Приятели на форума
Кащата на Валерия - Page 3 EmptyНед Сеп 11, 2011 6:27 pm by selzz_22

» Създаване на вещици и вещери
Кащата на Валерия - Page 3 EmptyЧет Апр 28, 2011 10:37 am by Дид Салватор

» Търся си..
Кащата на Валерия - Page 3 EmptyПон Апр 25, 2011 8:11 pm by Катрин Пиърс

» Някой за РП
Кащата на Валерия - Page 3 EmptyЧет Апр 14, 2011 8:17 pm by Dominic Walter

Top posters
Дид Салватор
Кащата на Валерия - Page 3 Bar_leftКащата на Валерия - Page 3 BarКащата на Валерия - Page 3 Bar_right 
Дийн Уинчестър
Кащата на Валерия - Page 3 Bar_leftКащата на Валерия - Page 3 BarКащата на Валерия - Page 3 Bar_right 
Катрин Пиърс
Валерия
Вики Донован
Никол Андерсън
Харпър Колинс
Siveliano Wiliams
Деймън
Анита Фреър
Poll
Navigation
 Portal
 Индекс
 Потребители
 Профил
 Въпроси/Отговори
 Търсене
Vote for us!
BGtop
Кащата на Валерия - Page 3 Labels=0

Кащата на Валерия

Go down 
2 posters
Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
АвторСъобщение
Харпър Колинс

Харпър Колинс

Брой мнения : 198
Местожителство : Mystic Falls

Кащата на Валерия - Page 3 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Кащата на Валерия   Кащата на Валерия - Page 3 EmptyСъб Ное 20, 2010 2:13 am

Почна да целува врата и корема ми. Това ме побъркваше. При всяко нейно докосване потрепвах. Целувките й изгаряха всяка част от мен. Придърпах я и я целунах. Устните й бяха като огнени факли. Обожавах осещането. А с всяка своя целувка слизах все по-надолу.
Върнете се в началото Go down
Валерия

Валерия

Брой мнения : 563
Местожителство : Мистик Фолс

ПисанеЗаглавие: Re: Кащата на Валерия   Кащата на Валерия - Page 3 EmptyСъб Ное 20, 2010 2:22 am

Придърпа ме и ме целуна, устните му бяха като фонтани с мед,толкова сладки и примамливи , а докосването му...изгаряше всяка част от тялото ми. С всяка целувка слизаше все по надолу .Тялото ми потрепери като лист под целувките му .Ръцете ми галеха гърба му
http://thevamirediaries.bulgarianforum.net/forum
Харпър Колинс

Харпър Колинс

ПисанеЗаглавие: Re: Кащата на Валерия   Кащата на Валерия - Page 3 EmptyСъб Ное 20, 2010 2:32 am

Беше идеално. Единствения проблем - бяхме пили. Отново. То се видя, че като трезвени няма да успеем, но....няма значение. Сега нищо няма значение. Пръстите й галиха гърба ми като перца. А после да бъдеш с вампир било опасно....е, зависи с какъв... вампир... Продължих да я целувам. Чашата с водата, останала малко на дъното, се разля, норазбира се, нито поглед, нито шум от моя страна.
Валерия

Валерия

ПисанеЗаглавие: Re: Кащата на Валерия   Кащата на Валерия - Page 3 EmptyСъб Ное 20, 2010 9:18 am

Беше страхотно,неразбирах,защо се притесняваше,че сме пили.Да неме нарани,не той ме правеше щастлива.Защо мислеше,че щом е вампир за мен е опасно.Чашата с водата падна ,но нито аз нито той обърна някакво внимание.Бяхме на дивана,в следващия момент ме повали на пода .Засмях се леко , без да спирам да го галя и целувам.
Харпър Колинс

Харпър Колинс

ПисанеЗаглавие: Re: Кащата на Валерия   Кащата на Валерия - Page 3 EmptyСъб Ное 20, 2010 11:23 am

- Леле, какъв одобен под... - промълвих тихо и се усмихнах.
"Тази нощ ще е дълга" - това беше единствената мисъл която ме вълнуваше сега. Е, и колко е удобно на пода, но все тая. Предния път провалих всичко. Няма да позволя да се случи отново. Продължих да целувам врата й. Тя оплете краката си около кръста ми.
Валерия

Валерия

ПисанеЗаглавие: Re: Кащата на Валерия   Кащата на Валерия - Page 3 EmptyСъб Ное 20, 2010 1:14 pm

Пода наистина е удобен
-Но леглото не е ли по удобно? - попитах след като увих крака олколо кръста му .Галеше тялото ми и ми доставяше уоромно удоволствие
Харпър Колинс

Харпър Колинс

ПисанеЗаглавие: Re: Кащата на Валерия   Кащата на Валерия - Page 3 EmptyСъб Ное 20, 2010 3:47 pm

- Ами не знам. - усмихнах се и се изправих, докато тя беше кръстосала краката си около мен. Понесох я нагоре по стълбите, като не спирах да я целувам. Спомних си къде нощувах снощи и влязох в стаята. Оставих я на леглото и продължих да обхождам с устни и език врата и корема й.
Валерия

Валерия

ПисанеЗаглавие: Re: Кащата на Валерия   Кащата на Валерия - Page 3 EmptyСъб Ное 20, 2010 5:36 pm

Озовах се в стаята която предната нощ бях предоставила на Харпър. Легнахме на леглото като не спирахме да си достаняме наслада с целувки .
Прокарах пръсти по тялото му и усетих как нежно докосва тялото ми.Всички задръжки бяхя останали долу
Харпър Колинс

Харпър Колинс

ПисанеЗаглавие: Re: Кащата на Валерия   Кащата на Валерия - Page 3 EmptyНед Ное 21, 2010 4:14 pm

Продължих да целувам устните и тялото й. Пръстите ми я галеха като пераца.
- Ти...си..невероятна... - едва промълвих. След миг вече бях....в нея. Чувството бе неописуемо. За миг забравих, че земята се върти. Тя беше единдтвената. А мислите й бошуваха в главата ми. Вече няма как да не им обръщам внимание...
Валерия

Валерия

ПисанеЗаглавие: Re: Кащата на Валерия   Кащата на Валерия - Page 3 EmptyНед Ное 21, 2010 4:38 pm

Мислеше,че съм невероятна...нямаше нужда да казвам нищо той можеше да разбере какво чувствам и какво мисля аз. Беше в мен , а чувството беше неуписуемо , забравих за алкохола в кръвта си,че той бе вампир само се наслаждавах на тялото и ласките му
Харпър Колинс

Харпър Колинс

ПисанеЗаглавие: Re: Кащата на Валерия   Кащата на Валерия - Page 3 EmptyПон Ное 22, 2010 4:30 pm

Постепенно забавяхме и забързвахме темпото. Но най-накрая всичко приключи. Наведох се и я целунах, като след това легнах.
- Казах ли че си невероятна...... - усмихнах се и отново я целунах.

Последната промяна е направена от Харпър Колинс на Вто Ное 23, 2010 12:07 am; мнението е било променяно общо 1 път
Валерия

Валерия

ПисанеЗаглавие: Re: Кащата на Валерия   Кащата на Валерия - Page 3 EmptyПон Ное 22, 2010 4:33 pm

Тоъ беше страхотен..темпото невероятно,но всичко си има край ... отпуснах се върху него и опитах да нормализирам дишането си
-Казах ли ти че си невероятна....
-Най-малко пет пъти - усмихнах се аз и го зелунах
Харпър Колинс

Харпър Колинс

ПисанеЗаглавие: Re: Кащата на Валерия   Кащата на Валерия - Page 3 EmptyПон Ное 22, 2010 6:26 pm

- Все още са малко. - усмихнах се и се приближих на милиметри от усните й. Загледах се в очите, устните й.... Беше... страхотна...перфектна... Отново я целунах страстно и продължително.
Валерия

Валерия

ПисанеЗаглавие: Re: Кащата на Валерия   Кащата на Валерия - Page 3 EmptyПон Ное 22, 2010 6:28 pm

Малко ли? .... целувката беше невероятна ... сякъш не ме бе целувал от години
-Край пристрастих се към целувките ти -казах леко
Сгуших се в него и придърпах завивката .... Алкохола в кръвта ми искаше да ме приспи..но предпочитах душ.
-Влизам да си взема душ - и скочих от леглото
Харпър Колинс

Харпър Колинс

ПисанеЗаглавие: Re: Кащата на Валерия   Кащата на Валерия - Page 3 EmptyПон Ное 22, 2010 6:31 pm

- Влизам да си взема душ. - каза и скочи от леглото.
Хванах ръката й нежно и я спрях. Придърпах я и я целунах, като се изправих на колене.
- Няма ли да ме изчакаш!? - усмихнах се.
Валерия

Валерия

ПисанеЗаглавие: Re: Кащата на Валерия   Кащата на Валерия - Page 3 EmptyПон Ное 22, 2010 6:33 pm

Хвана ръката ми и ме целуна
-Няма ли да ме изчакаш?
Идеята да бъде с мен под душа.....
-Ти неможеш ли сам да дойдеш? - усмихнах се леко -Знаеш къде е банята
Харпър Колинс

Харпър Колинс

ПисанеЗаглавие: Re: Кащата на Валерия   Кащата на Валерия - Page 3 EmptyПон Ное 22, 2010 6:50 pm

- Ех, чедо мое... - въздъхнах с тежка физиономия, но бързо се ухилих и я прегърнах. Опитах се поне веднъж да използвам дарбите си правилно. Прегърнах я и за няма и секунда се озовахме под пуснатия душ. Хванах лицето й и я целунах страстно както предния път.
- Ииии следва втори рунд. - ухилих се и не спирах да я целувам.
Валерия

Валерия

ПисанеЗаглавие: Re: Кащата на Валерия   Кащата на Валерия - Page 3 EmptyПон Ное 22, 2010 6:54 pm

Ех чадо мое....това какво беше...
Харпър ме прегъгъна и за секунда бях в банята с него.Душа работеше а той не спираше да ме целува.С една ръка прихвана бедрото ми ,галех тялото му а водата миеше и двамата
Харпър Колинс

Харпър Колинс

ПисанеЗаглавие: Re: Кащата на Валерия   Кащата на Валерия - Page 3 EmptyПон Ное 22, 2010 7:06 pm

С една ръка повдигнах бедрото й, а пръстите на другата прокарах през навлажнената й коса. Обхождах с устни устните и врата й, а по гърлото й се плъзваха тихи стенания. От кожата под устните ми сякаш скоро щеше да остане само гореща пепел.
Валерия

Валерия

ПисанеЗаглавие: Re: Кащата на Валерия   Кащата на Валерия - Page 3 EmptyПон Ное 22, 2010 7:13 pm

Тялото ми изгаряше от целувките му,водата подсилваше страстта между нас....
-Ти си ненаситен - простенах между целувките
Увих и другия си крак около тялото му ,а то ме притисна още повече в стената.Целунах устните и врата му
Харпър Колинс

Харпър Колинс

ПисанеЗаглавие: Re: Кащата на Валерия   Кащата на Валерия - Page 3 EmptyВто Ное 23, 2010 12:01 am

-Ти си ненаситен. - изстена.
- Хммм... - усмихнах се. Алкохола почти се беше изпарил. Чувствах как парещите капки вода се стичат по гърба ми. Не спирах да усещам чувството от преди минути. Целуваше врата ми и сякаш.... сякаш изгарям отвътре. Ненаситен!? Че кой би му се наситил на такова чувство...
Валерия

Валерия

ПисанеЗаглавие: Re: Кащата на Валерия   Кащата на Валерия - Page 3 EmptyВто Ное 23, 2010 8:40 am

Страстта у двама ни бе достатъчна да изпари алкохола в кръвта ми ...
Целувките му,докосването помогнаха за това..Чувствата бушуваха и го исках още и още .Това,че е опасно за мен не ме притесняваше изобщо,а той само поклати глава разбрал какво мисля.
Харпър Колинс

Харпър Колинс

ПисанеЗаглавие: Re: Кащата на Валерия   Кащата на Валерия - Page 3 EmptyСря Ное 24, 2010 9:31 pm

- Искаш още!? Колко повече!? Вече ти дадох себе си. - прошепнах и се усмихнах.
- Взе ми всичко. Абсолютно...всичко. - погледнах я.
- Но ако искаш още.... напълно съм твой. - усмихнах се и се обърнах, като я съборих на земята, легнах върху нея и продължих да целувам цялото й тяло. Краката й все още бяха обвити около кръста ми.
Валерия

Валерия

ПисанеЗаглавие: Re: Кащата на Валерия   Кащата на Валерия - Page 3 EmptyЧет Ное 25, 2010 9:33 am

-Напълно съм твой - прошепна тихо .
Вече бяхме на земята ,а той продължаваше да ме обсипва с целувки и ласки .
-Напълно си ми достатъчен - отговорих тихо.
Нямах намерение да го пускам
Харпър Колинс

Харпър Колинс

ПисанеЗаглавие: Re: Кащата на Валерия   Кащата на Валерия - Page 3 EmptyПет Ное 26, 2010 5:28 pm

- Знам... - прошепнах и не бях сигурен дали ме чу. Усмихнах се леко и продължих да обхождам тялото й с устни и език. Обожавах всяка частичка от нея. Обожавах тялото...кожата...аромата...устните...очите... Обожавах я. Тя го знаеше. И въпреки това се стараеше да ме побърква все повече и повече... Преобърнахме се и застана над мен.
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Кащата на Валерия   Кащата на Валерия - Page 3 Empty

Кащата на Валерия
Върнете се в началото 
Страница 3 от 5Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
 Similar topics
-
» Валерия (devil)
» Честит рожден ден,Валерия!