| Кащата на Валерия | |
|
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Харпър Колинс
Брой мнения : 198 Join date : 01.11.2010 Age : 30 Местожителство : Mystic Falls
| Заглавие: Re: Кащата на Валерия Съб Ное 20, 2010 2:13 am | |
| Почна да целува врата и корема ми. Това ме побъркваше. При всяко нейно докосване потрепвах. Целувките й изгаряха всяка част от мен. Придърпах я и я целунах. Устните й бяха като огнени факли. Обожавах осещането. А с всяка своя целувка слизах все по-надолу. | |
|
| |
Валерия
Брой мнения : 563 Join date : 18.10.2010 Age : 34 Местожителство : Мистик Фолс
| Заглавие: Re: Кащата на Валерия Съб Ное 20, 2010 2:22 am | |
| Придърпа ме и ме целуна, устните му бяха като фонтани с мед,толкова сладки и примамливи , а докосването му...изгаряше всяка част от тялото ми. С всяка целувка слизаше все по надолу .Тялото ми потрепери като лист под целувките му .Ръцете ми галеха гърба му | |
|
| |
Харпър Колинс
| Заглавие: Re: Кащата на Валерия Съб Ное 20, 2010 2:32 am | |
| Беше идеално. Единствения проблем - бяхме пили. Отново. То се видя, че като трезвени няма да успеем, но....няма значение. Сега нищо няма значение. Пръстите й галиха гърба ми като перца. А после да бъдеш с вампир било опасно....е, зависи с какъв... вампир... Продължих да я целувам. Чашата с водата, останала малко на дъното, се разля, норазбира се, нито поглед, нито шум от моя страна. | |
|
| |
Валерия
| Заглавие: Re: Кащата на Валерия Съб Ное 20, 2010 9:18 am | |
| Беше страхотно,неразбирах,защо се притесняваше,че сме пили.Да неме нарани,не той ме правеше щастлива.Защо мислеше,че щом е вампир за мен е опасно.Чашата с водата падна ,но нито аз нито той обърна някакво внимание.Бяхме на дивана,в следващия момент ме повали на пода .Засмях се леко , без да спирам да го галя и целувам. | |
|
| |
Харпър Колинс
| Заглавие: Re: Кащата на Валерия Съб Ное 20, 2010 11:23 am | |
| - Леле, какъв одобен под... - промълвих тихо и се усмихнах. "Тази нощ ще е дълга" - това беше единствената мисъл която ме вълнуваше сега. Е, и колко е удобно на пода, но все тая. Предния път провалих всичко. Няма да позволя да се случи отново. Продължих да целувам врата й. Тя оплете краката си около кръста ми. | |
|
| |
Валерия
| Заглавие: Re: Кащата на Валерия Съб Ное 20, 2010 1:14 pm | |
| Пода наистина е удобен -Но леглото не е ли по удобно? - попитах след като увих крака олколо кръста му .Галеше тялото ми и ми доставяше уоромно удоволствие | |
|
| |
Харпър Колинс
| Заглавие: Re: Кащата на Валерия Съб Ное 20, 2010 3:47 pm | |
| - Ами не знам. - усмихнах се и се изправих, докато тя беше кръстосала краката си около мен. Понесох я нагоре по стълбите, като не спирах да я целувам. Спомних си къде нощувах снощи и влязох в стаята. Оставих я на леглото и продължих да обхождам с устни и език врата и корема й. | |
|
| |
Валерия
| Заглавие: Re: Кащата на Валерия Съб Ное 20, 2010 5:36 pm | |
| Озовах се в стаята която предната нощ бях предоставила на Харпър. Легнахме на леглото като не спирахме да си достаняме наслада с целувки . Прокарах пръсти по тялото му и усетих как нежно докосва тялото ми.Всички задръжки бяхя останали долу | |
|
| |
Харпър Колинс
| Заглавие: Re: Кащата на Валерия Нед Ное 21, 2010 4:14 pm | |
| Продължих да целувам устните и тялото й. Пръстите ми я галеха като пераца. - Ти...си..невероятна... - едва промълвих. След миг вече бях....в нея. Чувството бе неописуемо. За миг забравих, че земята се върти. Тя беше единдтвената. А мислите й бошуваха в главата ми. Вече няма как да не им обръщам внимание... | |
|
| |
Валерия
| Заглавие: Re: Кащата на Валерия Нед Ное 21, 2010 4:38 pm | |
| Мислеше,че съм невероятна...нямаше нужда да казвам нищо той можеше да разбере какво чувствам и какво мисля аз. Беше в мен , а чувството беше неуписуемо , забравих за алкохола в кръвта си,че той бе вампир само се наслаждавах на тялото и ласките му | |
|
| |
Харпър Колинс
| Заглавие: Re: Кащата на Валерия Пон Ное 22, 2010 4:30 pm | |
| Постепенно забавяхме и забързвахме темпото. Но най-накрая всичко приключи. Наведох се и я целунах, като след това легнах. - Казах ли че си невероятна...... - усмихнах се и отново я целунах.
Последната промяна е направена от Харпър Колинс на Вто Ное 23, 2010 12:07 am; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Валерия
| Заглавие: Re: Кащата на Валерия Пон Ное 22, 2010 4:33 pm | |
| Тоъ беше страхотен..темпото невероятно,но всичко си има край ... отпуснах се върху него и опитах да нормализирам дишането си -Казах ли ти че си невероятна.... -Най-малко пет пъти - усмихнах се аз и го зелунах | |
|
| |
Харпър Колинс
| Заглавие: Re: Кащата на Валерия Пон Ное 22, 2010 6:26 pm | |
| - Все още са малко. - усмихнах се и се приближих на милиметри от усните й. Загледах се в очите, устните й.... Беше... страхотна...перфектна... Отново я целунах страстно и продължително. | |
|
| |
Валерия
| Заглавие: Re: Кащата на Валерия Пон Ное 22, 2010 6:28 pm | |
| Малко ли? .... целувката беше невероятна ... сякъш не ме бе целувал от години -Край пристрастих се към целувките ти -казах леко Сгуших се в него и придърпах завивката .... Алкохола в кръвта ми искаше да ме приспи..но предпочитах душ. -Влизам да си взема душ - и скочих от леглото | |
|
| |
Харпър Колинс
| Заглавие: Re: Кащата на Валерия Пон Ное 22, 2010 6:31 pm | |
| - Влизам да си взема душ. - каза и скочи от леглото. Хванах ръката й нежно и я спрях. Придърпах я и я целунах, като се изправих на колене. - Няма ли да ме изчакаш!? - усмихнах се. | |
|
| |
Валерия
| Заглавие: Re: Кащата на Валерия Пон Ное 22, 2010 6:33 pm | |
| Хвана ръката ми и ме целуна -Няма ли да ме изчакаш? Идеята да бъде с мен под душа..... -Ти неможеш ли сам да дойдеш? - усмихнах се леко -Знаеш къде е банята | |
|
| |
Харпър Колинс
| Заглавие: Re: Кащата на Валерия Пон Ное 22, 2010 6:50 pm | |
| - Ех, чедо мое... - въздъхнах с тежка физиономия, но бързо се ухилих и я прегърнах. Опитах се поне веднъж да използвам дарбите си правилно. Прегърнах я и за няма и секунда се озовахме под пуснатия душ. Хванах лицето й и я целунах страстно както предния път. - Ииии следва втори рунд. - ухилих се и не спирах да я целувам. | |
|
| |
Валерия
| Заглавие: Re: Кащата на Валерия Пон Ное 22, 2010 6:54 pm | |
| Ех чадо мое....това какво беше... Харпър ме прегъгъна и за секунда бях в банята с него.Душа работеше а той не спираше да ме целува.С една ръка прихвана бедрото ми ,галех тялото му а водата миеше и двамата
| |
|
| |
Харпър Колинс
| Заглавие: Re: Кащата на Валерия Пон Ное 22, 2010 7:06 pm | |
| С една ръка повдигнах бедрото й, а пръстите на другата прокарах през навлажнената й коса. Обхождах с устни устните и врата й, а по гърлото й се плъзваха тихи стенания. От кожата под устните ми сякаш скоро щеше да остане само гореща пепел. | |
|
| |
Валерия
| Заглавие: Re: Кащата на Валерия Пон Ное 22, 2010 7:13 pm | |
| Тялото ми изгаряше от целувките му,водата подсилваше страстта между нас.... -Ти си ненаситен - простенах между целувките Увих и другия си крак около тялото му ,а то ме притисна още повече в стената.Целунах устните и врата му | |
|
| |
Харпър Колинс
| Заглавие: Re: Кащата на Валерия Вто Ное 23, 2010 12:01 am | |
| -Ти си ненаситен. - изстена. - Хммм... - усмихнах се. Алкохола почти се беше изпарил. Чувствах как парещите капки вода се стичат по гърба ми. Не спирах да усещам чувството от преди минути. Целуваше врата ми и сякаш.... сякаш изгарям отвътре. Ненаситен!? Че кой би му се наситил на такова чувство... | |
|
| |
Валерия
| Заглавие: Re: Кащата на Валерия Вто Ное 23, 2010 8:40 am | |
| Страстта у двама ни бе достатъчна да изпари алкохола в кръвта ми ... Целувките му,докосването помогнаха за това..Чувствата бушуваха и го исках още и още .Това,че е опасно за мен не ме притесняваше изобщо,а той само поклати глава разбрал какво мисля. | |
|
| |
Харпър Колинс
| Заглавие: Re: Кащата на Валерия Сря Ное 24, 2010 9:31 pm | |
| - Искаш още!? Колко повече!? Вече ти дадох себе си. - прошепнах и се усмихнах. - Взе ми всичко. Абсолютно...всичко. - погледнах я. - Но ако искаш още.... напълно съм твой. - усмихнах се и се обърнах, като я съборих на земята, легнах върху нея и продължих да целувам цялото й тяло. Краката й все още бяха обвити около кръста ми. | |
|
| |
Валерия
| Заглавие: Re: Кащата на Валерия Чет Ное 25, 2010 9:33 am | |
| -Напълно съм твой - прошепна тихо . Вече бяхме на земята ,а той продължаваше да ме обсипва с целувки и ласки . -Напълно си ми достатъчен - отговорих тихо. Нямах намерение да го пускам | |
|
| |
Харпър Колинс
| Заглавие: Re: Кащата на Валерия Пет Ное 26, 2010 5:28 pm | |
| - Знам... - прошепнах и не бях сигурен дали ме чу. Усмихнах се леко и продължих да обхождам тялото й с устни и език. Обожавах всяка частичка от нея. Обожавах тялото...кожата...аромата...устните...очите... Обожавах я. Тя го знаеше. И въпреки това се стараеше да ме побърква все повече и повече... Преобърнахме се и застана над мен. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Кащата на Валерия | |
| |
|
| |
| Кащата на Валерия | |
|