| Кащата на Валерия | |
|
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Валерия
Брой мнения : 563 Join date : 18.10.2010 Age : 34 Местожителство : Мистик Фолс
| Заглавие: Кащата на Валерия Вто Окт 19, 2010 2:46 pm | |
| Къщата Басейна Всекидневна Спалня Кухня Баня | |
|
| |
Харпър Колинс
Брой мнения : 198 Join date : 01.11.2010 Age : 30 Местожителство : Mystic Falls
| Заглавие: Re: Кащата на Валерия Чет Ное 04, 2010 11:30 pm | |
| Взехме такси и Вал ме поведе у тях. Заведе ме в хола и ме "постави" седнал на един диван. - А накъде е банята? - попитах като се изправих и прокарах пръсти през косата й. | |
|
| |
Валерия
| Заглавие: Re: Кащата на Валерия Чет Ное 04, 2010 11:32 pm | |
| Пристигнахме в дома ми ... защо ли давах пари за такси като имах кола..ама кой да се сети да я вземе.. Оставих га на дивана и отидох за вода -Къде е банята? - попита той -Нагоре по стълбите ..втората вляво - отвърнах му...- Влизай ще ти донеса халат | |
|
| |
Харпър Колинс
| Заглавие: Re: Кащата на Валерия Чет Ное 04, 2010 11:36 pm | |
| Стълби!? Е, не беше особено добра идея, но успях да ги изкача. "Втората в ляво". Успях и нея да открия. Влязох в банята и по навик първо включих душа, а после се съблякох. Знаех че ще съм по-добре след един студен душ, така че без да се колебая много влязох под струята вода. | |
|
| |
Валерия
| Заглавие: Re: Кащата на Валерия Чет Ное 04, 2010 11:38 pm | |
| Смешно ми беше как взе стълбите по две три ...В това време си налях вода и взех един халат..... Качих се горе и се преоблякох....Отидох да му занеса хавлията в банята -Оставям я до ваната - мушнах ръка през вратата за да не влизам.... | |
|
| |
Харпър Колинс
| Заглавие: Re: Кащата на Валерия Чет Ное 04, 2010 11:46 pm | |
| - Оставям я до ваната. "Супер" помислих си, но нямах сили да кажа каквото и да е. Когато свърших с душа, просто излязох, взех халата, избърсах тук-там тялото си и облякох дрехите с които бях допреди минути. Излязох в коридора, като затворих вратата на банята и се подпрях на нея. - Вал? - извиках, защото неможех да се ориентирам в къщата. Не знаех кое къде е. Дори стълбите по които се качих горе. | |
|
| |
Валерия
| Заглавие: Re: Кащата на Валерия Пет Ное 05, 2010 9:21 am | |
| След като оставих халата отидох в стаята си за да взема и за душ.Чух го да ме вика -В стаята си съм...след малко идвам...-рискувах да се появи -Ако искаш слез долу има храна - но в същия момент се сетих че е вампир | |
|
| |
Харпър Колинс
| Заглавие: Re: Кащата на Валерия Пет Ное 05, 2010 7:55 pm | |
| - Ако искаш слез долу, има храна. - чух да казва. - Мм...уиски или водка повече би ме устроило, но ще се примиря. - извиках, като се надявах да ме чуе. Бях по-добре след душа. Слязох по стълбите и седнах на дивана. Реших да изчакам Вал, без да докосвам алкохола. | |
|
| |
Валерия
| Заглавие: Re: Кащата на Валерия Пет Ное 05, 2010 8:28 pm | |
| Уиски и водка ....добре че се заредих с алкохол -Няма ли да ти дойде в повече днес ? -провикнах се от банята Излязох от банята и се покрих с една хавлия...Какво ли правеше долу.Слязох за да проверя.Седеше на дивана и явно ме чакаше....и сега когато ме видя осъзнах че съм по хавлия........ | |
|
| |
Харпър Колинс
| Заглавие: Re: Кащата на Валерия Пет Ное 05, 2010 8:40 pm | |
| - Няма ли да ти дойде в повече днес? - чух тихо провикване и се засмях. Чух стъпките й. Станах и се обърнах. Вал беше по хавлия. А през размътеното ми съзнание минаваха какви ли не мисли. Но бързо дойдох на себе си и се обърнах с гръб. - Виж...Наистина не искам да се възползвам. - обърнах се като се доближих до нея, но се стараех да държа съзнанието си заклзчено. | |
|
| |
Валерия
| Заглавие: Re: Кащата на Валерия Пет Ное 05, 2010 9:53 pm | |
| Той се приближи до мен видимо притеснен -Не искам да се възползвам Стоях пред него и незнаех какво става....Никога преди не бих допуснала вапир до себе си ,а днес пих с него плувах,танцувах...и за капак стоях пред него само по хавлия....Сведох поглед...наистина ли го харесвах толкова много -Знаеш ли..не ми пука - приближих се и го целунах | |
|
| |
Харпър Колинс
| Заглавие: Re: Кащата на Валерия Съб Ное 06, 2010 10:47 am | |
| - Знаеш ли...не ми пука. - доближи се и ме целуна. Странно, но се отдръпнах. - Познаваме се само от ден.... - възразих. - Но знаеш ли...и на мен не ми пука. - целунах я и я отдръпнах до стената така че да се облегне. Обходих с устни врата й. | |
|
| |
Валерия
| Заглавие: Re: Кащата на Валерия Съб Ное 06, 2010 3:52 pm | |
| "Познаваме се от един ден" възрази ми той.Валерия ти си идиотка ...беше следващата ми мисъл но той я прекъсна -Но и на мен не ми пука - каза след това и ме притисна до стената , в следващия моменто усетих устните му по врата си.... Обвих ръце коло врата му и целунах устните а след това и врата му.... -Редно ли е? | |
|
| |
Харпър Колинс
| Заглавие: Re: Кащата на Валерия Съб Ное 06, 2010 9:40 pm | |
| - Редно ли е? - успя да попита между целувките. - Мм не особено. - отговорих и продължих да целувам врата й. - Но всеки си има предпочитания за първа среща. - прошеонах и се усмихнах.
Последната промяна е направена от Харпър Колинс на Нед Ное 07, 2010 11:11 am; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Валерия
| Заглавие: Re: Кащата на Валерия Нед Ное 07, 2010 12:20 am | |
| Той продължи да целува врата ми -Всеки има предпочитания за първа среща - бяха думите му -Е моите определено не са такива - отговорих тихо без да се опитам обаче да се отделя от него | |
|
| |
Харпър Колинс
| Заглавие: Re: Кащата на Валерия Нед Ное 07, 2010 1:03 am | |
| - Е моите определено не са такива. - отговори тихо. - Нито пък моите. Е, значи няма причина да правим...разни неприлини неща. - казах, но въпреки това продължихда я целувам. - Иии мисля че сега е времето да спрем.. - леко се отдръпнах. - Виж Вал...както ти е известно - пиян съм. Нека го отложим за малко. - предложих и погалих лицето й притеснено. | |
|
| |
Валерия
| Заглавие: Re: Кащата на Валерия Нед Ное 07, 2010 10:45 am | |
| -Мисля че сега е времето да спрем - отвърна Харпър но продължи да ме целува - Пиян съм да го отложим Въпреки нежеланието ми той беше прав...въпреки душа все още го държеше алкохола.Не мислех че вампирите ги държи толкова...а аз си бях добре. -Тогава се дръпни - избутах го леко от себе си - По-добре да се облека | |
|
| |
Харпър Колинс
| Заглавие: Re: Кащата на Валерия Нед Ное 07, 2010 11:08 am | |
| - Мм да. И аз така мисля. - огледах я и се усмихнах. - Кой знае до кога ще ме държи алкохола. Вал тръгна нагоре по стълбите. | |
|
| |
Валерия
| Заглавие: Re: Кащата на Валерия Нед Ное 07, 2010 12:38 pm | |
| До кога ли? Харпър имаше нужда от здрав сън...Качих се горе и се облякох.Изглеждах така. Отворих другата спалня и оправих леглото.... Слязох долу а Харпър стоеше на дивана. -Предлагам да поспиш...
Последната промяна е направена от Валерия на Нед Ное 07, 2010 1:54 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Харпър Колинс
| Заглавие: Re: Кащата на Валерия Нед Ное 07, 2010 12:57 pm | |
| - Предлагам да поспиш. - Това всъщтност не е лоша идея. - усмихнах се и се обърнах. Беше секси. - Е няма ли най накрая да спреш!? - ухилих се. | |
|
| |
Валерия
| Заглавие: Re: Кащата на Валерия Нед Ное 07, 2010 1:05 pm | |
| -Не е лоша идея - каза той и се обърна към мен.Остана загледан в мен .Сега какво имаше -Няма ли най-накрая да спреш? -Да спра какво ? - оу май дрехите и този път бяха неподходящи - Притеснява ли те нещо? | |
|
| |
Харпър Колинс
| Заглавие: Re: Кащата на Валерия Нед Ное 07, 2010 1:10 pm | |
| - Притеснява ли те нещо? - попита. - Амии да. - изправих се и се приближих. - Винаги, когато те видя...тоест след душа, сега... трябва да се въздържам. Знаеш че не бих ти сторил нищо лошо, но... - погледнах я измъчено. - Небих ти устоял. Толкова си...-огледах я- ...секси. Всеки път, в който те видя трябва да се въздържам да не бъда пълен идиот. Щом те видя и ми идва да...да те разцелувам и така нататък. - ухилих се. - Ето това ме притеснява. - погалих лицето й. | |
|
| |
Валерия
| Заглавие: Re: Кащата на Валерия Нед Ное 07, 2010 1:17 pm | |
| -.............секси. Всеки път, в който те видя трябва да се въздържам да не бъда пълен идиот. Щом те видя и ми идва да...да те разцелувам и така нататък Това бяха думите които успях да чуя....всъщност и тях не искам да слушам...Валерия пак много мислиш.Защо се държах като пълен идиот пред него -Извинявай че не съм монахиня и нямам роба ...би свършила работа - засмях се -Хайде мърш в стаята | |
|
| |
Харпър Колинс
| Заглавие: Re: Кащата на Валерия Нед Ное 07, 2010 3:17 pm | |
| - Хайде марш в стаята. Заведе ме в една спалня и извади завивки от гардероба. Оправи лелото и отвори вратата, за да тръгне. Хванах ръката й и я придърпах. - А лека нощ? - усмихнах се и я целунах страстно. | |
|
| |
Валерия
| Заглавие: Re: Кащата на Валерия Нед Ное 07, 2010 3:29 pm | |
| -А лека нощ? - попита Харпър и ме хвана за ръката . Придърпа ме към себе си и ме целуна страстно -Не го прави.... - казах без да се опитвам да се дръпна от него -Лягай преди да съм размислила - бутнах го на леглото и затворих вратата | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Кащата на Валерия | |
| |
|
| |
| Кащата на Валерия | |
|