| Кащата на Валерия | |
|
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Харпър Колинс
Брой мнения : 198 Join date : 01.11.2010 Age : 30 Местожителство : Mystic Falls
| Заглавие: Re: Кащата на Валерия Нед Ное 07, 2010 3:56 pm | |
| "Дали я разтроих!?" - помислих си. Не знам. Знам само, че главата адски ме боли и трябва да поспя. На сутринта се събудих. Спах като къпан.Веднага слязох долупри Вал. | |
|
| |
Валерия
Брой мнения : 563 Join date : 18.10.2010 Age : 34 Местожителство : Мистик Фолс
| Заглавие: Re: Кащата на Валерия Нед Ное 07, 2010 4:12 pm | |
| След като оставих Харпър да спи слязох долу и оправих хола.Върнах се в стаята си и си легнах.Деня определено беше дълъг и уморителен. На сутринта станах рано.Минах през стаята на Харпър..спеше още затова слязох долу и приготвих закуска...опа той беше вампир...дали храната щеше да му хареса? Чух го да слиза по стълбите - Добро утро | |
|
| |
Харпър Колинс
| Заглавие: Re: Кащата на Валерия Нед Ное 07, 2010 4:30 pm | |
| - Добро утро. - чух да казва. - Добро утро. Мирише страхотно. - наистина миришеше добре, но мисля че Вал знае мнението ми за храната. - Таа...какво готвиш? - попитах като отидох да нея и обгърнах с ръце талията й. | |
|
| |
Валерия
| Заглавие: Re: Кащата на Валерия Нед Ное 07, 2010 4:32 pm | |
| -Какво готвиш? - попита след като обви ръце около талията ми -Пържа филийки , но на теб едва ли ще ти харесат - казах тъжно Всъщност нямаше от къде...иколко си глупава Вал... -Та как спа - прекъснах мислите си | |
|
| |
Харпър Колинс
| Заглавие: Re: Кащата на Валерия Нед Ное 07, 2010 4:40 pm | |
| - Мм страхотно. И за това трябва да благодаря на теб. - усмихнах се. - А за снощии...сърдиш ли ми се? - погледнах я измъчено и притеснено. - Ако съм казал или направил нещо, което не си искала....съжелявам. - свих вежди и целунах бузата й. | |
|
| |
Валерия
| Заглавие: Re: Кащата на Валерия Нед Ное 07, 2010 4:46 pm | |
| -Няма защо - усмихнах се докато обръщах филийките Той говореше за миналата вечер...но нямаше за какво да се извинява . Не беше направил нищо.Аз бях тази която го предизвикваше -Спокойно нищо не се е случило...не си направил нищо лошо - обърнах се и го целунах -Ъъ закуската е готова..но ти...искаш ли кафе - какво ми ставаше...знаех че няма да хапне от това | |
|
| |
Харпър Колинс
| Заглавие: Re: Кащата на Валерия Нед Ное 07, 2010 4:49 pm | |
| - Мм предпочитам само чаша вода. - усмихнах се мило. Седнахме и започна да се храни. - Искаш ли след закуска да излезем? - това пък от къде дойде... | |
|
| |
Валерия
| Заглавие: Re: Кащата на Валерия Нед Ное 07, 2010 4:53 pm | |
| Налях му чаша вода....сигурно главата го болеше.Седнах да закуся...беше ми странно да го гледам как седи и ме наблюдава...сигурно беше гладен. -Искаш ли да се разходим след закуска - попита -Ами...защо не , но ти...ъъ не си ли гладен? | |
|
| |
Харпър Колинс
| Заглавие: Re: Кащата на Валерия Нед Ное 07, 2010 5:03 pm | |
| - Ъъм... спокойно, ще го преживея. - намигнах й. Та свърши със закуската и й помогнах да прибере нещата от масата. - Аа само един въпрос... Преди да идем където и да било, може ли да се отбием до нас. Че тея дрехи не са в особено добро състояние.. - смихнах се и се огледах. | |
|
| |
Валерия
| Заглавие: Re: Кащата на Валерия Нед Ное 07, 2010 5:06 pm | |
| Щял да го преживее....и си мисли че незнам. Костваха му усилия да се владее и аз го знаех, но реших да си замълча -Да защо не .... да видим господина къде живее Измих набърза чиниите и тръгнахме
пп: пиши у вас щом и там ще ходим | |
|
| |
Валерия
| Заглавие: Re: Кащата на Валерия Съб Ное 20, 2010 12:52 am | |
| Тръгнахме си от бара..по пътя се чудехме къде да отидем....накрая решихме,че моята е по близо.Паркирах колата и отворих вратата -Е -успях само да кажа
| |
|
| |
Харпър Колинс
| Заглавие: Re: Кащата на Валерия Съб Ное 20, 2010 1:02 am | |
| - Е... - успя да каже и се узовахме на дивана в хола, като тя беше върху мен. Започнах да я целувам...тоест продължих, но спрях за секунда. - Самоо въпрос. Нали не си тотално пияна, както мен предния път? - присвих вежди. | |
|
| |
Валерия
| Заглавие: Re: Кащата на Валерия Съб Ное 20, 2010 1:05 am | |
| Узовах се на дивана си ,върху вампир който целуваше устните ми и ме караше на изтръпвам но не от страх... -Самоо въпрос. Нали не си тотално пияна, както мен предния път? - присви вежди Надигнах леко глава и го погледнах -Сега това ли ще те спре? | |
|
| |
Харпър Колинс
| Заглавие: Re: Кащата на Валерия Съб Ное 20, 2010 1:12 am | |
| - Амии...би могло. - за втори път провалям нещата. Не знам дали тя не иска да ме разбере, или аз не бях готов, но......май не трябваше да ходим в бара. Е, в този случай бих повярвал дори на лъжа но.... | |
|
| |
Валерия
| Заглавие: Re: Кащата на Валерия Съб Ное 20, 2010 1:18 am | |
| -Би могло? - повдигнах вежда За пореден път алкохола заставаше между нас .... защо ? Изправих се и отидох в кухнята.Налях си чаша вода, имах нужда от нея . Харпър стоеше на дивана , какво ли си мислеше..Този път пияната май бях аз | |
|
| |
Харпър Колинс
| Заглавие: Re: Кащата на Валерия Съб Ное 20, 2010 1:22 am | |
| Стоях неподвижен на дивана, докато тя отиде...мисля че в кухнята. - Не отговори на въпроса. - леко се повдигнах. В този момент се молех да излъже, но знаех, че няма как да ме чуе....за съжаление. | |
|
| |
Валерия
| Заглавие: Re: Кащата на Валерия Съб Ное 20, 2010 1:29 am | |
| -Не отговори на въпроса - чу се от хола Да излъжа или да бъда искрена с него.Той можеше да разбере ,но ако го излъжа няма ли да съжелявам после -Да пияна съм ... | |
|
| |
Харпър Колинс
| Заглавие: Re: Кащата на Валерия Съб Ное 20, 2010 1:34 am | |
| - По дяволите... - седнах и наведох глава и отпусхан ръце. Станах и се приближих донея. Скръстих ръце около кръста й. Наведох се. - Благодаря. -прошепнах наухото й и се отдръпнах. | |
|
| |
Валерия
| Заглавие: Re: Кащата на Валерия Съб Ное 20, 2010 1:39 am | |
| Скръсти ръце около кръста ми и прошепна само едно "Благодаря" -И за какво ? - погледнах го Провалях втора вечер ....ето защо не обичах барове и алкохол. Седнах на дивана и го погледнах -Съжелявам | |
|
| |
Харпър Колинс
| Заглавие: Re: Кащата на Валерия Съб Ное 20, 2010 1:42 am | |
| - И за какво? - Амии...искрена си. - усмихнах се. Тя седна на дивана и ме погледна. Каза, че съжелява. - И за какво по точно? Квит сме. Вчера бях аз. Днес ти. Мммисля скоро да спра акохола. - усмихнах се и седнах до нея. | |
|
| |
Валерия
| Заглавие: Re: Кащата на Валерия Съб Ное 20, 2010 1:44 am | |
| -Искрена ... - засмях се - И това с какво ми помага? Мислел скоро да спре алкохола -Това защо май съм го чувала ? - отпих от водата -И сега? | |
|
| |
Харпър Колинс
| Заглавие: Re: Кащата на Валерия Съб Ное 20, 2010 1:48 am | |
| - Вал? - тя кимна. - Много съм смотан. - усмихнах се и легнах върху нея, като почнах да я целувам. - Защо ли пък е толкова нужно и двамата да сме трезвени. - прошепнах и почнах да целувам врата й. | |
|
| |
Валерия
| Заглавие: Re: Кащата на Валерия Съб Ное 20, 2010 1:52 am | |
| Когато изрече името ми нещо в мен трепна,не знаех какво ще ми каже... -Много съм самотен - легна върху мен и започна да ме целува . Това ли бе ,предаде ли се ... не ме интересуваше . Отвърнах на целувките му,увих ръце около тялото му .... - Защо ли пък е толкова нужно и двамата да сме трезвени. - прошепна и целуна врата ми ....притворих очи и се насладих на целувките му | |
|
| |
Харпър Колинс
| Заглавие: Re: Кащата на Валерия Съб Ное 20, 2010 2:03 am | |
| Изправих се исвалих тениската си, а после и тази на Валерия. Хмм...какво тяло... - Смотан и още как... - усмихнах се и продължих да целувам врата й, като слязох по-надолу към корема. Всички ненужни дрехи, разбира се, бяха премахнати или разкъсани. | |
|
| |
Валерия
| Заглавие: Re: Кащата на Валерия Съб Ное 20, 2010 2:06 am | |
| Много бързо и ловко се отърва от дрехите ми както и от своите.Целуваше врата ми ,корема .Наслаждавах се на тялото му на ласките му ,на целувките ..това беше което исках.Да бъда с него , целунах врата му,прокарах език по корема му,а той трепереше от удоволствие | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Кащата на Валерия | |
| |
|
| |
| Кащата на Валерия | |
|