Предпечат, бърз набор |
Град Варна |
|
В Мистик Фолс е облачно,но в сряда времето ще се оправи и ще е слънчево.Към петък ще вали обилно,а събота и неделя ще са със силни ветрове.
Предстоящи пълнолуния:
|
Vote for us! | |
|
| Кащата на Валерия | |
| | |
Автор | Съобщение |
---|
Харпър Колинс
Брой мнения : 198 Join date : 01.11.2010 Age : 30 Местожителство : Mystic Falls
| Заглавие: Re: Кащата на Валерия Съб Дек 04, 2010 6:53 pm | |
| Погледите ни се спряха един на друг. - Непоправима си. - усмихнах се и облегнах главата си на дивана. - Хайде! - изправих се и подадох ръка. - Отиваме да се нахраня. - намигнах й. | |
| | | Валерия
Брой мнения : 563 Join date : 18.10.2010 Age : 34 Местожителство : Мистик Фолс
| Заглавие: Re: Кащата на Валерия Съб Дек 04, 2010 6:59 pm | |
| -Прав си такава съм - усмихнах се -Хайде - подаде ми ръка -Къде отиваме ? - попитах изненадано -Да се нахраня... - И къде мислеше да ме води -Чакай, къде по-точно? | |
| | | Харпър Колинс
| Заглавие: Re: Кащата на Валерия Съб Дек 04, 2010 8:16 pm | |
| Тръгнах към вратата. - Чакай, къде по-точно? - обърнах се и повдигнах вежди. - Вкъщи... - казах и се усмихнах. - Нали не искаш да умра от жажда...!? - ухилих се и се доближих. | |
| | | Валерия
| Заглавие: Re: Кащата на Валерия Съб Дек 04, 2010 8:22 pm | |
| -Вкъщи - отвърна Харпър и се приближи до мен -Нали не искаш да умра от жажда -Ни най - малко ,но сам каза,че не ти е достатъчна До кога можеше да издържи без прясна кръв | |
| | | Харпър Колинс
| Заглавие: Re: Кащата на Валерия Съб Дек 04, 2010 8:27 pm | |
| - Е, за момента е. - усмихнах се и погалих лицето й. - А ти защо толкова настояваш да пия от твоята кръв!? Винаги мога да ида в гората например и да си наловя някое зайче. - усмихнах се и целунах бузата й. | |
| | | Валерия
| Заглавие: Re: Кащата на Валерия Съб Дек 04, 2010 8:32 pm | |
| За момента.Много успокояващо -Защото ме е грижа за теб - невярвах,че го казвам,но наистина ми пукаше за него. На мен която винаги съм ги презирала ,убивала,сега бях с един от тях -Пука ми и искам да си добре - прегърнах го и го целунах -Добре знам,че зайчето едва ли ще те засити | |
| | | Харпър Колинс
| Заглавие: Re: Кащата на Валерия Съб Дек 04, 2010 8:37 pm | |
| Засмях се. - За всичко си добре информирана, нали... - казах, докато ръцете й ме обгърнаха. - Дабре...хайде. - изправих се и отново се запътих напред. | |
| | | Валерия
| Заглавие: Re: Кащата на Валерия Съб Дек 04, 2010 11:40 pm | |
| -Прекалено добре - прегърнах го нежно - Не забравяй какво ти разказах за себе си Той отново тръгна..държеше на своето -Държиш да пиеш от банката нали? | |
| | | Харпър Колинс
| Заглавие: Re: Кащата на Валерия Нед Дек 05, 2010 2:14 pm | |
| - Ъъм...всъщност да... - обърнах се отново. - А ти държиш да пия от твоята кръв, нали. - отново се приближих и се спрях пред нея. Седнах на коленете си. - Виж... Когато ми трябва прясна кръв, ще си я набавя. Не се тревожи. - усмихнах сe леко и отново долепих устни до бузата й. - Тръгваме ли? - прошепнах. | |
| | | Валерия
| Заглавие: Re: Кащата на Валерия Нед Дек 05, 2010 2:59 pm | |
| Да ....добре нека бъде на твоята за сега -Не си мисли ,че ще о ставя това така....ще имаш нужда от прясна кръв,по-добре е да съм аз а не някой друг Той отново по каза вратата -Окей тръгваме
пп:пиши у вас направо | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Кащата на Валерия | |
| |
| | | | Кащата на Валерия | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |