| Плажът в Мистик Фолс | |
|
+9Дийн Уинчестър Роуз Татейлилан Кристиано Роналдо Касандра Пиърс Евър ДаркФлейм Вики Донован Катрин Пиърс Никол Андерсън Дид Салватор 13 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Вики Донован
Брой мнения : 329 Join date : 09.10.2010 Age : 28 Местожителство : Мистик Фолс
| Заглавие: Re: Плажът в Мистик Фолс Пон Окт 11, 2010 6:49 pm | |
| -Добре,ще пием или няма да пием!? Засмях се.. -Така и така съм почнала, поне да си довърша,то е ясно че на сутринта няма да си чувставам главата от болка! отново се смеех и ги гледах в очакване на отговор,и чаках отовор също и на предишния си въпрос.. | |
|
| |
Катрин Пиърс
Брой мнения : 648 Join date : 06.10.2010 Age : 27 Местожителство : Мистик Фолс
| Заглавие: Re: Плажът в Мистик Фолс Пон Окт 11, 2010 6:55 pm | |
| -Ахх...не знам. Поклатих глава и отново избухнах в смях. -Може би... Усещаше се,че е късно през нощта,защо вятъра стана студен. | |
|
| |
Вики Донован
| Заглавие: Re: Плажът в Мистик Фолс Пон Окт 11, 2010 6:58 pm | |
| -Дийн ти сега,пиеш или не пиеш?Аз малко не мога да ви разбера намеците.. Започнах да се смея по-силно,явно алкохола си казваше думата -Нещо ми стана тъпо,дайде да направим нещо забавноо! гледах ги много сладко и умолително като продължавах да се смея | |
|
| |
Дийн Уинчестър
Брой мнения : 686 Join date : 08.10.2010
| Заглавие: Re: Плажът в Мистик Фолс Пон Окт 11, 2010 7:19 pm | |
| "Може би" ... сега вече съвсем ме обърка. Замислих се, докато Вики нетърпеливо питаше нещо. - Извинявай, какво? Аа.. пия, разбира се. И отпих от бутилката. - Ето, и за теб има. - усмихнах се. - Какво ти се прави? На купон сме, би трябвало да ти е забавно. - засмях се. | |
|
| |
Вики Донован
| Заглавие: Re: Плажът в Мистик Фолс Пон Окт 11, 2010 7:26 pm | |
| Замислих се над трудния въпрос на Дийн "Какво ми се прави" -Амиии предложи някаква идея.. Усмихнах се -Аз вече веднъж предложих да скочим в морето,беше много забавно.Ти имаш ли няккава идея Отново се усмихнах,като ме напираше на смях,отново заради алкохола,но това не ми пречеше и взех бутилката от Дийн и отпих една голяма глътка и след това му се усмихнах широко. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Плажът в Мистик Фолс Пон Окт 11, 2010 7:33 pm | |
| Наблюдавах как Вики продължава да се налива с алкохол и как започва да ми се усмихва все по-широко и по-широко. - Като се замисля, идеята с морето е много добра, но сигурна ли си, че можеш да плуваш в това състояние? Не ми изглеждаш много... на себе си. Засмях се. | |
|
| |
Вики Донован
| |
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Плажът в Мистик Фолс Пон Окт 11, 2010 7:46 pm | |
| - Аз също. - усмихнах се в отговор. Взех бутилката от Вики и я пресуших. Така или иначе не беше останало много. Никак не си поплюваха тези момичета. Засмях се. - Май пиенете свърши. - повдигнах рамене. | |
|
| |
Вики Донован
| Заглавие: Re: Плажът в Мистик Фолс Пон Окт 11, 2010 7:49 pm | |
| прочетох милсите му,просто умирах от любопитство какво си мисли -Амии даам,прав си, не си поплюваме,особено аз! засмях се -Еее морето ни зове,а за алкохола споко,поръала съм още 10 каси с водка и бира отново се засмях и го гледах в очакване | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Плажът в Мистик Фолс Пон Окт 11, 2010 7:53 pm | |
| - Ей, я, не ми се рови в главата! Дразнещо е! Изсъсках. Въпреки че не исках да звуча груб. - Да тръгваме. Свалих дрехите си, целунах Катрин, която реши да остане на брега, по челото и се затичах към водата. - Закъсняваш! - извиках на Вики. | |
|
| |
Вики Донован
| Заглавие: Re: Плажът в Мистик Фолс Пон Окт 11, 2010 7:56 pm | |
| -Ооо ще видиш тиии! извиках докато си събличах потника,защото нещо се беше оплел в косата ми,след като се съблякох махнах на Кат и се затичах към Дийн,който ми правеше някакви знаци от морето -Оо как смее!Водата е страхотна! започнах да го пръскам и не спирах да се смея | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Плажът в Мистик Фолс Пон Окт 11, 2010 7:59 pm | |
| Вики беше като малко дете. Подскачаше, смееше се и... ме пръскаше. - Хей! - извиках. Хванах я и я хвърлих във водата. - Не знаеш с кой си имаш работа. - засмях се. Гмурнах се още веднъж и след около минута-две се подадох на повърхността. | |
|
| |
Вики Донован
| Заглавие: Re: Плажът в Мистик Фолс Пон Окт 11, 2010 8:01 pm | |
| Беше ми адски забавно,не съм си и помисляла,че може да си прекарвам така добре -Хеей Гмуркача,хвани ме дее! Започнах да бягам (до колкото мога) и да плувам,Дийн щеше да се пръсне от смях.но аз не спирах да го пръскам и да го провокирам | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Плажът в Мистик Фолс Пон Окт 11, 2010 8:10 pm | |
| - Господи! Не спирах да се смея. Правеше някакви опити да тича във водата. Ръкомахаше и крещеше, а аз дъх не можех да си поема от смях. Изведнъж цопна във водата. Тръгнах да и помогна да се изправи. Май наистина не беше на себе си. - Добре ли си? - засмях се. | |
|
| |
Вики Донован
| Заглавие: Re: Плажът в Мистик Фолс Пон Окт 11, 2010 8:12 pm | |
| Ох-х малко се ударих,май някакъв рак ме ощипа! превивах се от смях докато Дийн се опитваше да ме вдигне беше му трудно с едно момиче,което не можеше да спре да се смее -Наистина е много забавно! Усмихнах се -Продължаваме ли? погледнах го предизвикателно
Последната промяна е направена от Вики Донован на Пон Окт 11, 2010 8:14 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Плажът в Мистик Фолс Пон Окт 11, 2010 8:12 pm | |
| Когато видях как се забавляват двамата реших и аз да се присъединя.Съблякох роклята ми.И двамата бяха прекалено улисани така,че дори не ме видяха.Аз само се изсмях и тихо влязох във водата.Гмурнах се доста надълбоко.Плувах и плувах и стигнах под тях двамата.Подсмихнах се и първо дръпнах Вики за крака така,че тя се потопи с лек писък.След това и Дийн.Оставих ги малко да се чудят какво е станало. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Плажът в Мистик Фолс Пон Окт 11, 2010 8:24 pm | |
| - Ах, ти ! - изсъсках и я изкарах от водата. Прегърнах я и я целунах. - От къде се появи. - засмях се. Вики още не беше осъзнала какво става. | |
|
| |
Вики Донован
| Заглавие: Re: Плажът в Мистик Фолс Пон Окт 11, 2010 8:27 pm | |
| -Аз..ама кКАКво? направих тъпо изражение и започнах да се смея -Кааат! прегърнах я -Ти от къде се взе,да не си някой воден дух продължавах да се смея -Ей да знзеш,че гаджето ти..опс..ако сте гаджета де е много забавно! не спирах да се смея,а те двамата се пръскаха от смях..какво има беше толкова смешно не знам | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Плажът в Мистик Фолс Пон Окт 11, 2010 8:29 pm | |
| -Ахх искаше ми се още да се побъзикам с вас. Засмях се. -Ама вие наистина ли си помислихте,че ще ви гледам отстрани? Направих учудена физиономия. -Ако е така...жестоко сте се излъгали!! Казах аз и отново придърпах Дийн за целувка.След това бързо се откъснах от него и отново изчезнах под водата.Бях намислила още нещо. | |
|
| |
Вики Донован
| Заглавие: Re: Плажът в Мистик Фолс Пон Окт 11, 2010 8:33 pm | |
| Гледах Дийн в недоумение -Човек,какво пак е намислила? Избухнах в смях -Ноо само да не ме щипе пак по краката! В този миг Дийн ме хвърли отново във водата,нещо не му беше добре | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Плажът в Мистик Фолс Пон Окт 11, 2010 8:35 pm | |
| Както ме целуваше пак изчезна някъде. - Какво е намислила? - питаше Вики. Как ми се искаше да знам. Засмях се. - Сега ще видиш аз какво съм намислил. Хванах я и отново я хвърлих във водата. След това се заоглеждах за Катрин. | |
|
| |
Вики Донован
| Заглавие: Re: Плажът в Мистик Фолс Пон Окт 11, 2010 8:38 pm | |
| Изпувах над водата и видях,че Дийн се оглежда.. -Ааа добре!Щом ще играем така,добре! Усмихнах се леко и бутнах нищо-неподозиращия Дийн във водата,след това и аз се гмурнах,започнах да го гъделичкам като въобще не бях сигурна дали има гъдел.. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Плажът в Мистик Фолс Пон Окт 11, 2010 8:45 pm | |
| Мисля, че се опитваше да ме гъделичка. Малко глупаво решение, но едно пияно момиче не бива да ме изненадва с нищо. Изплувах на повърхността като здраво я държах в хватката си. - Я виж какво можеш да правиш. - засмях се. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Плажът в Мистик Фолс Пон Окт 11, 2010 8:46 pm | |
| Задържах се малко повече под водата.Исках да измисля хубав план.Засмях се.Какво ми ставаше днес?След като бях напълно сигурна започнах бавно да изплувам.Когато наближих повърхността видях Вики...да гъделичка Дийн?Боже мой!Едва се сдържах да не се засмея.Вики изплува и след нея Дийн.Изчаках още малко и когато той я пусна и отново се потопи аз се приближих зад него.Прокарах едната си ръка по гърба му и той се обърна.Сложих пръста си на устните му в знак да мълчи.След това се прокраднах зад Вики... | |
|
| |
Вики Донован
| Заглавие: Re: Плажът в Мистик Фолс Пон Окт 11, 2010 8:49 pm | |
| -Пусни ме деее! започнах да го удрям с юмруци,което беше много тъпо,но нямах никакви сили -Оо няма пък да се отървеш от мен! Направих много сериозна физиономия след която избухнах в смях -Хайде дее пусни ме! погледнах го много миловидно (ангелче) опитвах се да се имзъкна,но ме беше стиснал много силно и просто нямаше начин да опитвам | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Плажът в Мистик Фолс | |
| |
|
| |
| Плажът в Мистик Фолс | |
|