| Плажът в Мистик Фолс | |
|
+9Дийн Уинчестър Роуз Татейлилан Кристиано Роналдо Касандра Пиърс Евър ДаркФлейм Вики Донован Катрин Пиърс Никол Андерсън Дид Салватор 13 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Дийн Уинчестър
Брой мнения : 686 Join date : 08.10.2010
| Заглавие: Re: Плажът в Мистик Фолс Нед Окт 10, 2010 9:37 pm | |
| Катрин ме заведе до плажа. Днес ми стана нещо като гид. Не познавах града... И не познавах хората на плажа. - Познаваш ли някого? Попитах я като стигнахме. | |
|
| |
Катрин Пиърс
Брой мнения : 648 Join date : 06.10.2010 Age : 27 Местожителство : Мистик Фолс
| Заглавие: Re: Плажът в Мистик Фолс Нед Окт 10, 2010 9:41 pm | |
| -Само Никол. Посочих едно момиче. -Но като я гледам е заета така,че може да се каже,че никой не познавам. Засмях се. -Но пък никога не е късно да се запознаеш с някой. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Плажът в Мистик Фолс Нед Окт 10, 2010 9:44 pm | |
| Огледах се. Мразя да се намирам в непозната обстановка. Седнах на пясъка. - Аз съм срамежлив. - погледнах я. - Мисля, че и сама го установи тази вечер.
| |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Плажът в Мистик Фолс Нед Окт 10, 2010 9:45 pm | |
| -Ооо ти си мнооого срамежлив. Засмях се и седнах до него. -Показа ми в гората колко те е срам. Подсмихнах се и започнах да наблюдавам хората или по-точно вампирите които се разхождаха. | |
|
| |
Касандра Пиърс
Брой мнения : 80 Join date : 07.10.2010 Age : 28
| Заглавие: Re: Плажът в Мистик Фолс Нед Окт 10, 2010 9:49 pm | |
| - Роуз Татейлилан написа:
- Отново надигнах питието си. Загърнах се с импровизирания шал на огненочервената си рокля. Беше една от любимите ми дрехи - пасваше ми идеално и точно затова толкова си я обичах.
- Ходила ли си в Европа? - попитах. Каси поклати глава. - Трябва да идеш. Да видиш културните паметници на Русия... Ледения замък в Кеми, Финландия... - поклатих замечтано глава. - Невероятно е. Все едно си в друг свят. - не знаех защо го казвам. Просто вечно се отнасях нанякъде, когато прекалявах с пиенето... Усмихнах се и пред погледа ми преминаха образите, които тя изреждаше. Исках да посетя Русия и Финландия, Германия и Франция и още други. Но засега тук си ми харесваше и се опитвах да се наслаждавам на момента. Дойдоха още двама души и аз им се усмихнах. Помахах им, но не отидох при тях, за да ги поздравя. Нека се насладят на партито и без моя помощ.... | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Плажът в Мистик Фолс Нед Окт 10, 2010 9:54 pm | |
| - Катрин Пиърс написа:
- -Ооо ти си мнооого срамежлив.
Засмях се и седнах до него. -Показа ми в гората колко те е срам. Подсмихнах се и започнах да наблюдавам хората или по-точно вампирите които се разхождаха. Кимнах. Приближих се до нея и я прегърнах. - Нали си много общителна, запознай ме с някой. Засмях се. Около нас беше пълно с непознати. | |
|
| |
Никол Андерсън
Брой мнения : 315 Join date : 07.10.2010
| Заглавие: Re: Плажът в Мистик Фолс Нед Окт 10, 2010 9:54 pm | |
| Докато спокойно си пиех от едно шише дойде Катрин с едно момче. Е, вече подзнавах един човек.. така де, вампир. Отидох към тях лако залитайки. -Здравейтеее - казах. -Катрииин! - почти извиках. Тогава се обърнах към непознатия до нея. -Аз съм Никол - представих се и му подадох ръка. -Как сте? Какво правите? Да танцуваме? Или да пием? Или да пеем? Неее... нека да пием и да пеем.. - казах бързо под влиянието на алкохола. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Плажът в Мистик Фолс Нед Окт 10, 2010 9:57 pm | |
| Някакво момиче се приближи към нас. Крещеше по Катрин. - Аз съм Никол. - Дийн. - стиснах ръката и. Май беше прекалила с алкохола. Говореше глупости и леко залиташе. - Сега разбирам защо само нея познаваш. - обърнах се към Катрин се засмях | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Плажът в Мистик Фолс Нед Окт 10, 2010 10:00 pm | |
| -Боже мой!Никол...не смяташ ли,че си прекалила с пиенето? Попитах я аз гледайки я малко съмнително. -Говориш ужасно несвързано за твое сведение. Засмях се аз. | |
|
| |
Никол Андерсън
| Заглавие: Re: Плажът в Мистик Фолс Нед Окт 10, 2010 10:04 pm | |
| -Аз? Нееее - казах на Катрин, а тя продължаваше да ме гледа все така съмнително. -Е, не ми вярваш ми се струва.. ще ти докажа - казах твърдо и показах на Катрин два пръста. -Виж сега.. показвам ти точно три пръста.. три ли са? Три са! Значи не съм пияна.- казах заключително накрая и отпих от бутилката, чието съдържание свърши. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Плажът в Мистик Фолс Нед Окт 10, 2010 10:07 pm | |
| Засмях се. - Три са, миличка. А сега ми дай бутилката. Май нямаше смисъл да я взимам. Вече беше празна. - Ама и ти все намираш с кой да се събереш. - побутнах Катрин. - Между другото, искаш ли нещо за пиене? | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Плажът в Мистик Фолс Нед Окт 10, 2010 10:09 pm | |
| -Ауч.Заболя ме. Пошегувах се аз. -Ами..може..Но на твоя отговорност!Току виж съм станала пияна като Никол. Посочих я която гледаше тъпо,че не е познала това с пръстите. | |
|
| |
Никол Андерсън
| Заглавие: Re: Плажът в Мистик Фолс Нед Окт 10, 2010 10:13 pm | |
| -Аааа... не така по мой адрес - засмях се. -Е какво.. не бяха ли три пръста - май не са били след като видях физьономиите им. Повдигнах рамене: -Е, случва се човек да сбърка сега... това не означава че съм пияна- казах философски и грабнах една бутилка. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Плажът в Мистик Фолс Нед Окт 10, 2010 10:18 pm | |
| Станах и взех бутилката от ръцете и. - Благодаря ти, нямаше нужда. - усмихнах се. Подадох бутилката на Катрин. - На моя отговорност. Спокойно, ще се погрижа за теб ако се напиеш. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Плажът в Мистик Фолс Нед Окт 10, 2010 10:20 pm | |
| -Супер!!! Взех бутилката.Направихме се,че не чуваме протестите на Никол.Отпих от нея. -Идеи какво да правим друго? Нещо ми беше станало и хич ме нямаше в идеите вече.
| |
|
| |
Никол Андерсън
| Заглавие: Re: Плажът в Мистик Фолс Нед Окт 10, 2010 10:24 pm | |
| Опитах се да изпротестирам заради откраднатата ми най-нагло бутилка, но протестите не проработиха, затова си взех още една. -Няма да се разберем така с вас - казах неодобрително и залитнах, затова седнах на пясъка и отвори шишето което бях взела, като отпих солидна глътка. Мммм... водкааа.. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Плажът в Мистик Фолс Нед Окт 10, 2010 10:31 pm | |
| Блондинката пак взе бутилка и започна да се налива. - Моля те, спри вече. - казах като взех шишето. - Нали не искаш да те носим на гръб до дома ти? Погледнах Катрин. - Не знам. Ти си шефа. Ти водиш. Аз най-много да се изгубя някъде. - замсях се. | |
|
| |
Никол Андерсън
| Заглавие: Re: Плажът в Мистик Фолс Нед Окт 10, 2010 10:37 pm | |
| Този Дийн пак ми взе бутилката. -Виж сегааа.. ще взема да те набия.. ще станат тука едни работи, чудесии - размахах заплашително пръст, а той само ми се засмя. -Не е смешно, аз като съм лееко пийнала най-добре се бия - казах и се засмях, като след това опитах да си взема шишето обратно, но безуспешно. -Дообре... дотук бях.. отказвам се.. предавам се.. край. Вземи я! - казах на Дийн и посочих бутилката. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Плажът в Мистик Фолс Нед Окт 10, 2010 10:41 pm | |
| - Не, не, няма нужда от агресия, миличка. - усмихнах се. -Дообре... дотук бях.. отказвам се.. предавам се.. край. Вземи я! - Благодаря ти. Виждаш ли как добре можем да се разбираме. Отпих от бутилката. Водка! Никога не съм я харесвал! Направих кисела физиономия. | |
|
| |
Никол Андерсън
| Заглавие: Re: Плажът в Мистик Фолс Нед Окт 10, 2010 10:51 pm | |
| -Не, не,не ... никак добре не се разбираме.. - засмях се. Тогава Дийн направи недоволен коментар по адрес на водката. -Ами въри ми я тогава - казах като се опитах да си докопам бутилката отново. -И аз предпочитам нещо друго... отлежало уиски примерно, ама няма - повдигнах рамене. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Плажът в Мистик Фолс Нед Окт 10, 2010 11:09 pm | |
| -Леле господи!Вие започнахте да си говорите само за пиене!Какво ще ви правя такива пияници?! Започнах да се смея.В това време пуснаха някаква бавна музика и аз дръпнах Дийн. -Да видим дали си добър танцьор. Засмях се и го целунах като сложих ръцете си на рамената му. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Плажът в Мистик Фолс Пон Окт 11, 2010 5:26 am | |
| Никол отново започна да протестира, но не и обърнах внимание. Обърнах се към Катрин, която изведнъж ме дръпна. -Да видим дали си добър танцьор. - Сега вече те загубих, красавице... Прегърнах я и прошепнах - ... Ужасен танцьор съм. Истината беше, че не бях чак толкова зле, но танците не бяха силата ми. Използвах момента да си открадна още една целувка. - Между другото, сигурна ли си, че можем да оставим приятелката ти с две бутилки водка? | |
|
| |
Вики Донован
Брой мнения : 329 Join date : 09.10.2010 Age : 28 Местожителство : Мистик Фолс
| Заглавие: Re: Плажът в Мистик Фолс Пон Окт 11, 2010 1:10 pm | |
| Когато Кара ме попита дали ми е студено,в този мик просто заспах..След като се събудих би беше адски студено,всички се забавляваха,а аз бях на края на плажа..Изтупах се от пясъка и отидох при Кара,която продължаваше да пие.. -Хей,тази водка не я пусна,ей! -Аз мисля да се прибирам,много благодаря,на всички,че дойдохте..Надявам се да сте се забавлявали.. :) | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Плажът в Мистик Фолс Пон Окт 11, 2010 2:58 pm | |
| - Дийн Уинчестър написа:
- Никол отново започна да протестира, но не и обърнах внимание. Обърнах се към Катрин, която изведнъж ме дръпна.
-Да видим дали си добър танцьор. - Сега вече те загубих, красавице... Прегърнах я и прошепнах - ... Ужасен танцьор съм. Истината беше, че не бях чак толкова зле, но танците не бяха силата ми. Използвах момента да си открадна още една целувка. - Между другото, сигурна ли си, че можем да оставим приятелката ти с две бутилки водка? -Ще се оправи бъди спокоен.Все пак е вампир.Най-много да изнасили някой. Намигнах му и сложих глава на рамото му. -Не си чак толкова зле в танците. Усмихнах се. | |
|
| |
Вики Донован
Брой мнения : 329 Join date : 09.10.2010 Age : 28 Местожителство : Мистик Фолс
| Заглавие: Re: Плажът в Мистик Фолс Пон Окт 11, 2010 3:04 pm | |
| Реших да не си тръгвам и да остана..казах си "Това парти го организираме аз и Кас и няма начин да си тръгна,оставам!" Отидох при Ники,която оооще пиеше.. помислих си "Божее аз заспах за 10 минути и всички се напиха" -Хей! взех водката от ръката й -Стига си се наливала,не взимай пример от пияница като мен | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Плажът в Мистик Фолс | |
| |
|
| |
| Плажът в Мистик Фолс | |
|