| Плажът в Мистик Фолс | |
|
+9Дийн Уинчестър Роуз Татейлилан Кристиано Роналдо Касандра Пиърс Евър ДаркФлейм Вики Донован Катрин Пиърс Никол Андерсън Дид Салватор 13 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Никол Андерсън
Брой мнения : 315 Join date : 07.10.2010
| Заглавие: Re: Плажът в Мистик Фолс Пон Окт 11, 2010 3:07 pm | |
| Еее.. ама тука не можеше и да пийвеш на спокойствие без да се намери някой да ти гепи бутилката.. Изгувих надежда вече. -Ама и с теб ли няма да се разберем - засмях се и отново си взех шишето. -Така както сме почнали с Дийн да ми крадете алкохола.. и двамата ще ядете бой.. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
Брой мнения : 686 Join date : 08.10.2010
| |
| |
Вики Донован
Брой мнения : 329 Join date : 09.10.2010 Age : 28 Местожителство : Мистик Фолс
| Заглавие: Re: Плажът в Мистик Фолс Пон Окт 11, 2010 3:12 pm | |
| -Ее Ники,аз ти я взимам защото и ти ще откачиш като мен -А пък Дийн не го знам дали пие,аз дори не го видях чудех се кога е дошъл..сигурно докато съм спяла -Е Ники,как е купона? | |
|
| |
Катрин Пиърс
Брой мнения : 648 Join date : 06.10.2010 Age : 27 Местожителство : Мистик Фолс
| Заглавие: Re: Плажът в Мистик Фолс Пон Окт 11, 2010 3:13 pm | |
| -Измъчвам?!Аз?!Глупости!!..Повярвай ми не си чак толкова зле. Кимнах аз и го погледнах в очите. -И не те лъжа не ме гледай така!! Засмях се на невярващия му поглед. | |
|
| |
Никол Андерсън
Брой мнения : 315 Join date : 07.10.2010
| Заглавие: Re: Плажът в Мистик Фолс Пон Окт 11, 2010 3:14 pm | |
| -Сууупер! - казах замаяна и залитнах, докато отпивах направо от бутилката. -Нааправо жесток! - допълних. Седнах отново на пясъка, за да не се прибия.. нека не предизвиквам сътбата. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Плажът в Мистик Фолс Пон Окт 11, 2010 3:34 pm | |
| - Катрин Пиърс написа:
- -Измъчвам?!Аз?!Глупости!!..Повярвай ми не си чак толкова зле.
Кимнах аз и го погледнах в очите. -И не те лъжа не ме гледай така!! Засмях се на невярващия му поглед. - Да бе повярвах ти! - Не те лъжа не ме гледай така! Погледнах я. Изглеждаше искрена. Засмях се. - Е, все пак "Не си чак толкова зле" е по-добре от "Боже, за нищо не ставаш!". | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Плажът в Мистик Фолс Пон Окт 11, 2010 3:43 pm | |
| -Ахх какво ще те правя!! Засмях се аз.Песента свърши. -"Мъчението" ти свърши. Усмихнах се и отидох и взех една бутилка с уиски. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Плажът в Мистик Фолс Пон Окт 11, 2010 3:55 pm | |
| - Слава Богу! - казах иронично. Дръпнах бутилката от ръцете и. - Стига ми една пияна вампирка за тази вечер. - ухилих се и отпих от бутилката. - Очевидно и мъчението ми с водката свърши. - засмях се. | |
|
| |
Вики Донован
| Заглавие: Re: Плажът в Мистик Фолс Пон Окт 11, 2010 4:05 pm | |
| Поогледах се...В този момент видях Кат и Дийн.Реших да отида и да ги поздравя. -Хей,как сте хора?Как върви? усмихнах им се широко -Забавлявате ли се :) | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Плажът в Мистик Фолс Пон Окт 11, 2010 4:07 pm | |
| Тъкмо щях да отговоря нещо на Дийн и при нас дойде някакво момиче. -Здрасти. Усмихнах се.Реших да съм мила. -Дам забавляваме се. | |
|
| |
Вики Донован
| Заглавие: Re: Плажът в Мистик Фолс Пон Окт 11, 2010 4:09 pm | |
| -Ами надявам се :) -Приятно ми е,аз съм Вики:) Съжалявам,малко съм пийнала и ако изръся някоя глупост ме извинете боже дано не ме помислят за откачалка | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Плажът в Мистик Фолс Пон Окт 11, 2010 4:12 pm | |
| Към нас се приближи непознато момиче. -Хей,как сте хора? Как върви? Забавлявате ли се? Катрин я поздрави с усмивка. - Здравей. - усмихнах се. - Между другото, Катрин, изненадваш ме. - засмях се и я побутнах. -Приятно ми е,аз съм Вики. - Дийн. Стиснах ръката и.
| |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Плажът в Мистик Фолс Пон Окт 11, 2010 4:14 pm | |
| -Изненадвам те?!Я поясни! Засмях се. -Аз съм Катрин както разбра.И не се притеснявай..повече тук са пияни и ръсят доста простотии. | |
|
| |
Вики Донован
| Заглавие: Re: Плажът в Мистик Фолс Пон Окт 11, 2010 4:15 pm | |
| -Вие нови ли сте в града?Не съм ви виждала преди..не че аз съм от много отдава де мисля,че са свястни,не знам до колко беше вярно,че се забавляват,но в последствие ще разбера -Имате ли предпочитание за музика?Ако имате кажете и ще пусна каквото искате :) | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Плажът в Мистик Фолс Пон Окт 11, 2010 4:17 pm | |
| - Права е. Ето, тя самата е типичен пример. Можех цяла нощ да се заяждам с нея. - И да, изненадваш ме. Не знаех, че си тооооолкова мила. Засмях се. - И тази музика става, само моля те, без повече бавни песни. Намигнах на Катрин. | |
|
| |
Вики Донован
| Заглавие: Re: Плажът в Мистик Фолс Пон Окт 11, 2010 4:19 pm | |
| | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Плажът в Мистик Фолс Пон Окт 11, 2010 4:19 pm | |
| -Ауч.Значи искаш да съм лоша,а Дийн? Погледнах го с лош възбуждащ поглед. -Това става съвсем лесно. Засмях се. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Плажът в Мистик Фолс Пон Окт 11, 2010 4:21 pm | |
| - Все още имаш да ми показваш "лошата" си страна. - усмихнах се в отговор на начумереният и поглед. - Между другото, Вики, ще изгубиш този облог, така че недей. Отпих от шишето с уиски. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Плажът в Мистик Фолс Пон Окт 11, 2010 4:22 pm | |
| -Танцува много добре. Отговорих на Вики. -Ии Дийн бе!Стига с тази лоша страна!Не ти ли стигна..... Замълчах си по-натам,защото видях,че Вики ни гледа много любопитно. | |
|
| |
Вики Донован
| Заглавие: Re: Плажът в Мистик Фолс Пон Окт 11, 2010 4:28 pm | |
| Определено ми беше интересно с тях,но виждах че ги прекъсвам,така че реших да ги оставя насаме -Добре,беше ми много приятно! усмихнах им се -Ако някой път искате да се видим, аз съм на Мистик Фолс номер 5 :) | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Плажът в Мистик Фолс Пон Окт 11, 2010 4:33 pm | |
| - Не, не ми стига. - казах простичко и я погалих по бузата. Изведнъж Вики реши да ни "остави сами". - Я, чакай малко. Къде тръгна? - спрях я. - Тъкмо се запознахме, а вече ни зарязваш. Освен това имаме цяла бутилка за пресушаване. - размахах шишето пред нея. | |
|
| |
Вики Донован
| Заглавие: Re: Плажът в Мистик Фолс Пон Окт 11, 2010 4:34 pm | |
| Ами аз реших,че ви прекъсвам и за да не ви притеснявам реших да ви оставя.. (очудих се когато Дийн ме спря,мислех си,че не съм му допаднала осбено) Но след като ме покани да остана се съгласих :) -А вие дваматаа..да не стее.. гледах ги и им казвах с поглед "да не сте гаджета"
Последната промяна е направена от Вики Донован на Пон Окт 11, 2010 6:00 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Дид Салватор Admin
Брой мнения : 1203 Join date : 06.10.2010 Местожителство : Мистик Фолс
| Заглавие: Re: Плажът в Мистик Фолс Пон Окт 11, 2010 5:58 pm | |
| Мненията - минимум 4 реда,моля ! | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Плажът в Мистик Фолс Пон Окт 11, 2010 6:44 pm | |
| - Дийн Уинчестър написа:
- - Не, не ми стига. - казах простичко и я погалих по бузата.
Изведнъж Вики реши да ни "остави сами". - Я, чакай малко. Къде тръгна? - спрях я. - Тъкмо се запознахме, а вече ни зарязваш. Освен това имаме цяла бутилка за пресушаване. - размахах шишето пред нея. Вики явно реши да ни остави сами,но Дийн я спря. -Ахх пияница такава!Ще ти кажа кой има цяла бутилка за пиене!! Засмях се.Въпроса на Вики направо ме уби.Не знаех какво да кажа.Само погледнах Дийн и се опитах да не се засмея. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Плажът в Мистик Фолс Пон Окт 11, 2010 6:47 pm | |
| - Аз?! Пияница?! Още една лъжа. - засмях се. И тогава Вики изтресе: - А вие дваматаа..да не стее.. Обърнах се към Катрин. - Сме ли ? - засмях се. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Плажът в Мистик Фолс | |
| |
|
| |
| Плажът в Мистик Фолс | |
|