| Плажът в Мистик Фолс | |
|
+9Дийн Уинчестър Роуз Татейлилан Кристиано Роналдо Касандра Пиърс Евър ДаркФлейм Вики Донован Катрин Пиърс Никол Андерсън Дид Салватор 13 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Дийн Уинчестър
Брой мнения : 686 Join date : 08.10.2010
| Заглавие: Re: Плажът в Мистик Фолс Пон Окт 11, 2010 8:51 pm | |
| - О, престани да се тръшкаш... и спри да ме удряш. - засмях се. От мен да мине, пуснах я. Потопих се във водата и усетих ръката на Катрин по гърба си. Обърнах се, а тя ми направи знак да мълча. Щеше да ме побърка. Какво беше намислила пък сега? Засмях се на Вики, която пак правеше тъпи физиономии. | |
|
| |
Вики Донован
Брой мнения : 329 Join date : 09.10.2010 Age : 28 Местожителство : Мистик Фолс
| Заглавие: Re: Плажът в Мистик Фолс Пон Окт 11, 2010 8:54 pm | |
| -Оо тръгвам си писна ми от игрички! нацупих се ако си мислеха,че наистина ще си тръгна мноого се лъжеха -Чао! престорих се на сърдита
| |
|
| |
Катрин Пиърс
Брой мнения : 648 Join date : 06.10.2010 Age : 27 Местожителство : Мистик Фолс
| Заглавие: Re: Плажът в Мистик Фолс Пон Окт 11, 2010 8:59 pm | |
| Изхилих се под водата.Много добре знаех,че просто се преструва.Не ми трябваше да й чета мислите.Доплувах още малко до нея тъкмо преди да излезе от водата.Изправих се,а тя дори не ме виждаше.Пристъпих съвсем тихо и се доближих до ухото й. -Бу! Извиках аз и тя подскочи.Започнах да се смея като луда. | |
|
| |
Вики Донован
| Заглавие: Re: Плажът в Мистик Фолс Пон Окт 11, 2010 9:01 pm | |
| -Хахаххахахаххаххахахха.. не спирах да се смея,блъснах Кат във водата и започнах да я пръскам -Ще видиш тиии! не спирааах да се смея,щом погледнах Дийн видях,че гледа с някакво тъпо изражение и започнах да се смея още повече | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Плажът в Мистик Фолс Пон Окт 11, 2010 9:02 pm | |
| - О, бебчето се разсърди. - направих нацупена физиономия и започнах да се смея. Тогава Катрин изскочи зад нея и я стресна. Вики се подскочи и се разпищя. - Не бъди лоша, красавице. - намигнах и и леко наклоних глава. Тогава Вики зашочна да се смее и избута Катрин във водата. Е, това не се виждаше всеки ден. Засмях се. | |
|
| |
Вики Донован
| Заглавие: Re: Плажът в Мистик Фолс Пон Окт 11, 2010 9:06 pm | |
| -Ааа не ме наричай "бебче" сладък,че ще стане лошо! направих мега сериозна физиономия след което смехът ми беше също толкова "сериозен" Излязох на брега и легнах на пясъка.. | |
|
| |
Вики Донован
| Заглавие: Re: Плажът в Мистик Фолс Пон Окт 11, 2010 9:10 pm | |
| -Аз отивам в гората.. не се чувствах много добре,мойе би отново от алкохола -Ще се върна отново по-късно! Махнах им и им се усмихнах,те ме гледаха странно, но май ме разбраха.. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Плажът в Мистик Фолс Пон Окт 11, 2010 9:13 pm | |
| Така и не разбрах какво стана та Вики толкова бързо изчезна.Все пак повдигнах рамене и се върнах обратно при Дийн. -Пак сме сами... Прокарах пръст по носа му и след това по устните. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Плажът в Мистик Фолс Пон Окт 11, 2010 9:18 pm | |
| Ама сериозно, това момиче беше лудо. Засмях се, докато я гледах как се отдалечава. -Пак сме сами... Катрин пак беше до мен. Докосна носа и устните ми с пръст. Пръстите и горяха по кожата ми. - Този път няма да ми избягаш! Казах и силно я притиснах до себе си. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Плажът в Мистик Фолс Пон Окт 11, 2010 9:25 pm | |
| Засмях се. -Ще видим това. Сложих едната си ръка на рамото му,а другата спуснах надолу по тялото му. -Играе ли ти се отново? Подсмихнах се аз. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Плажът в Мистик Фолс Пон Окт 11, 2010 9:37 pm | |
| - С теб винаги! Придърпах я, а тя уви краката си около кръста ми. Целунах я страстно и продължително, като заедно с това се гмурнах под водата. Когато излязохме на повърхността я хвърлих във водата. - Как ти се струва това? - попитах през смях. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Плажът в Мистик Фолс Пон Окт 11, 2010 11:11 pm | |
| -Струва ми се като началото на една дълга игра. Засмях се.Отново го придърпах към мен и го целунах много страстно.Прокарах ръка през гърба му. -Да излезем на брега? | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Плажът в Мистик Фолс Вто Окт 12, 2010 5:57 am | |
| - Не знам. - придаох си замислен вид. - На мен тук ми харесва. - усмихнах се. Всъщност много исках да излезем, но тя искаше игри. Целунах я по врата, а след това я пуснах и се отпуснах във водата. | |
|
| |
Вики Донован
| Заглавие: Re: Плажът в Мистик Фолс Вто Окт 12, 2010 1:58 pm | |
| Върнах се от гората..тогва видях как Дийн и Кат са във водата..бяха толкова сладки и реших да не ги прекъсвам Седнах на плажа и поросто гиг ледах.. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Плажът в Мистик Фолс Вто Окт 12, 2010 2:01 pm | |
| -Добре..И тук може.. Прокарах ръка през мократа ми коса.Замислих се малко за нещо и после отново се гмурнах надълбоко.Както и очаквах той ме последва.Все още не бях измислила какво точно да направя,но...всяко нещо с времето си. | |
|
| |
Вики Донован
| Заглавие: Re: Плажът в Мистик Фолс Вто Окт 12, 2010 2:06 pm | |
| абее много ми доскуча да гледам тази сладникава картинка и им извиках: -Хееей, хораа, завърнах се! засмях се тогава Кат започна да маха или нещо подобно.. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Плажът в Мистик Фолс Вто Окт 12, 2010 2:41 pm | |
| Пак се гмурна, но този път я последвах. Писна ми да ми се измъква. Под водата я настигнах и леко я придърпах към мен. Изплувахме прегърнати. Приближих се, за да я целуна, когато чух: -Хееей, хораа, завърнах се! - Явно си имаме публика. - засмях се. | |
|
| |
Вики Донован
| Заглавие: Re: Плажът в Мистик Фолс Вто Окт 12, 2010 2:44 pm | |
| дали пък не ги притеснявах,ама какво да направяя,те постоянно се целуват *засмях се леко* -Хей,какво става,още ли сте във водата? докато казвах това,бавно навлизах в морето,защото много ме болеше глвата | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Плажът в Мистик Фолс Вто Окт 12, 2010 4:10 pm | |
| Тъкмо когато Дийн отново щеше да ме целуне чухме гласа на Вики. - Явно си имаме публика. Засмя се Дийн. -Ами..какво де са прави..Набиваме се на очи. Пошегувах се аз. -Здрасти Вики...отново... | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Плажът в Мистик Фолс Вто Окт 12, 2010 4:54 pm | |
| - Още сме във водата. - засмях се на Вики. - Да вървим при нея, по-късно ще... си поиграем. - казах закачливо и целунах Катрин по челото. Докато излизахме я държах за ръката. - Значи сте!!! - извика Вики като ни видя. - Сме. - засмях се и седнах на пясъка като придърпах Катрин в прегръдката си. | |
|
| |
Вики Донован
| Заглавие: Re: Плажът в Мистик Фолс Вто Окт 12, 2010 4:57 pm | |
| -ЕЕй супер! засмях се -Много се радвам,че сте заедно,страхотна двойка сте! усмихнах се -Знаете ли,че днес ще се нанесе ново момче в града? | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Плажът в Мистик Фолс Вто Окт 12, 2010 5:02 pm | |
| Засмях се. -Мерси. -Не..от теб научавам..не,че много ми пука. Усмихнах се на Дийн. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Плажът в Мистик Фолс Вто Окт 12, 2010 5:07 pm | |
| - Хм, конкуренция значи? - засмях се. - А ти внимавай, не искам да убивам новодошлите... - засмях се и побутнах Катрин. - Та, кой е той? Познаваш ли го? Попитах Вики. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Плажът в Мистик Фолс Вто Окт 12, 2010 5:13 pm | |
| -Ахх не бъди лош! Обърнах лицето му към мен. -И новите в града имат право на живот. Засмях се. -Иначе...и на мен ми е интересно кой е.
| |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Плажът в Мистик Фолс Вто Окт 12, 2010 5:22 pm | |
| - Аз съм много, много ревнив, красавице. - засмях се силно. След което леко я целунах по врата. - Е, Вики, не ни дръж под напрежение. Кажи ни какво знаеш за него. Подканих я. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Плажът в Мистик Фолс | |
| |
|
| |
| Плажът в Мистик Фолс | |
|