Предпечат, бърз набор |
Град Варна |
|
В Мистик Фолс е облачно,но в сряда времето ще се оправи и ще е слънчево.Към петък ще вали обилно,а събота и неделя ще са със силни ветрове.
Предстоящи пълнолуния:
|
Vote for us! | |
|
| Къщата на Никол | |
| | |
Автор | Съобщение |
---|
Никол Андерсън
Брой мнения : 315 Join date : 07.10.2010
| Заглавие: Къщата на Никол Сря Окт 13, 2010 9:50 pm | |
| Къщата отвън: Всекидневната: Стаята ми: Стая за гости: Още една стая за гости: Банята: Кухня: Стаята за билярд: Закритият басейн: Мазе +избата с вината: Колата ми: (Porshe Carrera GT) | |
| | | Никол Андерсън
| Заглавие: Re: Къщата на Никол Чет Окт 21, 2010 10:20 pm | |
| Излязохме от бара и пристигнахме до къщата ми. Започнах да ровя из чантата си в търсене на ключовете, които не можех да открия. "Мамка му" помислих си, когато най-навътри в чантата издрънкаха ключовете. Отключих и влязохме в къщата. -Ето това е моят скромен дом - усмихнах се и отидохме в хола, като се завъртях около дивана и накрая седнах. | |
| | | Siveliano Wiliams
Брой мнения : 175 Join date : 10.10.2010
| Заглавие: Re: Къщата на Никол Чет Окт 21, 2010 10:39 pm | |
| Озовахме се пред огромна и добре осветена вила. След кратка борба с чантата си и споменаване нечии род, Никол извади връзка ключове, отключи и се озвах в обширен хол. – Скромен дом, казваш. Оставих сака на земята и заоглеждах луксозно обзаведената къща. Донякъде приличаше на имението на осиновителите ми, което бе изгорено от недоволни и завистливи хора, но в съвременен стил. – Прекрасна къщичка. Да си призная имаш вкус. Погледнах вампирката, която седеше на дивана и с любопитство ме наблюдаваше. – И в този палат, който ти наричаш „скромен дом“, живееш сама !? Бях повече смаян, отколкото учуден. | |
| | | Никол Андерсън
| Заглавие: Re: Къщата на Никол Пет Окт 22, 2010 5:06 am | |
| -Да, живея сама... Ако не броим домашния си любимец. Видях въпросителния поглед на Сивелиано. -Шадоу - извиках не много силно и след малко се появи големият бенгалски тигър, с бяла козина и челни ивици. -Това е домашният ми любимец - усмихнах се и Шадоу леко изръмжа към непознатия за него човек, както винаги когато в дома ми се появяваше някой друг освен мен. Потутах го леко по главата. -Тихо! - казах му спокойно и седна, като продължих да го галя по главата. -Е, харесва ли ти? - попитах Сивелиано. | |
| | | Siveliano Wiliams
| Заглавие: Re: Къщата на Никол Пет Окт 22, 2010 1:25 pm | |
| – Домашен любимец!? Докато си мислех какъв е, Никол го извика по име. Появи се великолепен бенгалски тигър, който като ме видя започна заплашително да ръмжи. Вампирката го успокои с леко потупване по главата, той легна в краката й, а тя продължи да го гали. – Няма що! Хубав домашен любимец си избрала. – Засмях се. – Великолепен е, но се чудя как сте се сприятелили. Доколкото знам, котка и вампир е несъвместима комбинация. | |
| | | Никол Андерсън
| Заглавие: Re: Къщата на Никол Пет Окт 22, 2010 2:36 pm | |
| Засмях се и се усмихнах. -Ами той ми е още от малък, така че не се наложи да се сприятеляваме. - казах. Погледнах към тигър, вече се беше успокоил и се излегна спокойно на килима. -Аз ей сега идвам. - казах. Качих се в стаята си и се преоблякох в първото което ми попадна пред очите, тоест една къса бяла поличка и червена блуза с къс ръкав. Върнах се в хола и заварих Сивелиано и Шадоу да се гледат с изучаващ поглед. Тогава смихът ми наруши тишината. -Да можеше да видиш каква картинка сте отстрани. - казах и отново седнах на дивана. | |
| | | Siveliano Wiliams
| Заглавие: Re: Къщата на Никол Нед Окт 24, 2010 9:44 pm | |
| Голямата котка се успокои. Никол се извини и се оттегли някъде, като ме остави сам с кръвожадното животно. Седяхме един срещу друг и се гледахме. Не смеех да изместя поглед от него, имах чувството, че ми кроеше изненада. Вампирката се бавеше и това ме изнервяше още повече, Господи. Най-накрая Никол се появи. Беше се преоблякла в помрачаваща ума къса бяла поличка и ослепително червена блузка с къс ръкав. В един момент забравих за косматото чудовище, докато гласът й не ме върна към реалността. – Да, много забавно. - Отговорих иронично на забележката й, че сме били с тигъра някаква картинка. – Как можа да ме оставиш с този саблезъб тигър. Не сваляше поглед от мен и постоянно се облизваше, като че ли виждаше вкусната си вечеря. – Констатирах на свой ред и преструвайки се на сериозен я погледнах. – О! Изглеждаш доста секси. – с лека усмивка отбелязах, че съм забелязал промяната.
| |
| | | Никол Андерсън
| Заглавие: Re: Къщата на Никол Пон Окт 25, 2010 5:00 am | |
| -Благодаря. - завъртях се веднъж и се засмях. Станах отново и отидох до вратата, като я отворих, и Шадул тихичко излезе от хола на двора. Нека не прибързвам, рано или късно щяха да свикнат един с друг. Вятърът лъхна през вратата и разраши косата ми. Прокарах пръсти през нея и придоби нормален вид. Върнах се на дивана и седнах като качих крака на масата. -Нещо за пиене? - попитах. -Не ме бива много като съкварирантка засега май - засмях се. | |
| | | Siveliano Wiliams
| Заглавие: Re: Къщата на Никол Пон Окт 25, 2010 1:01 pm | |
| Никол се засмя, благодари за комплимента ми и пусна котенцето навън. Върна се, седна на дивана, като сложи перфектните си крачета на на ниската холна масичка и ми предложи питие. – Едно чисто мартини, ако ти се намира червено. – Гледах я и не можех да откъсна поглед от нея. Имал съм доста жени, но тя определено бе по-красива от тях. И доста апетитно секси парче-казах си наум. – Много се извинявам - продължих с учтив тон - след това, ще ти е удобно ли да ми покажеш къде ще бъде моето временно убежище, бих искал да взема един душ и да се преоблека. – усмихнах се, като наблюдавах как, гъвкавото като на пантера тяло се, отправи към бара с напитките. Наистина е секси и то много-казах си отново наум, като не свалях поглед от нея/ | |
| | | Никол Андерсън
| Заглавие: Re: Къщата на Никол Пон Окт 25, 2010 1:51 pm | |
| Станах и отидох до барчето, кат сипах артини в едната чаша, а за мен си взех Бейлис. -Разбира се, че ще ти покажа - провикнах се леко, за да ме чуе. Засмях се тихо на мислите му. Върнах се до дивана и му подадох чашата, като се наведох и му подшушнах тихо на ухото. -Между другото, май не ти казах... Моята дарба е да чета мисли - подсмихнах се и седнах обратно до него на дивана. | |
| | | Siveliano Wiliams
| Заглавие: Re: Къщата на Никол Пон Окт 25, 2010 2:12 pm | |
| Никол се върна, докато ми подаваше чашата с мартини, прошепна нещо в ухото ми, което ме накара да се почувствам малко конфузно, а ако можех бих се и изчервил. Неможех да реагирам по друг начин освен виновно да се усмихна. Дъхът й погали нежно ухото ми. Усмихна се леко и седна до мен на дивана. Господи. Потръпнах. Ухаеше хубаво, нежната й кожа изглеждаше още по нежна отблизо. Късата й пола се вдигна леко нагоре, когато седна до мен и откри дългите и перфекто оформени бедра. Извитите й мигли ясно се открояваха на красивото й лице, чипото носле, устните ... Не издържах вече, отместих с нежелание поглед, отпих от мартинито. – Не знаех ... Ами тогава ще спря да мисля повече. – опитах се да се пошегувам. Но истина бе че, неможех вече да спра. | |
| | | Никол Андерсън
| Заглавие: Re: Къщата на Никол Пон Окт 25, 2010 2:26 pm | |
| -А.. няма проблем - казах и се засмях тихо. Отпих от бейлиса и бавно прокарах пръст по ръба на чашата, като после я оставих внимателно на стъклената масичка. -Хубаво ли е мартинито? - казах тихо и прокарах ръка около врата на Сивелиано. Усмихнах се лукаво и отметнах коса настрани. | |
| | | Siveliano Wiliams
| Заглавие: Re: Къщата на Никол Пон Окт 25, 2010 2:46 pm | |
| Вампирката отпи от чашата си. С пръст погали ръба й, движение което познавах в жените и което подсказваше, че крои нещо. Последвалите движения подвърдиха съмненията ми. Остави чашата на масата и прокара ръка по врата ми. Настръхнах. Погледнах я, а тя се усмихна, така както само красивите жени умееха и отметна косата си назад. Сега ухаеше още по-хубаво, а аз ... Дългият и изморителен път, беше превърнал дрехите ми в селфетки, употребени, но не и сменени. Усещах ризата ми че лепне по гърба ми... – Бих взел един душ, ако не възразяваш. – поех ръката й в моята и се усмихнах. Наистина имах нужда от освежаване. | |
| | | Никол Андерсън
| Заглавие: Re: Къщата на Никол Пон Окт 25, 2010 2:51 pm | |
| Усмихнах сеи после се замислих.. -По стълбите нагоре, втората врата вляво - казах не особено сигурна, но после станах да му покажа къде е. Понякога аз се бърках коя стая къде е, а какво оставаше за някой който за първи път влиза в къщата. Преди това, отворих двете свободни стаи. -Имаш избор между тази и тази стая между другото- казах му и го погледнах въпросително. | |
| | | Siveliano Wiliams
| Заглавие: Re: Къщата на Никол Пон Окт 25, 2010 3:02 pm | |
| Никол ме упъти малко несигурно, затова стана и тръгна с мен да ми покаже банята. По път ми представи две стаи за гости, като ми даде възможност да избирам. Погледнах я и срещнах въпросителният й поглед. Не схванах. Нещо в тази жена ме объркваше. – Без значение - отговорих – И защо ме гледаш така, има ли нещо от което да се притеснявам? – попитах шегувайки се. Но все пак, се възползвах от предложението й. – Избирам първата, да е по-близо до стълбите, за да мога да изчезна по-бързо, ако реши твоето мило котенце да закуси или вечеря с мен - засмях се тихо аз. | |
| | | Никол Андерсън
| Заглавие: Re: Къщата на Никол Пон Окт 25, 2010 3:11 pm | |
| -Аз така си гледам... Малко тайнствено, весело, перверзно и закачливо - казах. Засмях се. -Не ми се вярва... То е добро, единственото лошо котенце тук съм аз - казах и усмивка се появи на лицето ми. | |
| | | Siveliano Wiliams
| Заглавие: Re: Къщата на Никол Пон Окт 25, 2010 3:32 pm | |
| Отвърнах на усмивката й. Извадих една голяма хавлия от сака и се запътих към банята/ –––– Благодат! Топлата вода обливаше тялото ми. Когато бях готов навих хавлията около кръста си и, и за моя изненада установих, че не съм си взел чисти дрехи. Излязох от банята и се запътих към стаята си. Хвърлих бегъл поглед към гостната, където седеше Никол. Постоях малко, загледан във вампирката. Мислите ми ми бяха напълно обсебени от нея. Леко се прокашлях. – Извинявай, след малко идвам, забравих да си взема дрехи. – заоправдавах се, като я гледах и с пръст сочех към стаята. | |
| | | Никол Андерсън
| Заглавие: Re: Къщата на Никол Пон Окт 25, 2010 3:44 pm | |
| Бях взела дистанционното и прещраквах каналите, но нямаше нищо за гледане. Каква скука.. само сапунки, новини и кулинарни предавания. Някой да ме убие!!! -Ооокей - обърнах се и казах като го изгледах с многозначителен поглед и лукава усмивка. Хвърлих дистанционното настрани и доизпих бейлиса си, докато чаках Сивелиано да слезе. | |
| | | Siveliano Wiliams
| Заглавие: Re: Къщата на Никол Пон Окт 25, 2010 4:03 pm | |
| Обух черен панталон, облякох бяла риза, като я оставих свободно да се спуска по тялото ми, навих леко ръкавите и закопчах само две-три копчета. Навик. Така ходех и в нас. Заслизах по стълбите. Стъпих на дебелия и мек килим. Босите ми крака потънаха в него. Какво удоволствие е да се освободиш от ненужните неща - помислих си и се приближих към Никол. Тя все още седеше на дивана отпиваки от своя бейлис. Седнах, посегнах да взема чашата си и уж небрежно докоснах кракът й. Приятна топлина се разля по тялото ми. Тази жена ме влудява ... - в следващият миг се досетих какво ми бе казала на ушенце, но бе късно. Тя вече го знаеше. Погледнах я, вдигнах чашата си и се усмихнах. – Истина е, изглежда немога да скрия нищо от теб. – подсмихнах се. Погледът срещна нейния. Изгарящ и неустоим. | |
| | | Никол Андерсън
| Заглавие: Re: Къщата на Никол Пон Окт 25, 2010 4:16 pm | |
| -Така ли. - казах. -Влудявам те знчии.. - усминах се и се обърнах към него. -Ами така - усмихнах се закачливо и разкопчах ризата му като леко го докосвах с върха на пръстите си. После по лицето ми полази още по-лукава усмивка и спрях, просто се облегнах на дивана и повдигнах вежди, като не свалях усмивката от лицето си. | |
| | | Siveliano Wiliams
| Заглавие: Re: Къщата на Никол Пон Окт 25, 2010 4:40 pm | |
| Дяволита усмивка цъфна на лицето й. Както и предполагах, беше разбрала мислите ми. Обърна се към мен, започна да рзкопчава ризата ми, като леко докосваше гърдите ми с върха на пръстите си. Ммммм, жена–вамп. Ставаше ми приятно, когато тя се отдръпна, облегна се на дивана и още по-дяволито ме погледна. Искаше да си играем. Нямаше лошо. Но не я познавах достатъчно. Обърнах се към нея, подпрях се на облегалката на дивана, положих глава в дланта си и я погледнах с лека усмивка. – Защо спря, уплаши ли се, тъкмо започна да разпалваш тлеещ огън – докоснах закачливо чипото й носле. Дългите й мигли за момент се затвориха и дадоха възможност да видя добре оформените й вежди и нежни клепачи ... | |
| | | Никол Андерсън
| Заглавие: Re: Къщата на Никол Пон Окт 25, 2010 4:51 pm | |
| -Задаваш неправилен въпрос - говорех докато се приближавах все повече и повече, докато накрая устните ми не се опираха в неговите като говорех. -Не искаме да предизвикам пожар - казах все така близо до него. Отново прокарах ръце по тялото му. -Да не се изплаши ти? - засмах се и отново се отдръпнах с все по перверзен поглед и хитра усмивка. | |
| | | Siveliano Wiliams
| Заглавие: Re: Къщата на Никол Пон Окт 25, 2010 6:36 pm | |
| – Мислиш ли? – усещах устните й почти докосвайки моите, пръстите й закачливо шареха по тялото ми. Сладост. Позабравена тръпка. Отново се отдръпна. Играта продължаваше. – Ако продължаваш така, не ме е страх да избухне пожар. – засмях се. Плъзнах длан по нежното лице. Бавно се прилепих към нея. Едната ми ръка се плъзна по фината талия и нежно докосна бедрата й. С другата внимателно отместих косата й и устните ми леко докоснаха ухото й, проследиха извивката на шията й... Трепна, дишането й леко се учести. – Мисля че огъня се разпалва. – погледнах я закачливо, очите й бяха леко притворени и почти докоснах устни в нейните. | |
| | | Никол Андерсън
| Заглавие: Re: Къщата на Никол Пон Окт 25, 2010 6:49 pm | |
| -Само мислиш.. това не е добре. - засмях се. Бутнах го назад на дивана и го целунах страстно. -Омръзна ми от тази игричка - казах тихо. Отметнах косата си на една страна и започнах да обхожом тялото му с ръце и устни. | |
| | | Siveliano Wiliams
| Заглавие: Re: Къщата на Никол Пон Окт 25, 2010 7:10 pm | |
| Не очаквах реакцията й. Никол ме бутна назад, бедрата й се плъзнаха покрай хълбоците ми, наведе се и устните ни се сляха в страстна целувка. Ръцете ми следяха перфектните кизвивки на тялото й, а устните й обхождаха моето, разпалващи все по-буен огън. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Къщата на Никол | |
| |
| | | | Къщата на Никол | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |