| Къщата на Деймън | |
|
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Деймън
Брой мнения : 106 Join date : 17.11.2010
| |
| |
Деймън
| Заглавие: Re: Къщата на Деймън Сря Ное 17, 2010 5:59 pm | |
| Веднага тръгнахме от парка към къщата ми.Когато пристигнахме влязохме вътре.Поканих Дид в хола и й казах : -Изчакай ме .. сега идвам . - затичах се по стълбите нагоре.. Влязох в стаята си и се преоблякох , а мръсния панталон хрърлих за пране.Върнах се при нея .. -Ъгхх..това куче .. - погледнах го. -Извинявай не те попитах дали искаш нещо за пиене или ядено , но бързах да се преоблеча. - казах
| |
|
| |
Дид Салватор Admin
Брой мнения : 1203 Join date : 06.10.2010 Местожителство : Мистик Фолс
| Заглавие: Re: Къщата на Деймън Сря Ное 17, 2010 6:00 pm | |
| - Не мерси. - казах. Излязох навън и пуснах кученцето да си играе в двора. - Така.. - казах като влязох обратно при Деймън. | |
|
| |
Деймън
| Заглавие: Re: Къщата на Деймън Сря Ное 17, 2010 6:07 pm | |
| Какво така ? Не може .. ще се изгуби ! - излязох и го прибрах вътре.. -Ще трябва да го науча къде да си ходи по нужда.. - погледнах го , а то ми се плезеше..Взех купичката му и му сипах вода.Веднага отиде до нея и започна сладко,сладко да лочи.. Седнах до Дид и го гледах..
| |
|
| |
Дид Салватор Admin
| Заглавие: Re: Къщата на Деймън Сря Ное 17, 2010 6:09 pm | |
| - Нещо започна да се грижиш за него,а ?! - погледнах го. Кученцето си изпи водичката и след това дойде до нас и се сгуши в краката ни. Беше толкова сладко. - Оуу. - казах и започнах да го галя. | |
|
| |
Деймън
| Заглавие: Re: Къщата на Деймън Сря Ное 17, 2010 6:14 pm | |
| -Еми .. какво да го правя..трябва да свиквам .. - погледнах кучето .. -Как ще се казва ? - докато чаках да отговори се качих до горе и донедох едно топче.Кученцето веднага започна да си играе с него..
| |
|
| |
Дид Салватор Admin
| Заглавие: Re: Къщата на Деймън Сря Ное 17, 2010 6:16 pm | |
| - Кучето е твое,Деймън,защо мен питаш как ще се казва?! - погледнах го. Кученцето започна да се въргаля по пода с топката,и започна да джафка. - Ти си реши как ще се казва. - казах на Деймън. | |
|
| |
Деймън
| Заглавие: Re: Къщата на Деймън Чет Ное 18, 2010 5:14 pm | |
| -Офф..незнам . - гледах го . После погледнах Дид .. -А ти стига си се сърдила..Ще се грижа за него,ще му чистя,ще го разхождам..-изброявах всичко което ми хрумне въпреки , че ще и го водя от време на време.Та нали тя сама каза , че ще ми помага.. -И..благодаря за неочаквания подарък..все пак .. - казах..
| |
|
| |
Дид Салватор Admin
| Заглавие: Re: Къщата на Деймън Чет Ное 18, 2010 5:15 pm | |
| - Пак заповядай. - засмях се. Той ме погледна ядосано. - Аз да спра да се сърдя така ли ?! Виж се ти. - казах. - Постоянно ми хвърляш гневни погледи.. | |
|
| |
Деймън
| Заглавие: Re: Къщата на Деймън Чет Ное 18, 2010 5:25 pm | |
| -Кой ? Аз ли ? Гневни погледи ? Оо..я стига .. - казах.. -Сега какво..не ми даваш да те погледна ли ? - станах и застанах до прозореца.. -Гневни погледи ? - повторих пак. - Че аз така си гледам попринцип..
| |
|
| |
Дид Салватор Admin
| Заглавие: Re: Къщата на Деймън Чет Ное 18, 2010 5:29 pm | |
| Той отиде до прозореца. - Не гледаш така.. - казах. Станах от диванчето на което бях седнала,отидох до него и нежно го целунах. Изчаках да видя реакцията му. | |
|
| |
Деймън
| Заглавие: Re: Къщата на Деймън Чет Ное 18, 2010 5:49 pm | |
| -Напротив..така си гледам.. - казах.. Тя стана от дивана и тръгна към мен..после ме целуна.След това се отдръпна.Незнаех какво да направя , за това и аз я целунах.Кучето се разджавка..обърнах се към него: -Шшт..тихо - скарах му се и отново се обърнах към Дид..
| |
|
| |
Дид Салватор Admin
| Заглавие: Re: Къщата на Деймън Чет Ное 18, 2010 5:54 pm | |
| Той ме целуна а кучето започна да джафка. - Шшт... тихо. - скастри го Дей и отново се обърна към мен. Придърпах го към себе си и отново го целунах. | |
|
| |
Деймън
| Заглавие: Re: Къщата на Деймън Чет Ное 18, 2010 8:50 pm | |
| Тогава аз задълбочих целувката като започнах да спускам устни по надолу.Спрях .. -Сигурна ли си че го искаш ? - попитах.. Тя ми отговори с целувка.Тогава я вдигнах на ръце като не отделях устни от нейните и се качихме по стълбите.Влязохме в стаята ми и я оставих на леглото.. | |
|
| |
Дид Салватор Admin
| Заглавие: Re: Къщата на Деймън Чет Ное 18, 2010 8:54 pm | |
| - Сигурна ли си че го искаш ? - попита ме той. Отговорих му с целувка. - Това какво ти говори? - попитах. Качихме се в спалнята и легнахме на леглото. Набарах копчетата на ризата му и бавно започнах да ги разкопчавам. | |
|
| |
Деймън
| Заглавие: Re: Къщата на Деймън Чет Ное 18, 2010 9:23 pm | |
| Тя съблече ризата ми и я хвърли на земята.Аз се засмях,а Дид се търколи като застана върху мен.Повдигнах се и й помогнах да свали блузката си.Охапах я леко по врата.Превъртяхме се и вече аз бях отгоре,въпреки че за малко щяхме да паднем от леглото.Започнах да целувам устните й ..Плъзнах устни надолу по врата й,гърдите и корема... | |
|
| |
Дид Салватор Admin
| Заглавие: Re: Къщата на Деймън Пет Ное 19, 2010 4:23 pm | |
| Захвърлих ризата му някъде настрани,след което той махна блузата ми. Преплетох пръсти в косата му и леко го захапах за врата. Сигурна съм , че не го болеше изобщо,защото не каза нито дума. | |
|
| |
Деймън
| Заглавие: Re: Къщата на Деймън Пет Ное 19, 2010 4:41 pm | |
| След няколко минутки всички излишни дреши бяха захвърлени.Тя ме бутна и застана отново върху мен.По лицето й плъзна дяволска усмивка.. На сутринта след една дълга нощ се събудих до нея.Дид още спеше.Нежно я погалих и се измъкнах бавно от леглото.Слязох долу и направих закуска..палачинки.Сложих ги на една табла и ги качих горе заедно с чаша портокалов сок.. -Ставай поспаланке ! - засмях се и седнах до нея..Дид се прозя и потърка очи след това се усмихна..
| |
|
| |
Дид Салватор Admin
| Заглавие: Re: Къщата на Деймън Пет Ное 19, 2010 4:45 pm | |
| - Ставай поспаланке. - чух гласа на Деймън. Прозях се. - Това закуска ли е ? - усмихнах се и го целунах. - Я да видим моя Деймън,става ли за готвач. - засмях се. | |
|
| |
Деймън
| Заглавие: Re: Къщата на Деймън Пет Ное 19, 2010 4:52 pm | |
| -Хах..как да не ставам за готвач бе .. айде яж да видиш , че съм по-добър и от готвача на изискан ресторант ! - засмях се и бутнах таблата към нея.. -Яя..какво чух..твоя Деймън ? Че от къде на къде съм твой ? - първо бях сериозен , но после се засмях .. -Шегувам се .. целия съм твой ! - целунах я и си полегнах от другата страна на леглото.. | |
|
| |
Дид Салватор Admin
| Заглавие: Re: Къщата на Деймън Пет Ное 19, 2010 4:54 pm | |
| Започнах да ям. Мм.. - Вкусноо.. - засмях се. - Ставаш за готвач. - ухилих се. Погледнах го. - Че как да не си мой. - засмях се. След малко бях готова с храната. - Ауу..наядох се. - засмях се. | |
|
| |
Деймън
| Заглавие: Re: Къщата на Деймън Пет Ное 19, 2010 5:05 pm | |
| -Ми как да не ставам .. ти съмняваш ли се в мен ? - засмях се.. -Нацапала си се с шоколад .. - засмях се и я целунах .. -Вече нямаш .. - усмихнах се дяволито. Чу се как някой джавка.Беше кучето,че кой друг .. -Какво иска пък сега.. отивам да му дам да яде .. - пуфтях и се запътих на долу , но се върнах и казах : -А ти не мърдай от тук ! Ясно ? - целунах я и слязох при кучето..
| |
|
| |
Дид Салватор Admin
| Заглавие: Re: Къщата на Деймън Пет Ное 19, 2010 5:08 pm | |
| - Нищо такова...никак не се съмнявам в теб. - ухилих се. - Оцапала си се с шоколад. - каза той и ме целуна. - Вече нямаш . - засмя се и ме целуна. - Мерсии.. - засмях се. Кучето започна да лае. - Добре. - казах като послушно дете. След малко Дей се върна .. - Доволно ли е кучето ? - засмях се. | |
|
| |
Деймън
| Заглавие: Re: Къщата на Деймън Пет Ное 19, 2010 5:23 pm | |
| -Де да беше..-направих недоволен поглед.. Легнах на леглото нацупен..Замислих се..изведнъж скочих и казах : -Сетих се..кучето ще се казва Елвис.Да точно така , Елвис . Защото много мрънка като Елвис Пресли !! - казах въодушевено.. -Елвис..къц-къц .. - започнах да подсвирквам и да го викам . Дид ме погледна стресната.. -Какво трябва да свиква - продължавах да си подсвирквам..
| |
|
| |
Дид Салватор Admin
| Заглавие: Re: Къщата на Деймън Пет Ное 19, 2010 5:29 pm | |
| - Деймън.. - казах и хванах лицето му в дланите си. - Съвземи сее!! - казах и го целунах. - Кучето се казва Елвис..добре. Но стига си си тананикал..оглуши цялата къща. - казах и се засмях. Погледнах го. - Искаш ли да излезем някъде ? - усмихнах се. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Къщата на Деймън | |
| |
|
| |
| Къщата на Деймън | |
|