| Къщата на Деймън | |
|
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Деймън
Брой мнения : 106 Join date : 17.11.2010
| Заглавие: Re: Къщата на Деймън Пет Ное 19, 2010 5:36 pm | |
| -Няма значение .. нека да ме чуе .. - засмяхме се.. -Мм..къде например ? - попитах и се замислих.. -На мен лично .. много,много не ми се мърда от леглото . - казах и се ових с чаршафа.Тя ми хвърли един поглед.. -Какво ? - казах.Хвърлих чаршафа върху нея и започнах да я гъделичкам .. -Сега ще видиш ти ! Какви погледи ми хвърляш ти , а ? - неспирах да я гъделичкам , а Дид се превиваше от смях..
| |
|
| |
Дид Салватор Admin
Брой мнения : 1203 Join date : 06.10.2010 Местожителство : Мистик Фолс
| Заглавие: Re: Къщата на Деймън Пет Ное 19, 2010 5:43 pm | |
| Той метна чаршафа върху мен и започна да ме гъделичка. - Деймън сприи.. - превивах се от смях. Започнах и него да гъделичкам. - Сега ще видиш ти. - казах и преплетох ръцете си около врата му. Целунах го и се засмях. Продължавах да го гъделичкам. | |
|
| |
Деймън
| Заглавие: Re: Къщата на Деймън Пет Ное 19, 2010 5:47 pm | |
| -Деймън сприи.. - имитирах я .. -Какво ще стане , ако не спра ? - засмях се .. Тя започна да ме гъделичка.. -Мм..красавице аз нямам гъдел .. - засмях се дяволито и я целунах..След това продължих да я гъделичкам.. -Много ли те е гъдел , а ? - смеех се ..
| |
|
| |
Дид Салватор Admin
| Заглавие: Re: Къщата на Деймън Пет Ное 19, 2010 5:51 pm | |
| Тръшнах се на леглото и се правех,че не ме е гъдел. - Деймънн.. - изсъсках. Той спря да ме гъделичка,аз се надигнах и го целунах. - Няма да посмееш,да ме гъделичкаш,отново,иначе жестоко ще ти се разсърдя. - усмихнах се дяволито. | |
|
| |
Деймън
| Заглавие: Re: Къщата на Деймън Пет Ное 19, 2010 6:03 pm | |
| -Ще видим .. - засмях се Изкарахме си главите отвън , а Дид беше рошава.. -Рошава си .. - засмях се и й оправих косата след това я целунах..Тя се измъкна от леглото и започна да се облича.. -Мм..къде ще ходиш ? - тръшнах се на възглавницата и затворих очи.. -Не ми се става .. - започнах да се протягам и отворих очи..
| |
|
| |
Дид Салватор Admin
| Заглавие: Re: Къщата на Деймън Пет Ное 19, 2010 6:06 pm | |
| Станах и започнах да се обличам. - Отиваме навън. - казах. - Хайде ставай. Казах и скочих отгоре му. Погалих го по бузата и го целунах. - Тежа ли ти ? - погледнах го дяволито. | |
|
| |
Деймън
| Заглавие: Re: Къщата на Деймън Пет Ное 19, 2010 6:12 pm | |
| -Не , но не мога да дишам.. - направих се , че кашлям и тя слезе..Продължих да се правя,че не мога да дишам.. -Изкуствено дишане .. - казах задавено ..след това се засмях и станах.. -Къде ще ходим ? - попитах докато се обличах.След това влязох в банята да се измия и се върнах при Дид като взех часовника си от нощното шкафче..
| |
|
| |
Дид Салватор Admin
| Заглавие: Re: Къщата на Деймън Пет Ное 19, 2010 6:17 pm | |
| - Амии..не знам. - засмях се. - Но просто не ми се седи вкъщи. - усмихнах се и го целунах. Замислих се. - Дей..искаш ли да идем на боулинг ? - погледнах го. | |
|
| |
Деймън
| Заглавие: Re: Къщата на Деймън Пет Ное 19, 2010 6:27 pm | |
| -Ами..става . - усмихнах се и я целунах.. -Какво ще го правим кучето .. ще преобърне къщата докато ни няма.А..сетих се..в съседната къща живее едно момче ще му го дам да го разхожда .. - станах от леглото и подадох ръка на Дид.Тя ме хвана и слязохме на долу.Взех Елвис и излязохме от вкъщи.Оставих го при съседите и тръгнахме към боулинга ..
| |
|
| |
Деймън
| Заглавие: Re: Къщата на Деймън Пет Ное 26, 2010 6:00 pm | |
| С Дид пристигнахме вкъщи и влязохме.. -Изчакай ме тук .. няма да се бавя. - целунах я и прибягах нагоре по стълбите.. Влязох в стаята си и извадих един куфар..Отворих гардероба си и грабнах няколко дрехи и ги напъхах в куфара.Взех го и слязох надолу.. -Готов съм .. - казах.. -Сега трябва да вземем кучето от мойте съседи и да го заведем при твойте.. - казах и се засмях..
| |
|
| |
Дид Салватор Admin
| Заглавие: Re: Къщата на Деймън Пет Ное 26, 2010 6:10 pm | |
| Като погледнах куфара който напълни,се успокоих,че не съм взела прекалено много неща. - Добре. - усмихнах се. Отидохме до съседите му и прибрахме кученцето. След секунди бях пред моята къща и оставих животното при съседите ми и се върнах при Дей пред неговата къща. - Хубаво е да си вампир..можеш да тичаш страшно бързо. - засмях се. - А сега..хайде към летището. - усмихнах се и влязохме в колата.
| |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Къщата на Деймън | |
| |
|
| |
| Къщата на Деймън | |
|