Предпечат, бърз набор |
Град Варна |
|
В Мистик Фолс е облачно,но в сряда времето ще се оправи и ще е слънчево.Към петък ще вали обилно,а събота и неделя ще са със силни ветрове.
Предстоящи пълнолуния:
|
Vote for us! | |
|
| Имението на Касандра Пиърс | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Касандра Пиърс
Брой мнения : 80 Join date : 07.10.2010 Age : 28
| Заглавие: Имението на Касандра Пиърс Съб Окт 09, 2010 5:15 pm | |
| Къщата: Спалнята: Банята: Холът: Гостната: Кухнята: Трапезарията: Стаята на Каси: Банята на Каси: Библиотеката: Гаража: Колата на Каси: Градината: | |
| | | Роуз Татейлилан
Брой мнения : 55 Join date : 07.10.2010 Местожителство : Somewhere between the vikings you might find me ...
| Заглавие: Re: Имението на Касандра Пиърс Съб Окт 09, 2010 11:27 pm | |
| - Ето ни и нас... Уау. - бяха първите ми думи, когато видях "къщата". Каква ти къща, това си беше цял замък... като този, с който започват продукциите на "Дисни", помислих си. Що за ирония. По стар навик се опитах просто да си вляза - все пак бях вампир от само половин-една година, пък и нали можех да си влизам преспокойно в моята си къща... Усетих как сякаш се блъскам в невидимата преграда на входната врата. Изръмжах гневно. Мразех такива ситуации. Още повече пък, че това човешко момиче беше напълно наясно защо не мога да вляза. - Трябва да ме поканиш. - напомних й, като прекратих опитите да вляза. Облегнах се на вратата. - Но нека е нещо като "влизай" или "заповядай", а не "ела да пийнем по едно кафе", защото последното няма да свърши работа. - засмях се, гневът ми от бара си беше отишъл... | |
| | | Касандра Пиърс
| Заглавие: Re: Имението на Касандра Пиърс Съб Окт 09, 2010 11:34 pm | |
| Когато пристигнахме се засмях на реакцията и. - Това е домът ми.- тръгнах към входната врата, но Роуз не влизаше. Сякаш се бореше с вратата. Засмях се, но скоро просто стиснах устни и направих поклон пред нея. - Бихте ли ме удостоили с честта да влезете мадам?- вдигнах поглед към нея, а тя се заливаше от смях. Последвах примера и и просто махнах с ръка. - Хайде влизай.- тръгнах към кухнята, преди тя да е прекрачила прага. - Искаш ли кафе?-попитах по стар навик, но замръзнах на място. Вампирите пиеха ли кафе? - Аз...ъм...-загризах устна и се подпрях на стената, чудейки се. | |
| | | Роуз Татейлилан
Брой мнения : 55 Join date : 07.10.2010 Местожителство : Somewhere between the vikings you might find me ...
| Заглавие: Re: Имението на Касандра Пиърс Нед Окт 10, 2010 12:54 pm | |
| Изгледах я възмутено. Какво, тя да не би да си мислеше, че вампирите не ядем/пием нищо друго освен кръв. Поклатих глава. Сведенията й по въпроса явно се основаваха основно на четенето на поредици от тип "Граф Дракула". Никаква реална представа. Но, помислих си, откъде едно човешко момиче ще знае всичко с подробности? - Не ми се пие кафе. - изтегнах се като котка на стола си. - Предпочитам... нулева отрицателна. - имах удоволствието да видя как очите й се разширяват от ужас, преди да се разсмея с глас. - Не обичам кафе, но съм маниачка на тема кока-кола. - казах, все още през смях. | |
| | | Касандра Пиърс
| Заглавие: Re: Имението на Касандра Пиърс Нед Окт 10, 2010 1:33 pm | |
| Вцепених се. Това бе моята кръвна група. Но тази подробност щях да си я спестя. Не знам кое и беше толкова смешно. - Виж сега...не очаквай от мен да знам всичко за всички и всичко.- усмихнах и се и дори леко се засмях. Обърнах се и тръгнах към хладилника. Извадих от там две кутийки с кола и тръгнах обратно към Роуз, но ми хрумна една идея. Приближих се на пръсти към нея и спрях до стената, като се опитвах да се слея с боята. - Ето ти колата!- извиках към нея и метнах кутийката към нея. Тя без проблем я улови и дори се подсмихна. Свлякох се по стената и седнах на земята. Все още я гледах доста стреснато. Накрая се отказах и просто реших да приемам странните и реакции за даденост и да не им обръщам особено внимание. - Има ли още вампири във Фелс Чърч? Как стана вампир? Имам предвид самото превръщане. Можеш ли...кхъм...- прехапах устна и я погледнах виновно. Правех всичко по силите си да не се разсмея. - Можеш ли да се превръщаш в прилеп? Четеш ли мисли? Вярно ли е, че можеш да ходиш по стената?- сега вече се разсях. Не си я представях да лази по стената като паяк, ръмжейки и имитирайки Дракула. Отворих колата си и отпих, чакайки отговора и. Все още бях нащрек, в случай че реши да види каква съм на вкус. Но два ли щеше да го направи. Имах и доверие, колкото и шантаво да звучи. Ако искаше да ме убие, щеше вече да го е направила. Пък и тя не беше такава. Бях убедена и чак след всичко това, се отпуснах на стола си и затворих очи. Бях уморена, а гласът и ме приспиваше. И сега ми хрумна още един въпрос. Почти подскочих на стола си. - А да...можете ли да спите?- отново я гледах виновно с леека усмивка на уста. | |
| | | Роуз Татейлилан
| Заглавие: Re: Имението на Касандра Пиърс Нед Окт 10, 2010 2:02 pm | |
| Пфу. Ето още въпроси. Интервю с вампир. (ха-ха... Няма що.) - Най-общо казано, в много отношения приличаме на хората. Ядем, спим, не можем да се превръщаме в прилепи или да пълзим по стените. - завъртях очи при последните думи. Що за фантасмагории. - Не чета мисли, способностите ми са контрол над елемента Огън и Хипноза. А самото превръщане... казах ти, грозна история е. Искали са да съм аз година преди да ме превърнат... в моята страна - Финландия - аз бях доста известна още на петнадесет години. Да, ние европейците не живеем все още на племена, нито пък сме първобитни. - засмях се, знаех какво е мнението на американците за нас в повечето случаи. - Решили, че съм подходяща и.. една година по-късно, тъкмо бях навършила седемнадесет, те ме отвлякоха след един концерт. Останалото е история. - въздъхнах и се върнах към академичния тон, преди да е забелязала проблясъка на носталгия в гласа ми. - И да, има и други вампири във Фелс Чърч или поне така мисля... Нещо друго? - в гласът ми проблясна надежда, че не видяла как замалко да стана лигава и сантиментална и да зароня сълзи за стария си живот... | |
| | | Касандра Пиърс
| Заглавие: Re: Имението на Касандра Пиърс Нед Окт 10, 2010 2:11 pm | |
| Въздъхнах. - Не те питах за това как са те избрали, а как по принцип се става вампир. С...ритуал или ако някой те убие. Това ми беше толкова интересно. Иначе....- гласът ми се помрачи. - Съжалявам за предишния ти живот. Но...ти все още можеш да се върнеш и да го продължиш.- опитвах се да звуча оптимистично, но...не ми се получаваше особено. В този момент чух почукване на входната врата. - Ей сега идвам...-казах на висок глас и погледнах към Роуз. Това се отнасяше и за нея. - 5 минути.- казах и лаконично и тръгнах към вратата. Щом отворих, там стоеше... ПП-Мария, Вики Донован ще дойде, за да запознаем героите си. Ще правим купон на плажа и всички са поканени, но първо трябва да се срещнем с нея.
Последната промяна е направена от Касандра Пиърс на Нед Окт 10, 2010 2:36 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
| | | Вики Донован
Брой мнения : 329 Join date : 09.10.2010 Age : 28 Местожителство : Мистик Фолс
| | | | Касандра Пиърс
| Заглавие: Re: Имението на Касандра Пиърс Нед Окт 10, 2010 2:39 pm | |
| Момиче със светлокестенява коса, стоеше и ме гледаше очаквателно. Замислих се за миг и после взех да се осъзнавам. - Вики!- прегърнах я. Не я бях виждала отдавна и сега бях толкова щастлива да се видим. - Как си? Какво правиш тук?- започнах с въпросите, но се усетих, че я държа на прага. - Влизай, ще се запознаеш с едно друго момиче тук. Тя е моя приятелка.- усмихнах се отново и леко я дръпнах за ръката навътре... | |
| | | Вики Донован
| Заглавие: Re: Имението на Касандра Пиърс Нед Окт 10, 2010 2:44 pm | |
| -Хеей Много се радвам,че ме позна :) прегърнах я и й се усмихнах -Аз живея тук и след като разбрах,че си се преместила много се зарадвах и реших да намина да те видя :) Седнахме на дивана в хола,а тя ме слушаше внимателно и си личеше,че наитина е радостна. -Ами ти,какво става с теб?Защо се премести? :) | |
| | | Касандра Пиърс
| Заглавие: Re: Имението на Касандра Пиърс Нед Окт 10, 2010 4:46 pm | |
| - Ами моето е дълга история.- засмях се. - Искаш ли нещо за пиене?- стигнахме в хола и Роуз ме погледна любопитно. - Това е Вики, една моя добра приятелка. Вики, това е Роуз. Една моя нова, но също добра приятелка.- отново се разсмях. Аз отивам да донеса питиета, а вие може да се запознаете малко по-подробно. А после Вики искаше да ми кажеш нещо...-смръщих се за мег, чудейки се какво е искала да ми сподели, но това щеше да изчака. Възвърнах старата усмивка на лицето си и тръгнах към кухнята. | |
| | | Вики Донован
| Заглавие: Re: Имението на Касандра Пиърс Нед Окт 10, 2010 4:55 pm | |
| -Добре,Кат. -Здравей :) Аз съм Вики,приятно ми е :) Роуз ми се усмихна:) -Аз исах да ви предложа да направим купон на плажа към 18:30 :) | |
| | | Касандра Пиърс
| Заглавие: Re: Имението на Касандра Пиърс Нед Окт 10, 2010 5:37 pm | |
| Върнах се с питиетата и чух последните думи на Вики. - Но това е страхотна идея! Хайде да отиваме на плажа. Вече закъсняваме.-засмях се и задърпах и двете момичета към вратата, като така не дадох възможност на Роуз да протестира. Скоро вече бяхме в колата ми и пътувахме към плажа, а аз отново се чувствах като 12-годишна на концерт на бойгрупа. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Имението на Касандра Пиърс | |
| |
| | | | Имението на Касандра Пиърс | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |