| Мол в Будапеща | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Дид Салватор Admin
Брой мнения : 1203 Join date : 06.10.2010 Местожителство : Мистик Фолс
| Заглавие: Мол в Будапеща Нед Дек 05, 2010 7:52 pm | |
| | |
|
| |
Дид Салватор Admin
| Заглавие: Re: Мол в Будапеща Нед Дек 05, 2010 7:53 pm | |
| С Деймън стигнахме до МОЛ-а . Беше..уоу огромен. - Тук всичко ли е красиво и огромно?! - попитах когато влязохме. Пред очите ми беше един огромен магазин за чанти. - Деймън!!! - изписках и го дръпнах за ръката. - Вижж!! - посочих магазина. | |
|
| |
Деймън
Брой мнения : 106 Join date : 17.11.2010
| Заглавие: Re: Мол в Будапеща Нед Дек 05, 2010 8:07 pm | |
| -Божее..дай ми сили .. - казах и се хванах за главата. -Виж ме ! Целия съм мокър и съм с къс ръкав , а ти за чанти мислиш .. - казах. Тя направи муцунка.. -Чанти после , муци ! - отвърнах и я задърпах към един магазин за дрехи.. Влязохме вътре и започнах да разглеждам..
| |
|
| |
Дид Салватор Admin
| Заглавие: Re: Мол в Будапеща Нед Дек 05, 2010 8:09 pm | |
| Дей започна да гледа дънки и блузи с дълъг ръкав , а аз тихичко се измъкнах и изтичах в магазина за чанти. Деймън си нямаше и на представа че вече ме няма. Влязох в магазина за чанти и започнах да разглеждам. | |
|
| |
Деймън
| Заглавие: Re: Мол в Будапеща Нед Дек 05, 2010 8:14 pm | |
| Харесах си няколко дрешки и се огледах за Дид..Нямаше я .. Звъннах й ,но не вдигна..Платих на касата и бързо излязох от магазина..Първата ми мисъл беше магазина за чанти..Беше там и разглеждаше. -Ем..добре щом така ще правим .. - казах си и тръгнах на някъде. Седнах в близкото кафене и си поръчах едно капучино..
| |
|
| |
Дид Салватор Admin
| Заглавие: Re: Мол в Будапеща Нед Дек 05, 2010 8:26 pm | |
| Деймън си мислеше,че може да ми избяга. Купих една чанта и излязох. Естествено,видях го в кафенето. - Здравей. - целунах го. - Купи ли си дрехи. - изкисках се. Погледнах го и се настаних го него. | |
|
| |
Деймън
| Заглавие: Re: Мол в Будапеща Нед Дек 05, 2010 8:42 pm | |
| -Mм..дам . - казах -А ти чантичка ? - попитах съркастично.. Сервитьорката донесе капучиното ми.. -Благодаря .. - казах. -Ти ще пиеш ли нещо ? - обърнах се към Дид любезно..
| |
|
| |
Дид Салватор Admin
| Заглавие: Re: Мол в Будапеща Пон Дек 06, 2010 11:18 am | |
| - Стига дее..какво толкова,знаеш,че съм маниачка на тема чанти. - нацупих се. - А това беше невероятен магазин.. Казах и го погледнах лошо. Сервитьорката ме погледна настоятелно и аз се обърнах с досада към нея. - Не искам нищо.. - казах и тя хвърли един "хубав" поглед към Деймън и одиде на другия край на кафето. | |
|
| |
Деймън
| Заглавие: Re: Мол в Будапеща Съб Дек 11, 2010 1:17 pm | |
| -Поне можеше да ме изчакаш .. - казах. Разбърках капучиното си и отпих.. -Ам..не можах да ти честитя..Честито ! - намигнах й и се облегнах назад. Тя ме изгледа лошо..Стана взе си чантата и тръгна на някъде..
| |
|
| |
Дид Салватор Admin
| Заглавие: Re: Мол в Будапеща Съб Дек 11, 2010 1:23 pm | |
| Ще ми се цупи за някаква чанта. Добре.. И аз мога да играя тази игра. Станах,взех си чантата и излязох от скапания мол. Навън валеше проливен дъжд. Да,супер. Едно такси мина покрай мен и спря. Качих се и казах. - Към тази улица,моля. - казах и подадох едно листче с името на улицата на човека. - Дадено.. - кимна шофьорът и тръгна към летището. Няма какво повече да правя тук. | |
|
| |
Деймън
| Заглавие: Re: Мол в Будапеща Съб Дек 11, 2010 1:32 pm | |
| Пхах..Да ходи където си иска.. - казах си.След няколко секунди скочих..оставих пари на масичката и станах..Тичайки тръгнах към изхода на мола. -Супер.. - казах . Нямаше я и валеше ужасен дъжд..Огледах се за такси , но тези които минаха бяха пълни..нямах време да чакам някое да спре за това тръгнах да бягам към хотела с всичка сила..Валеше толкова силно , че все едно небето се изсипва върху мен..а явно май имаше защо ..
| |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Мол в Будапеща | |
| |
|
| |
| Мол в Будапеща | |
|