Предпечат, бърз набор |
Град Варна |
|
В Мистик Фолс е облачно,но в сряда времето ще се оправи и ще е слънчево.Към петък ще вали обилно,а събота и неделя ще са със силни ветрове.
Предстоящи пълнолуния:
|
Vote for us! | |
|
| Летището в Будапеща | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Дид Салватор Admin
Брой мнения : 1203 Join date : 06.10.2010 Местожителство : Мистик Фолс
| Заглавие: Летището в Будапеща Съб Ное 27, 2010 5:00 pm | |
| Това е летището в Будапеща. | |
| | | Дид Салватор Admin
| Заглавие: Re: Летището в Будапеща Съб Ное 27, 2010 5:02 pm | |
| По пътя с Дей бяхме заспали,но малко преди да кацнем се събудихме. - Пристигаме. - казах и се усмихнах. - Пътници,откопчайте коланите си,пристигнахме. - каза стюардесата. Направихме го,и скоро вече бяхме пред самолета с багажите си. - Здравей,Будапеща. - казах си наум и се засмях. | |
| | | Деймън
Брой мнения : 106 Join date : 17.11.2010
| Заглавие: Re: Летището в Будапеща Нед Ное 28, 2010 11:18 am | |
| С Дид слязохме от самолета и си взехма багажа.Тръгнахме към изхода на летището.След като бяхме вече отвън казах на Дид : -Е..сега какво ще правим ? - попитах.. -Предполагам , че ще се настаним в хотел .. - засмях се.. Слънцето грееше силно и лек топъл вятър подухваше..
| |
| | | Дид Салватор Admin
| Заглавие: Re: Летището в Будапеща Нед Ное 28, 2010 5:29 pm | |
| -Предполагам , че ще се настаним в хотел .. - засмя се Дей.. -Ами да..и аз така предполагам. - засмях се след което сложих слънчевите си очила. Това слънце печеше толкова силно. -Как издържаш без очила!? - възкликнах.
| |
| | | Деймън
| Заглавие: Re: Летището в Будапеща Нед Ное 28, 2010 5:46 pm | |
| -Като сме почнали да предполагаме .. - засмях се. -Предполагам , че ще хванем някое такси .. - погледнах я. -Как издържаш без очила!? - каза Дид.. -Ами игнорирам слънцето .. - засмях се. Направих знак с ръка на идващото такси и то спря.Ние се качихме и аз казах на шофьора да ни закара в някой хотел и тръгнахме..
| |
| | | Дид Салватор Admin
| Заглавие: Re: Летището в Будапеща Съб Дек 11, 2010 2:18 pm | |
| Таксито спря и аз слязох. На негово височество явно не му пукаше за мен особено много. - Ъм..билет за Париж..би трябвало да имам отстъпка,на една екскурзия съм. - казах несигурно. Дали това което правех всъщност беше правилно..Тръснах главата си и си казах. "Не ми пука.." - Да,ей сега ще ви дам билета. - усмихна се момичето зад бюрото и след секунди вече бях с билет за Париж в ръката си. - Така.. - прошепнах. Полетът беше след 15 минути. Седнах на едно диванче и зачаках да дойде време да..отида в Париж. | |
| | | Деймън
| Заглавие: Re: Летището в Будапеща Съб Дек 11, 2010 2:34 pm | |
| Тичах ужасно бързо и се надявах да не я изпусна..Отидох до таблото с полетите ..До полета за Париж остваха само 2 минути , а за Лондон полувин час..Импулсивно се насочих към самолета за Париж..Бягах ли бягах..Застанах пред едно голямо стъкло..видях как един самолет излита..погледнах часовника си ..Да,той беше ..това бе самолета за Париж..Изпуснах я..Нямаше какво друго да направя освен да се кача на следващия полет..Взех билет и седнах , чакайки да стане време..Часовника тик-такаше в главата ми и аз не издържах..защо следващия полет е чак след 20 минути..прекалено много време.. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Летището в Будапеща | |
| |
| | | | Летището в Будапеща | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |