| Замъка в Будапеща | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Дид Салватор Admin
Брой мнения : 1203 Join date : 06.10.2010 Местожителство : Мистик Фолс
| Заглавие: Замъка в Будапеща Пет Ное 26, 2010 5:51 pm | |
| | |
|
| |
Деймън
Брой мнения : 106 Join date : 17.11.2010
| Заглавие: Re: Замъка в Будапеща Вто Ное 30, 2010 7:12 pm | |
| С Дид излязохме от хотела и започнахме да се разхождаме.От далече се виждаше висока кула и аз предложих да отидем.Не бързахме , защото все пак разглеждахме и улиците,по които минавахме.След около половин час стояхме пред огромен..замък. -Замък ? Уоу.. - повдигнах глава и го огледах. -Хайде да се разходим из него .. - казах и задърпах Дид навътре..
| |
|
| |
Дид Салватор Admin
| Заглавие: Re: Замъка в Будапеща Вто Ное 30, 2010 7:17 pm | |
| - Ъъъ..ти влизай..аз..ще остана тук.. - казах Огледах,по-подробно огромното чудо което седеше точно пред очите ми. Брррррррр.. Беше .. хм..някакъв неоппределен цвят,високо,зловещо..от всичко по малко. - Чао.. - казах.
| |
|
| |
Деймън
| Заглавие: Re: Замъка в Будапеща Вто Ное 30, 2010 7:19 pm | |
| -Какво ? Защо ще седиш тук ? - погледнах я.. -Хайде де.. - направих муцунка. Дид се засмя.. -Не се смей , а идвай !! - казах убедително .
| |
|
| |
Дид Салватор Admin
| Заглавие: Re: Замъка в Будапеща Вто Ное 30, 2010 7:23 pm | |
| - Да..аз..ще си остана тук.. - казах. - Няма да ме накараш да вляза в това сиво,грозно,високо,зловещо..място. - казах. Бутнах го към входа. - Ти отивай.. - казах. | |
|
| |
Деймън
| Заглавие: Re: Замъка в Будапеща Вто Ное 30, 2010 8:33 pm | |
| -Хайде , де .. - казах -Тогава щом няма да влизаш и аз няма да вляза ! - казах като кръстосах ръце и я погледнах.. -Не ме гледай така ! ..И сега какво ..страх ли те е ? - попитах.
| |
|
| |
Дид Салватор Admin
| Заглавие: Re: Замъка в Будапеща Вто Ное 30, 2010 8:35 pm | |
| - ЪГХХ!! - изкрещях,минах покрай него хващайки го за ръката,влязохме в тъпия замък и след секунди го изведох навън. - Доволен?! Влязох! - казах не гледайки напред ами към него. Изведнъж усетих че се спъвам в нещо и паднах с лице към земята. | |
|
| |
Деймън
| Заглавие: Re: Замъка в Будапеща Пет Дек 03, 2010 9:17 pm | |
| Дид ме вкара вътре за секунди и излязохме.. -Много бързо .. нищо не видях само където ми се зави свят ! -казах -Офф..какво пак не си доволна ? Да се облеча и гримирам като клоун и да ти пея ли искаш ? - измърморих. Дид се спъна в нещо и падна.. -Ето на..замъка ти го връща .. - засмях се без Дид да разбере и я дигнах от земята. -Или не..по-добре да се облеча като калбой и да яздя бикове ..искаш ли ? - облегнах се на стената на замъка и кръстосах ръце..
| |
|
| |
Дид Салватор Admin
| Заглавие: Re: Замъка в Будапеща Пет Дек 03, 2010 9:24 pm | |
| - ДЕЙМЪН ! - изкрещях. - Погледни ме!! - казах и посочих дрехите си. - Вали сняг,умнико! - извиках. Той ме погледна объркано. - Виж! - посочих земята. | |
|
| |
Деймън
| Заглавие: Re: Замъка в Будапеща Пет Дек 03, 2010 9:28 pm | |
| -Къде ? - погледнах земята.. -Хайде стига .. Не може да бъде ! - казах и се огледах. -Та нали дойдохме тук,зощото времето в Мистик Фолс не беше хубаво . - казах и се засмях. Подадох ръка към небето и няколко снежинки паднаха върху нея.. -Честит първи сняг,бонбонке ! - засмях се и я целунах..
| |
|
| |
Дид Салватор Admin
| Заглавие: Re: Замъка в Будапеща Пет Дек 03, 2010 9:30 pm | |
| Ухилих се. - Честит и на теб. - усмихнах се и го целунах отново. - А сега.. - извадих фотоапарата. - Падай. - бутнах го и той залитна,след което падна. - Снимкии!! - засмях се. | |
|
| |
Деймън
| Заглавие: Re: Замъка в Будапеща Пет Дек 03, 2010 9:34 pm | |
| Дид ме бутна на снега.. и извади фотоапарата.. -Ааа..не !! Да не си посмяла ! .. - казах и захрих лицето си. Дид снима.. -Ахх..ти !! - обърнах се по гръб без да обърна внимание , че се нагълтах със сняг..Дид продължаваше да снима и да се хили.. -Сега ще видиш ти ! - казах. Изправих се.Взех фотоапарата и започнах да я снимам.Тя вървеше назад и падна върху снега.. -Хах .. Стана супер снимка! - засмях се.
| |
|
| |
Дид Салватор Admin
| Заглавие: Re: Замъка в Будапеща Съб Дек 04, 2010 6:46 pm | |
| - Мъртъв си! - заплаших го и започнах да го гоня из снега,който вече се беше натрупал доста.. - И така,скъпи ми Деймън.. - посмихнах се и бутнах фотоапарата от ръцете му. - Опа.. - погледнах невинно. - Без без без да искам. - въздъхнах. Деймън нещо се натъжи. - И така..да преминавам към следващия план.. - подсмихнах се и го бутнах и паднахме заедно в снега. Изкисках се. | |
|
| |
Деймън
| Заглавие: Re: Замъка в Будапеща Съб Дек 04, 2010 7:42 pm | |
| -Ооо..така ли ? - казах като я гледах учудено. -И..какъв е този ''план'' -засмях се. Повдигнах глава от снега , защото тя замръзна и бях само по тениска.После седнах на снега и погледнах Дид. -Мис Салватор..когато сте готова , кажете .. - казах като направих жест с ръката си и се засмях..
| |
|
| |
Дид Салватор Admin
| Заглавие: Re: Замъка в Будапеща Нед Дек 05, 2010 5:47 pm | |
| - Какъв ли?? - засмях се и се направих че мисля. - Може би такъв,че се правя че нищо няма да ти правя,но всъщност в следващия момент ще скоча върху теб и ти ще си забучиш лицето в снега. - усмихнах се. Докато Дей разбере какво говоря,вече бях скочила върху него. | |
|
| |
Деймън
| Заглавие: Re: Замъка в Будапеща Нед Дек 05, 2010 5:54 pm | |
| Гледах и нищо не разбирах.. -Чакай..какво каз-- . Дид ме събори и зарових глава в снега.Изправих се отново и разтърсих глава.. -Ти си .. луда ! - казах и станах от земята. Дид остана долу както и очахвах.Бързо се наведох и я бутнах.Започнах да я търкалям в снега и той се лепваше по нея.. -Мм..какъв снежен човек..пардон вампир ще си направя ! - засмях се и продължавах да я търкалям.
| |
|
| |
Дид Салватор Admin
| Заглавие: Re: Замъка в Будапеща Нед Дек 05, 2010 5:57 pm | |
| Избутах го от мен и хванах ръцете му така,че да не може да мърда. - Ти.. - подсмихнах се. - Ако имах белезници..щях да те закопчая някъде тук и да стоиш мирно. - ухилих се. Целунах го и с едната си ръка взех малко сняг,докато той се хилеше му го набутах в устата. - Вкусно ли е? - ухилих се. - Ще науча рецептата и ще ти правя вкъщи. - изкикотих се и слязох от него. Изправих се и започнах да тичам наоколо защото Деймън ме гонеше. | |
|
| |
Деймън
| Заглавие: Re: Замъка в Будапеща Нед Дек 05, 2010 6:01 pm | |
| Изплюх снега и казах.. -ММ..белезници ли ? Какви пухкави ? Йей Дядо Коледа .. - разсмях се. Тръгнах да я гоня.Дид тичаше доста бързо , но успях да я настигна.Бутнах я на сняга и бях върху нея.. -Няма да ми избягаш , снежанке ! - засмях се и я целунах..
| |
|
| |
Дид Салватор Admin
| Заглавие: Re: Замъка в Будапеща Нед Дек 05, 2010 7:01 pm | |
| -Няма да ми избягаш , снежанке ! - засмя се и ме целуна.. -Мечтии мечтии.. - засмях се и се изстръгнах от "прегръдката" му. - Измъкнах сее!! - засмях се. Започнах отново да тичам наоколо.
| |
|
| |
Деймън
| Заглавие: Re: Замъка в Будапеща Нед Дек 05, 2010 7:10 pm | |
| Дид стана и отново започна да бяга..Реших да не се мъча и да я гоня затова.. просто застанах пред нея.. -Изненада ! - засмях се. -Какво стана ? Нали се беше измъкнала ? - изплезих и се и я хванах.Тя започна да се дърпа.. -Абе ти много бягаш ..спокойно не съм кумчо Вълчо .. - засмях се и отново си откраднах целувчица..
| |
|
| |
Дид Салватор Admin
| Заглавие: Re: Замъка в Будапеща Нед Дек 05, 2010 7:14 pm | |
| - Добре.. - засмях се. - Ти си Дядо Мраз.. - изплезих се и спрях да бягам,просто се отпуснах върху него и се загледах напред. Единственото което виждах беше сняг,и онзи умопомрачително гаден замък. Загрозяваше гледката.. | |
|
| |
Деймън
| Заглавие: Re: Замъка в Будапеща Нед Дек 05, 2010 7:19 pm | |
| В това което каза имаше и нещо вярно..''Дядо'' - хм..бях вампир и съответно бях доста старичък.''Мраз'' - еми..бях по тениска , защото времето беше хубаво и сега забръзвам.Да вярно си беше,затова не казах нищо само се подсмихнах. -Предлагам да се върнем в хотела и да си сложим нещо по-дебело и после пак на разходка..ако искаш разбира се. - погледнах я с предизвикателен поглед. Изведнъж се хванах за главата .. -Мамка му ! Май не сме си взели дебели дрехи .. - казах и хванах тила си.
| |
|
| |
Дид Салватор Admin
| Заглавие: Re: Замъка в Будапеща Нед Дек 05, 2010 7:27 pm | |
| - Аз взех.. - засмях се. - Ще носиш женски дрехи. Изкикотих се. - Хахх.. - погледнах ядосаната му физиономия. Задърпах го към хотела,след секунда бяхме там. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Замъка в Будапеща | |
| |
|
| |
| Замъка в Будапеща | |
|