| ......Harper....... | |
|
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Валерия
Брой мнения : 563 Join date : 18.10.2010 Age : 34 Местожителство : Мистик Фолс
| Заглавие: Re: ......Harper....... Пет Дек 17, 2010 3:32 pm | |
| Бяхме навън ,а Харпър беше само по тениска.Явно не му беше студено. -Опс? Леко със силата,рано е да ме посиняваш - засмях се и продължих да го замервам със сняг ..... -Ставаш ли за снежен човек? | |
|
| |
Харпър Колинс
Брой мнения : 198 Join date : 01.11.2010 Age : 30 Местожителство : Mystic Falls
| Заглавие: Re: ......Harper....... Съб Дек 18, 2010 4:24 pm | |
| - Изобщо. - засмях се. - И от къде това желание да ме направиш на ледена топка?? - ухилих се и за по-малко от секунда застанах зад нея. Обвих с ръце кръста й и изтръгнах снежната топка от ръката й. | |
|
| |
Валерия
| Заглавие: Re: ......Harper....... Съб Дек 18, 2010 4:33 pm | |
| -Желание ли? Нищо подобно - засмях се. За секунда мина зад мен и взе топката от ръката ми -Не си честен - направих физиономия ... - бърз си и не мога да се боря с теб Но се наведох и направих друга като го замерих в лицето | |
|
| |
Харпър Колинс
| Заглавие: Re: ......Harper....... Нед Дек 19, 2010 4:29 pm | |
| - Не си честен. - каза и ме замери с топа в лицето. - Уал... кой го казва!? - засмях се и я съборих в снега. - И така... - усмихнах се. Застанах над нея и я целунах. - Надявам се да замръзнеш. - отново се засмях. | |
|
| |
Валерия
| Заглавие: Re: ......Harper....... Нед Дек 19, 2010 5:49 pm | |
| Харпър ме съ бори в снега и ме целуна -Надявам се да замръзваш - засмя се той -Така ли? Искаш да ме простудиш - направих кисело физиономия - Е ще те разочеровам..не ми е студено напротив....ти ме с гряваш | |
|
| |
Харпър Колинс
| Заглавие: Re: ......Harper....... Сря Дек 22, 2010 7:16 pm | |
| - Така ли? Искаш да ме простудиш? Е, ще те разочеровам... не ми е студено, напротив... ти ме с гряваш. - Аз?? Е, поласкан съм. Засмях се и я целунах. - Въпреки че тялото ми е като ледник. - ухилих се безпричинно. | |
|
| |
Валерия
| Заглавие: Re: ......Harper....... Сря Дек 22, 2010 7:33 pm | |
| -Неможеш да се изчервиш - засмях се Знаех че неможе беше вампир -Не е ка то ледник макар да си по тениска - той все още беше върху мен -Би ли станал | |
|
| |
Харпър Колинс
| Заглавие: Re: ......Harper....... Сря Дек 22, 2010 7:40 pm | |
| - Би ли станал? Доближих устни до ухото й. - Накарай ме... - прошепнах. Спуснах устни към врата, а после и към устните й. Засмях се. | |
|
| |
Валерия
| Заглавие: Re: ......Harper....... Сря Дек 22, 2010 8:28 pm | |
| -Накарай ме - усмихна се той и ц елуна отново устните ми Опитах да го махна от мен ,но бях п рекалено слаба .Тогава се усмихнах лукаво и завъртях очи .Отместих устни от неговите и направих сърдита физиономия ,ръцете които до сега го галеха сега бяха скръстени пред гърдите -Няма да те целуа докато не станеш | |
|
| |
Харпър Колинс
| Заглавие: Re: ......Harper....... Чет Дек 23, 2010 6:51 am | |
| - Няма да те целуна докато не станеш. - скръсти ръце пред гърди. - Ама че си лоша. - скръстих вежди и я погледнах странно. - Добре... Печелиш. Бързо станах, като не отделях ръце от кръста й. - По-добре ли е? - попитах и отново я целунах. | |
|
| |
Валерия
| Заглавие: Re: ......Harper....... Чет Дек 23, 2010 9:05 am | |
| -Аз,лоша? Няма такова нещо - засмях се докато се изправяхме През цялото време не се отдели от мен,ръцете му не ме пуснаха -Да по-добре е - отбелязах и отвърнах на целувката -Сега мога да те замеря отново - приличах на дете | |
|
| |
Харпър Колинс
| Заглавие: Re: ......Harper....... Чет Дек 23, 2010 8:44 pm | |
| - Сега мога да те замеря отново. - Но пък преди беше по-близо до снега. Засмях се. - По дяволите толкова си... - огледах я. Бързо се озовах на дивана над нея и я целувах. - ...секси. - продължих, като спусках устните си бавно надолу по корема й. | |
|
| |
Валерия
| Заглавие: Re: ......Harper....... Чет Дек 23, 2010 8:49 pm | |
| Хаха била съм близо до снега...но не можех да мърдам.Докато се у сетя обаче бяхме вътре на дивана ,а Харпър целуваше тялото ми ... с думите колко съм секси -А ти нямаш насита - засмях се когато стигна до по нежната част от корема ми.Ръцете ми вече бях обвили тялото му ... -Утре е Бъдни вечер .така ли ще я посрещтнем? | |
|
| |
Харпър Колинс
| Заглавие: Re: ......Harper....... Пет Дек 24, 2010 9:41 pm | |
| - Утре е Бъдни вечер. Tака ли ще я посрещтнем? Когато я чух се отдръпнах леко. - Моля!? - казах с ококорени очи. - Е, няма да е лошо. Все е нещо. - засмях се и продължих да я целувам. | |
|
| |
Валерия
| Заглавие: Re: ......Harper....... Съб Дек 25, 2010 11:37 am | |
| -Все е нещо! - отдръпна се за секунда и продължи да ме целува -Ти си невъзможен - успях да се засмея,но и аз не спрях да го целувам. Първата ми Коледа в този град и то с вампир каква картинка -Стига искам да е както трябва ставай - опитах отново да го избутам- и аз те искам но е Коледа | |
|
| |
Харпър Колинс
| Заглавие: Re: ......Harper....... Съб Дек 25, 2010 4:57 pm | |
| -Стига. Искам да е както трябва. Cтавай - опита да ме избута от себе си - И аз те искам, но е Коледа. - възрази. Направих тъжна физионимия. - Добре. - казах просто и отново я целунах. - Ставам. Kазах и се изправих. - Но пък.... Нищо, забрави. - казах и тръгнах към кухнята. Отворих хладилника. Имаше само кръв и алкохол. - Ъъъ...Май ще ни трябват някой неща. - засмях се. | |
|
| |
Валерия
| Заглавие: Re: ......Harper....... Нед Дек 26, 2010 10:57 am | |
| -Но пък ... - и замълча отвори хладилника и вътре имае само кръв и алкохол -Но пък какво? - погледнах го сериозно . - хайде кажи .. Но явно нямаше да ми каже ,но нямаше да се откажа. -Сега се връщам .... - излязох и отидох до вкъщи.Върнах се с една торба украса ,храна и други неща за Коледа.За час украсих къщата и приготвих храната,но щях сама да си я хапвам -Е ? | |
|
| |
Харпър Колинс
| Заглавие: Re: ......Harper....... Нед Дек 26, 2010 8:43 pm | |
| Отиде до тях, върна се, окраси къщата и приготви храна, а аз само гледах. - Е? - каза, когато свърши. - Ти си невероятна! - засмях се и почнах да оглеждам къщата. | |
|
| |
Валерия
| Заглавие: Re: ......Harper....... Пон Дек 27, 2010 10:58 am | |
| -Ти си невероятна - бяха думите на Харпър Цялата къща беше в коледна украса ,единствено липсваше звездата на върха на елхата -Ще ми помогнеш ли да я сложа? Усмихнах се и я извадих от торбата -Има и друга изненада после | |
|
| |
Харпър Колинс
| Заглавие: Re: ......Harper....... Пон Дек 27, 2010 12:25 pm | |
| - Ще ми помогнеш ли да я сложа? - попита и извади голяма коледна звезда от торбата. - Има и друга изненада после. - предупреди, а аз се усмихнах странно. - Нямам търпение. - засмях се и се приближихме към елхата. Наведох се и вдигнах Вал така че да успее да стигне върха. | |
|
| |
Валерия
| Заглавие: Re: ......Harper....... Вто Дек 28, 2010 10:47 am | |
| Нямал търпение ..защо ли не се учудвам.Харпър ме повдигна и аз сложих звездата на върха на елхата.После ме пусна долу , а аз го изгоних в другата стая -Оставаш там докато не те повикам Протеста му не стигна до никъде!!! | |
|
| |
Харпър Колинс
| Заглавие: Re: ......Harper....... Пет Дек 31, 2010 12:09 am | |
| - Оставаш там, докато не те повикам. - заяви и точка. Затвори ме в проклетата стая, а аз седнах на пода и се облегнах на вратата. Единственото нещо, което щеше да ме устройва в този момент, щеше да я видя абсолютно чисто гола. Засмях се на себе си и се провикнах. - Чакам си изненадатаааааа. | |
|
| |
Валерия
| Заглавие: Re: ......Harper....... Пет Дек 31, 2010 9:18 am | |
| -Чакам си изненадатааа - чу се от стаята -Секунда нетърпеливко - извиках аз докато се преобличах Какво ли си мислеше в този момент....Бях сложила масата до елхата , свещите горяха .Отидох и отворих вратата ,а Харпър ме погледна доста изненадано .Бях с малка червена рокличка напо добяваща ко с тюм на дядо Коледа ,русите ви коси бяха вързани на опашки.Надявах се да го изненадам | |
|
| |
Харпър Колинс
| Заглавие: Re: ......Harper....... Пет Дек 31, 2010 11:02 am | |
| Станах, когато я усетих до вратата. Отвори и застана пред мен. - Лол... - възхитих се. Баше със невероятно малка червена рокличка и две опашки от русите й коси се спускаха по раменете. - Е, не си гола, но и това ме устроива. - засмях се и я целунах. Докато вдигах главата си, погледа ми се спря на масата. Беше до елхата, а околонея бледнееха свещи. - Днес сме на романтична обстановка. Лошо няма. - повдигнах рамене и отново я целунах. | |
|
| |
Валерия
| Заглавие: Re: ......Harper....... Съб Яну 01, 2011 5:29 pm | |
| -Лол -бяха думите му когато излезе от стаята....П омислил си е ,че може и да съм гола.. Обстановката наистина беше романтична ,но едва когато той погледна натам осъзнах,че дори няма да докосне храната..за него единствен ото ястие беше кръвта -Харесва ли ти? - целунах го | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: ......Harper....... | |
| |
|
| |
| ......Harper....... | |
|