| ......Harper....... | |
|
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Харпър Колинс
Брой мнения : 198 Join date : 01.11.2010 Age : 30 Местожителство : Mystic Falls
| Заглавие: Re: ......Harper....... Вто Ное 09, 2010 5:11 pm | |
| - Надявам се. - ухилих се и отново я целунах. Погалих косата й. прокарах устни през врата и лицето й. - Ъъъм... този път никой не е пиян. - усмихнах се. | |
|
| |
Валерия
Брой мнения : 563 Join date : 18.10.2010 Age : 34 Местожителство : Мистик Фолс
| Заглавие: Re: ......Harper....... Вто Ное 09, 2010 5:13 pm | |
| Той стоеше над мен и целуваше шията и устните ми -Този път никой не е пиян - усмивка грейна на лицето му И знаех накъде бие,но време ли беше -Не е .....и това какво общо има с разговора ни? | |
|
| |
Харпър Колинс
| Заглавие: Re: ......Harper....... Вто Ное 09, 2010 6:06 pm | |
| - Мислех че искаш да забравиш. - намръщох се за секунда, но бързо възвърнах леката си усмивка. - Извинявай, ако съм направил нещо нередно. - погледнах я отчаено, но не се помръднах от нея. | |
|
| |
Валерия
| Заглавие: Re: ......Harper....... Вто Ное 09, 2010 6:08 pm | |
| -Не нищо - успокоих го Валерия обичаш да разваляш моменти -Забрави какво казах....да излезем някъде или ще стим тук и ще те дразня Отскочих от дивана | |
|
| |
Харпър Колинс
| Заглавие: Re: ......Harper....... Вто Ное 09, 2010 6:17 pm | |
| - Ммм...за дразненето - ...не съм особено сигорен. - усмихнах се и се доближих. - Към бара? Илии не. Спомних си какво стана снощи. Предлагам на плажа? | |
|
| |
Валерия
| Заглавие: Re: ......Harper....... Вто Ное 09, 2010 6:24 pm | |
| -Оуу , аз ли да съм сигурна? - засмях се Предложи плажа.... -Ммм идеята ми допада..да вървим Плажа не бах ходила от първия си ден тук..
пп:пиши направо там | |
|
| |
Харпър Колинс
| Заглавие: Re: ......Harper....... Нед Дек 05, 2010 9:13 pm | |
| Влязохме и веднага се запътих към хладилника пълен с банки кръв и алкохол. Свърших една банка, избърсах устните си и се приближих до Вал, която стоеше намръщена до дивана. - Какво има пък сега!? - усмихнах се и прокарах пръсти през косата й. | |
|
| |
Валерия
| Заглавие: Re: ......Harper....... Нед Дек 05, 2010 10:58 pm | |
| Пристигнахме в дома му .Тоъ отвори хладилника, а вътре имаше само клъв и алкохол.Стоях на дивана и го наблюдавах -Защо трябва да има нещо? Въпроса му беше странен | |
|
| |
Харпър Колинс
| Заглавие: Re: ......Harper....... Пон Дек 06, 2010 10:04 pm | |
| - Ами...по принцип да. - усмихнах се. Сложих свободната си ръка на кръста й и я придърпах към себе си. Устните ни бяха на сантиметри. - Стига си се мръщила. - прошепнах с усмивка и я целунах | |
|
| |
Валерия
| Заглавие: Re: ......Harper....... Пон Дек 06, 2010 11:24 pm | |
| -А ,по принцип.... - намръщих се - А иначе? Сега се засмях,а той ме придърпа към себе си и ме целуна -Аз не се цупя ,на теб така ти се струва - отново го целунах и се о тдръпнах от него -Пристрастих се към теб | |
|
| |
Харпър Колинс
| Заглавие: Re: ......Harper....... Нед Дек 12, 2010 10:49 am | |
| - Оу... Страхотна новина. - ухилих се и отново се доближих. Притиснах я към себе си и я целунах страстно и продължително. - И сега какво?? Желаеш ме? Жадуваш устните ми да са долепени до твоите? И така нататък? - почнах да изреждам, като всеки въпрос бе последван от целувка. - Оу, не...Почакай! Това са нещата, които аз изпитвам към теб. - ухилих се и отново я целунах страстно. | |
|
| |
Валерия
| Заглавие: Re: ......Harper....... Нед Дек 12, 2010 10:57 am | |
| Да новината бе страхотна .....шегубиец.И отново бях в прегръдкиге му ,а след страстна целувка отново чух гласа му -И сега какво?? Желаеш ме? Жадуваш устните ми да са долепени до твоите? И така нататък? - и преди да успея да му отговоря Харпър сподели,че това изпитва към мен -Да кажем,че всичко това се събира в две прости думи | |
|
| |
Харпър Колинс
| Заглавие: Re: ......Harper....... Нед Дек 12, 2010 12:06 pm | |
| - Ааахам... Знам на къде биеш. - и въпреки това, отказвах да го приема. Напълно наясно бях с чувствата си, но защо досега не съм ги признал!? - Страхотна си... - знам, че не това бяха думите, но все пак... Няведох главата си и прокарах устни по врата и лицето й. | |
|
| |
Валерия
| Заглавие: Re: ......Harper....... Нед Дек 12, 2010 3:55 pm | |
| -Нима? - повдигнах вежда.Мже би аз незнаех накъде бия.Той беше страхотен,секси,подлудяваше ме.Но е вампир.. -Ти си невероятен ..вампир - засмях се ,а той ме целуна. отново се отпуснах в прегръдките му.Може х да стоя така вечно | |
|
| |
Харпър Колинс
| Заглавие: Re: ......Harper....... Вто Дек 14, 2010 3:45 pm | |
| Продължих да я целувам, а тя се отпусна. Но се спрях за миг. - Чакай, чакай...как така "невероятен вампир"?? Не съм ли невероятен дори и за човек... Само не ми казвай, че не минавам за такъв. - ухилих се и обходих с устни врата, а след това и устните й. | |
|
| |
Валерия
| Заглавие: Re: ......Harper....... Вто Дек 14, 2010 3:49 pm | |
| -Ами ти си вампир ..... а с моя опит с вашия вид ...наистина си.За човек ..да приличаш,невероятен си и като такъв . -есмихнах се и прокарах ръка по тялото му, с устни обходих врата му и го бутнах на дивана -Трабвя да се спрем с това ,дойдохме за друго - засмях се | |
|
| |
Харпър Колинс
| Заглавие: Re: ......Harper....... Вто Дек 14, 2010 4:13 pm | |
| - Трабвя да се спрем с това. Дойдохме за друго. - Е, да, но пък ти си отгоре... - също се засмях. - Станеш ли, ставам и аз... - заявих и я целунах. - Е, какво решаваш?? | |
|
| |
Валерия
| Заглавие: Re: ......Harper....... Вто Дек 14, 2010 4:15 pm | |
| -Станеш ли, ставам и аз... - заяви най-спокойно Как да стана от него ..... как да се от лепя от устните му. -Ставам - промълвих докато го целунах - неможех да стана неможех -Ставай ... - засмях се и го дръпнах за ръката | |
|
| |
Харпър Колинс
| Заглавие: Re: ......Harper....... Вто Дек 14, 2010 4:32 pm | |
| - Ставай... - почна да ме дърпа за ръката. - Добре де, добре. Станах. - казах хилещ се. Отново се долепих до нея и я целунах. Доближих устни до ухото й. - На къде?? - прошепнах зловещо и се засмях. | |
|
| |
Валерия
| Заглавие: Re: ......Harper....... Вто Дек 14, 2010 4:35 pm | |
| Изправи се и долепи ухо до моето.При усещането на дъха му потръпнах... -Да се нахраниш ...първо ,а после - палава усмивка мина по лицето ми -Ще видим - прегърнах го -Няма да е зле да излезем малко | |
|
| |
Харпър Колинс
| Заглавие: Re: ......Harper....... Сря Дек 15, 2010 6:34 pm | |
| - Няма да е зле да излезем малко. - Никак даже. - засмях се. - Ъъъм... Вече си свърших...занятията. - ухилих се и посочих с поглед леко притворения хладилник. - И така... В бара е скучно... Навън вали снях, забеляза ли. - засмях се и хвърлих поглед към прозореца. - Явно не става и за плажа... където винаги ходим. Е, какво предлагаш? - повдигнах вежди. | |
|
| |
Валерия
| Заглавие: Re: ......Harper....... Сря Дек 15, 2010 6:37 pm | |
| Харпър се нахрани и решихме,че ще е хубаво да поизлезем навън... -И така... В бара е скучно... Навън вали снях, забеляза ли.-посочи прозореца Наистина навън бе завалял сняг и всичко беше в бяло.За плажа съ що не беше -Нима снега те притеснява? Аз предлагам да те направим на снежен човек - засмях се | |
|
| |
Харпър Колинс
| Заглавие: Re: ......Harper....... Чет Дек 16, 2010 9:08 pm | |
| - Аз предлагам да те направим на снежен човек. - засмя се. Погледнах я с повдигнати вежди. - Мен?? Страхотна идея. Почвай. - също се засмях. - Но мисля че няма да има голяма разлика... Тоест в температурата на тялото. - ухилих се. - Мистър Вемппайър, скъпа. - целунах я, като не спирах да се хиля. | |
|
| |
Валерия
| Заглавие: Re: ......Harper....... Пет Дек 17, 2010 10:12 am | |
| Харпър не спираше да се смее и да се шегува... -В температурата не ,но май и в цвета ти..Скъпи блед си - засмях се аз. Излязохме на двора и го замерих със снежна топка -Опс | |
|
| |
Харпър Колинс
| Заглавие: Re: ......Harper....... Пет Дек 17, 2010 3:22 pm | |
| - Опс? Прелест... - казах, като видях снега по тениската си. И чак тогава осъзнах, че съм по тениска. А дори не усещах студа. Наведох се и събрах малко сняг в шепите си. Събрах ги под формата на топка и съвсем леко я подхвърлих към Вал. И въпреки това я оцелих... Май трябваше повече да внимавам с вродената си сила. - Опс... - повторих и леко се засмях. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: ......Harper....... | |
| |
|
| |
| ......Harper....... | |
|