.. |
Предпечат, бърз набор |
Град Варна |
|
В Мистик Фолс е облачно,но в сряда времето ще се оправи и ще е слънчево.Към петък ще вали обилно,а събота и неделя ще са със силни ветрове.
Предстоящи пълнолуния:
|
Vote for us! | |
|
| Аквапаркът | |
| | |
Автор | Съобщение |
---|
Катрин Пиърс
Брой мнения : 648 Join date : 06.10.2010 Age : 27 Местожителство : Мистик Фолс
| Заглавие: Re: Аквапаркът Вто Дек 28, 2010 11:15 pm | |
| -Добре съм... Опитах се да се успокоя. -И да не съм...ще го преживея... Усмихнах се леко. | |
| | | Дид Салватор Admin
Брой мнения : 1203 Join date : 06.10.2010 Местожителство : Мистик Фолс
| Заглавие: Re: Аквапаркът Сря Дек 29, 2010 10:58 am | |
| - Ще изчакаш малко,нали? - попитах и погледмах Деймън. Той кимна и аз изтичах до микрофона. - И така, вече може да влизаме във водата.. Приятно забавление.. - казах и се усмихнах. Върнах се при Деймън. - Хайде.. | |
| | | Дийн Уинчестър
Брой мнения : 686 Join date : 08.10.2010
| Заглавие: Re: Аквапаркът Сря Дек 29, 2010 12:49 pm | |
| - Катрин Пиърс написа:
- -Добре съм...
Опитах се да се успокоя. -И да не съм...ще го преживея... Усмихнах се леко. - Всичко ще се оправи. - усмихнах се. - Пък аз ще се погрижа да забравиш за откачения ми брат. - повдгинах вежди и се наведох като я целунах страстно. - Искаш ли да си вземем нещо за пиене. Така или иначе ме домъкна тук, поне да се позабавляваме. - засмях се. | |
| | | Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Аквапаркът Сря Дек 29, 2010 1:08 pm | |
| Кимнах. -Може. Тръгнахме на някъде. -Много ми е интересно как ще ме накараш да забравя брат ти... Повдигнах вежди. | |
| | | Дийн Уинчестър
Брой мнения : 686 Join date : 08.10.2010
| Заглавие: Re: Аквапаркът Сря Дек 29, 2010 7:32 pm | |
| Хванах ръката й и тръгнахме към нещо като бар. Взех си чаша уиски и подадох една и на нея. - Интересно ли ти е? - засмях се. - Ако не ме беше измъкнала на сила от вкъщи, щеше да разбереш. | |
| | | Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Аквапаркът Чет Дек 30, 2010 12:55 pm | |
| -Я стига си мрънкал. Смъмрих го аз. -Не може вечно да стоим затворени...и в леглото. Отпих от чашата ми. | |
| | | Дид Салватор Admin
Брой мнения : 1203 Join date : 06.10.2010 Местожителство : Мистик Фолс
| Заглавие: Re: Аквапаркът Чет Дек 30, 2010 1:06 pm | |
| За съжаление масовия рол плей свърши.. Но може да дойдете в имението на Дид Салватор,където ще се проведе новогодишното парти.. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Аквапаркът | |
| |
| | | | Аквапаркът | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|