| Аквапаркът | |
|
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Дид Салватор Admin
Брой мнения : 1203 Join date : 06.10.2010 Местожителство : Мистик Фолс
| Заглавие: Аквапаркът Чет Окт 07, 2010 11:11 am | |
| Това е аквапаркът. Любимото място на малки и големи.. Тук има много водни пързалки в които може просто да ви се завие свят.. | |
|
| |
Дид Салватор Admin
| Заглавие: Re: Аквапаркът Вто Дек 28, 2010 4:42 pm | |
| С Деймън бяхме на почивка,но след дълго мислене и тръшкане от моя страна, решихме да се върнем за празниците,и след това може би отново да заминем. Вече бяхме в Мистик Фолс,и първото нещо което чухме, е че има парти по случай празниците. Приготвихме се и отидохме. Имаше гирлянди,една огромна елха и всичко както трябваше. - Невероятно е. Всички трябваше да си носим и бански,защото до колкото разбрах после ще има обиколка който иска на водните пързалки..
П.П. Масовия рол плей ЗАПОЧВА ! И да поясня.. НЕ Е НОВА ГОДИНА !! Сега е малко след Коледа. И понеже на Коледа е валяло сняг бла бла,е нямало как да се направи парти .. НА НОВА ГОДИНА ЩЕ ИМА ДРУГО ПАРТИ!!
П.П2. Да,зима е,ама какво..днес слънце ще пече,и затова сме на аквапарк.. | |
|
| |
Деймън
Брой мнения : 106 Join date : 17.11.2010
| Заглавие: Re: Аквапаркът Вто Дек 28, 2010 5:02 pm | |
| Всичко беше украсено..Имаше и Дядо Коледа , който вадеше от чувала си играчки за децата.Те тичаха насам-натам и се радваха на снега.. -Хей..има и Дядо Коледа .. - зарадвах се като дете. -Нищо не се е променило.. -казах , а Дид ме погледна учудено.. -Същото е ..така го помня като малък . - усмихнах се. -Е..какво ще правим ? .. - попитах и я прегърнах.
| |
|
| |
Дид Салватор Admin
| Заглавие: Re: Аквапаркът Вто Дек 28, 2010 5:11 pm | |
| - Не знам.. - засмях се. - Аз като едно дете отивам да си взема подарък.. - засмях се. - Откъде знаеш,може да получа нещо хубаво.. - подсмихнах се и се затичах към Дядо Коледа. - За мен има ли подарък?? - ухилих се на човека маскиран като Дядо Коледа. - Послушна ли беше ? Погледнах Дей и се засмях. - Да..много.. - кимнах. Той ми даде някаква малка кутийка с голяма панделка,и аз се върнах при Деймън. Разкъсах кутийката. - Този е богат.. - казах и извадих подаръка. | |
|
| |
Анита Фреър
Брой мнения : 100 Join date : 07.10.2010 Age : 34 Местожителство : Мистик Фолс
| Заглавие: Re: Аквапаркът Вто Дек 28, 2010 5:14 pm | |
| Чух че в аквапарка ще има парти по случай Коледа.Аз май щях да излизам само когато има парти за нещо.Още нямаше почти никой ако не броим Дядо Коледа и децата които се бяха застанали около него.Очаквах всеки момент да дойде още някой за да живнем малко това място освен ако писъците на децата вече не го бяха направили. | |
|
| |
Деймън
| Заглавие: Re: Аквапаркът Вто Дек 28, 2010 5:18 pm | |
| - Дид Салватор написа:
- - Не знам.. - засмях се. - Аз като едно дете отивам да си взема подарък.. - засмях се. - Откъде знаеш,може да получа нещо хубаво.. - подсмихнах се и се затичах към Дядо Коледа. - За мен има ли подарък?? - ухилих се на човека маскиран като Дядо Коледа.
- Послушна ли беше ? Погледнах Дей и се засмях. - Да..много.. - кимнах. Той ми даде някаква малка кутийка с голяма панделка,и аз се върнах при Деймън. Разкъсах кутийката. - Този е богат.. - казах и извадих подаръка. Засмях се. -Хайде да тръгваме на някъде.. - казах . Дид ме погледна.. -Какво ? - попитах и тя посочи Дядо Коледа.. -Ъъ..аз не бях послушен - засмях се. -..Както и ти ! Дори незнам защо ти даде подарък .. - ухилих се , а Дид ме побутна. | |
|
| |
Дид Салватор Admin
| Заглавие: Re: Аквапаркът Вто Дек 28, 2010 5:24 pm | |
| - Да ти не беше.. Но аз бях. - усмихнах се подло,след което тихо се засмях. - Добре, нямаш подарък.. - ухилих се. - Какво ще правим? - попита той. - Не знам.. - засмях се. | |
|
| |
Алисън Блекбърн
Брой мнения : 44 Join date : 28.12.2010 Age : 27
| Заглавие: Re: Аквапаркът Вто Дек 28, 2010 6:19 pm | |
| Чух, че има парти по случай Коледа, затова навлякох кожуха си и отидох да проверя обстановката. Когато стигнах, видях, че грее слънце и захвърлих кожуха си нанякъде. Започнах да се оглеждам за жива душа и видях няколко деца, насъбрани около един Дядо Коледа. Това не ме интересуваше и продължих да се оглеждам. Видях едно момиче, приближих се до нея и с усмивка и казах: - Засега е голяма скука, а? | |
|
| |
Анита Фреър
| Заглавие: Re: Аквапаркът Вто Дек 28, 2010 6:23 pm | |
| -Скука е леко казано.. Казах на момичето което дойде до мен. -Най много да отида да видя дали Дядо Коледа е донесъл нещо за мен и да се изнасям. Въздъхнах гледайки големите кутии които даваше на децата Дядо Коледа.. | |
|
| |
Алисън Блекбърн
| Заглавие: Re: Аквапаркът Вто Дек 28, 2010 6:36 pm | |
| Изхилих се и отвърнах: - Ее.. да изчакаме поне да дойде още някой. Седнах на земята и направих отегчена физиномия. - Между другото - аз съм Алисън. - казах на момичето, но не си направих труда да си подам ръката за да се здрависаме, прекалено ме мързеше. | |
|
| |
Анита Фреър
| Заглавие: Re: Аквапаркът Вто Дек 28, 2010 6:41 pm | |
| -Аз съм Анита Казах докато сядах до нея. -Има ли надежда някой да дойде изобщо всъщност?? Попитах и погледнах отново към Дядо Коледа който вадеше подаръци от чувала. | |
|
| |
Катрин Пиърс
Брой мнения : 648 Join date : 06.10.2010 Age : 27 Местожителство : Мистик Фолс
| Заглавие: Re: Аквапаркът Вто Дек 28, 2010 7:15 pm | |
| Пристигнахме на аквапарка и първата ми работа беше да се огледам за Дид.Трябваше да я позная все пак беше като мен,но единствено ни различаваше вкуса на обличане.Трябва да призная,че се обличаше...ъгх...Хванах Дийн за ръката,който все още се правеше на сърдит. -Много си сладък когато ми се цупиш. Засмях се.В същия момент я видях. -Ааа ето я.Партито започва. Очите ми светнаха с дяволит пламък и се запътихме натам. | |
|
| |
Алисън Блекбърн
| Заглавие: Re: Аквапаркът Вто Дек 28, 2010 7:16 pm | |
| - Не знам, но се надявам. Загледах се във Дядо Коледа и децата и ми стана много странно, че децата бяха толкова щастливи да получават кой знае какви простотии от някакъв дебел дядка. Винаги съм се чудила на оптимизма на дечицата.. | |
|
| |
Дид Салватор Admin
| Заглавие: Re: Аквапаркът Вто Дек 28, 2010 7:25 pm | |
| - Здрасти Дид. - чух познат глас зад себе си. Рязко се обърнах и погледнах. Катрин. - Катрин.. Казах. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
Брой мнения : 686 Join date : 08.10.2010
| Заглавие: Re: Аквапаркът Вто Дек 28, 2010 7:30 pm | |
| - Катрин Пиърс написа:
- Пристигнахме на аквапарка и първата ми работа беше да се огледам за Дид.Трябваше да я позная все пак беше като мен,но единствено ни различаваше вкуса на обличане.Трябва да призная,че се обличаше...ъгх...Хванах Дийн за ръката,който все още се правеше на сърдит.
-Много си сладък когато ми се цупиш. Засмях се.В същия момент я видях. -Ааа ето я.Партито започва. Очите ми светнаха с дяволит пламък и се запътихме натам. Катрин ме завлече в аквапарка. Никак не ми се ходеше на подобно място при полложение, че можех да си остава у дома... с нея. -Такъв съм си.. сладурче... - усмихнах се престорено. Пуснах ръката й и бръкнах в джобовете си. Поне като ще се правя на сърдит, да играя до край. Тръгнахме към близначката й. Нямах никакво намерение да се меся в разправиите им, а и това че бяха еднакви все още ми действаше прекалено объркващо. | |
|
| |
Деймън
| Заглавие: Re: Аквапаркът Вто Дек 28, 2010 7:46 pm | |
| Дид се обърна..пред нас стоеше момиче ,което приличаше на Дид.. -Катрин.. - каза Дид и аз се сетих , че ми беше разказвала за нея. ''Сега ще почнат да се карат ..да викат .. блаа-блаа..'' Реших да не се бъркам ,пък и не исках..
| |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Аквапаркът Вто Дек 28, 2010 7:55 pm | |
| -Здрасти миличка. Казах с престорен мил глас. -Липсвах ли ти? Засмях се. | |
|
| |
Дид Салватор Admin
| Заглавие: Re: Аквапаркът Вто Дек 28, 2010 7:57 pm | |
| - Не особено. Усмихнах се. - Как си?? Попитах, след което се засмях. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Аквапаркът Вто Дек 28, 2010 8:07 pm | |
| -Много мило. Удостоих я с още една моя усмивка,но този път малко по-ледена. -А ти?Върви ли увлечението с Деймън? Скръсих ръце пред гърдите ми. | |
|
| |
Дид Салватор Admin
| Заглавие: Re: Аквапаркът Вто Дек 28, 2010 8:09 pm | |
| - Амии да.. - ухилих се и хвърлих поглед към Деймън. - Ами твоето със Дийн ? - попитах. - Като гледам.. май добре върви.. - кимнах и посочих с поглед червилото на врата на Дийн. Засмях се тихо. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Аквапаркът Вто Дек 28, 2010 8:11 pm | |
| -Доста добре. Усмихнах се,но усмивката ми беше леко нацупена когато се сетих за Сам.Пфф...не трябваше да си помислям за него.Сега всичко настроението ми щеше да се скапе. | |
|
| |
Дид Салватор Admin
| Заглавие: Re: Аквапаркът Вто Дек 28, 2010 8:12 pm | |
| Прочетох мислите и'. - Как беше със.. Хм.. Сам?? Попитах аз. Погледнах я. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Аквапаркът Вто Дек 28, 2010 8:17 pm | |
| Усмивката ми замръзна.Ама тя сериозно ли?Направо ми идваше да скоча и да я удуша. -Със С-сам... Заекнах за момент,но после стиснах зъби.Я се стегни!!! -Мина супер!!Изяде си боя. | |
|
| |
Дид Салватор Admin
| Заглавие: Re: Аквапаркът Вто Дек 28, 2010 8:23 pm | |
| - Сигурна ли си ? Попитах. Тона ми малко омекна. - И така..ние с Деймън ще отидем някъде другаде.. - вдигнах рамене и се обърнах към Деймън. - Хайде.. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
Брой мнения : 686 Join date : 08.10.2010
| Заглавие: Re: Аквапаркът Вто Дек 28, 2010 11:14 pm | |
| Сам?! Тая друга работа няма ли си..?! Защо й беше да повдигна въпроса...? Изчаках да се отдалечи и прегърнах Катрин. - Добре ли си, красавице? Изглеждаше спокойна, но бях убеден, че казаното от Дид и е повлиало. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Аквапаркът | |
| |
|
| |
| Аквапаркът | |
|