| Плажът в Мистик Фолс | |
|
+9Дийн Уинчестър Роуз Татейлилан Кристиано Роналдо Касандра Пиърс Евър ДаркФлейм Вики Донован Катрин Пиърс Никол Андерсън Дид Салватор 13 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Валерия
Брой мнения : 563 Join date : 18.10.2010 Age : 34 Местожителство : Мистик Фолс
| Заглавие: Re: Плажът в Мистик Фолс Вто Ное 16, 2010 8:55 am | |
| Как да му обесня,че ако е в мен сего ще го нараня -Да свалих го....не искам да нарани теб затова го остовахи - казах още по-сериозно -Добре... Просто няма да се отделям от теб, докато не го сложиш. - най сетне се успокои .Целуна ме страстно отново.Усмихнах се и отново увих ръце около врата му исках да забравя , а и той тъпата бележка.....
| |
|
| |
Катрин Пиърс
Брой мнения : 648 Join date : 06.10.2010 Age : 27 Местожителство : Мистик Фолс
| Заглавие: Re: Плажът в Мистик Фолс Вто Ное 16, 2010 9:13 pm | |
| - Дийн Уинчестър написа:
- Оставих Катрин да се приготви, а аз отидох до вкъщи, за да се преоблека, след което отново се върнах в имението и. Решихме да отидем пеша до плажа.. и без това не беше далеч. Очудващо беше много топло,неестествено за сезона. Бях почти убеден, че ще е пълно с хора, но нямаше никого.
- Ъм.. обичаш ли да се разхождаш по плажа? - наруших тишината. -А? Обърнах се към него когато чух последната дума от изречението му.Изобщо не го слушах да си призная. -Не те слушах... | |
|
| |
Дийн Уинчестър
Брой мнения : 686 Join date : 08.10.2010
| Заглавие: Re: Плажът в Мистик Фолс Вто Ное 16, 2010 9:21 pm | |
| - Ъм... много мило. Засмях се. - И с какво беше толкова заета, че не ме слушаше? | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Плажът в Мистик Фолс Вто Ное 16, 2010 9:23 pm | |
| -За много неща. Казах аз. -Но не са важни. Прегърнах го. | |
|
| |
Харпър Колинс
Брой мнения : 198 Join date : 01.11.2010 Age : 30 Местожителство : Mystic Falls
| Заглавие: Re: Плажът в Мистик Фолс Вто Ное 16, 2010 9:43 pm | |
| - Валерия написа:
- Как да му обесня,че ако е в мен сего ще го нараня
-Да свалих го....не искам да нарани теб затова го остовахи - казах още по-сериозно -Добре... Просто няма да се отделям от теб, докато не го сложиш. - най сетне се успокои .Целуна ме страстно отново.Усмихнах се и отново увих ръце около врата му исках да забравя , а и той тъпата бележка.....
- Даидем да пийнем нещо. - предложих и я погледнах. Тя ме спогледа странно. Най-вероятно си мисли "Отново ли!?". - Нали няма да ме караш да пия от тук!? - продължих, катосе усмихнах и посочих водата с полед. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Плажът в Мистик Фолс Вто Ное 16, 2010 9:48 pm | |
| - Катрин Пиърс написа:
- -За много неща.
Казах аз. -Но не са важни. Прегърнах го. - Хм... Погледнах я малко подозрително. - Добре, щом казваш. Усмихнах се и също я прегърнах. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Плажът в Мистик Фолс Вто Ное 16, 2010 9:52 pm | |
| -Не ме гледай подозрително. Засмях се когато усетих погледа му. -А и сме дошли тук,за да починем,нали? Усмихнах се. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Плажът в Мистик Фолс Вто Ное 16, 2010 10:21 pm | |
| - Кой гледа подозрително? - засмях се. - Мм.. не знаех, че сме изморени, че да имаме нужда от почивка. Подсмихнах се и я погледнах. - Или греша? | |
|
| |
Валерия
| Заглавие: Re: Плажът в Мистик Фолс Вто Ное 16, 2010 10:47 pm | |
| - Харпър Колинс написа:
- Даидем да пийнем нещо. - предложих и я погледнах. Тя ме спогледа странно. Най-вероятно си мисли "Отново ли!?". - Нали няма да ме караш да пия от тук!? - продължих, катосе усмихнах и посочих водата с полед.[/color] Отново искаше да отидем да пием нещо - Нали няма да ме караш да пия от тук!? - посочи водата Отново пиене .....знаех,че е жаден но не и за това -Добре , но къде ще отидем? | |
|
| |
Харпър Колинс
| Заглавие: Re: Плажът в Мистик Фолс Сря Ное 17, 2010 5:45 pm | |
| - Амиии...Не знам. Къде можел да пийнем сокче? - ухилих се. "Сокче!?" - помислих си. Ооо...добро сравнение. - Ъъмм...кафене? Бар? А може да се отбием и в някой супермаркет....да вземем...ъъъм....вода!? - ухилих се още по-широко. | |
|
| |
Валерия
| Заглавие: Re: Плажът в Мистик Фолс Сря Ное 17, 2010 6:19 pm | |
| -Добре и двамата знаем,че не пиеш това - повдигнах вежда - виж алкохол да Той се опитваше да е нормален , но знаех и той го знаеше че няма да стане -Вода и сак има и у нас ... но ти искаш нещо друго нали? Бях ли готова да му го дам | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Плажът в Мистик Фолс Сря Ное 17, 2010 8:48 pm | |
- - Кой гледа подозрително? - засмях се.
- Мм.. не знаех, че сме изморени, че да имаме нужда от почивка. Подсмихнах се и я погледнах. - Или греша? -Грешиш. Казах аз. -Тук сме,за да си починем от всичко и всички. Усмихнах се аз. -Знам,знам.Нетипично е за мен,но... | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Плажът в Мистик Фолс Сря Ное 17, 2010 9:44 pm | |
| - Но... ми харесва. - усмихнах се. Целунах я бързо и тръгнах към водата. - Хайде, обзалагам се, че водата е страхотна. Подканих я и протегнах ръка. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Плажът в Мистик Фолс Сря Ное 17, 2010 9:49 pm | |
| -Ммм..мисля да пропусна. Поклатих глава и седнах на пясъка.Нещо ми беше станало...нямах желание за абсолютно нищо. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Плажът в Мистик Фолс Сря Ное 17, 2010 11:33 pm | |
| Спрях се за секунда. Какво и ставаше? Никога не отказваше да се забавлява. Сега изглеждаше... различна. Приближих се и застанах пред нея, като леко докоснах ръката и. - Какво ти е, красавице? Аз ли направих нещо? | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Плажът в Мистик Фолс Чет Ное 18, 2010 8:25 am | |
| -Моля!? Погледнах го учудено. -Ти нищо не правиш,скъпи. Изправих се и го целунах. -Всичко е наред. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Плажът в Мистик Фолс Чет Ное 18, 2010 4:11 pm | |
| - Какво има тогава? Толкова много ли си уморена? - засмях се. Седнах на пясъка и я придърпах в прегръдката си. - Добре, идеята ми не ти хареса. Кажи какво ти се прави. Усмихнах се и леко я целунах по врата. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Плажът в Мистик Фолс Чет Ное 18, 2010 7:50 pm | |
| -Идеята ти е добра само,че на мен нещо ми има днес. Признах аз. -Не знам...явно нещо стана което дори и аз не разбирам. Загледах се в морето. | |
|
| |
Дийн Уинчестър
| Заглавие: Re: Плажът в Мистик Фолс Пет Ное 19, 2010 3:29 pm | |
| - Какво стана? - погледнах я. - Кажи ми какво те притесява. Заради онази глупава бележка ли е всичко? Нали се разбрахме, че това не трябва да те тревожи. Просто нелепа шега. Погалих я по бузата и придърпах лицето и към мен, като леко я целунах. - Хайде, усмихни се, красавице. - засмях се. | |
|
| |
Харпър Колинс
| Заглавие: Re: Плажът в Мистик Фолс Пет Ное 19, 2010 5:55 pm | |
| - Валерия написа:
- -Добре и двамата знаем,че не пиеш това - повдигнах вежда - виж алкохол да
Той се опитваше да е нормален , но знаех и той го знаеше че няма да стане -Вода и сак има и у нас ... но ти искаш нещо друго нали? Бях ли готова да му го дам Дали знаеше, че през цялото време, колкото й да не исках, чувах мислите й. - Хмм....Амии както казах..никога е бих те наранил. А това със сигорност би те наранило. - погледнах врата й и я погалих. - А й никога не съм пил.... прястна...кръв. Използвам само банки. - усмихнах се, но бързо скрастосах вежди. | |
|
| |
Катрин Пиърс
| Заглавие: Re: Плажът в Мистик Фолс Пет Ное 19, 2010 6:28 pm | |
- - Какво стана? - погледнах я.
- Кажи ми какво те притесява. Заради онази глупава бележка ли е всичко? Нали се разбрахме, че това не трябва да те тревожи. Просто нелепа шега. Погалих я по бузата и придърпах лицето и към мен, като леко я целунах. - Хайде, усмихни се, красавице. - засмях се. Усмихнах се. -Така? Засмях се на изражението му.Бутнах го на пясъка и се озовах върху него.Целунах го. -Знаеш ли...нищо ми няма.Добре съм. | |
|
| |
Валерия
| Заглавие: Re: Плажът в Мистик Фолс Пет Ное 19, 2010 10:39 pm | |
| - Харпър Колинс написа:
Дали знаеше, че през цялото време, колкото й да не исках, чувах мислите й. - Хмм....Амии както казах..никога е бих те наранил. А това със сигорност би те наранило. - погледнах врата й и я погалих. - А й никога не съм пил.... прястна...кръв. Използвам само банки. - усмихнах се, но бързо скрастосах вежди. Нима четеше ислите ми ? -Нищо не съм казала за кръв - погледнах го въпросително - Харпър , четеш ли мислите ми? Не ми отговори...ако беше така ... леле какво ли не минаваше от там. Изчервих се | |
|
| |
Харпър Колинс
| Заглавие: Re: Плажът в Мистик Фолс Пет Ное 19, 2010 10:46 pm | |
| От начало мълчах. - Всъщност... Повярвай ми - не искам. Но точно тази дарба ми се отразява най-зле. Мислите просто няхлуват в главата ми и... Съжелявам. - направих мило изражение, като се надявах да ми прости. - Но спокойно...не размишлявам много върху тях. Просто си заминават и това е. Единственото, което привлече вниманието ми, бе това зааа.... - отново погледнах врата й - ...за болката. Ти може би си готова, ноо.....ноаз не. - намигнах й и направих физиономия. | |
|
| |
Валерия
| Заглавие: Re: Плажът в Мистик Фолс Пет Ное 19, 2010 10:49 pm | |
| -И ми го казваш сега .... - затворих очи - Ти четеш мислите ми ...нищо не мога да скрия от теб А от както съм с него си мислех за какво ли не .... дори..Вал спри -И това чуваш нали? - той кимна. -....болката - той не искаше да ме нарани. -Ами ако нямаш кръв ако освен мен нямаш друг избор? | |
|
| |
Харпър Колинс
| Заглавие: Re: Плажът в Мистик Фолс Пет Ное 19, 2010 10:57 pm | |
| Погалих косата й. - Не бих...в никакъв случай. - усмихнах се жално. - ...Дори да държиш в себе си последната капка кръв на земята...Никога... - А както ти казах, мислите просто минават и заминават от съзнанието ми. Опитвам се да не ги задържам там. - продължих да галя косата й. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Плажът в Мистик Фолс | |
| |
|
| |
| Плажът в Мистик Фолс | |
|