| Водопадът.. | |
|
+3Харпър Колинс Валерия Дид Салватор 7 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Дид Салватор Admin
Брой мнения : 1203 Join date : 06.10.2010 Местожителство : Мистик Фолс
| Заглавие: Водопадът.. Вто Ное 02, 2010 11:13 am | |
| Това е водопадът. Тук може да поседнете на земята и да гледате падащата вода. | |
|
| |
Валерия
Брой мнения : 563 Join date : 18.10.2010 Age : 34 Местожителство : Мистик Фолс
| Заглавие: Re: Водопадът.. Вто Ное 02, 2010 7:21 pm | |
| В гората Харпър ми подаде ръка и незнам защо но я хванах...като преди това свалих медальона си.Неисках да го нарани по някакъв начин...Беше приятно ..... аз си го помислих..явно не всички вампири бяха лоши и зли.Стигнахме водопада. -Красиво е - винаги съм обичала водата..... | |
|
| |
Харпър Колинс
Брой мнения : 198 Join date : 01.11.2010 Age : 30 Местожителство : Mystic Falls
| |
| |
Валерия
| Заглавие: Re: Водопадът.. Вто Ное 02, 2010 7:31 pm | |
| Той съблече тениската си и скочи във водата....в същия момент видях страхотното му тяло... Вал в какво се забърка -Е няма ли да дойдеш? - попита и се гмурна Е какво пък онзи ден не свърших ли същата с Дийн.Свалих дрехите си и скочих при него.Водата беше приятна -Ето ме - засмях се | |
|
| |
Харпър Колинс
| Заглавие: Re: Водопадът.. Вто Ное 02, 2010 7:42 pm | |
| - Супер. - казах като показах клавата си над водата. - Водата е страхотна! - казах и се убърнах. Божкее... Та тя беше по сутиен. Тялото й беше изваяно и стройно. Бреей, какъв прогрес. И то за един ден. Но телефона ми, който беше върху захвърлената тениска звънна. - Ммм....който и да е ще почака. Не мисля че е спешно. - усмихнах се и телефона замлъкна. Забелязох че Валерия е свалила колието си. - Нали те пазеше!? Е, радвам се че се чувстваш в безопасност с мен. - ухилих се и отново се гмурнах. Отидох до нея с плуване и погали в ръце краката й. Излязох от водата, усмивката още беше на лицето ми и почнах да я пръскам с вода.
п.п. - бреей...толкова дълго...бр на мене...дошла е оная музааа...;д | |
|
| |
Валерия
| Заглавие: Re: Водопадът.. Вто Ное 02, 2010 7:46 pm | |
| Харпър се обърна към мен и остана загледан дълго.Явно установи че съм само по сутиен..беше по-добре отколката да вляза с тениската си и да стане по зле от сега.Телефона му звънна но той не отговори.Забеляза че медальона го няма -Може би е време да се науча да вярвам повече на токива кота теб...но не е лесно- казах тихо Доплува до мен и погали краката ми а когато излезе започна да ме пръска -Не си честен - засмях се - По -бърз си от мен Но въпреки това се приближих и също се заиграх с водата | |
|
| |
Харпър Колинс
| Заглавие: Re: Водопадът.. Вто Ное 02, 2010 8:05 pm | |
| - Какво искаш да кажеш сега!? - погледнах я сериозно и изтръсках водата от косата си. - Че съм използвал силите си. Мммне. Спокойно. Това си беше напълно човешко. - ухилих се и продължих да я пръскам. | |
|
| |
Валерия
| Заглавие: Re: Водопадът.. Вто Ное 02, 2010 8:07 pm | |
| -Няма значение какво искам да кажа - засмях се Продължих да плувам около него и да го наблюдавам -Оо аз съм напълна спокойна ... ти не си човек за да е човешко пръскането ти - засмях се -Имай предвид че съм убила много като теб - намигнах му | |
|
| |
Харпър Колинс
| Заглавие: Re: Водопадът.. Вто Ное 02, 2010 8:20 pm | |
| Ухилих се. - Ооо...така ли. И с какво мислиш да ме убиеш...? С дървен куршум... Или не - кол в сърцето. - усмивката продължаваше да е на лицето ми. - Или не...чакай... - погледнах към небето. Приближих се толкова близо, че усетих дъха й. - С целувки....? - тя също се усмихна и се опита да се обърне и избяга, но хванах ръката й...... Приближих устните си до нейните и...я целунах. Целунах я страстно и отново прокарах пръсти през косата й. | |
|
| |
Валерия
| Заглавие: Re: Водопадът.. Вто Ное 02, 2010 10:57 pm | |
| Беше забавно с него... -С каквото пожелаеш...куршуми имам много но са в къщи , колове...мм изобретателна съм Той се приближи прекалено близо опитах да избягам но беше по бърз от мен.Хавана ръката ми -Или с целувки - приближи устни и ме целуна. В началото просто стоях , но щом прокара пръсти през косата ми вече неможех да устоя.Отвърнах на целувката му и то страстно.... | |
|
| |
Харпър Колинс
| Заглавие: Re: Водопадът.. Сря Ное 03, 2010 5:19 pm | |
| Отвърна на целувката ми. - Извинявай. - прошепнах в ухото й, докато пръстите ми се прокарваха през меката й коса, но не бях много убедителен. Най-вероятно, защото не бях тъжен, или просто не съжелявах. - Накъде...? - попитах е лека, мила усмивка, като лицето ми все още беше точно срещу нейното. | |
|
| |
Валерия
| Заглавие: Re: Водопадът.. Сря Ное 03, 2010 5:25 pm | |
| -Извинявай - това чух щом се отдръпна от мен леко без да спира да докосва косата ми.Продължаваше да стои пред мен.. -Не се извинявай...не си направил нищо което да не сме искали - погледнах го в очите ... - или не сме то искали ? Опитах да съм сериозна да не се оставя на емоцията която напираше в мен.Тялото ми потръпваше при допира му..а водата миеше телата ни. -Накъде? Какво имаш предвид? | |
|
| |
Харпър Колинс
| Заглавие: Re: Водопадът.. Сря Ное 03, 2010 5:48 pm | |
| - Я почакай...."или не сме го искали"...ако не го исках...щях ли да го направя... - отново я целунах. - Какво ще правим сега...? Ще стоим тук или... Гмурнах се, а след като излязох се оказах зад нея. | |
|
| |
Валерия
| Заглавие: Re: Водопадът.. Сря Ное 03, 2010 5:54 pm | |
| -Незнам....тогава защо се извини ? Беше ми странно .Стоях във водата с вампир и за капак го целунах... -Незнам , ти какво предлагаш? Харпър се гмурна ....незнаех къде отиде.Но го усетих зад гърба си -Какво правиш там? - попитах без да се обръщам | |
|
| |
Харпър Колинс
| Заглавие: Re: Водопадът.. Сря Ное 03, 2010 6:09 pm | |
| - Какво правиш там? - Дебна те... - ухилих се. - И скоро мисля да захапя нежния ти врат. - усмивката ми растеше. Приближих се до Вал, хванах нежно и леко талията й и я целунах по бузата. - Нали не ми вярваш...- изведнъж станах сериозен. - Шегувам се. Нищо няма да то сторя...Нищо лошо. - отново се усмихнах и я целунах. - Не бих те наранил. - прошепнах в ухото й. | |
|
| |
Валерия
| Заглавие: Re: Водопадът.. Сря Ное 03, 2010 6:16 pm | |
| -Не бих те наранил -прошепна в ухото ми. Беше увил ръце около талията ми .Усещах тялото му близо до своето , а това пораждаше у мен чувства непознати до сега. -Незнам защо но ти вярвам - обърнах се към него и на свой ред увих ръце около врата му | |
|
| |
Харпър Колинс
| Заглавие: Re: Водопадът.. Сря Ное 03, 2010 6:26 pm | |
| - Радвам се. - усмихнах се. Стояхме неподвижно, втренчени един в друг за около минута-две. Най-сетне се осъзнахме. - Ами сега....? - попитах | |
|
| |
Валерия
| Заглавие: Re: Водопадът.. Сря Ное 03, 2010 6:29 pm | |
| -Ами сега? - попита ме Какво сега? Какво се случваше с мен...стоях полу гола във водопад с вампир който целувах и прегръщах....Отпуснах ръцете си от врата му -Сега ..... мисля да изляза от тук - усмихнах се и излязох от водата....легнах върху тревата на брега -Няма ли да дойдеш при мен? | |
|
| |
Харпър Колинс
| Заглавие: Re: Водопадът.. Сря Ное 03, 2010 6:37 pm | |
| - Разбира се... - отидох при нея и легнах. - А учиш ли...? - едиствения въпрос, който изкочи в главата ми. Още като пътувах, помислих за преместване. Дали ще мина за ученик... | |
|
| |
Валерия
| Заглавие: Re: Водопадът.. Сря Ное 03, 2010 6:40 pm | |
| Той легна до мен -Учиш ли? - какво....това пък къде го измисли -Не.....одавна завърших....заради постоянното пътуване имах много учители в различни страни...ти да не би да учиш? | |
|
| |
Харпър Колинс
| |
| |
Валерия
| Заглавие: Re: Водопадът.. Сря Ное 03, 2010 7:02 pm | |
| Щял да пробва и какъв е смисъла?Изведнъж скочи във водата и се върна със брожка -Невероятна е ...как я откри? Взирах се ту в нея ту в него -Разкажи ми за розния си град - какво ме прихвана | |
|
| |
Харпър Колинс
| Заглавие: Re: Водопадът.. Сря Ное 03, 2010 7:12 pm | |
| Засмях се. - Това пък от къде дойде...? Ами, Малибу - град с прекрасен плаж и една тъжна история. Тази на семейство Колинс. Ноо за града. Страхотен е. Не само плажа. Е, най-вече той, но... Квортала ми. Там, където като малък играх с приятели, а по-късно и се друсахме. - ухилих се. - А ти? От къде си по начало? - попитах и я погледнах. | |
|
| |
Валерия
| Заглавие: Re: Водопадът.. Сря Ное 03, 2010 7:16 pm | |
| -Уместен въпрос - засмях се - От къде ми дойде... Обърнах се към него подпрях главата си на ръката и го погледнах -Родена съм в Англия...в Манчестър но от много малка пътувам по света...не съм се прибирала от както.....- замълчах - Няма значение..е тен ли ще хващаме? | |
|
| |
Харпър Колинс
| Заглавие: Re: Водопадът.. Сря Ное 03, 2010 7:19 pm | |
| - Родена съм в Англия...в Манчестър, но от много малка пътувам по света...не съм се прибирала от както... - замълча. Усетих, че е нещо лошо и не поисках да продължи. - Няма значение...Е, тен ли ще хващаме? - попита. - Амии...не знам. Какво предлагаш? - целунах челото й. Русата коса покриваше раменете й. Очите й бяха големи и пленяващи. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Водопадът.. | |
| |
|
| |
| Водопадът.. | |
|