15. Джон (към Джена): Аз съм биологичният баща на Елена. Ето, вече знаеш.
14. Деймън: Върнал си Джон Гилбърт обратно? Това е големият ти план за спасяването на Елена? Не сме чак толкова отчаяни, Стефан. Този тип се опита да ме изпържи.
13. Джулс (към Брейди): Искам момчето много повече, отколкото искам отмъщение.
12. Елена: Нуждаем се от отговори. Моля те, не прави нищо глупаво.
Деймън: Но глупавите неща са по-забавни.
11. Деймън (за Тайлър): Той е върколак. Трябва да умре. Сколенен съм да го убия. Всеки печели.
10. Брейди: Искаш да си говорим за чест. Те са вампири. Замесят ли се с някой от нас, значи се замесват с всички ни. Това сме ние.
9. Елена: Може и да си ми баща, но аз никога няма да бъда твоя дъщеря. Разбра ли?
8. Д-р Мартин: Илайджа има сделка с Елена. Тук съм, за да се уверя че е спазена.
7. Каралайн (към Стефан): Добре съм. Вече не съм малкото момиченце Каралайн. Мога да се справя със себе си.
6.Елена (към Каралайн): Ще си направим гостуване с преспиване.
5. Елена: Не те искам тук и не знам как да ти го кажа по-ясно.
Джон: Не дойдох за да се карам с теб, Елена.
Елена: Да, знам. Тук си , за да ме предпразиш. Ясно. Разбрах.
4. Тайлър: Не винаги е така, нали?
Брадли: Не. Просто живееш в страната на вампирите, това е всичко. Много по-добре е от това.
3. Джена (към Аларик): Не мога да повярвам. Елена е дъщеря на брата на съпруга на моята сестра. А нейната майка е бившата съпруга на моето гадже. Дори не можеш да си измислиш такива неща, просто.
2. Анди (към Деймън): Можеш да ми се обаждаш винаги, когато поискаш.
1. Деймън: А ти по-добре си пази гърба. Защото може и да ти открадна геройството.
Превод за Twifun: Ika