Дид Салватор Admin
Брой мнения : 1203 Join date : 06.10.2010 Местожителство : Мистик Фолс
| Заглавие: Интервю с Лорън Коен Чет Фев 03, 2011 1:08 pm | |
| Лорън Коен може би успя да накара феновете на „Дневниците на Вампира” да си изплачат очите с епизода от миналата седмица, но в нашето интервю беше много мила. Беше ли фен на „Дневниците на вампира” преди да изиграеш ролята на Роуз? Всичко, което знаех за сериала бяха постерите и колко възхитително изглеждаха те (смее се). Трудно е да си в час със всички шоута, но го изгледах веднага щом получих ролята. Харесва ми начина, по който представя големите тинейджърски проблеми, с които всеки трябва да се справи, а в същото време има тези вампирски преживявания. Дава ти възможност да стигнеш по-далеч. За мен това беше „Кръгът на Доусън”. Те бяха много емоционални и направиха смислено, това през което преминавах. Това поколение прави същотото и с вампирите. Пол, Нина и Иън са просто невероятни и много добри. Беше много забавно да гледам сцените, които другите снимаха. Как преживяното от заснемането на „Дневниците на Вампира” е по-различно от преживяното от другите сериали, които си снимала? Беше забавно, защото аз не изиграх някоя бляскава героиня. Подстригах си косата, също разбрах, че героинята, която трябва да изиграя, е доста по-възрастна от останалите герои в сериала. Героинята ми имаше повече история. Даде ми шанс да науча неща, за които нямах възможност преди. Освободи ме. Роуз не беще бляскава, тя беше там за да покаже истински приятелски отношения и успя да осъществи връзка с Деймън. Защо изведнъж Роуз прояви желание да предпази Елена? Защото според мен тя видя много от себе си в Елена. В края на краищата, всичко което Елена иска е да предпази хората, които обича от това да бъдат наранени, дори и това да означава да се жертва за тях. Роуз я уважаваше именно заради това нейно качество. По скалата от 1 до 10,как би описала това да се натискаш с Иън Сомърхолдър? Боже! Беше ужасно. Плачех всяка вечер. Отвъд 10 е, дори не се вписва в скалата (смее се). Въобще не искам да си представям ревността на жените. Дори не искам да знам. Като цяло коя беше най-доброто от това да си част от сериала? Това, че бях избухлива. Трябваше да изуча деменцията. Това не е нещо, което се случва в друг сериал. Имах възможността да направя нещо като малък филм с хората, с които наистина се забавлявах. Тръгнах си от сериала с много нови приятелства, а също и с мисълта, че знам какво съм способна да изиграя.
Превод за Twifun: Ika | |
|